[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا هی بگین زووم....خداییش دست سامسونگ طلا...
تب 2 کدومشه؟
پایین پایین...نقل قول:
به ترتیب باید اینطوری باشه
Galaxy 8.9
Galaxy 10.1
Xoom
iPad 2
تب 2 پرس شد
بله xoom دیزاین جالبی نداره !!!نقل قول:
من هم فکر کنم همین ترتیب باشه !!نقل قول:
به ترتیب باید اینطوری باشه
Galaxy 8.9
Galaxy 10.1
Xoom
iPad 2
خوب درسته سامسونگ باریک تره شاید هم دیزاینش قشنگتر باشه خوب این دیگه سلیقه هست اما موتورولا خروجی hdmi داره و سامسونگ نداره!!!!
قیمتش هم که تو اون لیستی که من خوندم 100 یورو ارزون تر بود!
کد:http://feeds.slashgear.com/~r/slashgear/~3/bcxIjZNKy48/
گند بزنن به این اپل که تر زد به بازار. بعد از این تغییر ناگهانی سمسانگ حالا موتورولا هم ظاهرا تصمیم گرفته است تا قبل از پایان سال تبلت ش را آپدیت کند. سفارش تولید از ۳۰۰ هزار دستگاه در ماه بیشتر نخواهد شد و احتمالا از ماه جون به بعد اصلا سفارشی نخواهیم داشت....
من که تو ذهنم اومده بود واسه یه ماه دیگه یه زوم بگیرم.اما با این کار سامسونگ واقعا دو دل شدم!
خدا کنه ساسونگ تا یه ماه دیگه این تبلت رو بده ببرون تا ببینیم چجوریه!
تا تابستون خبری نیست....موتورلا به ایران نمیرسه....:10:
نه.میخواستم بگم برام از آمریکا بیارن.نقل قول:
چی تا تابستون خبری نیست؟ Xoom یا سامسونگ؟
میگم این تبلت سامسونگ کی قرار بیاد بازار؟(منظورم هر جایی از دنیاست :31:)
Xoom کلاً برای Verzion هستش...
برای همین احتمال عرضه وسیعش تو ایران خیلی کمه...(بهتره بگیم اصلا ایران نمیادش)
مگر تک و توک مسافر ها بیارنش...
یعنی کل این تبلت های زوم اپراتوری اند؟نقل قول:
انلاک فکتوری وارد بازار نمیشه؟ پس چی نوشته که یه سری با GSm کار میکنند یه سری دیگه نه!
در مورد سامسونگ چطور؟ برنامه اش رو نگفته سامسونگ؟
سلام دوستان
یه خبر خوب بدم :20:
یک فروشنده عمده گوشی موبایل باهاش صحبت میکردم گفت که احتمالا تا 30-40 روز دیگه زووم رو میاره ؟!
امیدوارم حرفش راست در بیاد . :10:
فیلم مقایسه آیپد 2 با موتورلا زومممممممممممممممممممم:
کد:http://www.embedupload.com/?d=0CIQNJEPHI
پارت دوش هنوز منتشر نشده
سامسونگ بابا...موتورلا که الان هم اومدهنقل قول:
چی تا تابستون خبری نیست؟ Xoom یا سامسونگ؟
تابستون قراره وای فای هاش بیان...مدل 3جی اش فکر کنم بعدش میاد...
:18:(اووووووووووووووووووووو ووووووو)*∞::13:نقل قول:
چقد دیر؟
به نظرتون تبلت موتورولا (زوم) بهتره یا Galaxy tab 10.1 (همون که دوربینش 8 مکاپیکسه،جدیده نه.قدیمیه!)؟
از لحاظ قیافه نمیگم!!!
کدوم دوربین 8 مگاپیکسلی؟
جلو وعقب 2 و3 مگاپیکسل هستن که ترتیبش یادم نیست....
در هر صورت تبلت موتورلا از نظرات دیگه سرتره ولی وزن وباریکیش افتضاح...قیمتش که همین جور....باتریشم چنگی به دل نمیزنه...
ولی من اگه باشم صبر میکنم سامسونگ میگیرم....چون با گارانتی رسمی پارس مایکروتل واز همه مهتر با پشتیبانی از زبان شیرین پارسی میادش....هانی کومب فارسی رو ساپرت میکنه ولی نه چندان کامل....یعنی کی برد فارسی نداره....حرف "ی" رو هم مربع نشون میده....تو شرمت مایکروتل این ها رو حل میکنن...
---------- Post added at 04:05 PM ---------- Previous post was at 04:04 PM ----------
ضمنا 8.9 توصیه میشه نه 10.1....
وقت نکرده بودم بهت گلکسی تب 10.1 رو بگم که چیه!نقل قول:
خودت تو اون عکسهایی که گذاشته بودی از مقایسه ی تبلت ها بود!
من اونای که مد نظرم بود رو آماده کردم میذارم اینجا...
سولو جان نفهمیدم؟؟؟:31:
جان من بگو سولو 8:13:!سولو8.نه سولو!نقل قول:
من میگم تو این عکسی که گذاشتم اولی از سمت چپ تبلتیه که سامسونگ تو نمایشگاه CES فک میکنم معرفی کرده...
و دومی از سمت چپ رو هم که تازه معرفی کرده.با این وجود که این جدیده دیر میاد من میخوام نظرتون رو درباره ی اولی از سمت چپ بدونم!
الان منظورمو متوجه شدی؟!!:2:
آخه مثل اینکه اونم تابستون میاد...البته مطمئن نیستم...ولی اگه بخری پشیمون میشی شک نکن....پشتشو نگاه کن
اگر ضخامت برات مهم نیست زوم توصیه میشه....نه این چون آپدیت های گوگل براش میاد...
:whistle::blush: ها؟ یعنی چی پشیمون میشم؟نقل قول:
یعنی چی برای اون اپدیت های گوگی میاد؟یعنی برا این نمیاد؟
این تبلت خود گوگل هست...مثل نکسوس وان....که از همه زودتر براش آپدیت ها اومد...برای بقیه هم میاد ولی از همه دیرتر....
گوگل ذوق می کنه تند تند آپدیت بده بیرون و بقیه شرکتها هم تا چند ماه طول میکشه دستگاه های خودشون رو آپدیت کنن. رام های غیر رسمی هم همیشه مشکلاتی با خودشون دارن....
نظورت از "این تبلت خود گوگل هست" همون Xomm بود دیگه.نه؟نقل قول:
من الان خودم گلکسی دارم و با اینکه مال خود گوگل نیست ولی از اپدیت هاش خیلی راضیم.بعدشم من که نمیخوام با ورژن سیستم عامل کار کنم!من بیشتر برام این مهمه که کاستوم رام های زیادی بیاد براش.درست عین گلکسی.
الان کسی طرف نکسوس نمیره که براش کاستوم بسازه.ولی در عوض گلکسی......
حالا من منظورم اینه که این تبلت جدید سامسونگ بهتره یا قیمیه؟(همون 8 مگا پیکسلیه)
مشخصا،با توجه به سیستم عامل اختصاصی برای استفاده ی تبلت،سایز و...،تبلت 10 تایی خیلی بهتره!ولی تب سامسونگ،با زوم نمیتونه خوب مقایسه بشه!
دوستان اينم قسمت دوم ويدئوی مقايسه iPad 2 و Motorola Xoom:
کد:http://www.embedupload.com/?d=6GHBIWEFKJ
آقا راستی اون مشکلی که بابتش به آیپد2 گیر داده بودیم که فلش ساپورت نمیکنه حل شد اون هم توسط یه کارت ریدر که شرکت MIC Gadget ساخته!
این کارت ریدر نه تنها کارتهای حافظه رو ساپورت میکنه بلکه از فلش هم پشتیبانی میکنه!
نقل قول:
مگه ipad سبزشم هست؟
عزیز،اشتباه گرفتید!! اون رنگ ساندیسیش هست که اسمش هم جی ال ایکس هستش!نقل قول:
مگه ipad سبزشم هست؟
نقل قول:
ها ؟چیش ؟؟ متوجه نشدم . :10:
یک رویوو کامل از زووم
http://www.mobile-review.com/articles/2011/motorola-xoom-en.shtml
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار نا کارامد! نیگا کنید چه شکلی میشه یه لحظه حواست پرت شده کارته می پره.نقل قول:
منم یه کابل usb دارم که میشه به تبلت وصلش کرد پس کابل usb من تبلت ساپورت می کنه:27:
تو بعضی سایت ها ادعا می کنن که تبلت زوم می فروشن(از خارج از ایران می خرن و به ایران می فرستن)
دوستان کسی تا حالا خریده؟
نقل قول:
این انعطاف پذیری تبلت آپل رو مي رسونه و اینکه واسه طراحیش این یه باگ محسوب نمیشه . اگه شما فردا دوست داشته یاشی به تبلتت (که اپل نیست ) یه ایتم جدید اضافه کنی حالا ار هر نظر تبلت شما قابلیت ارتقاء رو نداره پسر خوب
بهتره اجازه بدين بزرگ تر ها در مورد اين مسائل صحبت کنند
پدر بزرگ جان، من شما رو نمی دونم ولی خودم اصلا دوست ندارم یه تبلت داشته باشم که دم داره:27:نقل قول:
سایتشو آدرس بده ببینیم چجوریاستنقل قول:
با این چطوری مکالمه میکنن؟
همراش هنزفری بلوتوث هم میدن؟
Motorola Xoom a Bust – Only 100,000 Units Sold
فروش فقط 100 هزار زوم بعد از 1 ماه و نیم!!!
هرچند مقایسه زوم با آیپد درست نیست!!! ولی لازمه بگم آیپد 2 فقط در 1 ساعت 100 هزار فروش داشت...
منبع:[HTML]http://www.padgadget.com/2011/04/06/motorola-xoom-a-bust-only-100000-units-sold/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaig n=Feed%3A+padgadget+%28PadGadget%29&utm_content=Go ogle+Reader[/HTML]
قیمتش چنده؟
برای خریدش باید سراغ سخت افزار فروش ها رفت؟