توی GTA Forums اینکه برای پی سی میاد رای بیشتری آورده.
فنهای اصیل و خفنن همشون.
Printable View
توی GTA Forums اینکه برای پی سی میاد رای بیشتری آورده.
فنهای اصیل و خفنن همشون.
تازه اگرم بیاد مخابرات رجیستر نمیکنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
جانم چی رو رجیستر نمی کنه gta رو مخابرات ؟ فک کنم خط رو خط افتاده:31:نقل قول:
من جای تو بودم همین الان می خریدم!نقل قول:
پس من رفتم یه دونه بخرم.:27:نقل قول:
درسته.در ضمن دلیل های زیادی هم برای این آوردن.نقل قول:
--------------------------------------------------------------------------------------------
ادیت: تریلر دوم در تاریخ 28 ژوئن(همین ماه)در وبسایت رسمی ارائه خواهد شد با عنوان LOOKING FOR THAT SPECIAL SOMEONE .همچنین عکس های دیگری از بازی در سایت رسمی قرار داده شده که دیدن دارند!
مايکروسافت در ازاي پرداخت مبلغ 50 ميليون دلار جزئيات اضافي GTA IV را به انحصار خود درآورد.
سخنگوي Take-Two روز گذشته در مصاحبه اي اعلام کرد که جزئيات اضافي بازي Grand Theft Auto IV در انحصاريمايکروسافت و کنسول اين شرکت يعني XBOX 360 خواهد بود.اين مصاحبه به دنبال انتشار گزارش سود کمپاني Take Two انجام پذيرفت.اين گزارش دقيقاً بيانگر اين نکته است که جزئيات اضافي GTA IV تنها براي XBOX 360 قابل دانلود خواهند بود و اين امکان براي PlayStation 3 قابل دسترسي نخواهد بود.
در اين راستا همچنين مدير بخش اقتصادي Take-Two در مصاحبه اي که در خصوص GTA IV وجزئيات آن انجام شده بود،گفت:« ما نخستين 25 ميليون دلار را براي عرضه اولين پک جزئيات اضافي بازي GTA IV که در مارچ 2008 عرضه خواهد شد، از مايکروسافت دريافت مي کنيم و دومين 25 ميليون را براي عرضه دومين بسته الحاقي جزئيات GTA IV که مدتي پس از عرضه پک اول و در اواخر 2008 قابل دسترسي خواهد بود.»
بنابراين نه تنها بسته الحاقي GTA IV به صورت انحصاري و براي XBOX 360 عرضه خواهد شد،بلکه بر اساس سخنان Take-Two دومين بسته جزئيات اين بازي نيز با هزينه اي معادل 25 ميليون دلار براي مايکروسافت و منحصراً براي XBOX 360 در راه خواهد بود.
در اين گزارش همچنين از عرضه بازي LA Noire در سال تجاري 2008 خبر داده شده است.سخنگوي Take-Two نيز با اشاره به اين که اين بازي براي Xbox 360 و PlayStation 3 به طور يکسان و کاملاً مشابه عرضه خواهد شد،اعلام کرد که LA Noire عنواني است که براي کنسول هاي نسل آينده طراحي و ساخته شده است.
لازم به ذکر است که GTA IV روز نوزدهم اکتبر براي هر دو کنسول عرضه خواهد شد.
منبع : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایول.
بوقی سافت از راکستار یاد بگیره.
من میرم یک X360 بخرم.
دومین تریلر بازی 28 جوئن عرضه می شه. اطلاعات بیشتر در وبلاگ baziworld.mihanblog.com
gta 4 برای pc هم خواهد آمد و آن هم فقط برای windows vista
ویتامین جان با قاطعیت میگی!
میاد اما فقط برای ویندوز ویستا بعیده چونکه بازی Next Gen نیست.
یعنی گرافیک بالاش آدم رو به این فکر میندازه ولی نیست.
2 دلیل دارم برای گفته خودم :
1 ) مایکروسافت انتظاری که از فروش windows vista داشت نتوانست بدست بیاورد
2 ) امتیاز gta4 مایکروسافت گرفته
بنابر این برای اینکه فروشش کمی بالاتر برود gta 4 را برای pc و آن هم برای windows vista در خواهد آورد خودش هم بعد از 2 یا 3 ماه بعد از xbox360
امتیاز gta رو مایکروسافت کی گرفت که ما نفهمیدیم؟؟؟!!!!!!!!!!1نقل قول:
عزیزم اگه در مورد خبرها اطلاع دقیق نداری لازم نیست چیزی رو پیش بینی کنی.
احتمال آمدن GTA برای pc پنج درصده . مگه دست مایکروسافته که بازی رو برای pc بده بیرون.
در ضمن ویندوز داره یواش یواش به آخرای عمرش می رسه . معلومه که فروشش میاد پایین.
دمت گرم آرش جاننقل قول:
هر بازی رو که مایکروسافت نمی تونه بخره. راستی اصلا خودش هم نمی خواد بخره. اگر می خواست به جای این که هی پول بده برای انحصاری کردن جزئیات اضافی GTA: IV برای X360 می رفت پول می داد برای منتشر شدن روی PC راستی PC دیگه نمی تونه برای گیمر ها مناسب باشه. PC تنها امید نسل بعدش یا Dark Sector هست یا Crysis با دو سه تا دیگه :46:
واقعا باید فکر اینو که gta 4 برای pc ریلیز یا حتی شبیه سازی بشه (چه ویستا چه اکس پی) باید از سر بیرون کرد.
از همین حالا حاضرم با هرکی که مخالفه شرط ببندم.:4:
سلام به همگی
یک مجله ی ترکی (Turkish Xbox) در ارتباط با بازی Grand Theft Auto IV یکسری جزییاتی را بیان کرده ...
این جزییات در حدود 12 مورد هستند که بطور خلاصه بهشون اشاره می کنم
وقتی شما در بازی حرکت می کنید با هر قدمی که بر میدارید یک لرزش کوچک در کنترلر شما احساس میشه ...
دیگه در این بازی خبری از علائم نشان دهنده ی میزان سلامتی و یا سلاح نیست و در صفحه ی نمایش بازی هیچ HUD وجود نداره ..در این بازی شما بایستی از طریق ظاهر کاراکتر بازی به میزان و شدت آسیبی که دیده پی ببرید
در این بازی سلاح ها و تجهیزات ترکاندن و منفجر کردن مثل سابق یافت میشه (نظیر rocket launcher) و انفجار ها هم بزرگتر از همیشه شده
اتومبیل ها دیگه مثل سابق با ضربه خوردن و یا تصادف کردن منفجر نمی شوند و شما بایستی برای منفجر کردن ماشین ها دست به عملیات انتحاری بزنید. نه شوخی کردم باید از ابزار ها و یا سلاح های انفجاری استفاده کنید مثل rocket launcher
Niko در این بازی با دویدن خسته نمیشه یعنی شما میتونید هر چقدر دلتون می خواد او را بدوانید .. اما با این وجود Niko به مرور سرعتش در حین دویدن کاسته میشه
زمان در این شماره از بازی اهمیت بیشتری داره و اگر شما بزای رسیدن به هدفی زمان مورد نظر ماموریت را رعایت نکنید ممکنه ماموریتتون لغو بشه برای نمونه اگر شما باید سر ساعت 7 به قطار برسید ولی نرسید شما نخواهید توانست که به ماموریت مورد نظرتان برسید
در این بازی دیگه خبری از غذا خوردن ، دوست دختر و تناسب اندام نیست ولی در عوض میزان درجه ی خون و خونریزی افزایش پیدا کرده ...در این شماره اگر شما با گلوله کسی را زخمی کنید خون در محلی که شلیک کرده اید مشاهده میشه .. اگر شما به پاهایشان شلیک کنید آن ها می لنگند و اگر به بازو ها شلیک کنید بازوهایشان را می گیرند ...
شما در این بازی دارای مهارت هایی هم هستید که به مرور زمان افزایش می یابند یجورایی مثل سبک RPG
اگر شما موفق بشید بازی را 100 درصد تمام کنید یک سری extras نظیر اتومبیل های مخفی (سری) و غیره در دسترس شما قرار می گیره
وسعت زمین بازی از وسعت 3 شهر بازی GTA:SanAndreas رویهم بیشتره
گرافیک بازی از Saints Row بهتر هست و بخصوص از نظر draw distance که تا چشمتون کار میکنه میتونید ببینید
و در نهایت اینکه تریلر جدیدی در تاریخ 28 ژوئن (6 روز دیگه) از این بازی منتشر خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون از ترجمه اما اون عکسی که گذاشتی عکس از بازی نیست.
یک تصویر از نیکوی که با تری دی مکس رندر شده و با یک تصویر دیگه تلفیق شده.
ممنون.اما بهتر بود تو تاپيك اخبار اين بازي مطرح مي كردي.در بخش اخبار ورمز بازيها.
ممنون
توماج
موافق هستمنقل قول:
جاش اینجا نیست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :13:
به هر حال ایشون زحمت کشیدن و این خبر رو برای ما گذاشتن ما هم ازشون تشکر میکنیم.....
لا اقل منبعشم میگفتی!!r
من انگلیسیم در حد ترجمه ی خوب نیست ولی میتونم بخونم. این رو توی GTAforums خونده بودم و این رو نخوندم.نقل قول:
لا اقل منبعشم میگفتی!!!----------
اما مطمئنی؟ شاید از توی بازیسنتر برداشته باشن.
لینک تاپیکه رو بده اگه واقعا منبعش اونجاست.(ار تاریخ پستاه استفاده کن)
بابا جون اینو Farzadlion ترجمه کرده!!!لا اقل مینوشت ترجمه شده توسط فلان در بازی سنتر!!!
ولي چه فايده دوستان ؟
وقتي براي P30 نمياد ديگه فايده اي نداره .
از اطلاعات دوست عزيزمون هم متشكرم .
یک خیر جدید
راک استاربا پخش تریلربازی سعی داشته شما را فریب دهدبرخلاف انچه راک استار
در پیش نمایش بازی سعی داشت نشان دهد nikko bellic شخصیت اصلی بازی نیستاو تنها در اوایل بازی حضور دارد و پس از مدت کوتا هی در یک معامله ی مواد مخدر می میردو از ان پس
roman petronov پسر خاله ی وی نقش او را بر عهده خواهد گرفت
یه ترایلر دمو چیزی ندارین حالی ببریم
بله اينو بازينما نوشته بود:10:نقل قول:
چه سورپرایزینقل قول:
یک خیر جدید
راک استاربا پخش تریلربازی سعی داشته شما را فریب دهدبرخلاف انچه راک استار
در پیش نمایش بازی سعی داشت نشان دهد nikko bellic شخصیت اصلی بازی نیستاو تنها در اوایل بازی حضور دارد و پس از مدت کوتا هی در یک معامله ی مواد مخدر می میردو از ان پس
roman petronov پسر خاله ی وی نقش او را بر عهده خواهد گرفت
فرض کنید همچین چیزی باشه این خبر هم پخش نشه اونوقت یکی این بازی رو تا اینجا انجام میداد بعد که کشته میشد چی فکر میکرد .
این دقیقا همون اتفاقی بود که برای من در jade empire افتاد.
منبع خبر بازینما کجا بوده؟
:26: :26:<< تریلر جدید در راه است>>:26::26:
28 june ساعت دوازده ظهر به وقت آمریکا روزی فراموش نشدنی برای گیمر ها است.
در تریلر جدید بر خلاف قبلی کاراکتر بازی،گیم پلی بازی،و اسلحه ها و اتو مبیل ها به نمایش گذاشته می شود من که بد جوری منتظرم.
راستی دیگه خبری از دوست دختر و... نیست.
په په جان ایکس 360 خریدی؟ خوش بحالت...
من بی اندازه منتظر تریلرم. اگه کم حجمش نیومد حتما برای کسایی که سرعت خوبی ندارم درستش میکنم.
از همین الان برای پی سی ورلد من زنبیل گذاشتم.
راستی اختلاف زمانی آمریکا با ایران چقدره؟
می خوام اولین کسی باشم تریلرو دانلود میکنه :21:
بابا پس چرا این تریلر نمی یاد؟:19:
من از صبح اینجام.توصیه می کنم هرکی خفن منتظره و جو گرفتتش بیاد پیش من! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اختلاف زمانی ایران با آمریکا هفت ساعته.
ایران +8.5 ساعت بیشتر داره.(آمریکای شمالی 5 ساعت از جی تی ام کمتر داره و ایران سه ساعت بیشتر داره)
پس سه چهار ساعت دیگه میرسه.
امیدوارم ترافیک نداشته باشه.
تریلر اومده ولی لینک دانلودش رو ندارم.
اینجا کسی لینک دانلود رونداره؟
اینک دانلود تریلر:
کیفیت عالی: حجم 21 مگکد:http://rsgames.vo.llnwd.net/o10/files/flies/trailer2/640x360.wmv
ویرایش: آقا این تریلر ور نبینید... تا 6 ماه دیگه میمیرین زنده میشین!
خدائی باید پستی که شمما تریلر بازی رو گزاشتی حذف کنند
دلت میاد تا چند ماه دیگه ما عذاب بکشیم
آقا دو تا سوال
تاریخ دقیق عرضه بازی کی هست
برای کامپیوتر هم میاد نه نه برای کنسول هست
ممنون میشم جواب بدهید
برای دانلود تریلر به گیم اسپات برید که سه تا ورژن در حجم و کیفیت های مختلف داره. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما که نمی تونیم 21 مگ دان کنیم.لطفا یکی حجمش رو به شدت بیاره پایین یا حداقل یه چند تا عکس ازش بذارید