با گارانتی 449 تومن
با گارانتی 449 تومن
بجه ها من امروز داشتم با گوشیم کار میکردم که گفتم بد نیست این update رو بزنم ببینم چیز جدیدی نیامده - که اتفاقا اپدیت جدید براش بود منم گوشیم رو اپ دیت ( update) کردم یه دو ساعت و نیمی طول کشید و بعد گوشی خاموش شد و بعد خودش روشن شد و یه سری چیز هارو نصب کرد -
نتیجه - چیزایی که من متوجه شدم
صدای اسپیکرش بلند تر شده -
احساس میکنم که خیلی سریع تر از قبل کار میکنه -
موقع خاموش کردن صفحه تصویر خیلی قشنگ تر از قبل خاموش میشه -
چهار تا گزینه به گزینه های دیسکتاپ اضافه شده -
انگار بیشتر از چهارتا گزینه به دیسکتاپ اضافه شده چون یه صفحه جدید باز شده و تو اون صفحه جدیده چهارتا گزینه جدید اومده - این در حالی هست که اگه فقط چهار تا گزینه میخواست اضافه بشه صفحه قبلی جا داشت و نیاز نبود صفحه جدیدی اضافه بشه - برا همین میگم انگار بیشتر از چهارتا اضافه شده
یه چیز دیگه اگه شما هم اپدیت کردید و مثل من زبان صفحه نمایش تغییر کرده بود و هیچی رو نمیتونستیدبفهمید - نا راحت نشید برید تو ستینگ اونی که عکس اچار پیچ گوشتی داره - بعد گزینه ای که کنارش حرف A.. هست رو انتخاب کنید - اونجا دو باره میتونید زبان رو انتخاب کنید
نقل قول:
سلام میشه یه توضیح کوچیک بدید چطوری آپش کردید؟ من زیاد با آندروید کار نکردم
ممنون
دوست خوبم - به ترتیب کارایی رو که باید بکنی میگم - من از طریق وای فای گوشی رو به اینترنت خونه وصل کردم - البته بین اپدیت دوبار قطع شد ولی هیچ اتفاقی نیافتاد و من دو باره برای اپدیت کردن اقدام کردم -نقل قول:
1- از منو اصلی گزینه ستینگ ( setting) رو انتخاب کن
2-تو ستینگ آخرین گزینه که about phone هست رو انتخاب کن
3- گزینه اول software update رو بزن شروع به آپ میکنه
اگه بینش اینترنت قطع شد - یا به هر دلیلی از کار افتاد نگران نشو - هیچ اتفاقی نمی افته - دوباره همین کارایی رو که گفتم بکن تا اپدیت رو از سر بگیره - مال من دو بار قطع شد که مجبور شدم از نو شروع کنم -
خلاصه وقتی کل اپدیت رو بیاره بعدش شروع به نصبش میکنه
بعد از اپدیت زبان صفحه عوض میشه که نمیدونم چه زبونی هست ولی نگران نباش - برای اینکه دوباره به زبان دلخواهت برگردونیش - دو باره برو تو ستینگ چون نمیتونی زبان صفحه رو بخونی اونی که عکس آچار پیچ گوشتی داره رو انتخاب کن و بعد اونی که کنارش عکس A..هست رو انتخاب کن - اونجا میتونی زبان رو عوض کنی
بچه ها یه چیز دیگه که بعد از آپدیت متوجه شدم اینه که و قتی گوشی رو تو نور خیلی زیاد داری استفاده میکنی - زیر افتاب - صفحش خیلی نورش زیاد میشه - قبلا اینطوری نبود - وقتی داشتم زیر نور افتاب باش کار میکردم و اتفاقی دستم رو گرفتم روی سنسورهای بالای گوشی این رو متوجه شدم - مطمئنم که قبلا تا این حد زیاد نمیشد چون همون روز اول این مورد رو چک کرده بودم -
بعد از اپدیت - خودتون دستتون رو رو سنسور ها بزارید - فرقش رو متوجه میشید
چیز عجیبی نیست و همه گوشی ها اینو دارن... نور رو با توجه به نور محیط تنظیم میکنه...نقل قول:
بچه ها یه چیز دیگه که بعد از آپدیت متوجه شدم اینه که و قتی گوشی رو تو نور خیلی زیاد داری استفاده میکنی - زیر افتاب - صفحش خیلی نورش زیاد میشه - قبلا اینطوری نبود - وقتی داشتم زیر نور افتاب باش کار میکردم و اتفاقی دستم رو گرفتم روی سنسورهای بالای گوشی این رو متوجه شدم - مطمئنم که قبلا تا این حد زیاد نمیشد چون همون روز اول این مورد رو چک کرده بودم -
بعد از اپدیت - خودتون دستتون رو رو سنسور ها بزارید - فرقش رو متوجه میشید
نقل قول:
اینو میدونم - اما چیزی که من رو متعجب کرده اینه که انگار بعد از آپدیت زیر نور افتاب صفحش بیشتر از اون چیزی که قبلا روشن میشد - میشه -منظورم اینه که قبلا که تو محیط های خیلی پر نور میرفتم باش صفحه این حدی که الان روشن میشه - روشن نمیشد -
قبل از آپدیت هم نور رو با توجه به محیط تنظیم میکرد - میدونم - اما الان وقتی تو همون جاهایی که قبل از اپدیت باش میرفتم - میرم - صفحه روشن تر از قبل میشه
نظر دوستانی که neo دارن در مورد نوشته این دوستمون چیه؟؟ صحت داره؟؟نقل قول:
نقل قول:
خود این دوستمون هم که بنده خدمتشون ارادت دارم ( تو بخش زبان استاد ما بودن) گفته که همه چیزشون مثل همه - در مورد برایتنس هم بله نسبت به آرک برایتنسش کم هست ولی نه به این تلخی
ولی کیفیت تصویرش خیلی خوبه -
در ثانی من چند بار هم گفتم به نظرم بعد از آپدیت برایتنسش بهتر شده -
دوستان دیگه هم که نئو دارن اگه هنوز آپدیت نکردن به این مورد توجه کنن - ببینن بعد از آپدیت اونها هم احساس میکنن برایتنسش بیشتر شده - یا نه
برای ایکسپریا play گزینه disable کردن تنظیم اتوماتیک برایتنس رو ظاهرا فعال کردن.شاید واسه این هم بزارن.
نقل قول:
من که با توجه به توضیحات آپدیتش کردم، گفت نیاز به آپ نداره و آخرین ورژن هست واسه همین دیگه تفاوتشو نمیفهمم
چند درصد تقریبا؟؟:41:نقل قول:
نقل قول:
میدونی همونطور که یکی دیگه از دوستان صفحه قبل گفته اگه بشه این تنظیم اتومات برایتنس رو غیر فعال کرد مشکل حله - شاید مثل xperia play تو اپدیت های بعدی این گزینه هم - اضافه بشه - چون خود صفحه گوشی مشکلی نداره و برایتنسش خیلی بیشتر از اینها هم میتونه بشه - مشکل اون تنظیم اتومات هست
در حال حاضر به نظر من فرق برایتنسش با آرک 20 تا 30 درصد هست - به اون تلخی که دوستمون گفت نیست - زیر نور مستقیم افتاب هم میشه راحت صفحه رو دید و نوشته هاش رو خوند
اما یه چیزی که همین الان اتفاق افتاد که دوستم به گوشیم زنگ زد - گوشی رو گذاشتم رو اسپیکر - صدای اسپیکرش خیلی بلند شده - مجبور شدم صداش رو تا نزدیکای قطع صدا کم کنم:31:- بازم صدا بلند بود
اخرش منم از بین ارک و اینکریدیبل اس و گالاکسی اس 1 و 2 !!!!
نئو گرفتم!!!!
تا الان هم کاملا راضی هستم!!! ( گوشی داره شارژ اولیه میشه!!!)
نقل قول:
آقا تبریک میگم - مطمئن باش پشیمون نمیشی-
تو این رنج قیمت بهترین گوشی رو گرفتی
- من که هرروز دارم از استفاده از این گوشی لذت میبرم - شده چیزی که اگه کنار دستم نباشه انگار یه چیزی گم کردم - من بیشتر کارم با دیکشنری هست و این گوشی جای کامپیوتر و - کتاب دیکشنری - برام پر کرده.
شما بین گالکسی اس 2 و این ...نئو رو انتخاب کردید .......واقعا جای تعجب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:18:نقل قول:
اس 2 کجا این کجا ...
---------
البته انتظارات همه از گوشی یکسان نیست و انتخاب گوشی سلیقه ای هستش .. !نقل قول:
والا منم سختمه اس 2 رو بگیرم دستم یا بزارم تو جیبم : دی
البته به جز بزرگ بودن اس 2 مسئله قیمتش هم هست که اصلا ارزش اون پول رو نداره - قیمت نئو حدودا 250 هزار تومن پایین تره و تنها فرقشون هم در فیلمبرداری HD و full HD هست و دوال کر بودن پردازنده که من هنوز هم اعتقاد ندارم با سیستم عامل های فعلی این دوهسته ای بودن مزیت باشه - ( فقط یه بهانه برای پول بیشتر گرفتن)
نقل قول:
عزیز دلم 440 کجا و 740 کجا!!!
معلومه که اس 2 خیلی سره!!! ولی من برا انتخابم دلیل دارم!!! میترسم دلیلاشو بگم فن های سامسونگ بریزن سرم !!!:31:
بهرحال اگه نئو قیمتش یکم معقول تر بشه تو رنج قیمت خودش بی نظیره. الانم داشتم با گوشی ور میرفتم بعد از اپدیت .
تنها ایرادی که من تا الان پیدا کردم ساپورت کمشه از طرف دولوپر ها . که امیدوارم این موضوع هم حل بشه.
این قضیه جیب هم از جمله مشکلاتی بود که من با ارک و اس 2 داشتم. :31:نقل قول:
البته ظاهرا سونی اریکسون قراره یه دو هسته ای معرفی کنه .
خوب دوستان گوشی تابستون اینده من هم معرفی شد!!!:31:
trxکد:http://blog.gsmarena.com/rumored-sony-ericsson-nozomi-leaks-again-dual-core-processor-and-more/
نقل قول:
منم خیلی از دیکشنری استفاده میکنم ولی تو این نرم افزار ها اصلا دیکشنریش خوب نبود، چند تا دیک خوب واسه نئو بهم معرفی میکنین
ممنون
دوست من تمام دیکشنری ها اندروید روی نئو نصب میشن.نقل قول:
شما میتونید از این دیکشنری استفاده کنید که لینکش رو براتون پ خ کردم
دوستان نئو دار ، کسی تا حالا بوت لودر گوشیش رو انلاک کرده؟
بچه ها اگه میشه چندتا عکس گرفته شده با این گوشی رو بذارین .
دوستان این گوشی الا ن قیمتش چنده ؟؟
در ضمن صفحه نمایشش تو زاویه خوب عمل میکنه؟؟
دوستان هیچ کس بوت لودر گوشیش رو باز نکرده؟
به نظرتون باز کنم یا نه؟
باز کن اقا ببینیم چه خبره.......
اگه با این گوشی تو خیابون باشی بهت بزنکن صداش شنیده میشه؟ویبرش قوی هست؟
اقا بالاخره بوت لودرش رو باز کردم !!!
با نصب یه کرنل کاستومایز شده الان هم گوشیم روت شده ، هم ریکاوری داره ، هم قابلیت اورکلاک تا 1.9 گیگاهرتز!!!! هم از USB-otg پشتیبانی میکنه!!!!!
نقل قول:
عکس از داخل ماشین در حال حرکت با سرعت 60- 70
حالت فوکوس : خودکار
لرزشگیر دست : خاموش
حجم اصلی عکس 3.98 مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام به برو بچ کلوپ نئو . خواستم تجربمو از نئو و آرک واستون بذارمنئو گوشیه خوبیه اما آرک یه چیزه دیگس . صفحه نمایش نئو خیلی کم نوره و تقریباً شبیه آمولد سامسونگه البته نورش خیلی کمتر از سامسونگه که این برتریه آرکه .از لحاظ سخت افزاری و سرعت(سرعت اجرای فیلم ها و بازیها و ...) کاملاً شبیه آرکه . اما صداش خیلی از آرک بیشتره حدود 40 % اگه کسی تو رنج این قیمت یعنی 445 تومن(البته با گارانتی) بخواد گوشی بخره نئو یکی از بهترین انتخابا میتونه باشه با تشکر
یعنی میخوای بگی آزار دهندست؟؟؟؟ ( اون کلمه منو به شک انداخت):41:نقل قول:
صفحه نمایش نئو در مقایسه با صفحه نمایش x10 چطوره؟؟؟
نقل قول:
نه اقا اصلا آزار دهنده نیست - مشکل اون کنترل هوشمند برایتنسش هست که نمیشه خاموششم کرد - من تجربه ای از x10 ندارم ولی گوشیم الان نئو هست و هیچ مشکلی باهاش ندارم - زیر نور مستقیم افتاب هم به راحتی میتونم متنها و پیغام ها رو بخونم مشکلی هم نداره.
البته به نظر من از موقعی که اپدیتش کردم این حالت به وجود اومده - منظورم اینه که انگار از بعد از اپدیت موقعی که تو محیط های خیلی پر نور قرار میگیره یا زیر نور خورشید صفحه اش از قبل از اپدیت روشن تر و شفاف تر میشه
قیمت Sony Ericsson XPERIA Neo توی وب سایت Mobile [Dot] ir زده 425 هزار تومان بدون گارانتی. فروشگاه علاءالدین - هرمزگان.
قیمتش مناسبه؟
خرید از این فروشگاه بصورت تلفنی به نظر شما مورد نداره؟
چطور باید به این فروشگاه اعتماد کرد؟
به هیچ وجه از چنین فروشگاههایی خرید نکن به هیچ وجه:13:نقل قول:
تهران آشنا نداری ؟؟ ( از برو بچز ساکن تهران P30World چطور؟؟)
نه، آشنا ندارم. (نه، هیش کی منو دوست نداره!)نقل قول:
سلام یه سوال داشتم
باتری نئو چقدر شارژ نگهمیداره؟ مال من 3،4 روز به طور متوسط
خوبه؟ یا باید بیشتر از اینا نگهداره؟ کار خاصی هم نمیکنم که مثلا باتری رو زود تموم کنم
Although the recently launched Xperia phones were meant to get the Android 2.3.4 update sometime in October, Sony Ericsson has decided to surprise everyone by releasing it ahead of schedule.
The first one to benefit from this generosity is the Xperia neo (others will be getting it soon as well). The update brings the firmware version from 4.0.A.2.368 to 4.0.1.A.0.283.
Along with adding Android specific updates such as the ability to make video calls from Google Talk, the Xperia neo will also get features like 3D Sweep Panorama, swipe-based text input, built-in screen capture function and enhancements to the Facebook integration, things we saw on the recently announced Xperia neo V and Xperia arc S.
If you haven't already, fire up the software update utility on your PC and see if your device has received the update and do let us know how it goes
کد:http://www.gsmarena.com/android_237_update_brings_google_wallet_to_nexus_s_4g-news-3159.php
یعنی میتونیم به صورت سه بعدی عکس بگیریم :31::31::31: واقعا ....:31:
دوستان من می خوام به زودی این گوشی رو بگیرم لطفا راهنمایی کنید
1 . پلیر خود گوشی ضعیفه با نصب یه پلیر خوب می شه راحت باهاش کار کرد یعنی سیستم کم نمیاره فرمت های سنگین تر رو پخش کنه
2. سرعت گوشی نسبت به ارک چطوره ارزش داره ادم پولش رو 70 بیشتر کنه ارک بگیره . ظاهر گوشی خوش دسته ؟؟ دوربین گوشی نسبت ارک خیلی ضعیف تره ؟؟؟
باتری گوشی چقدر دووم داره الان یه گالکسی s2 دستمه شارژ خوبی داره در حد کار متوسط 4 روز دووم داره
قیمت گوشی متوسط چنده ؟؟؟
ما قصد داریم این گوشی رو بخریم ولی مثل این که هیچکی به تایپیک این گوشی سر نمیزنه سمشکل از گوشیه :27: یا تایپیک :31: