اصلا بحث منو مخفی نیست چون من فقط تو منو مخفی گزینه wifi suport رو تغیر دادم کار دیگه ای نکردم ، از دوستانی که d7000 دارننقل قول:
یکی تو منو مخفی ببینه region دستگاشون از A تا N رو کدوم گزینه هستش
Printable View
اصلا بحث منو مخفی نیست چون من فقط تو منو مخفی گزینه wifi suport رو تغیر دادم کار دیگه ای نکردم ، از دوستانی که d7000 دارننقل قول:
یکی تو منو مخفی ببینه region دستگاشون از A تا N رو کدوم گزینه هستش
با سلام
خدمت دوستان آقا ما باجناقمون یک 7770 es خریده میخواستم بدون میشه از اینترنتش فیلم دانلود کرد و بریزم در یک هارد اکسترنال چون من به بخش vip زنگ زدم یک خانومی گفت اصلاً نمیشه فقط یک هارد اینترنال دارد یک گیگ که فقط برای ارتقا :19:و دانلود نرم افزار های خودش است والا منطقی نیست لطفاکمک کنید عابرو حیثیت ما رفت
سلام....من مدل es7770 دارم كه اين مشكلو داشت....يعني سرچ ميكرد ولي چيزي پيدا نميكرد....زنگ زدم نمايندگي اومد دستگاه رو باز كرد و ديد كه فيش واي فاي رو آقايون مونتاژكار وصل نكردن.....فيش رو وصل كرد و درست شد
با سلام
میخواستم بدونم تلویزیون من es8880 هست یک مشاوره بگیرم در رابطه با اینترنتش اولین باری که می ریم در قسمت hubش منطقه یا اریا را می پرسه که من ایران را زدم و اصلاً رازی نیستم چون واقعاً هیچی نداره ما می تونیم منطقه را عوض کنیم اگه می شه چطوری ممنون می شه کمک کنید فقط با قسمت دیجیتال که برای کنالها هست اشتباهی نگیرید.
با سپاس
دوستان بالاخره چطوزی میشه از v-p-n یا s-o-ck-s روی اینترنت تلویزیون استفاده کرد؟اینکار خیلی برام مهمه.لطفا اگر کسی میدونه بگه.اینکه میگن v-p-n کامپیوتر را با تلویزیون شر کنید چطوری امکان پذیر است؟تی وی من ال ای دی اسمارت مدل 2012 است.
باسلام
ledمن کابل LANرانمیشناسه.هرفیلمی بگین سرش درآوردم فایده ای نداره.احتمال میدم سخت افزارش مشکل داره.
.مونده فقط ارتباط ازطریق پورتRS232یاCOM PORTاگرکسی مطلبی میدونه که مشکلم
رفع بشه کمک کنه.لازم به ذکراست2عددLEDTVدقیق مثل هم بودیکیش بدون مشکل متصل شد مال خودم گیرداره.مدلشون
UA40D6000است.بافلش آپ دیتش کردم.سرویس منوهر2راباهم مقایسه کردمLANهمچنان شناسایی نمیشه ضمناlocal set
غیرفعاله .وگزینه EXPERTدرصفحه اول سرویس منوهم غیرفعاله این گزینه مال چه کاریه دوستان کمک کنن ممنون میشم.
دوستان ميدونم از موضوع اينترنت تى وي همه خسته شدين ولي لطفا يكيرو بمن معرفي كنيد كه اينو براي تلويزيونم فعال كنه،و من حتما در خدمتشون هستمنقل قول:
مرسيyazdan_beladi@yahoo.com
با سلام من es8880 گرفتم . تو قسمت تنظیم شبکه وصل میشم ولی قسمت smart hub نمیتونم از برنامه ها استفاده کنم اکانت سامسونگ هم وصل میشه ولی samsung apps کار نمیکنه و میگه شبکه وصل نیست مشکل چیه لطفا راهنمایی بفرمایین .
من امروز به دلایلی اسمارت هاب رو ریست کردم بعدش دیدم این مشکل پیش اومده. حدسم اینه که مشکل از اینترنت ما هست. زنگ زدم سام سرویس گفت فردا با شماره 84666 تماس بگیرید. حالا فردا زنگ می زنم ببینم چی میشه. شما هم اگر خبر جدیدی داشتید بگید بی خبر نمونیم.نقل قول:
ویرایش: من امروز زنگ زدم گفتند خیلی ها این مشکل براشون پیش اومده و ایراد از سرور مرکزی سامسونگ هست؛ باید تحمل کرد تا درست بشه.
ممنون اگر خبری شد همین جا اطلاع رسانی کنین ممنون میشم . به من هم همین رو گفتننقل قول:
به نظرم تو ایران جواب نمیده چون همه سوالهای دوستان بی جواب مونده:n02::n02:
لطفا کمک کنید من داخل منو مخفی شدم ولی hotel mod > clon tv to usb پیدا نکردم امدم بیرون گزینه شبکه وایرلسمو کانال یابیم غیر فعال شد باید چکار کنم درست بشه
من تا چند روز پیش شبکه رو میتونستم پیدا کنم ولی الان شبکه رو هم پیدا نمیکنم . کسی دیگه هم این مشکل رو داره یا فقط من ؟ es8880
سلام من این کار ها رو کردم ولی pvrفعال نشد یعنی هرچی دکمه recرو میزنم تلوزیون عملی نمی کنه مدل تلوزیونم هم 51D495 پلاسمانقل قول:
آقا تلویزیون 5960 هم تلویزیون جهانی رو ساپورت میکنه؟اگه آره چجوری؟این قسمت hotel نداره اما clone tv to usb رو پیدا کردم
لطفا راهنمایی کنید
سلام دوست عزیزنقل قول:
من ua es7770 دارم . تمام این تنظیمات رو که شما فرمودین انجام دادم و info link country رو هم استرالیا گذاشتم ولی هیچ کانالی رو نگرفته. البته اسمارت هاب و اینترنتش از اول فعال بود ولی اف بی و یو - تیوب و اس کایپ ف - ی - ل - تر بودند. الان هم که تو منوی مخفی این کارها رو کردم فقط اپلیکیشن های اون کشور رو نصب میکنه و همچنان چیل تره و هیچ کانالی رو هم نتونستم بگیرم. از شما دوست عزیز خواهش می کنم اگه جای دیگه ای تنظیماتی هست که ما باید انجام بدیم تا تلویزیون کانل یابی کنه یا غیره بفرمایید تا بقیه دوستان هم بتونن استفاده کنن. با این توصیف ما این همه پول دادیم ولی از هیچ امکانات این تلویزیون نمی تونیم استفاده کنیم.
اگه ما رو راهنمایی کنید یک دنیا ممنونتون میشیم.
نقل قول:
دوست خوبم برگرد تو منوی مخفی و hotel mode ویا hospitality mode رو off کن تا کانال یابیت فعال بشه
با سلامنقل قول:
دوست عزیز من هم تقریبا همین سوال شما رو در تاپیک دیگه ای هم مطرح کردم ولی متاسفانه دوستان و اساتید عزیز نمیخواهند یا نمیتوانند پاسخی بدهند !!
سوالم هم این بود که تلویزیونم UE46ES6200S هست و در خارج از ایران زندگی میکنم و با "چیل تر و...." هم مشکلی ندارم و با تغییر info link country به استرالیا و یا به انگلستان از اون صدها برنامه و شبکه و هاذا وکذا خبری نشد.
همه این کارها رو هم فقط به این خاطر کردم که بتونم بکمک مرورگر تلویزیون "بی بی سی " و "صدای امریکا" رو بگیرم و هنوز مشکلم برطرف نشده و در صفحه مرورگر فقط جمله " Missing Plug-in" نوشته میشه !!! ( در حالیکه مثلا برنامه تلویزیون پارس بخوبی نشون داده میشه !! )
در این بین به یه سایت المانی رسیدم که چند اپلیکیشن و منجمله WEB-TV رو داره که بکمکشون میشه چندین برنامه تلویزیونی رو تماشا کرد ، مثل یوراشپورت 1 و2 ، و من و تو ، و .......
روش کار هم به اینصورته که :
1 - باید در منو ی "اسمارت هاب" تلویزیون و بکمک کلید قرمزرنگه "A" یک حساب بنام " develop " بسازید
2- بعد از اینکار و در صورت فعال کردن ان حساب ، در صورتیکه کلید " TOOLS " رو فشار بدهید منجمله آخرین گزینه در منوی مذکور گزینه "setting " خواهد بود و بعد از باز کردنش منوی دیگری خواهید داشت که اخرین گزینه اش "development " است ، بعد از بازکردن این گزینه باید ابتدا یک IP رو وارد کرده و سپس گزینه "syncronize " رو بزنید و در انصورت حدود 24 اپلیکیشن در منوی اسمارت هاب خواهید داشت ، و از جمله WEB-TV را
IP: 109.239.58.216
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علیرغم توضیحاتی که دادم پیشنهاد میکنم که صفحه لینک بالا را مثلا بکمک گوگل بفارسی ترجمه کنید تا با مشکلی مواجه نشوید!!! هرچند که قاعدتا نباید با مشکلی مواجه شوید چرا که با انجام ان کارها اصولا وارد منوی سرویس و ..... نمیشوید.!
موفق باشید
ویرایش : تصویر ضمیمه که مربوط به نمایش برنامه یورواسپورت 2 و بکمک web-tv است :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام تلویزیون من e6960 هست و توی منوی مخفی گزینه info link country نداره راهنمایی کنید
کسی نیست جواب بده
tv
منم همچین گزینه ای نداره es6960
فقط می تونم بگم سرکاری هستش.
من تعجب می کنم که چرا محدودیتی برای این تاپیک و مطالبی که درج می شه ایجاد نشده است ؟ چه بسیار دوستانی که با این پستهای بیهوده منوی مخفی را دستکاری کردند و دچار مشکل شدند . یعنی فکر می کنید با یک دستکاری منوی مخفی به 40000 فیلم اچ دی و 240 کانال اچ دی و هزاران شبکه و برنامه وصل می شید؟ با کدوم وسیله ؟ با اینترنت adsl؟ که قدرت استریم یک ویدیو یوتیوب رو هم به سختی داره ؟ یا با آنتن هوایی ؟ واقعا فکر کردید یک فیلم اچ دی برای پخش آنلاین به چه پهنای باندی نیاز داره ؟ عزیزان من ، این دوستمون شاید رفته یه جایی یه اپلیکیشنی مثل eXPLORE 3D تو این مایه ها نصب کرده فکر کرده وصل شده به تلوزیون جهانی !!!! اصلا این اسم رو شما تا بحال جایی شنیدید ؟ تلوزیون جهانی ؟ یا مثلا WORLD TV؟؟؟؟ واقعا مضحکه است .
ببخشید که تند نوشتم . ولی کمی هم به زوایای یک حرف فکر کنیم .
سلام دوستان من تی وی سری 6 سام 6900دارم هرکار میکنم قسمت های مربوط به کشور فعال نمیشه چکار کنم ممنون
دوست عزیزنقل قول:
برای فعال کردن آن مطلب زیر را مطالعه کنید
. یک عدد فلش USB که با فایل سیستم FAT32 فرمت شده باشه رو به تلویزیون وصل کنید.
2. تلویزیون رو روشن کنید. کد زیر رو در کمتر از 3 ثانیه وارد کنید:
کد:
mute > 1 > 1 > 9 > OK
منوی Hotel Mode ظاهر می شه.
3. Hotel Mode رو روشن کنین و بعد تلویزیون رو خاموش کنین.
4. وارد منوی سرویس بشین. به مسیر زیر برین:
Control >> Hotel Options >> Clone TV to USB
این کار اطلاعات ذخیره شده کانال های دیجیتال و --- رو روی فلش ذخیره می کنه که بعدن هم قابل بازیابیه که البته به کار ما ارتباطی نداره.
5. کار ما تموم شده. حالا بسیاری از قابلیت های غیر فعال از قبیل Local Set، Model، PVR و فعال شده.
6. بعد از اینکه کارتون تموم شده و مطمئن شدید که همه ی بلاهای ممکن رو سر تلویزیون تون آوردید به مسیر مرحله 4 برین و Hotel Mode رو خاموش کنید. اگه این کار رو نکنین بخشی از قابلیت های تلویزیون غیر فعال می شه.
7. تلویزیون رو خاموش و بعد روشن کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من ی ES7770 , '46 دارم و به مودم روترم ک توی خونه دارم وصلش کردم از نظر شناختن و وصل شدن مشکلی نداره ولی وقتی میخوام به سامسونگ اپز یا حتی مرورگر وصل شم ارور شماره 1 و شماره3 ب منظور مشکل وصل شدن ب سرور و مشکل وصل شدن ب شبکه رو میده
+
یک هارد اکسترنال هم دارم ک ب لپ تاپم وصله چطور میتونم از طریق تی وی و اسمارت هاب ب محتویات هارد اللخصوص فیلم ها و موزیک ها دسترسی داشته باشم ؟
باید نم افزار all share سامسونگ رو دانلود و روی لب تاپت نصب کنی. نرم افزارهای دیگه ای هم هستند . نحوه کار با اونها رو می تونی با سرچ کلمه dlna توی تاپیکها پیدا کنی.نقل قول:
نقل قول:
باید نم افزار all share سامسونگ رو دانلود و روی لب تاپت نصب کنی. نرم افزارهای دیگه ای هم هستند . نحوه کار با اونها رو می تونی با سرچ کلمه dlna توی تاپیکها پیدا کنی.
نصب کردم این نرم افزار رو تلویزیون هم ب روتر و مودم کاملا سالم وصل میشه ولی نمیتونم از طریق تلویزیون ب محتویات داخل سیستمم وصل شم :|
میتونه مشکل از ناد32 ، فایروال یا باقی چیلتر کننده های ترافیک روی کامپیوتر باشه ؟
چیکارشون کنم :D ؟
سلام
من مدل EH5300 رو از بانه خریدم ولی نمیدونم برای اتصال به اینترنت و ... باید چکار کنم
لطفا راهنمایی کنید
ممنون
دوست عزیزنقل قول:
مطالب زیر را مطالعه کنید
AllShare Play
اسمارت هاب← AllShare Play
فایل های عکس، موسیقی و فیلم که روی دستگاه USB ،Mass Storage Class MSC کامپیوتر یا دستگاه DLNA برای مثال، تلفن موبایل قرار دارد را روی تلویزیون تماشا یا پخش کنید. برای تماشای محتوا بر روی دستگاه USB بایستی دستگاه را به درگاه USB در تلویزیون بزنید. اگر می خواهید از USB HDD استفاده کنید، توصیه می کنیم ازUSB HDD استفاده کنید که آداپتور برق دارد. برای پخش محتوایی که بر روی کامپیوتر یا تلفن همراه سازگار باDLNA قرار دارد، باید تلویزیون و کامپیوتررا به یک شبکه وصل کنید و نرم افزار شبکه AllShare را بر روی کامپیوتر دانلود کنید. به علامه، برای پخش محتوایی که بر روی دستگاه سازگار با DLNA قرا دارد،باید شبکه بی سیم داشته باشید.
دستگاه های پشتیبانی شده
انواع خاصی از دوربین USB دیجیتال و وسایل صوتی ممكن است با این تلویزیون سازگار نباشند. AllShare Play فقط از دستگاه های USB Mass Storage Class MSC پشتیبانی میكند. MSC یك وسیله ترابری رده انبارش توده ای فقط به صورت انبوه است. نمونه های MSC شامل درايوهای انگشتی، خواننده های كارت فلاش وUSB HDD می باشد USB HUB پشتیبانی نمی شود دستگاه ها بایستی به طور مستقیم به درگاه USB تلویزیون وصل شوند.
از هارددیسکهای بیش از 3 ترابایت پشتیبانی نمی شود. اگر بیش از 2 ابزارPTP وصل شده باشند، تنها می توانید از یكی از آنها در آن واحد استفاده كنید. اگر بيش از دو ابزار MSC وصل شده باشد، بعضی ازدستگاه ها ممكن است شناسايی نشوند. ممکن است از یك دستگاه USB که به نیروی زیادی نیاز دارد بیش از 500Ma یا V 5 پشتیبانی نشود. اگر تلویزیون در طول مدتی که در زمان حفاظت خودکار تنظیم شده ورودی نداشته باشد، محافظ صفحه اجرا خواهد شد. حالت صرفه جویی در نیرو ممکن است هنگامیکه آنها را به تلویزیون وصل می کنید برای برخی رانشگران دیسک سخت خارجی به طور خودکار شروع به کار کند.
استفاده از عملکردDLNA
اسمارت هاب← AllShare Play
می توانید محتوای رسانه ای شامل فیلم ها، عکس ها و موسیقی كه در تلفن های موبایل یا سایر دستگاه ها ذخیره شده از قبیل کامپیوترتان را توسط كنترل آنها بر روی تلویزیون از طریق شبكه پخش كنید.برای اطلاعات بیشتر. دستگاه های موبایل ممكن است نیاز به نصب نرم افزارهای دیگری داشته باشند. برای جزییات، به هریک از دفترچه های راهنمای كاربران دستگاه مراجعه كنید.اگر تلویزیون Samsung شما به سرور DLNA غیر Samsung متصل شود، ممکن است در حین پخش فیلم مشکل ناسازگاری پیش بیاید.توسط اتصال تلویزیون Samsung به شبکه از طریق ،AllShare Play می توانید از عملکردهای اصلی Samsung به ترتیب زیر استفاده کنید: پخش فرمت های تصویری گوناگونMP4، 3GP، AVI، ASF، MKV ،DivX و غیره
ویژگی تصویر کوچک فیلم
– –عملکرد محلیاب برای شروع دوباره پخش فیلم
– –فصل بندی خودکار پیمایش در صحنه
– –مدیریت محتویات دیجیتال
سازگاری با فرمت های زیرنویس گوناگون SRTT،TXT ،TXT ،SUB ،SMI
جستجو براساس نام های فایل و بسیاری موارد دیگربرای استفاده کامل از عملکردهای DLNA اصلی Samsung توصیه می شود که از نرم افزار AllShare Play که در تلویزیون ارائه شده استفاده کنید.
تنظیمات AllShare
منو ← شبکه ← تنظیمات AllShare
فهرستی از تلفن های موبایل یا دستگاه های وصل شده را نشان می دهد که برای استفاده تنظیمات AllShare با این تلویزیون برقرار شده اند.عملکرد تنظیمات AllShare در همه دستگاه هائی که از DLNA DMC پشتیبانی می کنند موجود است.
امكان / امتناع: امکان می دهد/ دستگاه ها را مسدود می کند.
حذف: دستگاه ها را از فهرست حذف می کند. ● ● این عملکرد فقط اسم دستگاه را از فهرست حذف میکند. اگر دستگاه حذف شده روشن شود ویا سعی كند به تلویزیون وصل شود، ممكن است دوباره در فهرست نشان داده شود.
برای پخش محتوای رسانه دستگاه های وصل شده به عملکرد DLAN مراحل زیر را اجرا نمائید:
1- در صفحه AllShare Play نوع محتوایی که میخواهید پخش شود را انتخاب کنید: فیلم ها, عکس ها, موسیقی.
2- در سمت راست صفحه DLNA را انتخاب کنید.تلویزیون فهرست دستگاههای وصل شده با عملکرد DLNA را نشان می دهد.
3- دستگاه را انتخاب کنید AllShare پوشه ها یا فایل های قابل دسترسی روی دستگاه را نشان می دهد.
4- یک فایل را در لیست فایل انتخاب کنید. فایل برگزیده پخش خواهد شد.
پخش رسانه حفظ شده روی دستگاه های DLNA
1- تلفن موبایل یا دستگاه های دیگری که از عملکرد AllShare Play پشتیبانی می کنند را وصل کنید.
2- محتوای رسانه را در دستگاه پخش کنید. صفحه پاپ آپ در پائین تلویزیون ظاهر می شود.
3- امكان را برای قبول دستگاه وصل شده انتخاب کنید. اکنون می توان محتویات رسانه دستگاه را روی تلویزیون پخش کرد.
می توانید دستگاه های مجاز را در تنظیمات AllShare پیدا کنید. یك پنجره هشدار ظاهر می شود كه به آگاهی شما می رساند محتویات رسانه فیلم ها، عكس ها، موسیقی كه از تلفن موبایل ارسال شده بر روی تلویزیون نمایان خواهد شد. محتویات 3 ثانیه پس از ظاهر شدن پنجره هشدار به طور خودکار پخش می شود. – –اگر پنجره هشدار را هنگامیکه پنجره هشدار ظاهر می شود با استفاده از کنترل از راه دور ببندید، محتویات رسانه پخش نمی شود.
اولین باری که دستگاه از طریق عملکرد رسانه به تلفن موبایل، دستگاه را روی امتناع در تنظیمات AllShare تنظیم کنید. محتویات ممكن است بستگی به قدرت تفكیك وفرمتشان روی تلویزیون پخش نشوند. برخی دكمه ها ممكن است بستگی به نوع محتوای رسانه كار نكنند. با استفاده از دستگاه موبایل، می توانید پخش رسانه را كنترل كنید.
دوست عزیزنقل قول:
اگر منوال سیستمتان را مطالعه کنید. تمام سوالهای شما پاسخ داده خواهد شد
منو----> پشتیبانی ---->e-manual
مرسی از جوابتون ولی زبان دستگاه فارسی و انگلیسی نیست
دوست عزیزنقل قول:
دسترسی به منوی سرویس
این کد در حالت خاموش و در کمتر از 3 ثانیه باید وارد بشه.
در تلویزیون های جدید:
کد:
info > menu > mute > power
در تلویزیون های قدیمی تر:
کد:
mute > 1 > 8 > 2 > power
و سپس
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را asia-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
مرسی از پاسخ کاملتون :)
الان وقتی وصل میشم به allshare حدودا بعضی از قسمتایی ک شیر کردم رو میبینه ( کامل نمیبینه ، برا این قسمت ک هم سوال داشتم با اینکه تمام فولدر موزیک و فیلم و موزیک ویدئو هاردم رو توی برنامه ال شیر به اشتراک گذاشتم ) وقتی میخوام فایل های مختلف رو پخش کنم اررور میده که پشتیبانی نمیکنه فرمت رو در حالی ک فرمتش mp3 avi mp4 mkv ..... هست که مطمئنن تلویزیون قابلیت پخشش رو داره :| :|
قضیه چیه ؟
چیکار باید بکنم ؟ :)
سلام بنده تلویزون سری 8 سامسونگ خریدم که متاسفانه اصلا تو اینترنت نمیره میشه راهنمایی کنید چگونه وصل شم ،مودم رو وصل میشه ولی مینویسه که به مودم وصل شدید ولی به ابنترنت نه ؟ و میگه آی پی تنظیم کنید ؟ چگونه؟
و روش اینترنت تی وی رو چگونه در این تلویزیون فعال کنم ؟ ممنون
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه به تمام سوالات شما پاسخ داده شود کافیست منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.
منو---->پشتیبانی ----> e-manual
دوست عزیزنقل قول:
برای اینکه به تمام سوالات شما پاسخ داده شود کافیست منوال تلویزیون تان را مطالعه کنید.
منو---->پشتیبانی ----> e-manual
و چیزی به نام اینترنت tv نداریم که در قسمت اسمارت هاب تعدادی آپلکیشن هست که بصورت محدود می توانید از تلویزیون و برنامه های اینترنتی استفاده کنید. که با مطالعه منوال تان بطور کاربردی می توانید از آنها بهره ببرید.
سلام
من تمام کار هایی که گفته شده بود را انجام دادم ولی در قسمت منو بعد از اینکه تست شبکه را گرفتم که همه چیز ok بود گزینه internet TV را ندارم البته سری 5 هستش
دوست عزیزنقل قول:
در سری پنج 2012 چیزی به نام اینتر نت tv نداریم بلکه اسم آن اسمارت هاب است و در آن تعدادی آپلکیشنهای و همچنین جستجو اینترنتی وجود دارد.
]مدل تلویزیون من d6920 ... دوستان من مراحل رو مو به مو انجام دادم. فقط اینکه بعد از زدن دکمه های مربوطه برای وارد شدن به حالت hotel mode وقتی وارد میشه
نوشته hospitality mode !!!! قضیه چیه ؟؟؟ تو قسمت control>sub option هم وقتی میرم اصلاً >info link country نیست که بتونم به
استرالیا تغییرش بدم !!!
ممکنه راهنمایی بفرمایید که چه کنم ؟؟؟ ممنون میشم
اين امکانات در مدلهای اسمارت وجود دارند
تلوزيون شما از نوع شرکتی ميباشد که دارای گارانتی هست که اين منو توسط شرکت حذف گرديده
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه hotel mode فرق با hospitality mode ندارد این اسامی در ورژن های متفاوت نام گذاری شدن در ضمن بی خود خودتان را به درد سر نیاندازید اصلا چیزی به نام اینترنت TV ای که مدنظر شماست وجود ندارد . در آن یک سری آپلگیشنهای موجود است که بصورت محدود می توانید از آن استفاده کنید و در ورژنهای بالاتر جستجوگر اینترنتی و دیگر هیچ