هاها! کجاش گیر کردی حامد؟ نگو غول اولی!!
Printable View
هاها! کجاش گیر کردی حامد؟ نگو غول اولی!!
چرا؟کجا گیر کردی؟نقل قول:
اقا من تسلیم کجا باید برم بگم که نشد ؟ نمیشه میمیره بسه دیگه کلافه شدم
من تسلیم هستم و پرچم سفید بالا نخواستیم
موضوع گیر کردن نیست بابا زیاد مییمره ادم کلافه میشه :31:
گذاشتمش برا موقعی که خلوترین روز های گیمری رو داشته باشم الان نمیشه
بهترین کارو کردی حامد!:31:نقل قول:
گذاشتمش برا موقعی که خلوترین روز های گیمری رو داشته باشم الان نمیشه
با این ترافیک بازیا فعلا نمیشه اینو رفت!منم گزاشتم برا دوره ی قحطی!:31:
نقل قول:در جواب شما دو تا فقط میتونم اینو بذارم :نقل قول:
:27:
ما دیدیم از این بازی نمیشه دل کند ، New Game + رو شروع کردیم :31:
کمتر از 1 ساعت زنگ اول رو زدم .
بازی رو توی 70 ساعت تموم کرده بودم ، ولی فکر کنم اینبار 10 ساعت هم نشه :31:
کاراکترم خیلی قویه ، اون یارو غول اول بازی که بار اول باید از دستش در بری رو همون بار اول کشتمش اون گرز خفنشو داد بهم :31:
تازه میخوام بخرم چون ارزون شده فقطِ چیزی این بازی OW?
70 ساعتنقل قول:
چه خبره :31:
خيلي حال داري :31:
بازيش چه جوريه كه اين همه نشستي پاش يا كلا همه بازي هارو اينجوري مي شيني پاش :31:
آخرین باری که یه بازی اینجوری بهم چسبید و مثل خوره ها میشستم پاش 5 سال پیش بود بازیه Resident Evil 4 :31:نقل قول:
البته این بازی به اون هیچ ربطی نداره و کلا سبکش متفاوته ولی واقعا فوق العادست .
الآن همه دارن Skyrim و Call of duty و Batman بازی میکنن ولی من نشستم New Game + این رو میرم :20:
هنوزم بعد از کشتن هر غول سخت بازی پا میشم هورا میکشم :31:
ايول هوراااااااااااااااااااا :31:نقل قول:
چه ذوقي مي كني اين غولارو مي كشي :31: فكر كنم بايد برم بگيرم بشينم پاش :31:
برا PC كه نداره :21:
برا PS3 هم كپيش هنوز نيومده ؟ :21:
نه واسه کامپیوتر نیستنقل قول:
از PS3 هم خبر ندارم .
قبل از اینکه برب بخری بهت این هشدارو بدم که بازی راحتی نیست و ممکنه انقدر ببازی که کلافه بشی !
بله حکش اومده یا دانلود کن یا از یه جا بخر بریز تو هارد بزن روشن شی :21:نقل قول:
ممنون از جوابتون :11:
فقط این هکش واسه قدیمه دیگه چون اسم این بازی تو این بازی های جدید که ه ک کردند نیست :21:
این بازیو بازی کنم روشن میشم :21:
قدیم و جدیدشو نمی دونم چون خودم اورجینال مصرف میکنمنقل قول:
ولی دوستنی که کپی بازی میکردن رو دیدم که بازیمیکنن و روشن شدن :21:
اورجینال مصرف می کنی :21: خوب با این روشن شدیا :21:نقل قول:
خوبه میرم بازی جدیدا رو بگیرم اینم بگیرم ببینم چیه :21:
دوستان نسخه 360..دکمه back رو میزنی یه لیست از حرکات میاره اون به چه درد میخوره؟
بالای جون و انرژییت یه دوتا صفر زده اونا چی هستن
مرسی
اون ژست ها به هیچ دردی نمی خورن ( حداقل توی بازی آفلاین )نقل قول:
اون دو تا صفر تعداد Humanity هست که داری . هرچی بیشتر باشه شانست برای پیدا کردن وسایل بهتر از کسایی که میکشی بیشتر میشه .
(قابل توجه که تا 99 بالا میره ولی اگه بمیری همش از دم ... پر ... )
البته این Humanity به چند تا درد دیگه هم می خوره ، خودت بعدا می فهمی .
کسی میدون چطوره میشه ارواح کشت ؟ شمشیر خاصی داره؟
آیتمی وجود داره به نام transcient curse که اگه ازش استفاده کنی میتونی ارواح رو بکشینقل قول:
+
با شمشیری که از خود ارواح میفته هم میتونی بکشیشون
+
با شمشیر Great Sword Of Artorias cursed که از روح SIF بدست میاد هم میتونی بکشیشون .
(اگه زورت میاد transcient curse بخری همون وارد New Londo Ruins که میشی ، قبل از پل چوبی یه خمره هست که توش یه جسده و اگه اونو بشکنی بهت این آیتم رو میده )
من از بازی خوشم اومده اما چنتا چیزه که اصلا سر در نیاوردم اکه زحمتی نیست یه توضیحی بدید
من اولین غولو کشتم و یه کلاغ گنده انداختم یه جا همین جوری کورما کورمال رفتم یه مشت اسکلت که چنتایشونم قد حضرت ادم بودن ریختن سرم ..1: اون گنده هارو چظور بکشم؟؟
2: تو لیست ایتم ها چنتا مورد هست اگه توضیح بدین ثواب داره :دی یه چیری مثل حلقه نارنجی دورش اتیشه
3: یه ایتم مثل گل قرمزه
4: یه ایتم دیگه که انگار استخونه
5: یه ایتم دیگه مثل پر میمونه زده soul
6:یه ایتم انگار یه تیکه پارچه ماننده تا جای که یادم میاد اسمش talisom همچین چیزاییه
7: الام من دمه اون اسکلت هام کجا باید برم راه خاصی پیدا نکردم
شرمنده زیاد شد
0 - بازی فوق العادست ؛ اگه اوایلشو رد کنی دیگه اصلا دلت نمیخواد از جلوش پاشی .نقل قول:
1 - اونجا یه Bonfire هست (آتیشی که میشه بشینی پاش) که چک پوینت بازی به حساب میاد و توش میشه بعضی کارها مثل آپگرید کاراکتر انجام داد . هر چقدر بیشتر روح داشته باشی بیشتر آپگرید میشی ( من لولم بالای 200 رسید ). از کنار Bonfire شما 3 تا راه داری : الف- سمت چپ میره به همون قبرستان که شما الآن رفتی . ب - سمت راست میره طرف زیر زمین . ج - مستقیم اگه بری و از کوه بری بالا میری به سمت قلعه . شما راه سوم رو برو یعنی به سمت قلعه .
2 - من هرگز از اون حلقه استفاده نکردم . برت میگردونه به Bonfire آخر و تمام روح هاتو میگیره ( چیز بدرد نخوریه ).
3 - نمیدونم کدومو میگی ! اسمش چیه ؟
4 - آیتمیه که همواره یدونه حتما داشته باش . برت میگردنه به آخرین Bonfire بدونه از دست دادن روح ها . برای این میگم حتما یدونه شو نگه دار که اگه افتادی توی باگ ازش استفاده کنی .
5 - ازش استفاده کنی بهت روح میده واسه آپگرید و خرید .
6 - احتمالا شما ابتدای بازی نژاد Cleric رو انتخاب کردی . این آیتم برای زدن جادو هست ، این آیتم رو جای شمشیر یا سپر میتونی بگیری دستت و جادوهای مخصوصش هم توی Bonfire اگه داشته باشی میتونی انتخاب کنی .
7 - گفتم اون اسکلت ها برای این اول بازی نیستن شما برو بالای کوه .
میرم امتحانم میکنم نتیجه رو میگم.. میگم چون زیاد نرفتم ..بهتر نیست از اول برم؟ اگه اره کدوم کلاسو با کدوم گیفترو بر دارم؟؟؟
نه ، هر کلاسی در نوع خودش خوبه . اونی که شما برداشتی هم جزو کلاسهای خوب بازیه .نقل قول:
برای گیفت هم که Master Key از همه بهتره ( ولی خیلی هم فرقی نمی کنه ).
من با Sorcerer رفتم . پایرومنسر هم خوبه .
ولی به نظرم با همون کلریک که برداشتی برو، بعدا واسه ما تعریف کن چطور بود :20:
جای ارواح به در بسته و آسانسور که کار نمیکنه رسیدم باید چیکار کرد؟
شما دقیقا بگو تا اینجای بازی چیکار کردی تا من بهت بگم اینجا باید چیکار کنی ؟نقل قول:
زنگ اولو زدی ؟
زنگ دوم چطور ؟
لرد وسل رو پیدا کردی ؟
گذاشتیش سر جاش ؟
دقیقا کدوم آسانسور ؟
زنگ اولو زدم
زنگ دوم کجاست؟
آخر راه به در میرسم با محل آسانسور که دسته کار نمیکنه
لرد وسل ??
شما که هنوز به لرد وسل نرسیدی ، نباید بری سمت روح ها یا اسکلت ها ( اینا واسه آخر بازین )نقل قول:
زنگ دوم (دو تا راه داره) :
راه اول ( راه دشوار ولی پر از آیتم های جور واجور) : اون Taurus Deamon رو یادته که بعد از کشتنش از پله ها اومدی پایین سمت چپت یه اژدهای قرمز بالای دیوار نشسته بود ؟
اونجا به جای اینکه بپیچی سمت چپ و بری سمت اژدها اگه همون مستقیم می خواستی بری می خوردی به یه در قفل ! الآن اون دره باز میشه ، برو اونجا .
راه دوم ( راه میانبر ، کم خطر و ساده) : کنار آهنگر یه جنگلی به اسم Darkroot Garden هست . اگه بری توش بعد از زدن اولین درخت سمت راستت ، یه راه باریکی هست که میره به سمت Darkroot Basin . یه مسیر زیادی رو که بری پایین میرسی به یه غار کوچیک که توش یه Bonfire هست . آخر غار یه آسانسوره که ازش میری پایین .میرسی به Valley Of Drakes که اژدها های آبی داره . نمی خواد بزنیشون از روی پل هم نمی خواد بری همون اولین اژدها بپیچ چپ که یه راه باریک میبینی اونو تا تهش برو میرسی به Blighttown که زنگ دوم همونجاست ، آخر یه تونل وسط یه کوهی از تار عنکبوت .
(خسته شدم از بس تایپ کردم :31: )
ممنون
الان رفتم گرگرو نفل کردم که اشکال نداره؟:31:
(خط دنبالی خاصی نداره که؟)
چرا این بازی اینقدر گیم پلیش خشکه آخه این بازی چی داره امتیاز 9 گرفته بعضی جاها هم 9.5 :2:
اونوقت شما می تونید به من بگید که این خشک بودن یعنی چی؟
نه بازی هیچ ترتیبی نداره ، هر جایی که دوست داری میتونی بری !نقل قول:
من نمیدونم منظور شما چیه ولی در تمام بازیهای نقش آفرینی تا امروز گیم پلی به این خوبی ندیده بودم .نقل قول:
زنگ دومم زدم در قلعه باز شد انجارم پاکسازی کردم
حالا زنگ بعدی کجاست؟:20:
چنتا زنگ هست؟
زنگ تمام شد . باید لرد وسل رو بدست بیاری !نقل قول:
همون دری که باز شد رو تا تهش برو می برنت به یع قلعه ی بسیار شیک به نام Anor Londo .
بذار یه کم جو بدم ::31:
سر غولهای این مرحله (دو نفرن که با هم میان) من کم مونده بود بشینم گریه کنم!
iron golem کشتم ۳تا چغک :27:اومدم منو بردن جای دیگه رفتم تا به مه زرد رنگ رسیدم حالا چیکار کنم؟:20:
آقا برات توی اسپویلر می نویسم ، ولی انصافا این قسمت رو نخون ببینم میتونی راهشو پیدا کنی یا نه :نقل قول:
محتوای مخفی: راه
چاق و لاغر هم کشتمرفتم:31: بالا بیش زن بهم حلقرو داد حالا میتونم بین آتیشا سفر کنم(ولی همی آتیشا نه چرا)
الان کجا برم؟
اون شتر چرا خوابید چطوری بیدار میشه لازمش دارم
بهت تبریک می گم سخت ترین غول بازی رو زدی :20:نقل قول:
اگه بهش با شمشیر یه ضربه بزنی بیدار میشه ولی اگه من جای تو بودم این کار رو نمیکردم .
اون دیگه بدردت نمیخوره .
(البته اگه بیدارش کنی میبرت به جایی که لرد وسل رو قرار بدی و همه مه نارنجی ها باز میشن ، ولی توصیه من اینه که فعلا این کار رو نکن)
برو به New Londo Ruins .
راهشم که معلومه دیگه از فایر لینک راه سمت راست رو برو که میرفت پایین برای مبارزه با ارواح . (برای غول این مرحله باید اون انگشتری که از کشتن گرگه بدست اوردی رو دستت کنی)
چطوری به این راهتی کشتید؟
شاید اسلحه ای چیزی هست که کارتونو راحت کرده... لول آپ کردن که تاثیری نداره... اولای بازی اون اسلحه دم اژدها خیلی به دردم خورد ، اصلا سختی بازی نسف شد ، ولی این غول مواد مذاب میده اصلا نمیشه کشت! یک سال گذشته هنوز نتوسنتم برم! باید یک شیوه خاصی داشته باشه!
کدوم مواد مذابیه ؟ 3 تا هستن (البته تا اونجا که یادمه فکر کنم غول زنگ دوم بودی)نقل قول:
اگه غول زنگ دومی و نمیتونی بزنیش این کارو بکن :
یه Humanity گیر بیار و توی بون فایر تبدیل به Human شو .
از تونل بون فایر که خارج بشی یه روح قرمز رنگ بهت حمله میکنه .
برگرد توی تونل که سمی نشی و اون روح رو بکش .
حالا که کشتیش بازم به همون شکل Human برو سمت غول و قبل از در مه گرفته می بینی که میتونی اون روح رو احضار کنی .
حالا لباسی که بیشترین دفاع در برابر آتیش رو داره بپوش و برای سپرتم اگه Dragon Crest Shield رو داری ازش استفاده کن .
برای کشتن غول هم فقط سعی کن دورش بچرخی و از کنار بزنیش .
4 پادشاهو تو abyss کشتم شتر برده منو اجاِکاسرو گذشتم درای زرد باز شد(۳تا)نقل قول:
در تو anor londo رفتم به منطقه کریستلا
درسته مسیر؟
boss اینه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]