این لینک رقیب این گوشی هستنقل قول:
این لینک رقیب این گوشی هستنقل قول:
سلامنقل قول:
میشه با گوشی جدیدتون چند عکس سه بعدی بگیرید و در انجمن بگذارید ( با کیفیت و اندازه اصلی لطفا)
همچنین مثلا دو دقیقه فیم برداری کنید و به اشتراک بگذارید.
من منتظرم!نقل قول:
شما که تو صفحه 2D نمایشگرتون (و ایشون با دوربین 2D خودشون) نمی تونین عکس 3D ببینین !
سلام
بوسیله عینک های سه بعدی و نمایشگر معمولی هم میشه دید.
يه خبر خوب:
LG quietly bumps the Optimus 3D 1080p video recording to 30fps
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]So here's (a part of) the explanation why the Optimus 3D launch was delayed a bit. Apparently the company engineers have been doing some last-minute improvements to the 3D-loving smartphone camera.
One of our readers in the UK contacted us, saying that his newly purchased LG Optimus 3D actually records 1080p videos at 30 fps, rather than the previously announced 24 fps. He also supplied us with the raw video footage to analyze it ourselves and the footage was genuine 30 frames, no duplicates whatsoever.
Since our preview test unit was also only capable of recording 24 fps videos, the upgrade must have been finalized in some of the past few weeks.
What we find rather strange is the fact that LG missed the opportunity to brag about their achievement. It's not usual for large companies like that to introduce updates, without making some noise about it.
Maybe the Koreans plan on releasing some other update for the Optimus 3D camera department and will announce them both at the same time. That 1080p footage could use a little higher bitrate so maybe that is what they are cooking. Here’s hoping.
source:
[HTML]http://www.gsmarena.com/lg_quietly_bumps_the_optimus_3d_1080p_video_record ing_to_30fps-news-2861.php[/HTML]
چه سکوتی
کسی اینجا نیست؟؟
یوووهههههههههووووو!!!
قیمت:720
کد:http://www.alldigitall.ir/
من با این گوشی تو بازار موبایل یه مقدار کار کردم ، کسی هنوز نخریده ببینیم چه طوره ؟
من که باهاش کار کردم تاچ خیلی عالی داشت و گوشی از اون چیزی که فکر میکنید هم بزرگتر بود ، حتی از Desire HD هم بزرگ تره .
مهدي جان تجربه ي 3D تو اين گوشي در چه سطحي بود؟
قيمتش چند بود؟
با حالي كه قيمتش بد نيست اونم در بدو ورود نديدم تو بازار كسي بياره و خب تقاضا داشته باشه...
من كه دلم ميخواد هر چه زود تر تجربه ي كار با اين گوشي رو داشته باشم
میشه3D صفحه رو خاموش کرد و تصویر رو دو بعدی کرد؟
در مورد تجربه 3دی هم بگو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو نوع گالری داره
2D
3D
راستش من با 3D این گوشی کار نکردم ، فقط به صورت 2 بعدی که اونم خیلی لذت بخش بود .نقل قول:
واکنش پذیری تاچش خیلی فوق العاده بود و کلا از استایل گوشی خیلی خوشم اومد. یه جورایی بزرگی بیش از حد گوشی جذابش کرده بود.
تازه این 2.2 ـــه... سپتامبر که 2.3.3 بیاد ... :X
امروز تو ويترين يكي از مغازه ها ديدمش ميگفت 750!
انقد دلم ميخواست باش كار كنم! ميخوام ببينم تجربه كار باهاش چطوره ميارزه بخرم يا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند میداد؟؟؟ وسوسه شدم بخرم : دی
PARSA جون بالاش نوشتم كه! :31:
من اگه 5 دقيقه هم فرصت داشته باشم يه خورده باش كار كنم خوبه
متاسفانه كسي نيس داشته باشه
من واقعا موندم بین همین گوشی و گالاکسی اس2 واحتمال زیاد همین چند روزه بگیرم
اخرین قیمت 730 تومان علادین
اگر کیفیت ال سی دیش عین گالاکسی اس2 باشه حتما میرم اینو میخرم >> کسی میدونه اگر عین اون هست یا نه ؟؟
نه بابا! :31:
در حد OLED نيست ولي خب از خيلي از LCD هاي ديگه بهتره
و خب 3D هم هست
فقط و فقط اگر برات 3D مهمه اين گوشي رو بخر چون در مورد ساير مشخصات برتري با گلكسي اس 2 هست
و ببين 3D تو صفحه 4 اينچي چقدر برات ملاك هست
رئوف اینم 4.3 هست... ولی من با رم و جی پی یوش مشکل دارم :|
اي بابا همون موقع كه نوشتم 4 گفتم الان يكي مياد ميگه 4.3 نخواستم دهم بزنم عامو :31:
ميگم كه اگه برات 3D مهم نيس همون GS2 بهتره
به قول صفحه اول تاپيك :
تو می تونی از 3D لذت ببری عامو
يا بيا از بعد سومت فيلم و عكس بگيرم (وووش)
يا بيا با هم 3دي كنيم! ببخشيد 3دي زندگي كنيم!
من بودم 3D رو انتخاب میکردم...به قول apoosh... ده دقیقه 3D بازی کردن Nova 2 به کل GS II می ارزه : دی
خو بديش اينه 3D فقط به درد 10 دقيقه ميخوره بعدش حوصلت سر ميره ميخواي با گوشيت كار كني.. :31:
شوخي كردم... آره خب 3D هم خودش يه تجربه خوبه
من كه تاحالا باش كار نكردم وگرنه نظر قطعيم رو در مورد گوشي ميگفتم
یک شیطانی پست این دور و ور ها سکونت دارد ، در حال گول زدن ما برای خرید این گوشیست : دی ولی دلم نمیاد 700 تومن واس یه گوشی بدم :-اس
سلام,امروز علاالدین بودم,هم این گوشی هم بلاک برا کارکردن وسط پاساژ بود,گوشیه عالیه ,بلا( خریدم چون هزینشو نداشتم
LG Optimus 3D Review
[HTML]http://www.gsmarena.com/lg_optimus_3d-review-622.php[/HTML]
دوستان به نظرتون تا چند وقت دیگه قیمتش تقریبا نرمال میشه؟
دوستانی که میگن رم و سی پی یو و GPU این گوشی ضعیفه :
چند تا بنچمارک از این گوشی و گالکسی اس 2 توی یوتوب هست که میتونید ببینید..
سی پی یو این گوشی با اینکه 200 مگاهرتز کمتر از GSII هست ولی توی بنچمارک فقط یه کم از GSII کمتره اونم چون سی پی یو های دو هسته ای برای آندروید 2.2 بهینه سازی یا همون Optimize نشده.. در مورد رم ها شاید 512 مگ کمتر داشته باشه ولی سرعتش 30% بیشتر از GSII هست اونم به خاطر Dual Channel رم.. یعنی رمش DDR2 هست.. دو تا 256 هست..
GPU ــش هم مثل از لحاظ مدل مثل Galaxy S هست فقط خود ال جی اون رو از 200 مگاهرتز به 300 مگاهرتز اورکلاک کرده.. مطمئن باشید این گوشی حداقل تا 2 سال دیگه همه بازی ها رو ساپورت میکنه
تویه 25 روز 250 تومن افت قیمت داشته
یه بنده خدایی گفت فعلا دست نگه دار قیمتش 500-600 هم میاد
+
میگن کیفیت عکساش جالب نیست.کسی نمونه عکساشو داره؟
در حالت 3D عکس هاس 3 مگاپیکسلی هستنقل قول:
در حالت 2D عکس هاش 5 مگاپیکسلی هست
اینو میدونمنقل قول:
منظورم عکسهایی که با گوشی گرفته شده بود
اخه اینجا
یکی از معایب گوشیو نوشته کارایی دوربین رضایت بخش نیست
بابا قیمت یه دوربین 3D بالای 1000 دلاره ...با نصف این قیمت دارین گوشی می خرین...می خواین 3D HDR براتون عکس بگیره ؟: دینقل قول:
یکی از معایب گوشیو نوشته کارایی دوربین رضایت بخش نیست
جایی به دوربین 3D یا 2D اشاره نکرده کلا گفته رضایتبخش نیستنقل قول:
شما نمونه عکساشو دیدین؟خوبه؟
این رو اولین بار هست توی فروم های ایرونی میزارم..
این هم پکیج کامل بازی های 3 بعدی برای Optimus 3D
کد:http://parsaspace.com/files/0659314884/LG_P920_Optimus_3D_game_pack.rar.html
شاید براتون جالب باشه.. تنها با یه Tweak دوربین Optimus 3D ارتقاء پیدا کرده.. البته هنوز منتشر نشده ولی همین هفته میشه..
عکس سمت راست قبل و عکس سمت چپ بعد از Tweak هست..
با این Tweak میتونید با استفاده از دکمه 3D عکس بگیرید.. ( ایرادی که خیلی ها به Optimus 3D میگرفتن نبود کلید دوربین بود )
کیفیتش انصافا خیلی بهتر شده
عکسهای سمته راست خیلی تو ذوق میزنه.این عکسها تو فضایه باز گرفته شده اگه همینطوری میموند وای به حاله فضایه بسته
حالا خدا کنه کیفیت واقعا اندازه تصاویر سمت چپ بالاتر رفته باشه
بالاخره اون Tweakـی که دو پست بالاتر گفتم منتشر شد..
لینک دانلود
از طریق Clockworkmod باید فلشش کنیدکد:http://84.246.215.13/LG_Optimus_3D/MODS/Camera_Tweak/CameraMOD%203D%2020mbps%20%20RC1.zip
کسی کف قیمت این گوشیو تو بازار میدونه؟705 ارزونتر نشده؟کی بگیرم بهتره؟
کسی نظری نداره؟یعنی هیچکس دنباله این گوشی نرفته؟
کسی راهنمایی نمیکنه؟
گوشیه خوبی نیست که طرفدار نداره؟
من امروز تو علاالدین کمترین قیمتی که دیدم 700 فیکس بود
با گوشی کار کردم ، فقط میشه گفت فوق العاده اس