من عکس های پست های اول رو نمیبینم
کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه؟
Printable View
من عکس های پست های اول رو نمیبینم
کس دیگه ای هم هست که همچین مشکلی داشته باشه؟
آقا پس من بیخیالش شم ؟
من خودم هنوز نرفتم سراغش ولي يك نگاه به اين 2 تا تاپيك بنداز:نقل قول:
آموزش شبکه کردن کامپیوتر با HDTV B650 / B690
DLNA - آموزش تصویری راه اندازی Media Serverکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=376346&page=14
کد:http://www.forum.p30world.ir/showthread.php?t=395942
منم نميبينم.مثل اينكه از روي سرور پاك شدهنقل قول:
به جاي عكس مينويسه:
NO Image by that name was found!
-شما در B650 خودتون قسمت LOCAL SET غير فعال هست ؟نقل قول:
-سري هاي LA كه ريجن هاي اسيايي هستند رو من تست زدم فعال ميشه ولي انگار سخت افزارش موجود نيست وكانالي رو دريافت نميكنه عزيز
-در سري هاي LE كه مربوط به اروپا ميشه گويا دوستاني توانستند شبكه هاي ديجيتال رو دريافت كنند
نقل قول:
سلام
میشه کدها رو به ایمیل من هم لطف کنید بفرستید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما همون b7000 هستا !نقل قول:
-سري هاي اروپايي كه از بانه خريداري ميشد تنها تيونر ديجيتال داشتند عزيزنقل قول:
من از بانه خریدم b7000 را و دیجیتال را فعال کردم ولی کانالی سرچ نمیکنه
نتیجه گیری اخلاقی این که b7000 تیونر دیجیتال نداره
نقل قول:نقل قول:
نقل قول:
مشکل عکس هارو برا دوستان رفع کردم:11:
با سلام خدمت همه دارندگان تلویزیون سامسونگ
بنده هم تی وی سامسونگ مدل b7000 دارم و مایل هستم از تجربه ای که در مورد این تی وی دارم برایتان بگویم
در منو مخفی تی وی، مدل تی وی را عوض کردم و بعد از آن با وجود اینکه مدل تی وی را به نوع اولیه خود برگردوندم کیفیت نمایش تصاویر حدود پازده درصد پایین اومد
پس از بررسی متوجه شدم که در کارخانه بر روی تنظیمات دیفالت (اولیه) به کمک دستگاههای گرانقیمتی که دارند کالیبراسیون رنگ انجام می دهند. و برای هر مد نمایش ورودی مثل 1080 یا 576 یا ... یک سری تنظیمات رنگ خاص آن مد که خاص تی وی شما نیز هست در حافظه منو مخفی ذخیره می کنند
نتیجه اینکه اعداد مربوط به مقادیر رنگ در منو مخفی برای هر مد نمایش یک سری ارقام است که در صورت دستکاری منو مخفی بایستی در تمامی مدهای نمایش از اعداد تنظیم شده مربوط به رنگ جهت بازیابی اطلاعات، عکسبرداری کرد.
بنابراین بهتره از دستکاری منو مخفی بدون دلیل جدا خودداری بشه.
سلام
من امروز موفق شدم با یکی از بچه های وی آی پی سام سرویس صحبت کنم
بهم گفت بعضی از مدلهای سری 6 در اوایل وارد شدن تیونر دیجیتال داشتن ولی در سری های 7-8 که سام سرویس وارد کرده تیونر دیجیتال وجود نداره وقتی بهش گفتم من فعالش کردم ولی چیز ی گیر نمیاره گفت شما فقط بصورت نرم افزاری فعالش کردین و سخت افزارش روی تلوزیون موجود نیست
حالا از دوستانی که از تهران و یا شهرستانها با گارانتی سام سرویس خریداری کردن و تیونر دیجیتالش رو فعال کردن بگن ما هم بدونیم خصوصا سری 8
با تشکر از همه
-عزيز سري 6 و 8 تيونر ديجتال دارهنقل قول:
دوست عزیز منتظ دریافت از طرف شما هستمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
آیا کسی از دوستان از تیونر دیجیتال 6200 استفاده کرده ؟
با سلام خدمت همه دوستان من چند روز پیش مدل 6260 خریدم 40 اینچ ولی متاسفانه اصلا زیر نویس srt چه فارسی و چه انگلیسی را پخش نمی کند و در منو tools هم اصلا گزینه subtitle ندارد. در کاتالوگی هم که از مغازه گرفتم نوشته پخش زیر نویس ندارد.
خواستم ببینم با منو مخفی می شود زیر نویس را آورد یا نه
در ضمن تیونر دیجیتالم هم از همان اول فعال بود.
-البته زير نويس زماني فعال ميشه كه شما فايل srt رو داخل پوشه فيلم داشته باشين در tools قسمت زير نويس فعال ميشهنقل قول:
-در عين حال شما وقتي روي عربي ويا فارسي بگذارين بدون مشكل بايد اجرا كنه
-بله براي يكي از دوستان فعال كرديم وتست شدهنقل قول:
آقا این تیونر دیجیتال چی هست و به چه کاری میاد؟
گیرنده دیجیتال هستشنقل قول:
کارش هم گرفتن سیگنال های دیجیتال هستش(چندی هستش که صدا و سیما پخش دیجیتال رو در بعضی از استانها شروع کرده)
سابق بر این به صورت آنالوگ بوده که ما هم با گیرنده آنالوگ دریافت میکردیم(همین تصویری که الان رو tv خودتون میگیرید و می بینید)
با سلام به دوستان
من یه 40c650 خریدم و با توضیحات اینجا PVR اون رو فعال کردم اما وقتی دکمه ضبط رو میزنی هیچ اتفاقی نمیوفته
علت چی هست
-عزيز عنوان ميشه كه اين قابليت تنها در سري هاي c7000-c8000 وجود داره اون هم در ريجن هاي غير اسيايي واغلب اروپايينقل قول:
سلام
برای دوستانی که با دستکاری منوی مخفی تلوزیونشون رو خراب کردن و درست روشن نمیشه تو این صفحه یک راه معرفی کرده تا دستگاه ریست بشه
من دستگاه خودم تعمیرگاه هست و امکان امتحانش رو نداشتم
شیوه کار اینه که دستگاه رو باز کرده و آی سی EEPROM که یک آی سی هشت پایه هست رو در برد اصلی نزدیک CPU پیدا میکنید و پایه های 5 و 6 رو به هم متصل میکنید ....
instruction what to do:
Red line: TV of from wall. Join pins pins 5 and 6 shown in red line, do not release it and plug tv to wall. After (if it turns to standby mode directly, press info menu mute power and wait until lcd lightens on, release pins), if tv starts to power on w/o going to stand by - wait until LCD lightens, release pins and power of to stand by mode.
Go to service menu (info - menu - mute - power) while joining red line pins and do factory reset (First screen first option - factory reset).
If you did not get any success with red line, repeat by joining blue line pins (4 and 5).
Be very carefull, you can burn chip or whole m/b....
منظور از خط قرمز اتصال پایه های 5 و 6 هست و خط آبی اتصال پایه های 4 و 5
آدرس این مطلب به همراه چند عکس از برد اصلی:
کسانی که حرفه ای نیستند برای خودشون زحمت رو بیشتر نکنن:10:کد:http://sourceforge.net/apps/phpbb/samygo/viewtopic.php?f=9&t=1250
سلامنقل قول:
Local set رو روی ED-Iran گذاشتید؟
اگه فعال شد خبر بده سایر دوستان هم استفاده کنن
---------- Post added at 09:48 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
ED-IRAN نداره.فقط EA-IRAN هست.توي ريجن هم Asia-ATVهست.فكر ميكنم نداره.نقل قول:
تو سايت زير فريمورهاي اروپايي رو هك كردن و قابليتهايي رو بهش اضافه كردند.ميشه اينها رو روي فريمورهاي آسيايي هم اعمال كرد؟
کد:http://www.samygo.tv/
سلام
دوستانی که به کدهای مخفی علاقه مندند این یک سری از کدهای مخفی:
- POWER (off) INFO MENU MUTE POWER (on) -> /i]
- POWER (off) MUTE 1 8 2 POWER (on) -> on older models
- POWER (off) MUTE 8 2 4 POWER (on) -> pin reset
- MUTE 1 1 9 OK -> "HotelFactory"
- MUTE 1 2 0 EXIT -> "LEDDemo" (didn't seem to do anything?)
- MUTE 1 8 4 EXIT -> "DV"
- MUTE 1 8 5 EXIT -> ?
- MUTE 1 8 7 EXIT -> "DSG" (some HDMI test)
- MUTE 7 3 7 OK -> "PDPFactory"
- MUTE 7 5 0 EXIT -> "FlashPlayerDemo" (goes to content library screen)
- MUTE 9 4 8 EXIT -> "YahooFactoryReset" (resets widgets)
- MUTE OK MUTE OK -> "InfoLinkDemo"
- MUTE ["RSS" key?] -> "ControlPanelVoltage"
- INFO [unknown key with code 0x3B] -> "Factory"
- INFO 3 2 1 EXIT -> "Calibration"
- INFO for 10 secs -> Digital signal quality information
- RETURN for 10 secs -> Internal diagnostics and report
- EXIT for 10 secs -> Factory reset (also TV channels has to be re-tuned)
-معمولا قابليت كپچر روي مدل هايي وجود داره كه ----s دارند مثل برندهاي ديگه نظير پاني هاي اروپايينقل قول:
-توي مدله اي اسيايي ما ----s هم نداريم علاوه بر وجود نداشتن ويا غير فعال بودن pvr
سلامنقل قول:
آخرین نرم افزار ثابت (فیرم ویر) دستگاه خودتون رو نه ریجن دیگه ای رو دانلود کنید و بعد از ارتقاء دستگاه دوباره تو منو مخفی ببینید ED-Iran اضافه شده یا نه
خبر بدید چی شد
موفق باشید
با سلام و درود فراوان
برادران من 1 هفته تحقیق کردم برای خرید LED و چندین روز SAMSUNG 6960 گرفتم،و از هر لحاظی خدا رو شکر تا الان عالی بوده
و از همتون ممنونم.
چند سوال :
1.من 14 کانال ایران دیجیتال گرفتم به راحتی و فراتر از ذهنم،پس به منوی مخفی برای این کار نیازه ؟ تفاوتی داره؟
2.روی کنترل دکمه رکورد داره ولی هر کاری کردم کار نمیکونه...
3.من نمیتونم APP سایت samsung مثل game روش نصب کنم..
و در انتها سینما خانواده 655 و1000W گرفتم ولی صداش 400ٌw نیست...
باسپاس
-منوي مخفي براي دوستاني بود كه اين قابليت رو فعال نداشتند روي Hdtv شون -تفاوتي هم نداره عزيزنقل قول:
-اون كليد ها مربوط ميشه به pvr در بعضي سري هاي سامي و يا مربوط به كنترل دستگاههايي كه از طريق anynet به hdtv تون متصل ميشه
-در مورد App ها هم فكر ميكنم بايد متصل بشين به اينترنت و از اون طريق اقدام به نصب كنيد
-در مورد صدا هم ديگه نميدونم چي بگم
سلام
بنده یه سوالی که داشتم اینه که مدل تلویزون من 550 هست از منوی مخفی رو فارسی گذاشتم ولی بازهم زیرنویس فارسی مشکل داره رو عربی میزارم تا حدودی حل میشه ولی بعضی از حرف هارو نشون نمیده ممنون میشم منو راهنمایی کنین که چطور زیرنویس فارسی رو فعال کنم ممنون
-قاعدتا نبايد مشكلي داشته باشين عزيز حتي با زبان عربينقل قول:
-اگر منوي hdtv تون رو روي فارسي گذاشتين و باز هماين مشكل رو دارين ممكن از فونت زير نويس تون باشه
نه فونتش نیست چون چندین زیرنویس رو امتحان کردم راهی نیست که توی منوی زیرنویس تلویزیون فارسی رو هم اضافه کرد؟؟
-توي قسمت subtitle setting در منوي encoding شما اگر زبان رو بر روي عربي قرار بدين (كه من زبان فارسي رو تا حالا نديدم ) بدون مشكل بايد همه زير نويس ها رو بدون مشكل نشون بدهنقل قول:
با سلام جناب آقای t_tanhayam یا هر عزیز دیگه ای که در پست های قبلی خیلی همکاری کرده ضمن تشکر از مطالب با ارزشتون ، سوالی داشتم
من یک ال ای دی 40c7000 دارم با کنجکاوی منوی مخفی را دستکاری کردم پس از خاموش شدن و روشن شدن مجدد به شدت قاطی کرده با مکافات زیاد بالاخره بعضی تنظیم ها رو به حالت اول برگردوندم ولی بعضی از دکمه های کنترل از راه دور کار نمی کنند از جمله دکمه های عددی ، به همین خاطر نمی تونم به منوی Hotel Mode برم ، خواهش می کنم کمکم کنید.
-قربونت برم اينقدر با اين منوي مخفي ور نرين چيز خاصي نيست :46:نقل قول:
-ببين ميتوني رست فكتوري كني ؟
-وقتي پنل روشن هست كليد exit رو نگهدار براي 15 ثانيه تقريبا وپيغام رو ok بده
سلامنقل قول:
دوستان اگه یه کمی تو تاپیکها بگردید میبینید تعدادی از دوستان و از جمله خود من با کنجکاوی در منوی سرویس یا همان منوی مخفی دچار مشکل شدن و چیز جدیدی جز همون فعال شدن گیرنده دیجیتال تو بعضی مدلها نصیبشون نشده
من خودم به هشدارهای دوستان توجه نکردم و از تجربه اونها استفاده نکردم
بهتره سایر دوستان از تجربه های تلخ ما عبرت بگیرن وگرنه خودشون میشن مایه عبرت بقیه:20:
دستتون درد نکنه برای منم فعال شد .
فقط این زبان تلنکست رو چجوری درست کنم چون با یک سری فونت نامفهوم نشون میده ؟ و چجوری میتونم روی فلش ضبط بکنم ؟
-بسيار خوبنقل قول:
-براي تلتكست هم بايد زبان منو رو روي فارسي بگزاري وبعد ok ميشه
ممنون ابی جان:7:نقل قول:
برای ضبط روی فلش چیکار کنم ؟
دکمه رکورد رو میزدم ضبط نمیکرد