دوستان این کار در منزل ها که ساخت شمع و جعبه کادویی و... هست و نوشته هفته ای 500 تومن به چه صورته.کلاه برداری نیست؟
Printable View
دوستان این کار در منزل ها که ساخت شمع و جعبه کادویی و... هست و نوشته هفته ای 500 تومن به چه صورته.کلاه برداری نیست؟
تا اون جایی که من می دونم یه دوره ی آموزشی باید بگذرونی و پول بدی بهشون! و فکر نمی کنم پول آموزش هم در بیاد و قبلاً معلوم شد بیش تر جنبه ی پول به جیب زدن داره تا کار!!!!نقل قول:
سلام دوستان.
واسه بهبود وضعیت کار خدمات کامپیوتری و کافی نت ایده ای دارید؟
راههای که باعث متمایز شدن و برتر شدن از دیگران باشه.؟
سلامنقل قول:
میتونید نمایندگی بگیرید ...
بر فرض نمایندگی گیگابایت و قطعات کامپیوتری
شما الان این شغل کافی نتی و خدمات کامپیوتری رو دارید؟؟؟
محل کارتون کجاست؟؟
میشه راجع به کارتون و مزایاش و حقوق و هر چی فکر میکنی توضیح بدی تا از تجربیات کاری هم دیگه استفاده شه !
ممنونم
اخه من یه جا زنگ زدم گفت کادرمون تکمیل شده.یعنی اموزش میبینی بعد میگن کارت خوب نبود؟نقل قول:
خودم تازه دارم میزنم.قبلا نیمه وقت واسه دیگران تعمیراتو خرید فروش قطعه کار میکردم.نقل قول:
مطمئنی به درد سر گرفتن نمایندگی میرزه؟
ببین کافی نت مثل کافی شاپ میمونه.. بر خلاف نظر بقیه که فکر میکنند تو کافی نت با فروش سی دی باید پول در بیارند شما باید بدونی که بهترین راه دکوراسیون حرفه ای و خدمات جانبی هست که به مشتری میدی. از این لیوان کاغذی های کوچیک بگیر! به تمام مشتریهات یک فنجون نسکافه در وقتی که هوا گرم نیست و یا آبمیوه وقتی که وا گرمه بده.. در کنارش هم یک تکه کیک کوچیک و یا یک بیسکوییت بده. یه موسیقی لایت بی کلام رو پخش کن و با مشتریهات گرم برخورد کن.. همیشه چندتا آنتی ویروس معروف و آخرین آپدیت هاشو داشته باش و به مشتریهات بده( مجانی)! بعد از 2 ماه میبینی مشتریهای ثابتت زیاد شدند که این کار باعث میشه هم درآمدت بالا بره هم فروش سی دی ها و بقیه محصولاتت بالا بره که باز هم درآمدت بالا میره!!نقل قول:
سوالی بود در خدمتم:11:
دستت درد نکنه.نقل قول:
ببین کافی نت مثل کافی شاپ میمونه.. بر خلاف نظر بقیه که فکر میکنند تو کافی نت با فروش سی دی باید پول در بیارند شما باید بدونی که بهترین راه دکوراسیون حرفه ای و خدمات جانبی هست که به مشتری میدی. از این لیوان کاغذی های کوچیک بگیر! به تمام مشتریهات یک فنجون نسکافه در وقتی که هوا گرم نیست و یا آبمیوه وقتی که وا گرمه بده.. در کنارش هم یک تکه کیک کوچیک و یا یک بیسکوییت بده. یه موسیقی لایت بی کلام رو پخش کن و با مشتریهات گرم برخورد کن.. همیشه چندتا آنتی ویروس معروف و آخرین آپدیت هاشو داشته باش و به مشتریهات بده( مجانی)! بعد از 2 ماه میبینی مشتریهای ثابتت زیاد شدند که این کار باعث میشه هم درآمدت بالا بره هم فروش سی دی ها و بقیه محصولاتت بالا بره که باز هم درآمدت بالا میره!!
سوالی بود در خدمتم
تو فکر این بودیم که مثلا کسی واسه تحقیق و اینا میاد همونجا سیم و تلق و شیرازه و پرس کارت اینا داشته باشیم و مثلا تلق شیرازه رو هم رایگان بهشون بدیم.
ایده دیگه ای هم هست مارو بی نصیب نزارید.
در مورد نمایندگی چی؟که تا یکی دوسال دیگه کارمون رو پیشرفت بدیم.
نه اتفاقا!! تلق و شیرازه رو مجانی بدی فایده نداره!! اتفاقا رو همینا میتونی سود کنی! با همون کارا که گفتم مشتری های وفادارت رو زیاد کن.. اما جنس مجانی بهشون نده به جز آنتی ویروس که اونم دلیل داره.. هرکس ازت آنتی ویروس مثلا نود 32 بگیره و هر بار هم بخواد بیاد ازت آپ دیتش رو بگیره ، درسته که واسه آنتی ویروس میاد اما هر از چند گاهی هم میاد یه جنسی چیزی هم میخره و سودت بالا میره! اما تلق و شیرازه مجانی دادن مثل کولی دادن میمونهنقل قول:
---------- Post added at 10:53 AM ---------- Previous post was at 10:51 AM ----------
قرار نبود بخرند.. قراره مجانی بهشون داده بشه.. هزینش برای صاحب کافی نت حدود 150 تومن میوفته که با توجه به سودی که تو آینده از همین کار بدست میاره چیز قابل قبولی هستنقل قول:
من خودم نمیدونم دردسر داره یا نه ! اما میشه همچین کاری کرد ! یکی از آشناهای دوستام خیلی وقته این کارو کرده !نقل قول:
درامدش چطوره؟؟ کار سختی هست خدمات کامپیوتری؟!!!!
کجا تشریف دارید شما ؟
کار وقت گیری فقط.نقل قول:
من خودم نمیدونم دردسر داره یا نه ! اما میشه همچین کاری کرد ! یکی از آشناهای دوستام خیلی وقته این کارو کرده !
درامدش چطوره؟؟ کار سختی هست خدمات کامپیوتری؟!!!!
کجا تشریف دارید شما ؟
میخام نمایندگی سام سرویس رو بگیرم. البته فقط صوتی تصویری!
15 میلیون سرمایه ام هست.
نظرتون چیه؟ شدنیه؟
دوستان الان شرایط استخدام در بانک چطوریه؟؟؟
کسی که لیسانس داشته باشه سربازی هم رفته بشه میتونه استخدام بشه؟؟؟
نظر من رو بخوای ادم باید کارش رو خوب بلد باشه
کسی که کیفیت کاریش خیلی بالاست مثل میوه ای که از بهشت افتاده باشه
روی هوا میزننش و جذبش میکنن
اگرم جذبتون نکردن شما میتونید با گذروندن دوره های اموزشی توی اموزشگاه های حسابداری مدرک معتبری رو بگیرید که توی استخدامتون فکر میکنم خیلی تاثیر گذار تر باشه
تو آزمون استخدامی نیروی انتظامی شرکت کردم هفته ی بعد هم باید برم واسه آزمون نمیدونم منابع آزمونش چیه یعنی از چیه چیزایی سوال میاد دنباله نمونه سوال میگردم اگه کسی تجربه شرکت داره بی زحمت یه کمکی به من بکنه:19::37:
اره میشه اونم خیلی راحت :27:نقل قول:
دوستان الان شرایط استخدام در بانک چطوریه؟؟؟
کسی که لیسانس داشته باشه سربازی هم رفته بشه میتونه استخدام بشه؟؟؟
اصلا سابقه کارو پارتی و اینجور چیزا لازم نیست :46:
برای این کار نیازه تا داخل بانک مورد نظر اشنا داشته باشی تا موقع مصاحبه خبرت کنه تا بری تست بگیری.
یا خودت همیشه پیگیر مصاحبه باشی
اگر برای ابدارچی هم استخدام بشی و عرضه نشون بدی میتونی کارمند رسمیشون هم بشی.
یک سوال
درآمد سالن بیلیارد و فوتبال دستی چطوره؟؟؟
آیا این کار مجوز می خواد؟؟
درامدش خوبه محصوصا تو مسیر چندتا دبیرستان یا دانشگاه باشه چون دانش اموزها سر کل کل با هم دیگه زیاد میرن بیلیارد.نقل قول:
مجوز هم احتمالا میخواد
بهترین درامدش این است که شما شمال باشی و کنار دریا این کار رو انجام بدی.نقل قول:
من خودم با دوستام هروقت مبریم شهرک دریاکنار تا 4 صبح بازی میکنیم.
جاهایی باید این کار رو انجام بدی که جنبه تفریحی داشته باشه.
البته طبق گفته دوست عزیزمان کنار مدارس هم عالیه
چه بهتر که نظری باشه.
من یه بار ساعت 1 (عصر) داشتم از کنار یه باشگاه بیلییارد رد میشدم دیدم 10 پسر دبیرستانی به هم پریدن توشنقل قول:
احتمالا درامدش خوبه
البته فکر کنم هزینه ایجاد سالن بیلیارد زیاد باشه . چون میز بیلیار گرونه تا جایی که من در جریانم البته خودم از کسی شنیدم .
اگه قیمت ها دستتون هست بگید تا دستمون بیاد قیمتا .
میز بیلیارد از 2 ملیون شروع تا 6 ملیون
من بیشتر نگران مجوزم؟؟؟
نظرتون درمورد شال وروسری فروشی چیه؟
بدلیجات چطور
البته با سرمایه خوب کار رو شروع کنیم
لوازم ارایشی چطوره؟
سلام به همگی من
3d max رو تا حد مطلوبی بلدم ( بیشتر مدلسازی و رندر )
حالا بنظرتون چه کاری میتونم انجام بدم هیچ سرمایه ای هم ندارم
از طریق اینترنت میشه کاری گرفت یا جایی هست برا کار کردن
نقل قول:
بهتره که هر 3تاش رو با هم توی یه مغازه بریزی.تبلیغات خیلی مهمه
از خود جنس و ... مهمتر جای مغازته.اولا باید سعی کنی جایی که میگیری هم مردمانش اهل خرید باشند.هم توی چشم باشه که مشتری گذری هم داشته باشی.هم تا جایی که میتونی کرایه کم بدی
کسی جوابی برا سواله من ندارهنقل قول:
شما اگر کنار یه خوابگاه دخترونه (یا نزدیک با خوابگاه ) بتونین یه همچین مغازه ایی بزنین خیلی خوب میشه چون دخترای دانشجو واسه چشم و هم چشمی و ... همش میان ازتون خرید میکنن.نقل قول:
بدل فوق العاده درامد داره.من اینو از یکی که مغازه داره شنیدم.مثلا 500 میخرن 300 میفروشن.خواهر من خودش نزدیک 500 تا بدل داره:31:نقل قول:
این که میشه زرر !!!!نقل قول:
بدل فوق العاده درامد داره.من اینو از یکی که مغازه داره شنیدم.مثلا 500 میخرن 300 میفروشن
من 15 سالمه
محصلم
چه کاری هست که بتونم انجام بدم در کنار تحصیل
وضع مالیمون زیاد جالب نیست
میسی :10:
سلام وخسته نباشید خدمت دوستان!
من به اندازه کافی پول و سرنایه دارم، میخام یک کار اینترنتی داشته باشم، یک سایت!
بنظرتون چه سایتی میتونه مفید باشع؟
شما میتوانید در یک عکاسی به صورت رایگان {کارآموزی} کار کنی.نقل قول:
و کم کم کار عکاسی را یاد بگیری.
اول فتوشاپ رو یاد میگیری بعدش عکس گرفتن.
بعدش فیلم برداری و میکس.
البته برای خانم ها فتوشاپ و میکس مناسب است
و شاید شما در اینده بهترین عکاس شهرتون بشین.
که در اینده هم درامد زاست.
اگر به عنوان یک فتوشاپیست هم در عکاسی معمولی مشغول به کار بشید زیر 250 تومن نمیگیری.{در صورتی که کار بلد باشی}
من کار عکاسی را برای خانمها خیلی مناسب میدانم
هوراااااااااااااااااااااا اااااااا
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:48 PM ----------
بعدا ز ظهری هستی صبح ها و صبحی هم ظهرها
رایگان؟؟؟؟نقل قول:
شما میتوانید در یک عکاسی به صورت رایگان {کارآموزی} کار کنی.
من الان شدیدا تا مهرماه نیاز به پول دارم
دستتون درد نکنه
پیشنهاد دیگه ای ندارید.
میسی :40::46:
اگه سرعت تایپت خوبه تبلیغات بزنی برای تایپ در منزل
خیلی جاها هم فروشنده خانم میخواهند.اگر مایل باشی.
مثل همیشه اگر تهران هستی یه روزنامه همشهری بگیر قسمت استخدام
ولی سراغ این کار در منزل ها نرو چون کلاهبرداریه
سلام
برای مصاحبه و امتحان در استخدامی بانک ها تو چه زمینه ها و نرم افزارهایی رو کار کنم موفق تر هستم
سلام دوستان...به نظرتون من میتونم وام بگیرم تا با مغازه ی بابام یه گیم نت بزنم ؟
کسی جوابه مارو نمیده :11:نقل قول:
ببخشید یه صفر کم گذاشتم:31:نقل قول:
3000 تومن میفروشن.تازه یه جنس رو 12000 تومن میفروخت.خواهرم رفته بازار تهران میگفت اونجا همین جنس 1200 تومن بود:18:
واسه وام گرفتن یا باید پولت رو تو بانک بگذاری امتیاز جمع کنی یا وام دیگران رو بخری.نقل قول: