علیرضا جان کارت گرافیکت چیه عزیز ؟
========
خدا به ما هم یه 9800XT بده که بتونیم بازیهارو روون اجرا کنیم :rolleye:
Printable View
علیرضا جان کارت گرافیکت چیه عزیز ؟
========
خدا به ما هم یه 9800XT بده که بتونیم بازیهارو روون اجرا کنیم :rolleye:
سلام دوست عزیز شما نباید اصلان از کرک بازی استفاده کنینقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
شما بازی را دوباره بریز و با دایمون تولز و اون
asr
بازی را اجرا کن
اما یادات باشه که اصلان از اون کرک استفاده نکنی
در ضمن بعد از ریختن پچ که گرافیک بازی رون میشه
شما برای اتخاب اسلحه ها یک مشکل دارید که زیاد جدی نیست
انها را تیره نشون میده که برای رفع این مشکل من امروز براتون یه فایل میزارم که درست بشه
كارت من FX 5200 هستش 128 MBنقل قول:
نوشته شده توسط OMID
الـــــــــــــــــــــــ ـــــــــهـــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــي آمـــــــــــــــــــــــ ـــيـــــــــــــــــــــ ـــــن!!!نقل قول:
نوشته شده توسط OMID
دستت درد نكنه نوكرتم ولي مي دوني image بازي چقدر فضا مي گيره >>(هارد من 40GB هست)نقل قول:
نوشته شده توسط AJJDESA
ولي باز هم OK
حالا من نمی دونم که جا داری یل نداری اما جز این راه راه دیگری نداره دوست عزیز میتونی یه چیزای از هاردت را تو سیدی بزنی و نگر داری و بازی را رد کنی بعد از اتمام بازی دوباره سیدی ها را کپی کنی سر جای خودشنقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا
یک راه راحت تر هم هست که بری یه هارد بخری :biggrin:
یک راه که قول بهت نمی دم راحت باشه این هست که قید بازی را بزنی :thumbsup: :wub: :laughing: :rolleye: :biggrin:
یک سوال - میشه بگید چطوری وقتی اسلحه دوربین دار داری میشه زوم کرد یا اصلا این امکان تو این بازی نیست.
سلام
من هيتمن خريدم از تكين...درايوم همntfsكردم با تمام راهاي گفته شده..اون فايل MSVCR71.dll دانلود كردم و c:/Windows/System32 كپي كردم باااااااااااااااااازم ميگه فضا كمه من چهكار كنم كمكم كنيد :sad: :sad: :sad:
با x زوم میکنهنقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
خواهش ميكنم يكي جواب بده..من 300 تا گيم دارم اولين باره يه بازي دهنمو سرويس كرده :sad: :sad:
fx 5500 256mbنقل قول:
نوشته شده توسط OMID
cpu 3000 amd 64
ram 512
این پستی که شما دادید یعنی توی اجرای بازی مشکل دارید ؟نقل قول:
نوشته شده توسط rezaguitar
مشکلتون چیه ؟
بازی اجرا میشه یا نه ؟
اگر توی اجرا مشکل دارید این پست من رو بخونید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و اگر بازی کند اجرا میشه از راه حل هایی که بچه ها گفتن تو همین تاپیک استفاده کنید تا بازی روون تر اجرا بشه ;)
مرحله ی 4 این بازی چطوری رد میشه همون مرحله ای که یه رستوران کوچیک داره
خيلي ممنونم درست شدنقل قول:
نوشته شده توسط ajjdesa
بهتره يه قرون خرج اين سيستم زپرتي نكنم و به فكر يدونه ديگه باشم اينجوري بهتره!!
فقط لعنت بر اين Takin و امثالهو!!
سلام
برای من موقع اجرا این فایل را می خواهد MSVCR71.dll لطفا کمکم کنید عیب از کجاست.
خیلی ممنونم.
نمي دونستم چي جوري سوال كنم به همين دليل در اينجا سوال مي كنم.
--------------------------------------------------------------------------------
بازي هيتمن 3 يكي كمك كنه.
پس از نصب بازي هيتمن 3 وقتي رفتم اونو اجرا كنم .
اين پيام اومد چيكار كنم .
.please insert the original disk instead of a backup
سي ديش هم تو سي دي رام هست. اما نمي دونم چرا اين پيام رو ميده و نمياد .
ضمناَ روي سي دي هم نوشته اوريجينال .
لطفاَ كمكم كنيددددددددددد.
با تشكر.
جواب شما صفحات قبل هستنقل قول:
نوشته شده توسط Mohammad_666
دوست عزيز شما بايد سوال خود رو در تاپيك حل مشكل در اجرا ونصب بازي ها مي پرسيدينقل قول:
نوشته شده توسط ghara
ولي مشكل شما بابا كپي كردن كرك حل ميشه
Configure بازی اجرا نمیشه باید چی کارکنم؟
شرکت پردیسم هستش.
يه درايور براي اونهايي كه كارت گرافيكشون جي فورسه هست ر سايت تبيان قسمت دانلود كه خيلي تاثير داره در گرافيك و تنظيما ت زيادي هم داره
username:tebyannet
password:tebyannet
9712010
برای مشهد البته !
برای مشکل فایل دی ال ال هم میتونید پلاگین اینویدیا رو که برای فتو شاپ هستش رو از سایت nvidia قسمت پلاگین فتو شاپ دانلود کنین تا مشکلتون هل بشه
فایل حدود 3 مگ هست
دوست عزیز چون هیتمن عرضه شوده شرکت پردیس از ستاپ اصلی بازی استفاده نکرده این مشکل برای شمانقل قول:
نوشته شده توسط rezaguitar
پیش میاد و حتی پچ هم روش نصب نمی شه باید نسخه تکین یا شرکت دیکه ای را بخری که ستاپ اصلی بازی را داره
شماره تبیان برای تهران:9718733
آقایون من این سی دی رو گرفتم اما موقع نصب میگه فایل data2 در سی دی وجود نداره لطفا هر کس میتونه این فایل رو برام آپلود کنه .
ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيز اين فايل 650 مگابايت هست برو سي دي رو عوض كنش شما در واقع سي دي 2 رو نداريد
آخه من دی وی دی شو خریدم اما مشکلی نیست یکی دیگه میگیرم دستت درد نکنه.
این مرحله ای که تو شهر جشن گرفتنن و دشمنات لباس مرغ پوشیدن من همه شون رو میکشم فقط رئیسه رو گیر نمی یارم کجا باید رفت
يارو طبقه بالاستنقل قول:
نوشته شده توسط ماراتون
دقيقاً نميدونم کدوم خونست
ولی يادمه آخرين کسی که کشتم طبقه 2 بود
اولش كه تو رستوراني
بايد خروسه رو دنبال كني
ميره يه جايي كه دورو برش چند تا خروس مي پلكن
از چند راه مختلف مي توني مرحله ات رو تموم كني
مثلا مي توني همون خروسه رو كه كيف دستشه رو دنبال كني...يه جاي خلوت بكشيش...لباس و كيفشو برداري...بري مقر خروس ها... بري طبقه بالا ...رءيس رو بكشي... بياي پايين (با كيف الماس ها) بري اون مرغ خروس نما رو نصف كني.
قوقولي قوقووووووووو!!!!
كسي فوت و فن هاي اين بازي رو رو بلده اموزش بده؟؟؟؟؟؟؟
ممنون از علیرضا و Jvc بابت راهنمایی اشون . آقای همگی دمتون گرم . باحالید تو رو خدا
مثلا چي ؟نقل قول:
نوشته شده توسط prance3
قصد چه كاري رو داري؟ بازي هيچ فن مخفي اي نداره!
به نظر من اين بازي بهترين پايان رو داره ...خيلي زيباست خيـــــــــــــــــــــــ ــــلــــــــــــــــــــ ـــــــــــــي!!!!
شرمنده نبايد اينجوري مي شد اين پست اشتباهي دوبار به خاطر اينكه سيستمم يه دفعه قاطي كرد ايجاد شد .........از همه اعضا معذرت مي خواهم.
درود بر همه
من بازي hitmanbloody money را خريده ام.از شركت modern . همه كار ميكنم.پس از نصب ان بايد با برنامه اي فايل
hitmanbloodymoney.exe ( همون فایل اصلی) را اجرا کرد. وقتی اجرا میکنم یک ارور به وجود میاد. که میگه
could not find MSVCR71.dll
حالا من چيكار كنم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
كسي اين فايل را داره؟
آقا صفحات قبل رو نگاه کنی جوابت رو پیدا میکنی
خیلیها این مشکل رو دشتند مثل خودم
ممنون ولی مشکلات من پایان نداره. اینو ببینید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با این یکی چیکار کنم؟
منظورم از فوت فن ها
مثل انواع مختلف به قتل رسوندن افراد با دست خالي يا پرت كردن اونها يا خفه كردن!!!
سلام من تواون مرحله بعد از ابشار که هواپیما سوار میشه .و میره تو مرحله که پلیسها ویه سری سیاه پوش هستند .ویه سالنی مثل سینما داره .همه رو کشتم ولی نمیدونم کجا باید برم ؟
شما بايد خودتو برسوني بالاي سقف تاتر و يه بمب جا بزاري و بري تو اتاق يكي از بازيگراي تاتر جاي اسلحه ي واقعي رو با
اسلحهي قلابي عوض كني وقتي در صحنه نفر اول كشته شد وقتي اون دومي مياد با يد سقف رو منفجر كني
واي من ديگه نميتونم شكيبا باشم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] يك نقد بازي هيتمن خوندم كفم بريد. ( ويژه نامه كليك)
سلام دوستان
همه اینا از روی walktrogh هیتمن است
و اگر دوست دارید می تونید اونو دانلود کنید و مراحل رو به صورت silent asasint برین من که خیلی استفاده کردم فقط مشکلش اینه که انگلیسیه
به هيچ عنوان پايان دوم بازي رو از دست نديد!!!!
من فكر كردم همه مي دونن اين بازي شاهكار دو تا پايان داره كه تا حالا دقيق اطلاع ندادم!!
خوب اينجوري بگم كه Mr.47 تو بازي كاملا نمي ميره... هر كي تونسته كشف كنه كه چجوري حتما لذت بازي براش دوچندان شده
آره....منم اول فکر کردم ميميره ولی بعد ديدم نه بابا سر کار بودم ! پا شدم ملت رو قتل عام کردم ! :ohno: :)نقل قول:
نوشته شده توسط علیرضا