دوست عزیز nemomovies؛ این صحبت شما چه ربطی به این تاپیک و بحث ما داره؟! لطفاً این مباحث رو در تاپیک مربوطه درج کنید و یا تاپیک متناسب ایجاد کنید.
Printable View
دوست عزیز nemomovies؛ این صحبت شما چه ربطی به این تاپیک و بحث ما داره؟! لطفاً این مباحث رو در تاپیک مربوطه درج کنید و یا تاپیک متناسب ایجاد کنید.
با تشكر از دوستاني كه راهنمايي ميكنند ميخاستم دوستاني كه خبر دارند به طور دقيق بفرمايند كه ايا زيرنويس فارسي اس ار تي و ساب رو با كيفيت و اندازه مناسب پخش ميكند. ( ايا قابليت تغير رنگ و سايز مناسب دارد) . و اخرين قيمت و ادرس رو هم بفرماييد. سوال ديگر اينكه تو بازار ايران و جهان , مديا پليري با دو ترابايت هارد همراه وجود دارد يا نه ? اگر دارد با چه قيمتي? منتظر جواب ميمانم. بازم ممنون
در ضمن يك سوال مهم ديگه اينكه دي جي كالا الان مديا پلير
Western Digital Multimedia Drives Elements Play 1TB
رو با قيمت دويست و پنج هزار تومان داره عرضه ميكنه كه امكاناتش خيلي شبيه اين دستگاه هست. كسي ميدونه كه فرق اين دوتا دستگاه چيه كه تقريبن هشتاد هزار تومان فرق تو قيمت دارند. ايا كسي ميدونه كه مديا پليري كه دي جي كالا عرضه ميكنه شرايط پخش زيرنويس فارسيش چه جوري هست? با تشكر خواهش ميكنم دوستاني كه اطلاعاتي در اين مورد دارند من رو محروم نكنند.
تا اونجایی که من می دونم تنها تفاوتش همین hub نبودنشه ؛ یعنی قابلیت دسترسی به اینترنت و یوتیوب رو نداره و باقی امکانات پخش رو داره ، البته دوستانی که دستگاه فوق رو دارن توضیحات بیشتر رو بدن بهتره بخصوص در مورد زیر نویس فارسی.نقل قول:
با تشكر از شما اتفاقن چون من دسترسي به اينترنت پرسرعت ندارم واسه من اين موضوع كاربردي نداره. من متاسفانه در اينجور موضوعات بسيار اماتور هستم و از دوستاني كه اطلاعاتي در مورد مقايسه اين دو مدل دارند خواهش ميكنم كه دريغ نفرمايند. لطفن كوچكترين تفاوتها هم ذكر شود مثلن در مورد قدرت دستگاه در پخش فيلمهاي اچ دي يا فرمتهاي ديگه و به خصوص نحوه پخش زيرنويس فارسي كه واسه من از همه مهمتره. در ضمن به اين دو دستگاه ايا ميشه علاوه بر هاردي كه دارند هارد اكسترنال هم وصل كرد? چه نوع هارد اكسترنالي و تا چه ظرفيتي?نقل قول:
فقط امکانات سرویس های اینترنتی نیستش دوست من. اگر شما امکانات شبکه ندارید واقعاً به دردتون نمی خوره. فرض کنید با شبکه سازی از هر جای خونه و هر طبقه ای که هستید و حتی خونه ی همسایه می تونید فیلم ها رو روی پخش کنید و حتی فیلم های روی کامپیوتر رو از هر جا که هستید (lمحدوده شبکه بی سیم) پخش کنید و کاملاً مدیریت داشته باشید. توی این محدوده با این دستگاه به شبکه اجتماعی facebook وصل هستید و فیلم ها رو از سرویس دهندگان آنلاین تماشا می کنید، همینطور از طریق شبکه قابلیت بازی کردن دارید.
به هر حال این جدیدترین دستگاه موجود از خانواده WD هستش که وصله های جدید به اون اضافه می شه و امکانات دستگاه رو بیشتر می کنه. از لحاظ رابط کابری باز این دستگاه بهتر و خوش دست تره. از لحاظ زیر نویس و پخش فایل ها تفاوت خاصی ندارن.
در مورد قدرت (فکر می کنم) تفاوت خاصی ندارن، اما چون این محصول جدیده حتماً پیشرفت های بیشتری داشته و اشکالات قبلی رفع شده.
در مورد هارد هم (بهتر بود بدون هارد باشه) از یک ترابایت بیشتر نیست. شما هر هارد خارجی و با هر ظرفیتی به این دستگاه می تونید اضافه کنید، بهتره هارد ها از شرکت های معروف و معتبرباشن.
من چون اون یکی دستگاه رو ندیدم نمی تونم در موردش نظر بدم. به زودی چند تا عکس از زیرنویس تهیه می کنم و می ذارم اینجا.
پیشنهاد می کنم در مورد اون دستگاه ارزونتر تاپیکی باز کنید و با دارندگان اون دستگاه تبادل اطلاعات کنید.
---------------------------------------------------
اینو هم اضافه کنم که من خودم هنوز امکانات شبکه ندارم، اما دستگاه رو با کابل شبکه به کامپیوتر وصل کردم و هر دو تا به هم ارتباط دارن و از روی دستگاه فیلم های روی کامپیوتر رو پخش می کنم و از کامپیوتر روی پوشه بندی و کپی و... فایل ها مدیریت دارم. همینطور تنظیمات کلی دستگاه از کامپیوتر انجام پذیره، از اینجا play می کنم و اونجا پخش می شه.
با تشكر از راهنمايي خوب شما , ببخشيد شايد نيازي نباشد ولي فقط براي اطمينان بيشتر ميپرسم كه پس انواع هاردهاي اكسترنال سه و نيم اينچي و دو نيم اينچي اداباپتور دار يا بدون اداپتور و تا حجم دو ترابايت رو ميشه بهش وصل كرد? در مورد زيرنويس فارسي اس ار تي و ساب هم ايا مشكل خاصي وجود نداره و ايا قابليت تغيير سايز و رنگ رو داره?
این لیست رو ببینید:زیرش نوشته: با این وجود اغلب فلش ها و هاردهای خارجی با این دستگاه سازگارند، این لیست رو با هارد های شرکت خودمون تست کردیم و جواب داده(جنبه تبلیغاتی) در نتیجه نمی تونیم تضمین کنیم هارد های همه شرکت ها با این دستگاه سازگار هستند.کد:http://wdc.custhelp.com/app/answers/detail/a_id/5688/~/list-of-compatible-devices-for-the-wd-tv-live-hub-media-center#harddrive
قبل از آپگرید بعضی از فونت ها با فاصله نشون داده می شد، اما الان مشکل حل شده و فونت زیبا تری هم پیدا کرده. فقط چپ به راسته، یعنی اگه آخر خط نقطه باشه، نقطه رو قبل متن نشون می ده.
بله قالیت سایز و رنگ داخلی و حاشیه و موقعیت زیر نویس داره، از سایز 56 به بالا دیگه فارسی خراب می شه. 56 خیلی بزرگه.
3 تا عکس گرفتم، منتها رم ریدرم خرابه انگار نمی تونم وصل کنم.
با تشكر مجدد. ميشه فيلمها روي از فلش به هارد و برعكس يعني از هارد دستگاه به روي فلش ( بدون دخالت كامپيوتر) ريخت? _ از فلش به هارد كه حتما ميشه ولي ميخواستم بدانم كه محتويات هارد مدياپلير رو هم ميشه بدون دخالت كامپيوتر و از طريق خود دستگاه , به فلش انتقال داد?
ببخشید دوستان این دستگاه فرمت flv هم ساپورت میکنه؟ اگه نمیکنه چه دستگاه مشابهی در بازار هست که بکنه؟
اندازه خط از 24 تا 68 قابل تنظیمه که بزرگترین حالت فارسی 56 هستش.
اندازه 24 با حاشیه مشکی و رنگ داخل زرد و موقعیت پایین:
اندازه 56 با حاشیه مشکی و رنگ داخل زرد و موقعیت پایین:
اندازه 56 با حاشیه مشکی و رنگ داخل سفید و موقعیتی بالاتر از قبلی:
بله، امکان کپی، حذف، انتقال از همه نظر وجود داره. صفحه 40 راهنمای دستگاه رو مطالعه کنید:نقل قول:
کد:http://www.wdc.com/wdproducts/library/?id=254&type=25
بله پخش می کنه.نقل قول:
دوست عزیز ye_nafar_dige واقعا از لطفی که کردی و عکسها رو گذاشتی ممنونم یه سئوال دیگه از شما و یا کسایی که اطلاعاتی در این زمینه دارن با توجه به نوع برنامه نویسی خاصی که این دستگاه ازش سود میبره آیا ما خودمون میتونیم فونت مورد نظرمون رو داخل بریزیم و ازش استفاده کنیم چون شاید یکی از فونت آریال خوشش بیاد و یکی دیگه تاهوما و . . . میخوام ببینم آیا امکان تغییر فونت فارسی به دلخواه رو داریم اگه اینطوری باشه واقعا دیگه میشه گفت کاملترین دستگاهیه که تا حالا برای پخش مدیا درست شده .
بازهم از دوستایی که جواب میدن تشکر میکنم
خواهش می شه دوست من.
متاسفانه این قابلیت در این دستگاه وجود نداره و با این وجود باز هم نمی شه گفت «کامل ترین دستگاه». به جز این مسایل چند مساله در مورد این دستگاه به نظرم اومد که جهت اطلاع دوستان می نویسم:
1- دستگاه به محض وصل شدن به برق روشن می شه. بهتر بود با توجه به قابلیت دستگاه امکان اختیاری روشن شدن دستگاه رو تعبیه می کردن.
2- ریموت دستگاه قابلیت کنترل شدت صدا نداره. بهتر بود دکمه ی + و - برای کنترل صدا وجود می داشت.
3- دستگاه خیلی داغ می کنه، به طوری که اگه حافظه جانبی به دستگاه وصل باشه و اون رو در بیارید، قسمت فلزی کانکتور حافظه به شدت داغه. فن این دستگاه بی صدا کار می کنه و انگار خیلی قدرتمند نیست.
4- گاهی بعد از ریختن فایل های دید از طریق شبکه مدتی طول می کشه و یا دستگاه باید خاموش روشن شه تا فایل های جدید قابل مشاهده بشه.
البته این مسائل جنبه ی سلیقه ای داره و شاید برای بقیه مهم نباشه.
در مورد زیر نویس هم اگه مسئاله شما موردی هست بهتره زمان ایجاد فایل تصویری، زیرنویس رو به همراه فایل با فونت دلخواهتون ترکیب کنید. این موردی نرم افزاری هستش، شاید در آینده با آپگریدهای جدید رفع بشه. اما از نظر خودم فونت قشنگیه، تاهوما و یا اریال نیست.
اون دو نقطه زیر ی به خود زیر نویس ربط داره، با Notepad قابل ویرایش هستش.
ممنون دوست عزیز که عیب های اساسی را ذکر کردید ، بنظر من جنبه سلیقه ای نداره و ضعف های اساسی داره روشن شدن خود بخود با وصل برق اصلن قابل گذشت نیست و خیلی باید کمپانی ناشیانه طراحی کرده باشه چون اصولن باید در حالت استندبای قرار بگیره... اگه قابلیت ریموت ولوم رو هم نداشته باشه هم خیلی ناشیانه عمل کرده چون من یک اچ دی پلیر imatioion 500 گیگ تایوانی رو دارم ولی با وجود اینکه فرمت mkv رو ساپورت نمیکنه ولی ریموت ولوم صدا رو داره و خیلی هم کاربردیه چون نمیشه هم کنترل تلویزیون رو بچسبیم هم این رو ... به نظر من که با این تفاصیل چندان مالی هم نیست چون نکات ضعف اساسی داره.نقل قول:
اینکه تا به برق وصل می شه روشن می شه؛ همونطور که عرض کردم چون این دستگاه قابلیت شبکه داره شاید زیاد نیاز به خاموش روشن کردن نداشته باشه و البته با ریموت این قابلیت هست. همینطور قابلیت Standby. اما خوب بود که قابل تنظیم بود که با اتصال برق روشن نشه. متاسفانه این بخش سخت افزاریه و با آپگیرد حل نمی شه.
در مورد ولوم هم شاید برای بعضی ها کنترل از تلویزیون کفایت کنه، اما مشکل اونجایی پیش میاد که شدت صدای تلویزیون و این دستگاه تفاوت فاحشی دارند و با تعویض پخش صدا بلند/ضعیف می شه.
با اینکه شما گفتید "چندان مالی هم نیست" به شدت مخالفم؛ چون این امکانات چند درصد انگشت شمار رو شامل می شه و اصلاً قابلیت های منحصر به فرد این دستگاه رو نمی تونه محو کنه.
اما چیزی که برای من سخته داغ شدن دستگاه هست، نمی دونم آیا برای دوستان هم این مشکل وجود داره یا نه؟
همینطور توی راهنما بخش Game به طور پیشفرض موجوده و با آپگرید کردن 1 بازی اضافه شده. کلاً می خوام بدونم آیا ممکنه این دستگاه ها با هم تفاوت داشته باشن؟ مال من گارانتی 1 ساله فیوچر هستش.
سلام
شدت گرم شدن دستگاه من عادی هست ، فکر نکنم تفاوتی باهم داشته باشن
منم وقتی آپديت کردم منو game اضافه شد اما آنلاين بازی ها کار ميکنه
سلامنقل قول:
گرمای دستگاه منم عادی هست
منظور شما از «عادی» بعد از چند ساعت روشن موندنه؟ یعنی بعد از 5 ساعت همچنان عادی هست؟ و فلشی که از جلو تو مدت 2 ساعت تو دستگاه مونده داغ نمی شه؟ آیا فن شما هم آروم و بی صداست؟
قابل توجه دوستانی که با پخش فرمت DAT در پلیرهای شان مشکل دارند ، باید عرض کنم که نیاز به تبدیل فرمت ندارند، فقط کافیه که پسوند فایل DAT را در کامپیوتر به MPG تغییر نام دهند .
سلام به همه دوستان
آیا این دستگاه فرمت iso را هم پخش میکنه ؟
درود بر شما
بله هم dvd iso و هم blu ray iso رو پخش ميکنه
با سلام
1- هنگام پخش یک ویدیو کیفیت پخش تا چه حدی به پلیر و تا چه حدی به تلویزیون بستگی دارد؟این دستگاه از نظر روان بودن تصویر چگونه است؟
2- آیا این دستگاه full HD رو کاملا با صفحه تلویزیون fit میکند یا نه؟ آخه وقتی لپ تاپ رو با HDMI به led وصل میکنم یا حاشیه سیاه داره یا تصویر میزنه بیرون از کادر
3- دوستان از چه نوع کابل HDMI ای استفاده میکنند؟ آیا نوع کابل روی روانی (Motionflow) تصویر تاثیر میگذارد؟
با تشکر
من فعلاً تلوزيون HDMI دار نگرفتم و با CRT ميبينم لطفاً بقيه دوستان جواب بدننقل قول:
:11:
دوستان الان قیمت این دستگاه چنده و از کجا میشه تهیه کرد؟
براتون ارسال شدنقل قول:
سيستم صوتي و تصويري
1. توانايي اتصال به آمپلي فاير پايونير با پورت خروجي SPDIF(اپتيكال نوري)
2. پورت خروجي به TV و Ampli Fire با پورت HDMI 1.4/1.3 و Component و Composit
3. پورت ورودي HDMI1.4/1.3 و Composit براي اتصال Reciever
4. حداقل 2 پورت USB2 براي هارد اكسترنال 2tera (عدم هنگ) ، فلش مموري و دوربين ديجيتال
5. پورت Lan براي اتصال به اينترنت و آپديت كردن برا فرمت ها و frimwire
6. ايجاد شبكه Wi Fi و اتصال به Laptop/smart phone و Ready كردن فايل هاي صوتي وعكس (dlna)
7. درگاه هارد داخلي تا 2tera
8. 1.5 , 1.7 كاناله
9. تيونير ديجيتال ----T
10. قابليت ضبط برنامه هاي رسيور روي هارد خارجي و داخلي گيرنده
11. Shift time
12. قابليت ضبط 1كانال و ديدن كانال ديگر (فريز نشدن)
13. توانايي خواندن زيرنويس فارسي srt , vob , sub
14. قابليت پخش فرمت هاي تصويري و صوتي
.avi(divx 6 , xvid , h264/h261) .dat .mkv .vob .flv .AVCHD .mpeg(1,2,4) .mp3 .mp4 .aac .wma .wmv .ts .mts .flac .jpeg .gif
15. توانايي خواندن فايل هاي صوتي با بيت ريت هاي 128kb/s , 192kb/s , 320kb/s
16. توانايي پخش Full HD 1080p و xv Colour و Progressive scan
17. دكودر داخلي dts HD و Dolby digital و Dolby prologic plus
18. درايو نوري يا Dvd
Blu-ray player(philips ?/JVC ?/Pioneer ?) - با قابليت ها بالا بخرم يا گيرنده ديجيتال با قابليت ها بالا(كدام برند و مدل؟) و يا Digital HD player(كدام برند و مدل؟) ؟
- رسيورهاي Full HD لينوكسي قابليت هاي 1 تا 17 بالا را دارد؟ كدام برند و مدل ؟
- چرا laptop با كابل HDMI به TV متصل مي كنم فقط تصوير دارم و صدا ندارم؟
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image002.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image003.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image004.png[/IMG][IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image005.png[/IMG]
[IMG]file:///C:/Users/kia/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image006.png[/IMG]
1- کیفیت دستگاه پخش کننده که کامل هست، شما می بایست فکری برای تلویزیون کنید. سرعت پخش متوسط پس از فشار دادن دکمه پخش، 3 تا 6 ثانیه (بسته به حجم و فرمت فیلم). منظورتون رو از نظر روان بودن متوجه نشدم، اما اگه منظورتون اینه که وسطای فیلم یک فریم ثابت بمونه، خیر. چندین ساله که حتی دستگاه های ویدیو سی دی هم هچین مشکلی ندارند چه رسد به اینها.نقل قول:
2- قابل تنظیمه. 4 به 3 و همچنین 16 به 9.
3- خیر تاثیر نمی ذاره، اما بهتره از کابل های مرغوب استفاده کنید.
دوستان جای دیگه ایی واسه خرید سراغ ندارن؟
نه شرمنده من خودم شهرستان هستمنقل قول:
ولی به نظرم با 10 تومن چيزی نميشه اگه واقعاً ميخوايين برين بگيرين
اخرين قيمت و ادرس?
بازار رضا
290 تومن
سلام دوستان.
بین دستگاههای wd live و novatron و patriot کدام رو توصیه می کنید؟
با کر دلیلتون؟
از کجا تهیه کنم و با چه قیمتی؟
دوست عزیز، kia.Tahamtan شما این پست رو در چندین تاپیک گذاشتید، چه خبره مگه؟! این تاپیک به دستگاه WDTV Live Hub مربوطه، نه چیز دیگه.
سلام دوستان این دو مدل wd live و wd live hub از کجا میتونم تهیه کنم؟
قیمتش چنده الان؟
خود سازگار ارقام فعلا هیچ کدوم نداره.
لطفا شماره تماس فروشگاه را برام ارسال كنيد ..متشكرم
نقل قول:
می شه برای من هم آدرس و شماره فروشنده رو بگید !!! من به هرجا زنگ می زنم می گن هنوز وارد ایران نشده . من شهرستانم اگه امکان خرید اینترتی باشه واقعا عالی میشه .
آدرسو برات فرستادمنقل قول:
سلام دوست عزیز میشه به من هم ادرس یا شماره تماس فروشنده بدیدنقل قول:
لطف کردی عزیزم . اونجا که گفتی موجود داره دیگه ؟نقل قول:
با گارانتی بهتر نیست ؟