تائید میشودنقل قول:
Printable View
تائید میشودنقل قول:
من فکر نمیکنم سری VT30 به صورت رسمی تا سال 91 وارد بازار ایران بشه همیشه که اینطور بوده سری V10 و VT20 هم همینطور بودن.
سلام.
قصد خرید تلویزیون دارم.
با تحقیقاتی که انجام دادم پلاسمای پاناسونیک به نظرم مناسبتر و بهتر بود.
کاربردم دیدن فیلم HD و گیم (PS3) هست.
بهترین مدل پلاسما که میشه تهیه کرد چی هست با بودجه حدود 1تومن؟
میشه 3D خرید با این بودجه؟
سایز حداقل 42 باشه.
و یک نکته رو هنوز نمیدونم اونم اینه که FULL HD بخرم یا HD ؟نمیدونم چقدر توی تصاویر تاثیر داره!
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید.
اگر برای فیلم HD و PS3 میخوای خرید کنی بهتره صبر کنی تا مدل ST30 به ایران بیاد ولی فکر نمیکنم به بودجتون بخوره بهتره تا اون موقع یکم تقویتش کنی , دو سه ماهی وقت داری!نقل قول:
بهترین تلویزیون های پاناسونیک تا قیمت 1800 چی رو پیشنهاد میکنید ؟ ؟ ؟ فقط اگه لطف کنید سریع الات 5 سری میخوام تلویزیون بخرم هی جور نمیشه اما این بار دیگه جوره جوره همه چی شما یه یا علی بگید منو روشن کنید خیلی عالی تر هم میشه ممنون از همه اونایی که دارن راهنمایی میکنن
---------- Post added at 03:39 PM ---------- Previous post was at 03:38 PM ----------
کیفیت خوب برام از همه چی مهم تره داشتن دی وی بی کارت بعدش مصرف برق بعد تر ورودی های خوبی داشته باشه و زیبایی در آخر برام مهمه
دوستان لطف میکنید مزایا و یا معایب مدل st30 به vt20 رو بگید. یعنی ارزش داره vt20 نخرم و صبر کنم تا st30 وارد ایران بشه؟
دوستان لطف میکنید مزایا و یا معایب مدل st30 به vt20 رو بگید. یعنی ارزش داره vt20 نخرم و صبر کنم تا st30 وارد ایران بشه؟
این st30 اومدنش وسط همین تابستون حتمی هست ؟؟
با این قیمت بی حساب کتاب دلار نکنه گرون تر از vt20 بده نمایندگی ؟؟؟
راستی تو بعضی سایتا گفته بودن که black level بدتر از سری 2010 بوده راسته ؟؟
صبر کنیم ؟؟
Panasonic V20S تیونر dvbt داره بعدش 40d25 ال ای دینقل قول:
---------- Post added at 11:12 AM ---------- Previous post was at 11:10 AM ----------
مزایانقل قول:
مصرف برق کمتر برایتنس بالاتر
اشباع رنگ بیشتر
جزئیات بالاتر
تو بعضی جاها کنتراست بهتر
معایب
سه بعدی ضعیفتر
مشکی کم عمقتر
---------- Post added at 11:14 AM ---------- Previous post was at 11:12 AM ----------
مشکیش کم عمقتره ولی عوضش ظریفتره یعنی رنگای نزدیک مشکیش واقعیتره و جزئیاتش بیشتره.نقل قول:
اصلا فکرشو نکن که از vt20 گرونتر باشه.
ظاهرا st30 یک فیلتر مخصوص رنگ مشکی برای مکانهای پرنور هم دارد.
فقط خدا کنه رو مدلهای آسیایی مخصوصا ایران این فیلترو حذف نکنن.نقل قول:
-----------------
فیلتر ضد انعکاس مدل VT20 از مدل ST30 قویتره ولی مدل VT20 فیلتر کنتراست برای محیطهای پرنور نداره که به مدل ST30 اضافه شده و کارش این هست که مثل LCD ـها رنگ مشکیو در مکانهای پرنور مشکی نگه میداره.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پشت vt20 فن داره؟ اگه داره صدای فن شنیده میشه؟ یا به مرور زمان به صدا نمیوفته؟
فن نداره عزیز
ولی فن داره ها.تو جمهوری دیدم پشت vt20 رو.این عکسم یه نگا بنداز:کد:http://images.televisioninfo.com/images/upload/Image/Reviews/Panasonic/TC-P50VT20/tour/Panasonic-TC-P50VT20-back.jpg
این عکس ماله vt20 اسیایی نیست مدلای امریکایی و اروپایی فن داره مدتلای آسیایی فن نداره البته یه سری v20 اون اوایل که وارد بازار ایران شده بود فن داشت ولی سریای جدیدش بدون فن بود حالا کلا فن داشته باشه یا نداشته باشه مهم نیست چون فناش کاملا بی صداس و از تکنولوژی خاصی توش استفاده شده که گردو خاک نمیگیره اگه یه سری به سایت پاناسونیک بزنی راجبش توضیح داده.
مرسی دوست عزیز از راهنماییت.من تا هفته بعد vt20 رو میخرم.دیگه طاقت ندارم صبر کنم تا st30 یا vt30 بیاد:20: خدا کنه که راضی نگهم داره.:40:
من امروز سری p رو از بانه خریدم خدا ازشون نگذره چند بار گفتم سری B میخوام گفتند باشه ولی سری P رو برام فرستادند در ضمن همشون فن دارند چون کلا پلاسماها بیشتر نیاز به خنک کردن دارند مدلی هم که خریدم 4 فن پشتش داره ولی کاملا بی صداستنقل قول:
اتفاقا عکس بالایی مربوط به سری آسیایی هست چون مدلای اروپایی ----- هم دارند
وقتی سازنده محصولی را وارد بازار میکنه به تمامی مشکلات و نقطه ضعفهای آن واقف بوده برای همین آن را گارانتی میکند تا 10 سال بعد خدمات را تضمین میکند برای همین فن داشتن یا نداشتن محاسبه شده هست و جای نگرانی نیست.
میشه بگین از کجا خریدین که اینجوری واستون فرستادن؟:41:نقل قول:
تلفنی خرید کردمنقل قول:
از یه آقایی به اسم رستمی که بانه فروشگاه داره
چون منم میخوام از بانه بخرم و گارانتی نداره برای همین رو مسئله فنش حساس شدم که به صدا نیوفته.در ضمن میگن vt20 تو شب تصاویرش حرف نداره.تو روز چطوره؟تصاویرش دل چسب هست؟مات نیست؟اینم درسته که میگن تو تصاویر sd نسبت به tv های دیگه بهتر عمل میکنه؟
هم تو روز خوبه هم تو شب اگر محیط خونتنون خیلی خیلی روشن باشه تصویرش زیاد جالب نمیشه توجه کن خیلی خیلی روشن یعنی اینکه خونتون اصلا پرده نداشته باشه :31:نقل قول:
تصاویر sd توش عالیه به نظر من وقتی تی وی کیفیت و کنتراست بالا باشه هر تصویری توش عالیه چه sd چه hd.
ببخشید می خواستم قیمت 42st30 و 42d30 رو بدونم کسی میتونه کمک کنه؟
امروز در تماسی که با بانیان داشتم گفتند 1 ماه دیگر VT30 در ایران عرضه می شود. البته معمولا در این مورد خیلی بد قولند.
امکان ندارد مطمئن باشید حرف الکی زده اند من از نماینده فروش بانیان سوال کردم ابتدا همین را به من گفتند ولی بعد از اینکه تاکید کردم مدل vt30 مورد نظر بنده هست نه st30 گفتند زمستان سال 90 وارد بازار ایران میشود احتمالا برای قبل از عید.
منظور از پانل IPS LED LCD Panel که در محصولات پاناسونیک (سری D) بکار رفته، چیست؟ منظورش ال ای دی هست یا ال سی دی؟
نظرتون در مورد مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چیه؟
LED همون LCD هست فقط به جای لامپهای CCFL که شبیه به مهتابی هستن در LCD ـهایی که به اونها LED TV میگن از دیودهای LED برای نوردهی استفاده شده و به جر تفاوت در نوردهی LCD و LED در بقیه موارد مشترک هستن.نقل قول:
IPS هم نوعی پنل LCD هست که زاویه دید گسترده ای داره.
نقل قول:
سلام.
D25 بدون شك يكي از بهتريناي بازار LED ه . و البته تو رنج قيمت خودش فوق العادس .
tv های پاناسونیک هم مثل سامسونگ smart tv هستند یا نه
smart tv به دسته ای از امکانات گفته میشود و پاناسونیک هم برخی از آن امکانات را دارد که بیشر آنها در ایران قابل استفاده نیست.
آره داره. منتها اسمش VIERA Connect است.
مثل سامسونگ با سایتهای YouTub و FaceBook و twitter مرتبط میشه.
یه بخش Viera Connect Market هم داره که فیلم و بازی و موسیقی رو میشه خرید و وارد تلویزیون کرد (نه برای ایران)
فقط مثل سامسونگ فکر نمی کنم Web Browser داشته باشه. توی منوهاش که ندیدم.
st30 میتونه برای تصاویر 2D که 24fps هستن هم refresh rate رو روی 48Hz تنظیم کنه ؟؟ برای 3D که اینجوری میشه یعنی باید بشه .
راستی اینکهst30 مثل vt30 پنل 96Hz نداره باعث سر درد میشه ؟؟؟ منظورم flickering که مثلا بعضیا به نور مهتابی حساسن و باید لامپ رشته ای استفاده کنن .
شما اطلاعاتت خوبه این بهتره یا le830 شارپنقل قول:
من خودم vt30 ندیدم
شما باید ببینی مورد مصرفت چی هست اگر محیطی که میخوای پنل رو نصب کنی خیلی پر نور هست و اغلب موارد در اون محیط TV تماشا میکنی شارپ یا هر LED دیگه ای میتونه بهتر باشه ولی اگر محیط کم نور هست (منظورم نور متعارف هست) بدون شک تصویر پلاسماهای High end کاملا برتری داره مهمترین دلیلش هم کنتراست بالاتر و عمق بیشتر تصویر هست.نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
1- مرجع این مقایسه رو معرفی بفرمایید
2- با توجه به ضعف ذاتی پنلهای مبتنی بر LCD در مورد زاویه دید، به نظر شما مقایسه این چنینی(نمایش با زاویه زیاد و نه از روبرو) مقایسه منصفانه ایه؟
در محصنات و ویژگیهای عالی این پلاسما جای هیچ شکی نیست اما D8000 هم اینی نیست که اینجا به تصویر کشیده شده (میدونید که کلا پنلهای مبتنی بر ال سی دی در نمایش زاویه ای دچار کاهش بلک لول میشن در صورتی که پلاسما از این نظر مشکلی نداره)
بنابراین زمانی یک مقایسه قابل تامل و خالی از ایراده که در شرایط منصفانه ای انجام شده باشه.
نقل قول:
سلام.
دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره .
مقایسه منصفانه هست دیگه اون عکس آخری که دیگه مشکل زاویه نیست مشکل ابری شدن تصویر و ینواخت نبودن نور تو d8000 داره نشون میده منبع عکسام hdtv.com.plنقل قول:
دوست عزيز اين يه واقعيتيه و ربطي هم به انصاف و عدم انصاف نداره .
شكي نيست كه D8000 هم يكي از TV هاي خيلي خوب بازاره ولي ضعفهايي داره كه بايد ديد و اين ناراحتي نداره
دوست گرامی
گاهی افراط در طرفداری از یک محصول یا برند باعث میشه انسان از جاده انصاف و مروت منحرف شه. آخه قربون اون تعصبت! شما از کجا فهمیدی که من ناراحت شدم؟ من مالک سامسونگم؟ یا نماینده ذینفش تو ایرانم؟ به من چه ربطی داره اگه سامسونگ یا برند محبوب شما یا هر برند دیگه ای فلان محصولش خوبه یا بده؟ من باید فارغ از این جوسازیها و هیاهوهای تبلیغاتی(که دست بر قضا سامسونگ تو این مورد استاده) متناسب با نیازهای خودم بهترین انتخاب ممکن رو انجام بدم . حالا این انتخاب میخواد صنام خودمون باشه یا برند شیطان بزرگ (Vizio)
من کل صحبتم اینه که بهترین روش تخریب، بد دفاع کردنه. دوست عزیز بهتر نیست یه مقدار تحملون رو بیشتر کنیم و به هر کسی که انتقادی وارد میکنه انگهای رنگ و وارنگ نچسبونیم؟
من نه سامسونگ دارم و نه پاناسونیک. ال ای دی و یا پلاسما هم هر کدوم مزایا و معایبی دارند که فقط و فقط نیاز و سلیقه من و شما به عنوان خریدار باعث برتری یک برند (اون هم فقط در حیطه اون کالای مد نظر) به برندهای دیگه میشه.
مثلا در همین عکسها به نظر شما ، تو کدوم پنل جزئیات بدن شخص قابل تشخیص و تفکیکه؟ آیا شما قادر به مشاهده قسمت میانی بدن تو پلاسما هستید؟ (از کفش و جوراب تا به ناحیه سر من یکی که تو مانیتورم فقط سیاهی میبینم. شما رو نمیدونم ) فکر میکنید که افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.
مقایسه منصفانه هست دیگه اون عکس آخری که دیگه مشکل زاویه نیست مشکل ابری شدن تصویر و ینواخت نبودن نور تو d8000 داره نشون میده
و اما شما دوست بزرگوار
در همین عکس آخر که فرمودین بدلیل کم شدن زاویه، تفاوت فاحشی بین کیفیت موضوع به نمایش در آمده در دو پنل میبینید؟ میبینید وقتی زاویه کم میشه چقدر پس زمینه در پنل بهتر به نمایش در میاد؟ در این اینکه پلاسما عمق و کیفیت رنگ مشکی بهتری داره تردیدی نیست ولی ایراد من این بود که اگر شما از روبرو به پنل سامسونگ(و در کل ال ای دی) نیگاه کنید وضعیت خیلی بهتر میشه و بابت همین عرض کردم این مقایسه منصفانه نیست چون بر اساس نقطه ضعف یه طرف دعوا تنظیم شده . نقطه ضعفی که شاید واسه خیلیها مهم مهم و قابل توجه نباشه . چون هیچ کی نمیره با زاویه به تی وی نیگاه کنه.مقایسه منصفانه ، مقایسه ایه که در شرایط جوانمردانه و با رعایت همه جوانب کارکرد پنلها تنظیم شده باشه و نه به منظور بازنده کردن یکی از اونها اونهم از قبل. مثلا اگه بیاییم تو روز و تو یه محیط خیلی روشن این دو پنل رو مقایسه کنیم یا اینکه فقط تو یه محیط کم نور به مقایسه بین این دو بپردازیم به نظر شما نتیجه منصفانه ای عایدمون میشه؟ مقایسه باید در بر گیرنده تمامی پارامترها در تمامی شرایط باشه. در کل یادمون نره که هیچ محصولی وجود نداره که بدرد همه بخوره و عاری از مشکل باشه.
البته در مورد مشکل ابری شدن و یکنواخت نبودن نور، کاملا حق با شماست و در ریویوها هم مفصلا به این امر اشاره شده که اولی مربوط به ذات این پنلهاست و در مورد دومی باید خود سامسونگ پاسخگو باشه که چرا این پنل در این زمینه حتی از پنلهای معمولی خودش هم پایینتره.
در نهایت امیدوارم از دست من نرنجید چرا که قصدم زیر سوال بردن برند محبوب شما نیست و به شخصه احترام زیادی واسه سردرمدار تکنولوژی پلاسما قائلم(گر چه گویا یه رقیب گردن کلفت داره بهش تنه میزنه:46:)
راجع به بحثتون کاری ندارم ولی راجع به عکس مورد بحث توی مانیتور من روی تصویر پاناسونیک همه جزئیات معلومه شاید مانیتور شما کالیبره نیست و ظرافت کافی رو برای نمایش رنگهای نزدیک مشکی نداره و جزئیات رو نشون نمیده اگر مانیتورتون LCD هست پیشنهاد میکنم ایستاده و از بالا به مانیتور نگاه کنید چون در این زاویه معمولا Shadow details در LCD ـها کمی Improve میشه.نقل قول:
افزایش عمق رنگ مشکی در صورت از دست رفتن جزئیات مزیتی به حساب میاد؟ میدونید که این افزایش عمق رنگ مشکی در ال ای دی ها هم تا حدی وجود داره ولی منجر به از دست دادن اطلاعات در ناحیه سایه میشه که مطلوب نیست. پس زمانی این امر امتیاز بحساب میاد که چیزی رو از دست ندیم.
موفق باشید