تو هندزفری خیلی فاز میده .. من خودم به شخصه صدای دیزایر اچ دی تو هندزفری رو تو هیچ گوشی تجربه نکردم:8:نقل قول:
تو هندزفری خیلی فاز میده .. من خودم به شخصه صدای دیزایر اچ دی تو هندزفری رو تو هیچ گوشی تجربه نکردم:8:نقل قول:
بالاخره این گوشی چند تومن شد؟:44:
540 تومن بی گارانتی
620 تومن با گارانتی
نقل قول:
داداش خودت کی میخری به نظرم هنوز که ارزش خریدن نداره اگه زیاد طول میکشه بریم سراغ یه چیز دیگه که قبلا اوفتاشو کرده من هم از Desire Z خوشم میاد هم Legend چیکار کنم به نظرت؟:13:
من فعلا بی خیال این گوشی شدم .....
بی خیال گوشی های کیبورد دار بشو :31: legend هم خوبه ولی الکی قیمتش بالاست !!!
به نظر من گالکسی اس بگیر میگن شده 460 !!!! خیلی عالیه .
ولی اگه اصرار داری HTC بگیری برو سراغ دیزایر ( تو رنج پولی که میخوای هزینه کنی گفتم )
---------- Post added at 05:05 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
اگه هم اینو دوست داری واستا میکشه پایین ... فکر کنم تا یک ماه دیگه به 480 هم برسه !!!
Galaxy S واقعا گوشیه خوبیه نتونستم ایرادی ازش بگیرم ولی نمیدونم چرا به دلم نمیشینه:44:
منم همین ، سامسونج و ال جی نمی دونم چرا ..... :2:
من خودم بخوام بخرم همین htc رو بر میدارم باید کمی صبر کرد ... حسم بهم میگه الان موقعش نیست :21:
اتفاقا من اصلا به برند تعصبی ندارم! فقط فکر کنم با گالاکسی S مشکل سایز دارم چون بیشتر شلوار جین میپوشم و جیب هم که تنگ!
از اون لحاظ خیالت راحت.گالکسی اس از لحاظ سایز واقعا عالیه و اصلا حس نمیکنی که بزرگه...نقل قول:
تو جیب تنگ هم عین یه 1202 جا میشه...
ولی من از سبکش خوشم نمیاد مثل همه شما...
من خودم از htc خوشم میاد ولی این galaxy s ام بد جوری شاخه با gingerbread تو بنچمارکا از Desire s جلو تره هنوز کسی میتونه راجع به این موضوع اطلاعات دقیق تری بده:9:
خدا ذلیلت نکنه mig33 منو بین این دوتا حیروون کردی:wac:
مخلصیم :31: ..... من اوضام بدتره بین 5 تا 6 مورد گیر کردم :31::31:
ببخشید شما این بنچمارک هایی که میگید رو از کدوم سایت درمیارید ؟؟؟نقل قول:
حالا به نظرت کدوم قدرت بیشتری داره؟ گلکسی که قیمتش خیلی خوب شده از لحاظ قیمت خوبه ولی اگه دیزایر اس ام بیاد پایین انخاب خیلی سخت میشه!!!!!
خودت بین چیا موندی؟
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:52 PM ----------
تو یوtube دیدم دوست عزیز.نقل قول:
اگه شما اطلاعات دقیق تری دارین خوشحال میشیم ما رو هم در جریان بذارید
Disire S شده 515 تومن :8:تو این سایت دیدم قیمتای این سایتو قبول دارم
کد:http://news.p30day.com/
---------- Post added at 04:29 PM ---------- Previous post was at 04:25 PM ----------
اگه اینطوری پیش بره 1ماه دیگه به 450 هم میرسه:31:
راستی گلکسی اس دوتا مشکل داره اول اینکه مشکله Lag داره بعد اینکه فلشم نداره:41:
اگه اینطوری اومده قیمت پائین به نظر من ارزش خرید دیزایر اس از گالکسی اس بیشتره ..... فقط بنچ مارکو نبین کیفیت ساخت هم مهمه که htc تو این زمینه خیلی جلو است نکته دیگه اینکه این دیرایر اس فعلا تایوانی است :31:
الان با این قیمت بین این و گالکسی اس من باشم دیزایر اس رو ور میدارم :5:
---------- Post added at 05:00 PM ---------- Previous post was at 04:59 PM ----------
من بین یکی دو تا از این چند هسته ایها + تبلت + آرک موندم و هنوز تکلیفم معلوم نیست .....
قیمت های این سایت که دادید خیلی باحاله مخصوصا ردیف htc هاش !!!!
بازم وسوسه Desire S افتاد به جونم :31:
اگه میخوای انقد هزینه کنی من بهت Galaxy s2 رو پیشنهد میدم چون htc senation قیافش خیلی جالب نیست(سلیقه ای یه) تازه از Super AMO LED هم نمیشه گذشت که رو مصرف باتری هم خیلی تاثیر داره در کل در یک حداند دیگه بقیش سلیقه ای یه که به خودت برمیگرده:5:
به نظرت تبلت تو جیب جا میشه:31: من که واقعا باسایزش مشکل دارم:18:
پدرام این مشکل lag گالاکسی چی هست؟نقل قول:
راستی گلکسی اس دوتا مشکل داره اول اینکه مشکله Lag داره بعد اینکه فلشم نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما نفهمیدیم چرا بنچ مارک کمتره! یعنی تو بنچمارک دیزایر اس 2.3 از گلاکسی 2.1 کمتره؟!نقل قول:
اگه اینطوری اومده قیمت پائین به نظر من ارزش خرید دیزایر اس از گالکسی اس بیشتره ..... فقط بنچ مارکو نبین کیفیت ساخت هم مهمه که htc تو این زمینه خیلی جلو است نکته دیگه اینکه این دیرایر اس فعلا تایوانی است
راستی وقتی HTC هم وقتی قیمتش پایینتر بیاد چینی میشه! :31: خب خداییش باید هم پایینتر بیاد وکرنه کسی نمیخره! چون ظاهرش که همون دیزار هست و دیگه قدیمی شده و الانم که نسل جدید تو راهه.
این چند هست ؟نقل قول:
اگه میخوای انقد هزینه کنی من بهت Galaxy s2 رو پیشنهد میدم
من اگه بخوام تبلت بگیرم کاری به 3g اون ندارم یه گوشی ساده دارم و یه نوت بوک عالی ... اینم میگیرم که حد واسط اینا باشه .
در مورد دو هسته ایها باید بیان ببینیم چی کاره هستند ... البته بگم در بدو ورود هم خیلی گرونند و ارزش خرید ندارن ...
در کل صبر .. صبر ... صبر .
هنوز نیومده ولی بالای 800 باید باشهنقل قول:
---------- Post added at 09:55 PM ---------- Previous post was at 09:52 PM ----------
شرمنده من خیلی تو سایت فعالیت ندارم دیگه این طوری شد:31:
دوست عزیز به نظرم قیمتها قابل اعتماد نیستنقل قول:
DHD رو زده 530 :18: کجا این قیمت میدن ما هم می خوایم
فکر کنم Desire HD چینیش باشه !!!
نقل قول:
دوست عزیز به نظرم قیمتها قابل اعتماد نیست
DHD رو زده 530 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کجا این قیمت میدن ما هم می خوایم
آخه الان مگه تایوانیشم گیر میاد!؟ (البته نیاید بگید: آره گیر میاد! منظورم اینه که به سختی گیر میاد!!)نقل قول:
فکر کنم Desire HD چینیش باشه !!!
با این اوصاف من هر جا چینیشم قیمت گرفتم پایین 620 نبود(البته چینی تحت لیسانس!). آخه یه مدل طرح dhd دو سیم کارت هم هست که 145 تومنه:27:! عرضم به حضورتون دوستانی که مثل خود من با صدای dhd مشکل دارن برن طرح dhd بخرن، هم ارزونه هم 3 تا اسپیکر داره و یه عروسی رو هم می چرخونه.
14 فروردین این گوشی رو واسه دوستم با گارانتی یاس (البته چینی!!) خریدم 730!! واسه خودمم 4-5 ماه پیش با گارانتی یاس (البته تایوانی:12:) خردیم 730! خلاصه اینکه یاس هنوزم با این قیمت داره میفروشه!!!
شما درست میگین دیگه DHD انقد نیست ولی بیشترِ قیمتاش درسته
ِDesire Z رو زده 480 درصورتی که 440-460 من تو علاعدین قیمت کردم.
ولی اون قیمتاش که درسته بالا پایین رفتناشم درسته من واسه Desire s اون سایتُ دادم
بررسی این گوشی توسط سایت gsm
[HTML]http://gsm.ir/review.php?phoneid=2347[/HTML]
گوشیه خوشدستیه و ارزش خرید داره! من باشم اینو بر می دارم تا Galaxy s! خیلی زیباست از دید من. از کیفیت ساخت hTC مخصوصا الان که تایوانیش هم هست نمیشه گذشت!
چه عجب این دفعه نگفت "کیفیت دوربین اصلا خوب نبود! واقعا ناامید شدیم...!"نقل قول:
بررسی این گوشی توسط سایت gsm
HTML کد:
کد:http://gsm.ir/review.php?phoneid=2347
این دقیقا روییوی GSMArena رو ترجمه میکنه میذاره!
اره ولی برای کسایی مثل من که انگلیسیشون خوب نیست ، خوبه .نقل قول:
سلام
اگه کسی این گوشی رو داره می خواستم ببینم که فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
یعنی فقط اس ام اس با توی اینترنت تایپ مهم نیست.
البته بدون دستکاری با رام اصلی کارخونه.
نه عزیزم باید برنامه نصب کنی واسه اس ام اس یا mirsal یا یه کیبورد فارسی واسه وب گردی ام فکر کنم فایرفاکس نشون بده اگه هم نده مرورگرهای فارسی هست که کارتو را بندازه همه htc ها همین جورن مگه ورژن خاورمیانه بگیری که اونم گژپچ و نشون نمیدن خلاصه یا رام یا برنامه یا Nokia :31:
اگه کسی میتونه کمک کنه:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6096740#post6096740
فارسی به صورت پیش فرض ساپورت نمی کنه.نقل قول:
سلام
اگه کسی این گوشی رو داره می خواستم ببینم که فارسی رو ساپورت می کنه یا نه؟
یعنی فقط اس ام اس با توی اینترنت تایپ مهم نیست.
البته بدون دستکاری با رام اصلی کارخونه.
برای دیدن سایت های فارسی بدون هیچ مشکل: Firefox for android
برای تایپ فارسی و انگلیسی به همراه گژ پچ (درست گفتم؟!گژ پچ؟ یا گچ پز؟!؟): Arabic keyboard
برای خواندن اس ام اس های فارسی (البته همینجوری هم میشه خوند فقط جدا از همه): mirsal
قیمت جدید این گوشی چند شده الان؟ دیزایر معمولی چند هست؟
راستی هر گوشی آندرویدی برای روت شدن ، راه و روش خودش رو داره؟
سلام به همه
من امروز Desire S گرفتم، سوالی بود در خدمتیــــم!
مبارک باشه
چه عجب بالاخره یکی این گوشی رو خرید. چند خریدید؟
سلامت باشیدنقل قول:
ایران نیستم، قرار دادی خریدم...
دوست عزیز مبارک باشه . یکم در مورد قرار دادتون توضیح میدید . شرایطش چجوریه ؟نقل قول:
قرارداد من به این صورت هست که 139.99 یورو در ابتدا پول گوشی رو میدی، بعد برای 12 ماه هر ماه 30.00 یورو میدی که شامل 1GB اینترنت، 200 دقیقه تماس، 200 تا SMS (برای یک ماه) میشه، تماس و SMS به خط های دیگه ی همون شبکه هم کاملا رایگان هســــت!نقل قول:
مبارکت باشه عزیزنقل قول:
یه ریویو از کارکرد خودت ازش بذار ممنون
سلامت باشینقل قول:
هفته دیگه کلا امتحان دارم، یه چند وقتی هم دستم باشه، خوب بالا پایینش کنم، حتما مینویسم!:31: