بد نیست این پست رو هم ببینید . :10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6481346&postcount=4
Printable View
بد نیست این پست رو هم ببینید . :10:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6481346&postcount=4
شما اول لطف کنید لینک ریویو رو برای من قرار بدید نه لینک دانلود ماهنامه رونقل قول:
در ضمن ریویو فوق ترجمه از Notebookcheck بوده و هیچ حقی برای شما به عنوان شکایت ایجاد نمیکنه ، میتونید امتحان کنید ( بر فرض هم منبع ترجمه سایتی که اشاره کردید باشه )
در انتهای ریویو هم اشاره به فرومی که ازش کپی پیست شده کردن
اسم سایت شما به عنوان منبع ریویو زیر پست اصلی درج شد .
با سلام دوست من من به خدا گیج شدم چی بخرم یکی میگه ایسر خوب نیست یکی میگه جنسش خوب نیست یکی میگه چون دانشجویی مانیتور کوچیک بگیر راحتره یکی میگه توشیبا خیلی از همش بهتره اندازه سونی هست یکی میگه visual studi 2010 نیاز به I7 نداره من گیج شدم از هوش رفتم به خدا یک خورده به دادم برس راهنماییم کن دستت درد نکنه:19::19::19::19::19::19::19:نقل قول:
ببین ، اگه قرار باشه که به حرف همه گوش کنی ، هیچوقت نمی تونی تصمیم بگیری
از خودت یه چیزی نشون بده ! به حس و عقل خودت رجوع کن
همه چی با مشورت حل نمیشه و باید بالاخره خودت تصمیم بگیری
از طرف دیگه ما هیچ لپ تاپ واقعاً "پرفکت" نداریم ! هر کدوم بالاخره ایرادها و محاسن خودشونو دارن
بازم عرض میکنم ، نه فقط در مورد این لپ تاپ ، در مورد همه تصمیمات زندگی ، یاد بگیرید خودتون همه چی رو جمع بندی کنید و تصمیم نهایی رو بگیرید
نه اینکه چشمتون به دهن دیگران باشه که چی میگن همونو انجام بدید
موفق باشید
با سلام یک سری از دوستان در تاپیک هایی که نوشتند اذعان کردند که Acer Aspire 5750G اگر بایوس را آبدیت کردی لب تاپ داغ می کنه آیا این حقیقت داره دوستان این مورد را تست کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام کسی از اخرین قیمت core i5 این لپ تاپ خبر داره؟؟؟
سلام من تازه 5750G با i5خریدم وقتی وقتی هیچ صدایی تو محیط نیست صدای چس چس که قطع و وصل میشه از این لپ تاپ می یاد که اعصاب ادمو خورد می کنه می خواستم بدونم عادیه و تو همه اینطوریه یا مال من فقط اینطوریه؟
مال منم اینطوریه.دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا توضیح بدن.نقل قول:
سلامنقل قول:
رفیق چرا تو اون قسمتی که گفتم تاپیک نمیزنی تا مشکلتو دقیق حل کنیم ؟ ؟ ؟ :13:
من خیلی کم میام تو این تاپیک . (قبلا هم گفته بودم )
گفته هایی که دیگران میگن رو بیخیال . . .
این رو که جواب داده بودم !!!!نقل قول:
یکی میگه visual studi 2010 نیاز به I7 نداره من گیج شدم
پست شماره 4 رو دقت کن .کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=517248
من تا حالا مشکلی نداشتم .نقل قول:
با سلام یک سری از دوستان در تاپیک هایی که نوشتند اذعان کردند که Acer Aspire 5750G اگر بایوس را آبدیت کردی لب تاپ داغ می کنه آیا این حقیقت داره دوستان این مورد را تست کردند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لینکاشو اگه داری بده .......؟
نقل قول:
سلام من تازه 5750G با i5خریدم وقتی وقتی هیچ صدایی تو محیط نیست صدای چس چس که قطع و وصل میشه از این لپ تاپ می یاد که اعصاب ادمو خورد می کنه می خواستم بدونم عادیه و تو همه اینطوریه یا مال من فقط اینطوریه؟
این صدا طبیعیه ، برای لپ تاپ خودمم (5742 ) همین جوریه و اون موقعی که از سازگار خریده بودم بهشون اطلاع دادم و گفتن اگر صدای برخورد 2 تا فلز رو میده معلومه مشکل داره و بیارش گارانتی .نقل قول:
مال منم اینطوریه.دوستانی که اطلاعاتی دارند لطفا توضیح بدن.
پیشنهاد من اینه که با برنامه HD Tune یه تست بگیری ازش .
با برنامه HD Tune یه تست بگیرم که چی بشه؟نقل قول:
من صداشو می گم؟
مشخص میکنه که هاردت سالمه یا نه . و صدایی که داره طبیعیه .نقل قول:
من همین صدارو دارم ولی تستش کاملا سالم بوده .
از تب error scan ستارت رو بزنم یا از تب دیگر لطفا راهنمایی کنید؟نقل قول:
هارد شما اسمش چیه؟
متاسفانه الان این برنامه رو ندارم ولی فکر میکنم سربرگ Health بود .نقل قول:
از تب error scan ستارت رو بزنم یا از تب دیگر لطفا راهنمایی کنید؟
توشیبا .نقل قول:
هارد شما اسمش چیه؟
دوستان سندی بریج چی هست؟
سندی بریج معماریه جدیدیه که تو cpu های جدید استفاده شده و بازدهی cpu افزایش پیدا کرده و مصرف باتری و گرماش کمتر شده و . . .نقل قول:
تو گوگل سرچ کنی اطلاعات جامع تری بدست میاری . :46:
دوستان آیا این مدل برای انجام کار های گرافیکی خوب جواب میده؟
هنگام استفاده از چنیدین نرم افزار سستم سنگین میشه یا نه ؟
باتری رو چطور نگه میداره/
و حرف آخر این که اصلا اهل بازی نیستم فقط موارد بالایی که گفتم تایید بشه دیگه همین رو میرم میگیرم البته مدل dv6-2300 برند اچ پی هم مد نظرم هست و میخوام ببینم شما کدوم رو صلاح میدونید؟
واقعا تاپیکه خوبیه. سوالی داشتم:
چرا در 2 لینک زیر قیمت های Aspire 5750 متفاوته ؟
[HTML]http://digionline.ir/Product.aspx?p=16362[/HTML]
[HTML]http://digionline.ir/Product.aspx?p=19673[/HTML]
تو اولی قیمت ها زیر 800 ولی تو دومین لینک بالای 800 .
البته خودم دو مورد دیدم گفتم شاید به خاطر اون باشه : تفاوت مموری کارت گرافیکشون 1g و 2g .
و مورد دوم سیستم عامل که ادومی زده سون ولی اولی dos.
آیا فقط همینه؟
سلام
ظاهراً اشتباهی صورت گرفته و مدل acer aspire 5750G از وایمکس پشتیبانی نمی کنه و فقط راه انداز وایمکس در سی دی راه انداز این مدل قرار داشته !!!
کجا نوشته که این مدل وایمکس داره؟
سلام دوستان
این مدل داخل ایران با چه رنگ هایی یافت میشه؟
و جدیدا قیمتش چنده؟
فکر کنم فقط مشکی و آبی داشته باشه.نقل قول:
لیست قیمتا هم تو لینک زیر هست
کد:http://digionline.ir/ProductSearch.aspx?q=acer+5750
سلام به دوستان عزیز
من یه یک دو ماهه که میخوام یه لپ تاپ بگیرم به نظرتون بین اینها کدوم یکی بهتره
acer aspire 5755g
vaio s135fx
dell inspiron 5110
hp probook 4530 s
asus 53sv
msi ge620
خواهشا رتبه بندی هاشو به ترتیب بگین
اگه تا 1تومن چیز لپ تاپ بهتری هست هم بگید
نیاز من : اینترنت - فیلم دیدن و موسیقی گوش دادن - بازی بکنم فوقش pes2012 و ...
الان وقت خوبی برای خریدن لپ تاپ هست یا نه ؟
5750g i5 640 gb 4 gig ram 15.6 vga 540 windows orginal 7
این لپتاپ رو اگر میشه کسانی که دارند بگن که زاویه دیدش که توی سایت ها نوشته کم هست ، در واقع چطوری هست دقیقا؟ خیلی بده؟ سر رو که بالا پایین میکنی تصویر بد میشه؟
باسلام خدمت دوستان گرامی
من مدتیه این لپ تاپودارم میخواستم بدونم مزیت های آپدیت بایوس چیه؟
همچنین روش آپدیتش به چه صورت هست؟(البته بعددانلودفایل های مربوطه ازسایتش)
من شش ماهه دارم استفاده میکنم هیچ نیازی به هیچ نوع آپدیت بایوسی نداشتم.
فقط درایور کارت گرافیک که همراهشه قدیمیه که نسخه ی بروزشو گرفتم. همین.
اونایی که 5750 خریدن، تاحالا مشکل سخت افزاری براتون پیش اومده ؟ اگه آره چند وقت گذشته از وقتی که خریدین؟
اول از همه اینکه من یه تعمیرکار کامپیوتر هستم در ساری. میدونم چی به چیه و دارم نظرمو میگم. بازم این فقط نظر منه.
برند ایسر کلا برندیه که خرابی خیلی خیلی کمی داره. خیلی بادوامه و بدنش هم واقعا محکمه. 2 هفتست که acer 5750G خریدم. core i5 هست با گرافیک 2 و رم 4 و هارد 640. کانفیگش که واقعا در مقایسه با قیمتش عالیه و خیلی خیلی راضیم. عمر باطری خیلی بالاست واقعا مخوصا در مقایسه با lenovo یا dell.
راندمان سیستم در بازی های سنگین روز بسیاری عالیه و من که خیلی بازی می کنم واقعا ازش راضیم. حتی آنتی الیاسینگ بازی ها رو در آخرین حد که تنظیم می کنم افت فریم چندانی ندارم.
کیبورد راحت، کیفیت صدای عالی، طراحی شیک و صفحه نمایش با کیفیت واقعا می ارزه به پولی که میدین.
دست آخر اینکه اگه میخواین هزینه ی زیادی نکنین ولی چیزی گیرتون بیاد که حالتونو جا بیاره این مدل واقعا حالتونو جا میاره! شاید تنها چیزی که در این لپتاپ البته مدل خودم مشاهده نکردم و نمیدونم اسمش ضعفه یا نه، نبود اسلات سیمکارت بود...
همین!
سلام
این وب کم 5750 رو چطوری میشه روشن/خاموش کرد؟
سلامنقل قول:
خاموش روشن نداره که
توی یاهو برای ویدئو کال که وقتی بزنی خودش یه تنظیمات میاره همرو OK بزن تموم
ولی اگه میخوای عکس و فیلم بگیری توی محیط ویندوز
از استارت پوشه ACER رو باز کن توش یه برنامه هست که از اون طریق میتونی استفاده کنی
این لبتاب بینظیر هست
من مدلی رو دارم که کانفیگش corei7 هست
خوبیش اینه که دوتا اسلات رم داره ومیتونید یه رم 4 گیگ دیگه بزارید روش تا مجموعش برسه به 8 گیگ
اونوقت هست که میتونید از ماکسیمم قدرت گرافیکش استفاده کنید
زاویه دیدش هم خوبه ورضایت بخش هست ولی یکمی توی کج شدن بهم میریزه
باطری رو راحت 3:40ساعت توی حالت کاری نرمال و 2:50 توی فول لود و بازی ساپورت میکنه
کیبرد عمل کرد و نرمی بی نظیری اره و بدیش فقط عربی بودن کیبرد هست
در ضمن ویندوز اورجینال داره روش . . .و به سرور وصل میشه برای آپدیت
موفق باشید
من 1میلیون 100 خریدم چند وقت پیش
ما این لپتاپ رو برای آبجیمون خریدیم.....روشنش که می کنم یه Linux بوت میشه و هیچی به هیچی ...از اول دوباره ریست میشه
ویندوز سون نداره؟
نه باید خودتون نصب کنید.نقل قول:
سلام دوستان. این مساله برخورد کیبرد با صفحه نمایش تحت فشار که تقی جان بهش اشاره کردن چه طوریه؟ کسی دیگه ای هم با این مشکل برخورد کرده؟
با سلام من یک لپتاپ با کانفیگ زیر خریدم
cpu i5
ram 4 gb ddr3
hdd 500gb
vga gt540m 2gb
win 7 home basic x64 oem
خریدم به قیمت 960 +60 هزارتومن هم واسه گارانتی
من وقتی که خریدمش 25 دی بلا فاصله بعداز روشن کردن 5 دی وی دی بک آپ از ویندوز +درایور هاش با همون برنامه مخصوص خودش گرفتم بعد از مدتی هم پارتیشن بندیش کردم چون پارتیشن درایو سی 450 گیگ بود و...
حالا میخام برای سال نو ویندوز ارجینالشو برگردونم مثل فابریک کار خونه آیا بعد از برگردوندن ویندوز پارتیشن های قبلیم پاک میشه یا این که فقط درایو سی که 100 گیگ هست فرمت و وین جدید توش نصب میشه
میخاستم بدونم الان این لپتاپ رنگ آبی با اینکانفیگ چند شده
مورد بعدی اینکه من دیگه خیلی بخامم تنظیمات رو رو حد اقل ها بزارم باتریش بیشتر از 2:15تا 2:30 دوام نمیاره آیا این مقدار طبیعی هستش ؟
الان باتری های 9 یا 12 سل برای این لپتاپ هست اگه هست چنده؟
من خیلی ازش راضیم چرا که تونستتو تست های من قبول شه حالا تست هام چیبود عرض میکنم
اجرای هم زمان کانورت فیلم +پخش میسیقی +باز بودن مرورگر +اسکن کردن کل سیستم توسط کاسپر پیور +اجرای بازی کرایسیز2 با بالاترین کیفیت+.......... تمامی این موارد سی پیو 100%لود ورمم 96%پر شده بود کل زمان تستمم 30 دقیقه بود اینم بگم بدون کول پد دماش شده بود 88 درجه که....
مورد بعدی این این وین ارژینالش چه قدر میارزه یا این که چه قدر بابتش رو لپتاپ اومده ؟؟
سوال بعدی این که بهترین آنتی ویروس برای لپتاپ چیه میخام از منابع کمتریت استفاده و بالاترین قرت تشخیص و... رو مصرف باتری هم تاثیری نزاری یا این که اگرم میزاره خیلی کم باشه ؟ هرچی میگید به غیر از نود 32 باشه
استفاده از لپتاپ هنگام شارژ شدن باتری برای باتریش مضرره یا .......؟؟؟
یک سوال دیگه این که کیبورد شما هم مثل مال منه یعنی این که عربیه ؟؟ مال من 2 ردیف بالاش خوبه ول یریف پایین افتضاحه کلا عربی هست دیگه؟؟؟ به نظرتان چیکارش کنم!!؟؟؟
چه کار های برای نگه داری بیشتر باتری و عمر بیشتر باتری و لپتاپ مفیده؟
یک سوال این که دی وی دی رایتر من 8 ایکسه مال شما هم همین ظوره
صفه نمایش این لپتاپ دقیقا چه نوع ال ای دی ای هست؟
در ضمن رنگشم آبی هست
الا من میخام یک گیرنده دیجیتال براش بخرم میشه ی چیزی بهم معرفی کنید که وین 64 رو به صورت کامل پشتیبانی کنه؟
.
.
.
.
خیلی خیلی خیلی از پاسخی که خواهید داد ممنونم یا حق
...