مشخصات کامل هارد 8086 چیه؟
Printable View
سلام.خسته نباشید. چطور می شود دیسک هایی را که ویروسی شده دوباره بازیابی و به کامپیوتر منتقل کرد بدون آنکه سیستم ویروسی شود؟ ممنون
نقل قول:
سلام دوست من
یهنی چی دیسکهای ویروسی شده
چی رو میخوای باز یابی کنی
بیشتر توضیح بده
ممنون
موفق باشی
:11:
چگونه میشه هارد رو پاک کرد بصورتی که اطلاعات انو رو دیگه هرگز نشه برگردوند؟
روی درایوی که میخوای پاک بشه راست کلیک کن و روی گزینه Format کلیک کن ...نقل قول:
جلوی File System فت یا ان تی اف اس رو انتخاب کن و تیک گزینه Quick Format رو بزن و سر اخر روی دکمه Start کلیک کن :46:
یا می تونی از طریق Bios سیستم هارد رو کلاً پاک کنی Fdisk
دوست عزیز میخواد اطلاعات بازیابی نشه. این راهایی که شما گفتیتد همه قابلت بازیابی داره.نقل قول:
اگه حوصله داشته باشی باید زا برنامه low level format استفاده کنی که هارد 80 بستگی به سرعت سیستم یک چیزی حدود 24 تا 48 ساعت طول میکشه تا فرمت بشه.نقل قول:
سلام
وقتی وارد سایتی میشم بالای صفحه internet explorer می نویسه :
HTTP 404 not found
باید چه کار کنم
ای وای راست میگی هواسم نبود :46:نقل قول:
سلام
من یه مدتیه که با Task Manager مشکل دارم. هر وقت میخوام بازش کنم Error زیر رو میده:
Task manager has been disabled by your administrator
در حالی که من خودم Admin هستم و به هیچ وجه همچنین کاری رو نکردم.
چطوری میشه دوباره Enableش کرد؟
با سلامنقل قول:
می تونه از 2 مشکل باشه
هر وقت همچین چیزی رو تو صفحه ی Internet Explorer مشاهده کردی بدون که یا اون آدرست مشکل داره یا سرور خرابه
HKEY_Current_User\Software\Microsoft\Windows\Curre ntVersion\Policies\System
delete "system" key
ممنون...درست شد.:10:نقل قول:
من کلی mp3 و عکس و فایلهای ویدئویی تو کامپیوتم داشتم. بعدد یه ویروس وارد کامپیوترم شد و شروع کرد به از بین بردن اطلاعات. منم سریع همه رو روی dvd و cd رایت کردم. کل هاردمو فرمت کردم و کامپیوتر رو دوباره برنامه ریزی کردم. حالا اون آهنگا رو می خوام و دوباره دانلود کردن شونم خیلی وقت و هزینه می بره؟ چی کار کنم؟نقل قول:
سلام
من وقتی با برنامه CPU_Z مشخصات سیستمم رو می بینم تو قسمت Specification سی پی یو
نوشته Unknown CPU Type
باید چه کار کنم که درست بشه؟
علت مشل شما رو دقيق نمي دونم چيه ولي براي اين كه اطلاعات كاملي از CPU به دست بياريد مي تونيد ازنقل قول:
برنامه هاي زير استفاده كنيد :46:
Central Brain Identifier براي سي پي يو هاي AMD
CrystalCPUID اطلاعات كامل از Cpu و مادربرد و ...
براي آموزش سخت افزار چه كتابي رو پيشنهاد ميكنيد؟
simran جان سلام عزیزم
خیلی ناراحت شدم
کاش قبل از پاک کردن یه سری به اینجا میزدی
من بارها گفتم اون ویروس فایلها رو مخفی میکنه نه پاک
حالا که کار از کار گذشته و شما سیستم رو فرمت کردین
بیاین توضیح بدین چه کارهایی کردین , یعنی سیستم رو چه طوری فرمت کردین و بعد از فرمت روش چه اطلاعاتی ریختین
اگه اطلاعات نریختین پس دست نزنین تا بگم چی کار کنین
فعلا همینارو توضیح بدین تا بعد
نترسین اطلاعاتتون رو میشه برگردوند فقط صبر داشته باشین
موفق باشین
سلام
کسی در مورد چند تا از سرویس هایی که ویندوز ارائه میده توضیحاتی داره ؟
نقل قول:
simran جان سلام عزیزم
خیلی ناراحت شدم
کاش قبل از پاک کردن یه سری به اینجا میزدی
من بارها گفتم اون ویروس فایلها رو مخفی میکنه نه پاک
حالا که کار از کار گذشته و شما سیستم رو فرمت کردین
بیاین توضیح بدین چه کارهایی کردین , یعنی سیستم رو چه طوری فرمت کردین و بعد از فرمت روش چه اطلاعاتی ریختین
اگه اطلاعات نریختین پس دست نزنین تا بگم چی کار کنین
فعلا همینارو توضیح بدین تا بعد
نترسین اطلاعاتتون رو میشه برگردوند فقط صبر داشته باشین
موفق باشین
سلام.خسته نباشید. از توجه و همدردی تون ممنونم. روی درایو ها رایت کلیک کردم و با انتخاب گزینه ی فرمت درایو هامو به طور کامل فرمت کردم. بعد ویندوز رو از نصب خارج کردم و دوباره نصبش کردم.بعد هم برنامه های متفرقه مو نصب کردم. هیچ کدوم از اطلاعات قبلی مو هم دوباره روی هارد نریختم.نقل قول:
سلام چند تا فيلم با پسوند avi دارم نمتونم ببينمشون صدا داره تصوير نداره power dvd هم نصب كردم درست نشد.لطفا بگين چي كار كنم
می خواستم ببینم میشه فایلهایی که تو ویندوز قبلی Encyipt شدن رو توی ویندوز جدید Decrypt کرد?
سلام. کامپیوتر من به محض اینکه کابل usb به پورتش برخورد می کنه Reset میشه حتی اگه کابل خالی باشه یعنی مثلاً به Ram Reader یا گوشی موبایل وصل نباشه. مطمئنم اشکال از ویندوز نیست چون جدید ترین ویندوز XP رو نصب کردم و روی چند تا کامپیوتر دیگه هم نصب کردم مشکلی نداشت. من نظرم اینه که مشکل سخت افزاریه . اساتید یه راهنمایی بکنند.
خیلی ممنون.
سلامنقل قول:
نه دوست عزیز قبل از این که اونها را Encyipt کنید باید ریکاوری ایجنت درست می کردید . چون تنها ریکاوری ایجنت هست که می تونه اونا را برگردونه .
دوست عزیز شما مشکل سخت افزاری دارین سیستم خودتونو به یک کارشناش نشون بدین چون ممکنه به سیستم شما و همچنین به سخت افزاری که به پورت وصله خسارت وارد کنهنقل قول:
کمک درباره برنامه cFosSpeed v4.01.1302
سلام
چه جوری این برنامه رو تنظیم کنم تا سرعت اینترنم زیادتر بشه ؟
چون help اون انگلیسی هستش و من چیزی ازش نفهمیدم از شما میخوام کمکم کنید
و یه سوال دیگه
من ویندوزم رو با ترفندی که تو سایت ها گذاشتن اورجینال کردم و تو قسمت msoobe.exe هم اون رو تایید میکنه
الان چند باره که به سایت Microsoft Update میرم و این پیغام رو میده :
[Error number: 0x80072F76]
The website has encountered a problem and cannot display the page you are trying to view. The options provided below might help you solve the problem
مشکل چیه؟
نقل قول:
سلام دوست من
خوب حالا بگو بلدی با نرم افزارهای recovery کار کنی یا با عکی برات بزارم
موفق باشی
نقل قول:
سلام دوست من
لطف کنین بیشتر توضیح بدین
موفق باشین
نقل قول:
میشه یه عکس از ایکون اون فایل و propeties اون بزارین اینجا
موفق باشین
سلام عزیزمنقل قول:
case رو باز کن و از رو دفترچه سیمش رو درست کن
جابجا خورده احتمالا
موفق باشین
نقل قول:
سلام ...
مرسی عزیز دیگه نیازی نیست
موفق باشین و خوش...
سلام.خسته نباشید.نه متاسفانه بلد نیستم. ممنون میشم اگه با عکس برام توضیح بدید. تازگی با یک مشکل جدید روبرو شدم.وقتی میخوام فایل هامو -چه صوتی چه تصویری- rename کنم یه پیغام ظاهر میشه که میگه اگه این کا رو بکنی ممکنه فایلت آسیب ببینه و دیگه اجرا نشه .فکر می کنین مشکل از کجاست؟نقل قول:
از کمک تون بی نهایت ممنونم.
نقل قول:
سلام عزیزم
چشم حتما برات با عکس میزارم
erro رو با عکس بزار تا ببینیم چیه
تا شب
موفق باشی
سلام.ببخشید بلد نیستم error رو با عکس بذارم.میشه بگین چطور باید این کار رو بکنم؟:11:نقل قول:
نقل قول:
موفق باشینقل قول:
سلام عزیزمنقل قول:
برو easy recovery profesional ر. نصب کن بعد برو disk recovery بعد advanced recovery و بعد عکس زیر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دراوت رو انتخاب کن و next بزن
حالا صبر کن تا فایلهارو برگردونه
میره صفحه بعد
حالا شما باید چیزایی رو که میخوای برگردونی رو انتخاب کنی که پیشنهاد میکنم روی my drive تیک بزن و سپس next
حالا میره صفحه دیگه
اینجا در قسمت recovery to local drive یه ادرس به غیر از درایو مربوطه رو بدین تا فایلهارو اونجا بر گردونه
next بزن و صبر کن فایلهات بر گرده
موفق باشی
واقعا ازتون ممنونم.البته هنوز امتحان نکردم ولی از توجه و راهنمایی تون متشکرم. حتی اگه موفق نشم اطلاعات رو برگردونم بازم هرگز لطف تونو فراموش نمی کنم.
سلام عزیزمنقل قول:
خواهش میکنم عزیزم
انشا الله مشکلتون حل بشه