ولی خداییش خیلی بزرگ تر شده ! :13:نقل قول:
همین گلکسی 1 رو به زور تو جیب جا میکردیم !
ولی خداییش خیلی بزرگ تر شده ! :13:نقل قول:
همین گلکسی 1 رو به زور تو جیب جا میکردیم !
ضخامت گوشی باریک هستش و این باعث میشه تو جیب گذاشتنش راحت بشه.نقل قول:
هر چقدر ضخامت گوشی کت کلفت بشه تو جیب گذاشتنش سخت میشه.
سایز 4.3 اینچ مزایای زیادی داره تو وبگردی و تماشای فیلم و عکس خودشو بوضوح معلوم میکنه و چشم رو هم اذیت نمیکنه.
بطور مثال آیفون 4 خودش با اینکه 3.5 اینچ ال سی دی با رزولیشن بالا داره ولی چشم رو اذیت میکنه.:13:
واقعا پیشرفت رو نگاه کنید !!! تا دیروز صفحه gs1 رو نگاه میکردیم کف میکردیم الان در مقابل gs2 چقدر ضعیفه.!!!
البته gs2 بهتر شدهنقل قول:
ولی انصافا تفاوتش خیلی زیاد نیست
در نگاه اول شاید تفاوت فوق العاده چشمگیری نداشته باشند
ولی واقعا متفاوتند.
تازه اینا اول راهن اینجورین بعد پیشرفت چی می خوان بشن؟نقل قول:
وای خدای من
چه صفحه ای داره:19:
نه داداش بي انصافي نكن ديگه:41:نقل قول:
برتري هاي گلكسي2:
1-دوربين از 5 به 8 رسيد (فلاشم كه داره...ديگه هيچ ايرادي نميگيرن:27:)
2-full hd ركورد ميكنه.
3-صفحه نمايشش ارتقا پيدا كرد.
4-ارتقا پردازنده وچيپست گرافيكي(دوهسته داره:31:)
5-داشتن اخرين ورژن اندرويد به صورت فابريك:21:
6-usb on the go:18:
7- Mobile High-definition Link8-پخش فول اچدي و هر فرمتي كه دوست داري(ديگه ميشه لقب دي وي دي پلير همراه بهش داد.)
9-باتري بهتر
اين همه امكانات درضخامت 8.4 میلیمتر و وزن 116 گرم:18:
به نظرت تغيير زياد نكرده.....ديگه ادم از گوشي چي ميخواد.فقط مونده قيمتش:31:
دوستدار شما ياشار
ایشون منظورشون از لحاظ صفحه نمایش بود یاشار جان:27:نقل قول:
اه من اشتباه متوجه شدم:41:.....ميگم من فكر كردم گوشيو ميگه:31:.....خوب ولش كن ديگه .....:11:نقل قول:
كسي ميدونه تو خارج عرضه شده يا نه؟(كي مياد 3ماه كه گذشت ديگه)
دوستدار شما ياشار
هنوز هیچ جا عرضه نشده! سه ماه از چی گذشت؟نقل قول:
مگه نگفتن 3 ماه اول 2011 مياد؟؟؟نقل قول:
دوستدار شما ياشار
درسته.ولی هنوز 1ماه و دو روز دیگه مونده تا فصل اول 2011 تموم بشه!!نقل قول:
این گوشی ویدوی 1080p هم پخش می کنه ؟! :18:
یعنی من یه فیلم رو با کیفیت بلوری راحت می تونم توش بریزم و ببینم ؟
پخش که میکنه ولی فکر نمیکنم هر جور 1080 رو پخش کنه! بالای یه بیت ریت خاص رو احتمالا تیک بزنه.بنابراین انتظار نداشته باشید یه فیلم 15 گیگاباتی رو پخش کنه!:31:نقل قول:
(تازه اگر هم پخش کنه!)نکته دیگه ای که هست اینه که طبق روال گذشته فرمت حافظش FAT32 هست و ریختن یه فایل بالای 4 گیگابایت امکانپذیر نیست!
ولی مهمتر از اون اینه که شما توی این گوشی تفاوتی بین یه ویدئوی 1080P با 480P رو نمیتونی احساس کنی ! چون رزولوشن صفحه ش در حد همون 480P هست!
پس بیخیال!
بنظرم جک گفتینا.کیفیت تو 1080 پی خیلی اسموس تره.کی گفته تفاوتشو نمیشه احساس کرد؟!نقل قول:
بنظرم که عالیه و با صفحه نمایش سوپرآمو ال ای دی پلاس اونقد تفاوتوشو احساس کنی که چشات مث من بزنه بیرون:18::31:
یک فیلم full HD ابعادی به اندازه 1920x1080 داره. یعنی در کل از دو میلیون پیکسل تشکیل شده.حالا اگر این فیلم روی یک مانیتور که اون هم از دو میلیون پیکسل تشکیل شده باشه نگاه کنیم ما از حداکثر کیفیت اون مانیتور و اون فیلم داریم استفاده میکنیم.اما اگر همون فیلم رو روی یک مانیتور که حداکثر رزولوشنش 1280x720 باشه (یعنی از 900 هزار پیکسل تشکیل شده) نگاه کنیم عملا اون فیلم رو با کیفیت پایینتر میبینیم ! چرا؟ چون این مانیتور قدرت تفکیک 2 میلیون پیکسل رو نداره ! پس در حد خودش نشون میده.نقل قول:
هرچند نیازی نیست اما امتحان هم کردم.
صفحه نمایش گالکسی اس هم از رزولوشن 480x800 استفاده میکنه (یعنی 380 هزار پیکسل) پس شما تفاوتی بین یک فیلم که از 380000 پیکسل تشکیل شده با یک فیلم که از 2 میلیون پیکسل تشکیل شده نمیبینید! واضح بود؟
اون LED بودنش وشفافیتش و ... هم هیچ ربطی به رزولوشن نداره.
پس من واسه این که فرمت حافظه گوشیم FAT32 بود نمی تونستم بیشتر از 4 گیگ بریزم توش
با این که توضیح تون بسیار کامل بود ولی چرا یه سری تصاویر با این که از یه فرمت و از یه نوع اند باز هم ویدوی یکی بهتر نشون داده میشه
مثلآ تو گوشیم یه کم ( شاید به نظر من ) ویدیوی شکیرا ( لوکا ) شفاف تر از ویدوی enrique به اسم im lovin you هست
چرا ؟
شما باید یک کلیپ رو توی دوتا گوشی نگاه کنید ! چون همش هم رزولشن نیست Bitrate هم موثره !نقل قول:
مثلا ما الان فیلم Full HD داریم که حجمش 2 گیگابایت هست.اما فیلمی هم داریم که با همون رزولوشن و همون تایم حجمش 40 گیگابایته! این هم اختلاف واسه چیه؟ واسه همون بیت ریت !
توروخدا يه كاري كنين زود تر بياد بازار من كه ديگه نميتونم اصلا به گالكسيم نگاه هم كنم .
يه فكري! كلا بريزيم جلو نمايندگي سامسونگ اعتصاب كنيم شايد گفتن الان خاور ميانه اييا كلا جو گير شدن مي زنن نمايندگي هامو نو داغون مي كنن واسه خاور ميانه زود تر دادن بازار
يكي از بچه ها به نمايندگي سامي زنگ زده در مورد گلكسي2 پرسيده گفته بهش كه معلوم نيست كه به ايران بدهند......به خاطر كمبود اموليدحتي به اچ تي سي هم نميخوان بفروشند و بيشتر در اروپا وامريكا عرضه ميشه.......حالا اگه متن كاملشو گير اوردم ميزارم......اميدوارم اينجوري نباشه:19:....ولي ممكنه با ال سي دي به ايران برسه وگفته اگه بياد هم تعداد محدودي به فشار مايكروتل بياد.:2:نقل قول:
ولي به صورت قاچاق مياد كه ولي انتظار قيمت خوبي نداشته باشيد.
خوب متن كاملشو پيدا كردم:
به نقل از mahmod در موبايلستان.نقل قول:
دوست من اینی که بهت میگم عین واقعیته و من همین امروز ( دوشنبه مورخ 09/10/89 ) زنگ زدم مایکروتل نمایندگی سامسونگ و خیلی سعی کردم با مدیر فروش و یا بازرگانی صحبت کنم اما نشد اما چیزی که که از معاون فروش و بازاریابی شنیدم عین واقعیته که حاصل 15 دقیقه صحبت من بود با اونا
این که اصلا امکان داره گالکسی اس2 وارد ایران نشه چون به گفته ی این آقا تو مایکروتل سامسونگ اعلام کرده دیگه از صفحه های امو ال ای دی استفاده نمیکنه برای خاورمیانه و خط تولیدش رو خیلی محدود کرده و حتی این آقا گفت اگه الان گالکسی با سوپر آموال ای دی گرفتی به اجبار و فشار مایکروتل هستش که ایران هست و قراره به زودی سامسونگ صفحه نمایش رو به ال سی دی تغییر بده حتی سامسونگ اعلام کرده دیگه صفحه آمو ال ای دی رو نمیفروشه حتی به htc و از این رو تدابیر سامسونگ برای آمو ال ای دی اینه که من نمیتونم بازار اروپا و آمریکا رو با اون حجم ول کنم و آمو ال ای دی برای ایران یا خاورمیانه بزنم که یه سری قشر خاص میفهمن آمو ال ای دی چی هستش در ادامه این مسئول مایکروتل به من گفت احتمال اینکه گالکسی اس 2 نیاد هست ولی اگه زیر فشار مایکروتل سامسونگ نتونه کاری کنه و گوشی تو ایران بیاد برای تیر و مرداد هستش و نه الان پس خیالت راحت تا تیر نمیاد
در آخر هم بهم گفت اگه گالکسی اس داری و با سوپر آمو ال ای دی هست دستت بگیر و سفت بچسبش که سامسونگ داره خط تولیدش رو به ال سی دی تغییر میده و تو سفارش جدید دیگه ال سی دی میاد نه آمو ال ای دی
حتی من پرسیدم اپل که امو ال ای دی هستش HTC از اونجا میتونه تهیه کنه گفت اپل عمرا رتینا رو به جایی بفروشه چون رتینا خیلی محشره صفحه اش و گفت این فکرو htc بازها بیرون کنن از سرشون که صفحه نمایش امو ال ای دی داشته باشن
حالا کلا بگم سامسونگ دیگه واسه گالکسی اس 1 خاورمیانه امو ال ای دی نمیزنه واسه اینجا ال سی دی میکنه گالکسی اس 2 هم فعلا نمیاد و اگه بیاد تعدادی محدود ( اونم به خاطر فشار مایکروتل ) و اونم تیر ماه
اگه ذره ای به حرفام شک داری شماره مایکروتل رو بهت بدم خودت زنگ بزن و بپرس حتی اسم ایشون هم من پرسیدم که معاون فروش و بازاریابی بودش
ضمنا همه ی حرفای من که با اون آقا زدم با یه جمله تموم شد و گفت شما میتونی زودتر و سریعتر از موعد مقرر بری و بدون گارانتی گالکسی اس 2 رو از بازار بخری که ما دیگه ضمانت نمی کنیمش
باز تصمیم با خودت
دوستدار شما ياشار
سلام دوستان:5:
بر طبق جدیدترین پرونده ثبت شده در Wi-Fi Alliance , گوشی سامسونگ Galaxy S II با هر دو فرکانس رادیویی وای-فای 2.4GHz/5.0GHz کار میکند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این بدین معنیست که این گوشی قابلیت پشتیبانی از هر دو پروتکل وای-فای (قدیمیتر)802.11a و (جدیدتر)802.11n را داراست.
گفتنی است این گوشی دارای پروتکل کامل وای-فای 802.11a/b/g/n میباشد.
کد:http://pocketnow.com/android/samsung-galaxy-s-ii-supports-dual-band-wi-fi-80211n
سلام دوستان:5:
سایت آمازون آلمان این گوشی رو به قیمت 599یورو معادل با 830 دلار پیش فروش کرده است:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هنوز زمان تحویل این گوشی توسط این سایت مشخص نشده است.
کد:http://phandroid.com/2011/03/01/samsung-galaxy-s-ii-priced-for-pre-order-at-amazon-germany/
کد:http://www.amazon.de/dp/B004Q3QSWQ?tag=plattfofurdie-21&camp=1410&creative=6378&linkCode=as1&creativeASIN=B004Q3QSWQ&adid=1YZYV413YR02QPT1V2Z0&
این خبر درسته که سامسونگ قراره گلکسی 1 رو دیگه به سوپر کلیر ال سی دی تولید کنه و با نام جدید I9003. و دیگه گلکسی 1 رو با Super Amoled تولید نمی کنه.نقل قول:
ولی اینکه سامسونگ می خواد گلکسی 2 رو با دو نوع صفحه نمایش تولید کنه! اونم یک نوع ال سی دی برای آسیا و ال ای دی برای آمریکا و اروپا!! همچین چیزی وجود نداره.
اونجوری که دوستان تو mobilestan می گن سامسونگ به خاطر کمبود صفحه ال ای دی برای گلکسی 2 و نخواستن قطع تولید گلکسی 1 مجبور شدن که سوپر کلیر ال سی دی تو گلگسی 1 به کار ببرن. یعنی واسه این که از کافی بودن صفحات ال ای دی برای گلکسی 2 مطمئن باشند دیگه برای گلکسی 1 ال ای دی نمی زنن و اونو با صفحه سوپر کلیر ال سی دی و با نام I9003 تولید می کنن.
اگه واسه آسیا ال سی دی بزنن خیلی بد میشه .. تازه دندون تیز کرده بودیم براش:31:
اقا مهدي از يه بابت بد نميشه ما فقيرا هم ميخريم:31:خوب ارزونتره..كيفيت كلر ال سي دي هم بد نيستولي براي شما پولدارهااموليدخوبه ديگه....بعد دوست عزيز رضا اين خبرو من نقل كردم خودم نگفتم كه:20:اينو ببينيدنقل قول:
دوستدار شما ياشارکد:http://www.gadget.pdamu.com/2011/02/21/leak-some-photos-of-samsung-galaxy-s2/samsung-galaxy-s2-with-super-lcd-plus/
اينم يه بررسي كوچيك اين غول.
دوستدار شما ياشارکد:http://pda4pda.com/482/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%BA%D9%88%D9%84-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%B3%D9%88%D9%86%DA%AF-samsung-galaxy-s-ii/
می دونم از یه جایی نقل کردین. البته این لینکی که دادین خرابه! ولی همچین چیزی نیست. یعنی GS II با صفحه سوپر کلیر ال سی دی نخواهیم داشت:)نقل قول:
اگه همچین چیزی بود مطمئنا" Gsmarena خبرش رو می ذاشت.
مطمئن باشید با همون amoled برای آسیا هم تولید میشه وارد ایران هم میشه.زمان قلقلک میرزا که نیست.
اميدوارم.لينك سالمه كه....نقل قول:
ولي نه به صورت انبوه (با گارانتي).....ولي قاچاق كه مياد......ديگه اين بحثو تموم كنيم.خدا كنه قيمتش خوب باشه:10:نقل قول:
دوستدار شما ياشار
اين تيكه از حرفهاي سامسونگ خيلي با حاله :31: (نقل قول از پستاي قبلي) :
سامسونگ اعلام کرده دیگه صفحه آمو ال ای دی رو نمیفروشه حتی به htc و از این رو تدابیر سامسونگ برای آمو ال ای دی اینه که من نمیتونم بازار اروپا و آمریکا رو با اون حجم ول کنم و آمو ال ای دی برای ایران یا خاورمیانه بزنم که یه سری قشر خاص میفهمن آمو ال ای دی چی هستش در ادامه این مسئول مایکروتل به من گفت....
--------------
جداي اين مسئله ي صفحه نمايش هيچ خبري از تاريخ دقيق عرضه به بازار نيست؟
يعني جدي جدي بايد تا تير و مرداد منتظر بمونيم!؟
تو برنامه كليك mwc 2011 ميگفت نمونه هاي آزمايشي گالكسي اس 2 عمر باتري خيلي كمي داشته!
ميگم واقعا بين پردازندهاي orion و tegra2 برتري با كدومه؟
اونقد هست كه كسي باشه كه به خاطر پردازنده ي تگرا بي خيال گالكسي بشه؟
...
اي كاش من موقع كنگره تو بارسلونا بودم و با يه عمليات جيمز باندي گالكسي اس 2 رو از نمايشگاه خارج ميكردم
البته به نظرم تم ماموريت غيرممكن و تام كروز بيشتر بهش بخوره...
.............
نميتونم بيشتر از اين صبر كنم
اي خوووووووووووووودااااااااا ااااااااااااااااااااه :19:
حالا :
بذارين يه خطبه بدم:
منتظر واقعي گالكسي اس 2 كسيه كه زمينه رو براي ظهورش فراهم كنه.
همين كه گريه كنين كي گالكسي اس 2 مياد فايده نداره ها
شما بايد خودتون هم تلاش كنين....
از نشانه هاي ظهور گالكسي اس 2 هم اينه كه (قبلاهم خدمتتون عرض كردم) . قحطي سوپر امولد ميشه . lcd ها خودشون رو جاي سوپر امولد ها ميكنن . بچه باباشو ميكشه كه سوپر امولد گوشيه باباشو در بياره .. گالكسي1 هايي مياد بازار كه امولد نيستن و فقط تو دنيا 9100 نفر هستن كه گالكسي اس سوپر امولد دار دارن. والسلام
پرورگارااااااااا ... گالكسي اس 2 رو نصيب ما بگردان . :42: الهي آمين:37:
دشمنان سامسونگ را ذليل خوار بگردان . :42: الهي آمين
بارالها نعمت سوپر امولد كه به سامسونگ داده اي روز به روز بر كيفيت و توان ساخت بيشتر آن بيفزاي . :42: الهي آمين
آمين يا رب العامين.
واقعا فقط تو پی سی ورلد باید بشینی بخندی
بعضی موقع پستهایی میدن دوستان که آدم از زندگی سیر میشه
دوستان در مورد اينكه كدوم يك از پردازنده هاي orion يا tegra2 بهتره جوابي ندادين؟
آخه بازيهاي اختصاصي تگرا 2 خيلي جالب بود.
حالا جي اس ام آرنا يه خبر زده كه ميگه ورژن تگرا 2 اين گوشي با نام i9103 مياد بازار:
سلام
برای کسانی که میخوان راجب قدرت گرافیکی Exynos 4210 که روی GALAXY S II هست بدونن بگم که دیروز یه ویدیو اومده که نشون میده یه بازی روی تلویزیون 1080P با چه قدرتی داره پخش و اجرا میشه.:5:
بازی های 3D که در 60 فریم در ثانیه البته با HDMI V1.3 اجرا میشه.و گفته میشه اگر نسخه 1.4 HDMI بود 70 فریم بر ثانیه میشد!!!:5:
کد:http://www.engadget.com/2011/03/03/samsungs-exynos-4210-flexes-3d-gaming-muscle-at-gdc-2011-video/
سلامنقل قول:
به نظر من و خیلی های دیگه اوریون بهتره. قدرت گرافیکی چهار هسته ای مالی 400 رو دست کم نگیرید و البته معماری برتر پردازنده های سامسونگ:5:
خبر GS2 تگرا هم که چیز جدیدی نیست و چند هفته پیش خودم این خبر رو گذاشته بودم
نسخه اول Preview از الدار :
یه چند تا مطلب مهمش :
Samsung has created a flagship with an excellent price to quality ratio for its segment. In a year the phone will still have one of the best functionalities
مقایسه با GS :
مقایسه صفحه نمایش :
USB on the Go is also supported and with the appropriate connector you can connect flash cards or other external drives to a microUSB jack. In the file manager you will view and copy files
MicroUSB also works with MHL standard, when a special cable can connect the phone to a TV set (HDMI). In fact this standard involves connecting via microUSB to HDMI. The solution looks more preferable than a separate miniHDMI jack on the body
Out of 1 GB of RAM 800 MB are available after the start, which is enough for all apps. It is one of the best models on the market in terms of RAM available to users
In the Quadrant test different configurations gave me the score from 2000 to 2700
کد:http://www.mobile-review.com/review/samsung-galaxy-s2-en.shtml
مخلصیم .
سلامنقل قول:
تو ریویوی الدار نوشته که It is nice that the phone does not bulge out in the pocket of your pants or shirt
پس اصلا نگران نباشبد تو جیب خیلی خوشگل جا میشه(تو بیست سوالی هم میتونین ازش استفاده کنین:31:)
تا 6 اینچ هم به نظر من جا میشه البته من جیبهام یه خوره بزرگه !!! قیمتش خیلی خوبه 800 دلار که بیاد ایران همون 800 تومن که بعدا تا 600 افت میکنه...
دوستان کسی مقایسه بین SuperAMOLED+ و IPS Nova نداره ؟ ( این گوشی و ال جی اپتیموس بلک )
جالبه! توی این لینکی که جناب SAMSUNG گذاشتن اگه نگاه کنین توی عکس ها کیفیت صفحه نمایش Galaxy بهتر از Galaxy II هستش!! عجب ها!!