من GTX 460 دارم، استرس دارم یه وقت فریم خوب نده ! :41: ( فکر کنم باید اور کنم ... )نقل قول:
Printable View
من GTX 460 دارم، استرس دارم یه وقت فریم خوب نده ! :41: ( فکر کنم باید اور کنم ... )نقل قول:
یا این سایت تست بگیرید
کد:http://www.systemrequirementslab.com
برای من همه رو زد Pass
AMD Athlon(tm) II X4 630 Processor
4.0 Ram GB
Radeon 5850
Win 7
این سایت یه چیزی می گه !! هی می گه Passنقل قول:
برای منم زد Pass !
ولی به خاطر این که تست کنم سایتو رفتم DeadSpace 2 رو (که با HD حداکثر فریم رو می گرفتم) انتخاب کردم باز
همرو نوشت Pass ! جالب بود !
خب درسته که!نقل قول:
حداکثر فریم رو می گرفتی باید بگه Pass دیگه!:31:
د نه دیگه :31:نقل قول:
نگاه کن شما مثلا یه درسی رو با نمره ی 10 قبول می شی(حالا شما نه خودم:31:) یکی ازت سوال کنه چه طور دادی می گی پاس کردم !
حالا یه درسی رو 20 می شی یکی ازت سوال کنه چه طور دادی می گی عالی دادم !!
تو این سایت چیزی به اسم عالی وجود نداره ! شما چه حداقل چه حداکثر سیستم رو داشته باشید می گه Pass
ولی 2 حالت داره یکی پاس کردن حداقل سیستم مورد نیاز یکی هم پاس کردن سیستم پیشنهادی ...
مشکل این جاست که خیلی بازی هارو تو این سایت براش Recomended نزاشته ( مثل همین Crysis2 )...
در این صورت اگه یکی با گرافیک 8800 با این سایت تست بگیره برای اونم می زنه pass ، برای شما هم که 5850 دارید می زنه pass
پس نمیشه زیاد اعتماد کرد به نوشته های این سایت چون دقیق نیست
دوستان با توجه به این نموردای صفحه قبل به نظرتون سیستم من تو رزولوشن 1200×1920 پیکسل میتونه فریم خوبی بگیره ؟
بله من میگم شما با حد اکثر تنضیمات 62 فریم میگیرید:10:نقل قول:
مگه بازی ریلیز شده؟نقل قول:
نسخه Beta ....نقل قول:
دوستاني كه نسخه بتا دارن كليد back space رو بزنن جون و انرژيشون بينهايت ميشه
واسه من Back Space کدهای Fهارو بالا تصویر مینویسه مثلا میگه F4 جونو بینهایت میکنه
در ضمن وقتی Numpad1 میزنم دوتا اسلحه با تیر بینهایت میده
من نسخه بتا رو با این مشخصات روی تنظیمات Advance
45 فریم داشتم راحت
Corei5 2.6
4GB ram 1666
Asus 4870 1GB
ولی عجب گرافیکی داره لعنتی
به هر حال من یک مرحله هم نرفتم منتظر نسخه کامل هستم لایسنس بخرم لذت ببرم :31:
ای کارش رزولوشن رو هم عنوان میکردین...نقل قول:
ببخشید اینارو فارسی تو ضیح می دی من چیزی حالیم نمی شهنقل قول:
Full HD 1920x1080نقل قول:
دوستان عزیز سلام
یه سوال تکراری داشتم از همین اول ازتون معذرت میخوام:11:
خواستم این بازی رو دانلودش کنم اما مثله اینکه نسخه بتا هستش.حالا موندم که دان کنم یا نه.
آخه نمیدونم تفاوت این بتا با اصلیش تو چیه؟
میگن فقط 20 مرحله هستش و کامل نیست درسته؟
عزیزانی که بازی کردن ممنون میشم به این سوالام جواب بدن
:11:
مرحله هاش کامله. فقط کمی باگ داره و شاید یه ذره اذیت کنه!
پس یعنی Crysis 2 کلا 20 مرحله هستش؟نقل قول:
یعنی غیر از باگ هیچ تفاوتی با اصلیش نداره؟
آخه خیلی برام مهمه که کامل هست یا نه چون دلم نمیاد بازی به این توپی رو ناقص بازی کنم.
واسه همین خواهشا دوستان اگه مطمئنید جواب بدین
ممنون
اگه بازی برات مهمه اصلا بازی نکن . کلا این نسخه کامل نشده هست که در حاله ساخت بوده و پخش شده .نقل قول:
پس یعنی Crysis 2 کلا 20 مرحله هستش؟
یعنی غیر از باگ هیچ تفاوتی با اصلیش نداره؟
آخه خیلی برام مهمه که کامل هست یا نه چون دلم نمیاد بازی به این توپی رو ناقص بازی کنم.
واسه همین خواهشا دوستان اگه مطمئنید جواب بدین
ممنون
داستانه بازی کامله ولی بازی افت فریم و باگ داره و همچنین گرافیکه نهایی نیست .
در کل فقط به درده کسایی میخوره که از این بازی خوششون نمیاد یا مثلا میخواند فقط سیستمشون یا بازی رو تست کنن .
در کل پیشنهاد نمیشه !
ممنون از توضیحاتتنقل قول:
خود بازی و لذت بردن از بازی برام خیلی مهمه.
کلا من بخاطر 3 چیز از این بازی بسیار لذت میبرم:
داستان زیبا،گرافیک عالی،گیم پلی زیبا...
پس اگه وسطای بازی دچار باگ بشی که ضد حاله...
نسخه نهایی دقیقا کی منتشر میشه؟
با این سیستم تو نسخه نهایی که نباید مشکل داشته باشه درسته؟(وقتی گرافیک بتاش این باشه دیگه نهاییش چی میتونه باشه به گفته خود سازنده بازی نسخه نهایی گرافیک بهتری داره:18:)
Intel Q8400@2.93
RAM 2048 DDR3 1333
VGA Gigabyte 5770
1920*1080
کرایسیس 1رو با تمام جزئیات تو فول اچ دی مدیوم هیچ مشکلی نداشتم.
اما 2 چطور مشکلی نداره به نظر شما؟
:11:
درسته.اگه به داستان اهمیت میدید نباید بتا رو بازی کنید یا دست کم فقط مراحل اولشو برید چون لذت بازی اصلی از بین میره
این طور که به نظر میاد کلا نسبت به 1 سبک تره. اما بستگی داره بازی نهایی رو با چه DX میخواین بازی کنیدنقل قول:
اما 2 چطور مشکلی نداره به نظر شما؟
ای بابا گرافیک محیط اصلا رقیب نداره ولی شکل gameplay خیلی تکراری و حال بهم زنه....
load کردنش که objective هارو مثل یه map از بالا نشون که هم دیگه مد شده همه رو mw 2 تقلید میکنه... من نمیدونم چرا اینقدر میخواد از mw 2 تقلید کنه...
خدا کنه که نسخه اصلی اینقدر باگ نداشته باشه و نیاد هی چپو راست patch واسه بازی بده...-مثل BFBC 2...
حالا جالب اینجاست که بعضی از باگها توی یک load از بازی هستن و اگه دوباره خارج بشی و دوباره اجرا اون باگهای قبلی نیست و یک سری باگهای جدید اضافه میشه....
---------- Post added at 08:20 AM ---------- Previous post was at 08:16 AM ----------
آره عزیز چون بازی dev mode داره اجرا میشه همه code های بازی enable هستش...نقل قول:
تو crysis اولی میشد devmode رو disable کرد وتمام این اطلاعات روی صفحه رو برداشت ولی واسه این یکی من که نتونستم...
آقا کسی لینکی واسه این کرک نداره؟نقل قول:
چون hotfile لینک رو پاک کرده...
یا اگه گرفته یک جا لطف کنه و آپلودش کنه...
اصلا کرک نداره اون لینک هم کرک بازی نیست بابا اسکیدرو هم همه رو گزاشته سر کار جان تو :31:
عزیز منظور کرک واسه اجرا نیست...نقل قول:
اون فایل باگهای بازی رو میگیره...
ببین اصلا همچین چیزی نیست کی گفته
راست گفتی انگار من اشتباه کردم...نقل قول:
اون فایل واسه multi هستش...
اسکید رو هیچی نمیده... 2تا فیال 6 و 7 مگی داشت. که من دانلود کردم...
توی فایلی که میاد برات یه موزیک 5 و 6 مگی هست.. و یه فایل کوچولوی 100 کیلو بایتی
سلام
ایا مراحل بازی کامله؟
اینطور که به نظر میرسه کامله
اما من خودم نرفتم چون این بتا خیلی ضایعس و کلا حس بازی کامل که در آینده میادو میبره!
مراحل اولش رو خیلی خوب میتونی رد کنی.
ولی هر چی به بالاتر نزدیک میشی... باگ های خفنی میبینی
منتظر موند برای بازی اصلی خیلی خوبه
ولی من عاشق بازی باگ دار هستم :))
آره منم موافقمنقل قول:
چون مراحل اولو بخوبی رد کردم
بعد از 4-5 مرحله دیدم کریستال های آپگریتی رو ازم گرفته چون از قبل کپی سیو کرده بودم با هزار سیخ کالک پیداش کردم بعد نمیدونم از این کارای من بود یا نه :21:الان اون مرحله ای هستم که اسنایپر داده .
اولش رو رد میکنم وارد یه اتاقی میشم که آسانسورت(:27:)داره چند تا از آدماش فیگور و فریز شدن (فیگور:حالت اولیه ساختشونه یعنی دست و پاهاشون بازه "حالت ورزش پروانه":2:)
وقتی با آسانسورت میرم بالا دیگه نگو حسابی پر باگه همینطوری فریزن و پروانه!:2:
مثلا ادم هایی که تو هلی کوپترن تیر میزنند ولی اینار تیر میزنند ولی فریزندو پروانه:19: بعد از کلی تیر زدن میمیرن
حالا باید هلی رو نابود کنم با آر پی جی ولی آدم هایی که آر پی دارن فریزند و یا نمیافتند پایین که آر پی رو بردارم:13:اعصابم خورد شد:19::2:
ببینم کسی هست که تا آخرش رفته باشه ؟؟؟:18:
یا کسی هست که باگی که من دارم رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟:19:
کرک درست حسابی نیست که باگ هاش کم شه!!!
نسخه ء اصلیش کی میاد!
امیر جان من همین مشکل شما رو داشتم.مثلا یه جاش وقتی دوباره لود کردم یه سرباز منو گرفت (یا من اونو گرفتم!) با هم از پنجره پرت شدیم پایین و مرحله رد شد بدون اینکه کاری کرده باشم!
به نظر من کسی نباید تا آخر بره چون داستانش لو میره و کلی حیف میشه!
در کل این نسخه بازی رو بخریم یا نه چون من میترسم همون یه ماه دیگه که بازی به طور رسمی و نهایی منتشر بشه بازم این فروشنده ها همین نسخه ها رو بیارن به مردم بدن؟
من بازيو ديشب تموم كردم ولي زياد سر در نياوردم . بعضي مراحل هم خيلي باگ داشت . كلا توصيه ميكنم نگيريد من كه اشتباه كردم بايد نسخه اصلي رو هم بگيرم .
احتمالا شما مرحله 7 نیستی همون جایی که باید یه هلیکوپتر رو بزنی تا بترکه ( داخل یه ساختمون هستی که شبیه آزمایشگاه هستش ) ولی هر چی تیر می زنی هیچیش نمیشه .... قبلش هم گویا باید می رفتی از یه آسانسور بالا و یه کامپیوتر رو خاموش می کردی با تیر زدن بهش !!!! بعد از اون تانک سواریه !!! اگه اون جایی بدون که خیلی ها اونجا گیر کردند می تونی بری منوی انتخاب مرحله و بری مر حله بعد رو بازی کنی چون گویا همه مراحل باز هستش !!!! اینم از باگ های بازی هستش دیگه که مخصوص نسخه بتا هستش ...نقل قول:
مثلا ادم هایی که تو هلی کوپترن تیر میزنند ولی اینار تیر میزنند ولی فریزندو پروانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بعد از کلی تیر زدن میمیرن
حالا باید هلی رو نابود کنم با آر پی جی ولی آدم هایی که آر پی دارن فریزند و یا نمیافتند پایین که آر پی رو بردارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اعصابم خورد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببینم کسی هست که تا آخرش رفته باشه ؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا کسی هست که باگی که من دارم رو داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرک درست حسابی نیست که باگ هاش کم شه!!!
نسخه ء اصلیش کی میاد!
خوب.. منم همین مرحله اش توی یکی از باگهاش گیر کردم... ولی با زدن کلید f2 .. یه مرحله رفتم جلوتر... تا رد شد
b-:
آره همینجامنقل قول:
من نمیدونستم نسخه ء بتا و آزمایشی (یا دزدی)هستش
(فکر میکردم کامله و اصلیشه البته شک کرده بودم خیلی زود وارد بازار شده اونم با dead space 2 با هم:31:)
بعد از این باگ اعصابم خورد شدم زدم تو گوگل باگ کراسیس دیدم اوه ه ه ه ه:31:ملت همه همینجوریه و نسخه ء بتا هستش:27:
یه خبر واسه ء 3دی بازها و سیخکالک کارها :8:
گویا لااقل اینو گرفتیم ضرری نکردیم چون...
موتور کراسیس 2 که البته نوشته SandBox Engine cry 3 :1/2 هم داره:5::21::10:
تو پوشه ء Crysis2\Bin32 به نام Editor است.حالشو ببرین:31:
البته من نتونستم لولی رو باز کنم تو کامنت ارورر هی فرت و فرت ارورر داد و از آخره پیغام داد
(یه عددی رو)که فکر کنم مربوط به رمم بود کسی تونست مرحله رو کامل باز کنه پیغام بده
من که نتونستم گویا رمم کم آورد:19:
اگه یکی تونست رندر هم پیدا کنه بگه کجاست!من پیداش نکردم که سیخ کالکش کنم:18:
به نظر من ( بازم تاکید میکنم این نظر خیلی شخصیه منه :31:) اگه قرار به امتحان بازی باشه همون 4-5 تا مرحله اولو برید همه چی دستتون میاد دیگه لازم به پیشروی نیس با این همه مشکل و باگ! داستان و این چیزاشم دست نخورده میمونه تا بازی اصلی بیاد!
همچین صابون به دلت نزن موتور بازی کامل نیست:13:.و هیچ فایده ای هم نداره:19:نقل قول:
ENGINE برای ساختن بازیه. EDITOR برای ساختن نقشه و ماده. بحثشون از هم جداس.نقل قول:
کجا دیدین موتور یه بازی رو کنار گیمش بدن بیرون!