میشه یکی تو این هیر و ویر در مورد pentium D توضیح بده و بگه فرق اون با پردازنده های قبلی چیه و 64 یا 32 بیت هستش؟
Printable View
میشه یکی تو این هیر و ویر در مورد pentium D توضیح بده و بگه فرق اون با پردازنده های قبلی چیه و 64 یا 32 بیت هستش؟
سلام احسان جان
اول اينكه اين تاپيك براي سوال نيست .
دوم اينكه در مورد Pentium D صحبت شده .
اگر پيدا نكرديد تاپيك جديد ايجاد كنيد .
موفق باشيد .
دوست عزيز بايد به قيمت هم توجه كني دو هسته اي اي ام دي خيلي گرونه.درسته؟
دوست عزيز بايد به قيمت هم توجه كني دو هسته اي اي ام دي خيَلي گرونه.درسته؟نقل قول:
نوشته شده توسط Lord Ahriman
دوستان طبق گفته سايت اينتل ،شركت اينتل توليد پردازنده هاي ايتانيوم 2 رو دوباره بطور گسترده شروع كرده البته با معماري متفاوت نسبت به قبل.
جناب لرد اهريمن چرا اينجوري صحبت مي كني و پست مي دي اگه مي خواي بحث كني 2 تا تاپيك هست كه يكيش توي بخش اطلاع رساني و راهنماي خريد هست كه اسمش هم معملومه تا كه بري مهم هست و يكي هم توي همين بخش به نام بحث و رفع مشكلات ....
قربانت شهريار
کمپانی AMD اخیرا اعلام کرد که پردازنده های جدید K8L برای سوکت جدید AM3 تا سال 2008 ارائه نخواهد شد. پیش بینی می شود که سری جدید پردازنده های K8L همچنین با مادربرد های سوکت AM2 با اضافه کردن قابلیت پشتیبانی از کنترل کننده های حافظه DDR2 و DDR3 در این پردازنده ها سازگاری داشته باشد. طبق برنامه AMD اولین سری پردازنده های دو هسته ای سوکت AM2 این کمپانی که از تکنولوژی 65 نانومتری بهره می گیرند، در سه ماهه اول سال 2007 با تولید پردازنده های Athlon 64 X2 در مدل های +3800 ، +4600 و +4800 تولید و ارائه خواهند شد.
همچنین علاوه بر پردازنده های Athlon 64 X2، پردازنده دو هسته ای Athlon 64FX و تک هسته ای Sempron نیز به تکنولوژی 65 نانومتری مجهز می گردند؛ پردازنده های Sempron نیز از پشتیبانی حافظه های DDR2 800 به جای DDR2 667 فعلی بهره خواهند گرفت.
در زمان معرفی پردازنده های سری AM2، کمپانی AMD اعلام کرد که قصد دارد تولید پردازنده های غیر سوکت AM2 که شامل پردازنده های سوکت 933 دو هسته ای Athlon FX/X2 ( با نام رمزی Toledo) ، سوکت 939 تک هسته ای Athlon 64 در مدل کش سطح دوم 1 مگابایتی ( با نام رمزی San Diego) ، سوکت 939 تک هسته ای Athlon 64 در مدل کش سطح دوم 512 کیلوبایتی و پردازنده های Sempron سوکت 754 ( با نام رمزی Palermo ) می باشد را با پایان سال 2006 به اتمام برساند.
منبع : DigiTimes
شهريار
ای بابا دلمون خوش بود که امسال سی پی یو 65 نانومتری میاد!نقل قول:
نوشته شده توسط Shahryar_NEO
مثله اینکه آی ام دی امسال نمی خواد چیز جدیدی معرفی کنه!
البته به جز AM2 :blush:
دلتو بده به اینتل!نقل قول:
نوشته شده توسط vbigdeli
دو ماهه اول 2007 سیپیوهای 45نانومتری کوادکورشو(چار هسته اي) روي بردهای DDR3 ردیف کرده!! :happy:
دلت را به هيچ ماركي نده هر وقتي يكي از اون ها بهترين هست و الان هم اينتل هست ولي در كل اي ام دي ... :happy:نقل قول:
نوشته شده توسط m654
خوب اومدي اينو !نقل قول:
نوشته شده توسط m654
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تامز هاردور يه مقاله خيلي جالب نوشته ...!
بخونيد و حالشو ببريد .
هركسي هم وقت كرد خلاصه اش رو بگذاره اينجا . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا شهريار حالشو ببر .
رو كن ببينم AMD چي مي كنه...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين هم RoadMap مربوط به سوكت AM2 - درسته كه قديميه اما حداقل با CodeName هسته هاي AM2 آشنا ميشيم :
اين هم جديد ترين RoadMap از AMD كه در تاريخ 19 جولاي منتشر شده يعني همين 5 روز پيش :
چيزي كه مشخصه پردازنده هاي AMD تا ربع سوم 2007 همه 65 نانو هستن !
سلام
اين هم جديد ترين Cut Price محصولات AMD :
بصورت رسمي اعلام شده است :
AMD و َATi هم بالاخره كار خودشون رو كردن :
عكس ها :
منبع :
dailytech قیمت X2 5000 را $289 تخمین زده بود،ولی خوده آی ام دی 301 دلار قیمت داده:(نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
ولی خب فک کنم سی پی یو های ایکس 2 با هسته جدید باب اورکلاک باشه!
حالا بنظرتون سی پی یو های جدید اینتل زودتر بیاد ایران یا سی پی یو های AM2 آی ام دی؟
AM2 كه آمده ايران - منتها ايت قيمت هاي جديدش معلوم نيست كي برسه ايران .نقل قول:
نوشته شده توسط vbigdeli
از اونجايي هم كه اينتل يه گارانتي رسمي و كامل نداره تو ايران ( مثل آلبالو ) شايد يه خورده بيشتر طول بكشه .
البته تازگي ها يه چند تا گارانتي واسه اينتل اومده بايد زينگ بزنيم ببينيم كي وارد مي كنن .
دو هسته اي خاي اينتل را من با نمايندگيشون صحبت كردم گفت تا دو هفته ديگه
یک بنده خدایی می گفت که آلبالو نماینده رسمی آی ام دی(شعبه اروپا) هستش و باید از امروز نرخش رو عوض کنه و آی ام دی هم ضررش رو جبران می کنه،حالا اینکه این نماینده ها چیکار می کنن و چرا قیمت هاشون دیر اصلاح میشه رو خدا میدونه!.نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana
بحث گارانتی اتفاقا خیلی مهمه،چون سی پی یو های اینتل رو در ایران 1 ساله گارانتی می کنن،زیاد فایده نداره،چون معمولا کاربران حرفه ای بعد از 1 سال به فکر اورکلاک می افتن :biggrin: و اینجاست که گارانتی 3 ساله آی ام دی مهم میشه! :blush:نقل قول:
جناب آلبالو هست ولي اي ام دي ايران را من بيشتر قبول دارم ...
آي ام دي هم عزيزم نيست و براي مسخره كردن هم نميگم و براي اصلاح دوست خوبم مي گم اي ام دي هست و مخفف :
advance micro device
قربانت شهريار
take it easy ;)نقل قول:
AMD is abbreviation from "Advanced Micro Devices"
yek sir please speak farsi in this forum . it's a rule in this forum. ok ?
thank you sir
دوست من من خودم انگيليسي بلدم لطف كن فارسي بنويس.!!!!
سري جديد پردازنده هاي Extreme هم از راه رسید که مبتنی بر LGA775 هستد ولی با چیپست های قدیمی سازگار نیستند و در قدرت پردازش و قیمت (نسبت به Pentium D ) بسیار خوب هستند .این پردازنده ها در سه رده کلاسی وکاری با نام های 840, 955, 965 تولید شده اند که دارای ویژه گی های زیر هستند :cool:
Architecture:معماری این پردازنده ها بر مبنای 90 ,65 نانوی هستش که نشانگر قدرت اینتل در تکنولوژی ساخت هستش.
L2 Cache:حافظه نهان L2 که شامل دو کش یک مگا بایتی و دو کش دو مگابیتی در مجموع شش مگابایت (AMD بازها برن واسه بچه محلاشون تعریف کنن) :biggrin: تفکیک کش ها تکنولوژی جدید intel هستش که مثل بعضی آز cpu ها در آدرس دهی کش ها ناتوان نباشه. :tongue:
L3 Cache:ندارد فکر کنم با تفکیک حافظه L2 و شش مگابایت نیازِ ی به L3 باشد
Clock Speed :سرعت زمانی 3.20, 3.46 GHz and 3.73 GHz که به خاطر دو هسته ایی بودن این پردازنده عملآ دوبرابر میشه.
Front Side Bus: با وجود چهار بافر سرعت باس 1066 MHz رسده که AMD خوابش رو هم نمیتونه به بیینه.
Chipset: چیپست های پیشنهادی اینتل برای استفاده بهینه از تکنولوژی های این پردازنده :
Intel® 975X Express chipset
Intel® 955X Express Chipset
نوع آوری ها:
Hyper-Threading Technology†:سرعت بخشدین به پردازش برنامه ها با پرداژش چند گانه در سری †HT
Execute Disable Bit:مقاومت در برابر ویروس در ّبافر های CPU که بايد توسط سیستم عامل پشتی بانی شود.
Intel® Extended Memory 64 Technology:وقتی CPU دو هسته ایی باشد به یعنی دواحد 32 بیتی داشته باشیم بهترین پردازش 64 بیت را انجام میدهد.علاوه بر ساختمان 64 بیتی در خود CPU
Intel® Virtualization Technology : این قابلبت برای سیتم های مجازِی و و شبیه سازی کاربرد دارد و سرعت چنین فعالیت هایی را بسیار ّبالا میاورد.
اینجاست که میگن اینتل همیشه در اوج تکنولوژی هستش.
یک تشکر هم به شهریار عزیز بابت اینکه Topic های دره پیت و اشتباهی من را تحمل و درست می کنه.
خيلي ممنون كه قوانين را زير پا نگذاشتي برات آرزو موفقيت مي كنم...
قربانت شهريار
آقا از AMD بد نگو که حالتو می گیریما!نقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
بعضی از قسمت های مقالت نشون داد که واقعا اینتلی هستی و سرعت گیگاهرتز را به IPC ترجیح میدی.
خواهش مي كنم دوست من ... شما آقايي....
2- آخه جيگر چه فرقي داره اينتل يا اي ام دي مهم كيفيت براي كاربر هست ضمنا بايد قبول كرد كه الان بهترين سي پي يو هاي دنيا را اينتل داره ولي در كل اي ام دي ...
قربانت شهريار
اینتل رو من فقط به خطر تکنولوژی ونو آوری هاش قبول دارم همین طوری هم زماني AMD را به خاطر نو آوری در سیستم های 64 بیتی قبول داشتم و استفاده می کردم. :tongue:
نميشه گفت اينتل يا اي ام دي نو آوري بيشتر دارند ولي كلا اينتل با اينكه 1 سال بعد از اي ام دي شروع كرد به دليل اينكه سري هاي اول اي ام دي ميسوخت و وقت خودش را صرف كرد همين طور يكم عقب موند ولي عوضش اي ام دي هر وقت تكنولوژي داد به درد خورد ولي اينتل نه هي اومد نو آوري كرد ولي خيلي وقت ها به دردش نخورد مثلا همين دماش كه نتونست درستش كنه و مثلا گذرگاه اف اس بيش كه مي دونست يكي از نقاط ضفعشه را نيومد تقويت كنه ...نقل قول:
نوشته شده توسط Apachi
خلاصه بايد بگم كه اين داستان ره دراز داره ولي اين را هم بد نيست بدونيد كه شركت اينتل جزو 20 شركت برتر نوآوري در توليد شد ...
قربانت شهريار ;)
دوستان اگه نظری میدن باید کاملا براساس بازار ایران صحبت کنن،الان چیزی که مشخصه اینکه سی پی یو های اینتل به طور متوسط از نمونه های رقیب گرونتر هستش،چون ای ام دی در ایران بهتر از هر شرکت آمریکایی دیگه داره پخش میشه و گارانتی شون هم حساب و کتاب داره.
ای ام دی هم مثله اپل عمل میکنه و زیاد نمیشه روی Roadmap این شرکت حساب کرد.
دوست خوب گرون بودن Cpu های اینتل فقط در بازار ایران نیست و در بازار جهانی همین طور هستش و دلیش هزینه بشتر برای خود کارخانه اینتل هستش . تکنولوژی ساخت Cpu های بسیار متفاوت هست و هرگز کیفت سلیکون ها یکسان نیست .
عزيزم اين حرف غلطه كه نميشه روي roadmap ا اي ام دي حساب نكرد ... چون همه ي شركت ها همين طورند مثلا همين اينتل به نظر شما مي تونه تا 2010 32 هسته اي بده ؟ البته اين خبر خيلي جايي پخش نشد و به كمتر كسي رسيد.نقل قول:
نوشته شده توسط vbigdeli
قربانت شهريار ;)
مقاله اي از سايت Toms ديدم مربوط به تمركز اينتل براي پردازنده هاي 45 nm
سال 2005 نوشته شده و در همان سال درمورد پردازنده هاي Core 2 هم بحث كرده و دقيقا هسته هاي الان را معرفي كرده .
نكته جالب ديگه معرفي پردازنده هاي 45 نانو هستش كه تصويرش رو گذاشتم :
جالبه كه تا سال 2008 قراره اين اتفاقات بيفته .
يعني درست سالي كه AMD هم نسل جديدش رو ميده .
حالا بايد اينطوري تصور كنيم كه AMD از اين جريان با خبره و اگه قرار باشه پردازنده هاي 45 نانو اينتل مثل Conroe بتركونه پس باز هم AMD شكست مي خوره .
يعني ميشه اينطوري فكر كرد كه AMD هم تا اون موقع به 45 نانو مي رسه !!!
شايد هم نرسه !! چون تا الان كه 65 نانو رو رسما نداده بيرون .
البته اين قضايا با ما ربطي نداره خودشون مي دونن چه كار كنن !!
موفق باشيد .
خبري كه چند روز پيش در سايت DailyTech منتشر شد :
اينتل زمان انتشار پردازنده ها 4 هسته اي خود را جلو تر انداخته است .
اول قرار بود اين 4 هسته اي ها دز Q1 2007 منتشر بشن كه تغيير كرد و زمان انتشارشون ربع چهارم 2006 زمانبندي شد .
دو تا 4 هسته اي با نام هاي Kentsfield ( Desktop ) و CloverTown ( Server ) كه هر دوي آنها Twin Die هستن .
سلام رفقا.جدیدترین و قویترین مدل Intelکه تو بازار ایران هست چیه.با تشکر.
از پنتيوم دي ها هست و فكر كنم 930 اگه خيلي باشه 940 هست چون تهران نيستم اينو ميگم توي اصفهان من جزو اولين كساني بودم كه مي دونستم پنتيوم دي چي هست...نقل قول:
نوشته شده توسط MEMA
قربانت شهريار ;)
اگه 2 هفته صبر کنی یا بیشتر،مدل های X6800 va E6700 از بهترین مدل های اینتل هستند که الان 2 روز هستش که در بازار آمریکا داره پخش میشه و طبق گفته دوستان قراره تا 2 هفته دیگه بیاد،ولی خوب با چه قیمتی،الله اعلم!نقل قول:
نوشته شده توسط MEMA
یک نگاهی هم به این خبر بیاندازید،البته قسمت کامنتش خیلی جالب شده:
بهترین اورشونرو اي 6600 داره كه تا 4گيگ اور ميشه يه سيستم حرفه اي بايد يه سيستم كولينگ مناسب هم داشته باشه...نقل قول:
نوشته شده توسط vbigdeli
كدوم؟ قرار بود دو ماهه اول 45نانوها عرضه بشه كه؟!نقل قول:
نوشته شده توسط Gabana