ظاهرا سری 6 سامسونگ 2011 قابلیت کنترل با Smart phone رو داره. باید نرم افزار مخصوص رو نصب کرد.نقل قول:
Printable View
ظاهرا سری 6 سامسونگ 2011 قابلیت کنترل با Smart phone رو داره. باید نرم افزار مخصوص رو نصب کرد.نقل قول:
باید همین توری باشه امین جان
راستی شما D6600 گرفتید
ببخشید در پست های قبلنوشته بودید که خریدیم
من تا 15 تیر میخام d6600 بگریم از بانه چون شما این پنل رو دارید چنتا سوال در موردش دارم
اول : چرا یه عینک بهتون دادند مگه توی جعبه دوتا عینک نداره ؟
از تی وی راضی هستید ؟
تیونر دیجیتالش وصله ؟
موقع تحویل چیکار کنم که بفهمم سالمه ؟ هچکدوم از تست هارو بلد نیستم
سلام
کی ممکنه پلاسمای سامسونگ D8000 بیاد ایران؟
دفترچه راهنمای d6600 به زبان لاتین :
کد:http://s1.picofile.com/file/6861829974/_Eng_GSDVBADA_1011.pdf.html
بالاخره سایت سامسونگ مدلهای 2011 رو رونمائی کرد
سلامنقل قول:
به سلامتی
- توی محتویات جعبه های 2011 ظاهراً عینک نداره و باید جداگانه خریداری بشه. یه دونه عینک دادن که اونم 2010 بود و تماس گرفتم قرار شد عوضش کنن.
- عالیه از هر نظر.
- من تا حالا نتونستم وصلش کنم. هرچی سرچ میکنه چیزی پیدا نمیکنه منم حوصله سرو کله زدن باهاشو ندارم. احتمالا همین روزا یه دونه X-vision مادیران بگیرم:13:
- برچسب گارانتی پشت تلویزیون و جعبه موجود باشه و یکی باشه و مخدوش نباشه. خصوصاً برچسب پشت tv کاملاً نو باشه. من برچسب جعبم مخدوش بود اما برچسب پشت تی وی کاملا نو بود.
- پیچهاشو خوب نگاه کنید باز نشده باشه.
- تست پیکسل حتما بگیرید. توی تصویر سفید رنگ پیکسل سوخته کاملا خودشو نشون میده. حتی یک با پیکسل سوخته هم میتونید مرجوع کنید
- ساعت کارکرد پنل رو چک کنید. من نتونستم پیدا کنم ولی چون ظاهر tv کاملا نو بود و هیچ مشکلی نداشت تحویل گرفتم.
- عینکی که بهتون میدند رو چک کنید مربوط به مدلهای 2011 باشه.
مرسی امین جان از راهنمایی که کردی
حتما تست هایی که گفتی چک میکنم تا درست باشه . امین جان برای تست 3بعدی چی کار کنم حتما باید بلو-ری داشته باشم یا با اتصال فلش هم میشه 3 بعدی دید (فیلم با فرمت mkv ا)
---------- Post added at 06:47 PM ---------- Previous post was at 06:46 PM ----------
چه عجب بالاخره نمایندگی یه حرکتی زدنقل قول:
من چون عینک نداشتم نتونستم تست کنم. اما فکر میکنم برای تست بشه از سیستم 2D to 3D خود tv استفاده کرد. روی کنترل دکمه 3D رو در حالی که یه تصویر معمولی داره پخش میشه بزنید و از منو گزینه 2D to 3D رو انتخاب کنید. قاعدتا باید عینک روشن بشه اگر نشد باید دستی روشن کرد.نقل قول:
برای دیدن 3D کامل، باید دیسک بلوری3D روی بلور ری پلیر3D دیده بشه. یا فایلهای ایمیجی که از روی دیسکهای 3D bluray گرفته میشه رو pc و کارت گرافیکی که قابلیت پخش 3D Stereoscopic رو داره مشاهده کنید.
ادرس وبسایتی نمایندگی که مدلای جدید رو رونمایی کرده چیه؟
آقایون و اساتید محترم من آخر نتوستم این تیونر دیجیتال D6600 رو راه بندازم. کسی روشی،پیشنهادی، انتقادی! چیزی نداره. حیفه اگه بشه ازش استفاده کرد برم یه دیوایس جدا برای ----T بگیرم... یکی از دوستان توی همین تاپیک یه 40 اینچ داره. emok22 هم نظرش رو در این مورد بگه ممنون میشمکد:www.samsung.com/iran
دوستان فکر میکنید اینا کی وارد ایران بشن؟ احتمالی مدل 40 ال سی دی D550 رو نمیدونید؟
من دیروز با نمایندگی صحبت کردم مدلهای جدید امده ولی تا مدلهای قدیمی تمام نشه برای فروش نمیگذارند
دوستان این مدل برای فروش موجود هست؟
SAMSUNG 40" 40D5000 LED TV
سلام دوست من من مدل 46 اینچی D5500 رو خریدم از بانه 1.250 پام در اومد و الان با HDMI لپتاپم وصلش کردم و دارم این پست رو میدم....در کل عالیههه.....نقل قول:
اینم چند تا عکس :
محتوای مخفی: عکس
ممنون دوست من واسه اطلاعات و عکس.نقل قول:
سلام دوست من من مدل 46 اینچی D5500 رو خریدم از بانه 1.250 پام در اومد و الان با HDMI لپتاپم وصلش کردم و دارم این پست رو میدم....در کل عالیههه.....
قیمت 46 در نمایندگی چند هست؟
باتشکر
هنوز مدل های 2011 با گارانتی وارد بازار نشدهنقل قول:
نه فعلا که خبری نیستنقل قول:
بالاخره سام سرویس هم مدل های 2011 روانه بازار کرد:26::26::26::42:
پلاسمای D8000 اومده؟
جدا؟سایتی چیزی هست که قیمتها رو ببینم؟نقل قول:
الاخره سام سرویس هم مدل های 2011 روانه بازار کرد
سایت خود سامسونگ ایران فقط تی وی رو معرفی کرده
در مورد قیمتش چیزی نگفته
سایت banehvitrin.com ال ای ادی مدل d7000 va d8000 رو اورده ولی اونم قیمت ننوشته باید زنگ بزنی قیمت بگیری
دیشب تلویزیون تبلیغش رو میکرد سری 7000 و 8000 بودن فکر کنم دور ور 3 تومن باشن با گارانتی....نقل قول:
فکر نمیکنم وارد بازار ایران بشهنقل قول:
تلویزیونهای 2011 سامسونگ در ایران
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
بالاخره ----t روی D6600 جواب داد. مشکل ازاتصال آنتن بود. با اولین سرچ 14 کانال دیجیتال و 10 کانال رادیویی رو پیدا کرد. PVR هم توی منوش داره. هنوز فلش یا هارد بهش متصل نکردم ببینم کار میکنه یا نه.
کیفیت تصویر SD (576i شبکه های سیما، واقعاً خوبه. البته اگر 4:3 باشه. در صورتی که full Screen بشه کیفیت افت میکنه که در اینحالت باید حداقل فاصله دو متر باشه تا مشکلات تصویر به چشم نیاد. ای کاش ما هم کانالهای HD داشتیم:41:
---------- Post added at 09:38 AM ---------- Previous post was at 09:36 AM ----------
فکر میکنم سری 6 "46 روی 3 تومن باشه. d7000 , 8000 سایز 46 حتما بالاترهنقل قول:
مبارکه..............نقل قول:
فقط در مورد ضبط کردن و مشخصاتش از قبیل کیفیت ضبط و فرمتش و ..... اطلاعات بدید.
در ضمن به جز این تی وی دیگه چه مدل هایی قابلیت ضبط کردن را دارند؟ البته از مدل ارزوناش
هنوز کسی مدلهای جدید رو تو نمایندگی ندیده ؟؟
امروز با یه جایی در سامسونگ صحبت کردم (دقیقا نمی دونم کجا بود!)، گفتند پلاسمای سری 8000 شنبه آماده فروش میشه.
سلام تو سایت سام سرویس مدل های جدیدو زده
زده اما ایکاش نمیزد!!!نقل قول:
بدون مشخصات درست و حسابی. بعضی عکسها هم اشتباهه. انگار در عرض 5 دقیقه مشخصات کل مدلهای 2011 رو وارد کردن...
اره ونقل قول:
زده اما ایکاش نمیزد!!!
بدون مشخصات درست و حسابی. بعضی عکسها هم اشتباهه. انگار در عرض 5 دقیقه مشخصات کل مدلهای 2011 رو وارد کردن...
فقط 46" به بالا رو زده!
سلام
دوستانی که با وارد شدن به منوی سرویس مشکل پیدا کرده بودند،!!!!!!!!!
آیا کسی موفق به برطرف کردن مشکل تلویزیونش شده؟
لطفا اگر کسی تونسته مشکل تلویزیونش رو برطرف کنه، لطف کنه و راهنمایی کنه که از چه طریقی تونسته این کار رو انجام بده؟
من که بردم (40C7770) نمایندگی، گفتن فقط باید مین برد عوض بشه و راه دیگه ای هم نداره و ضمنا 280 هزار تومن هم هزینه داره.
این تاپیک مربوط به مدلهای 2011 هست.نقل قول:
تاپیک مربوطه:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=422341[/HTML]
با سلام خدمت دوستان عزیز می خام بدونم 46d6600 با 46d9620 چه فرقی با هم دارند و کدوم بهترند
46d9620؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
فکر کنم منظورتون 46D6920 باشه که این مدل معادل 46D6000 است
بنابراین 46D6600 بهتره
سلام
امروز جمهوری بودم فقط خانه سامسونگ و یک فرورشگاه دیگه smart tv داشتند از قیمتش سوال کردم گفت هفته دیگه اعلام می شه
از سری 8000 فقط 55 و 65 رو داشت.
فقط قیمت 65D8000 رو داشت گفت 13 تومن
سلام قیمت تلویزیونهای جدید سامسونگ اسمارت قیمت بانه
40 اینچ 1،300،000 ِD6000
46 اینچ ِD6000 1،750،000
دست شما درد نکنه بله منظوررم 46d6920 بود پس d6600 بخرم بهتره
شما اگه با گارانتی میخوای بخری میتونید برید سراغ 46D6960 که فکر کنم معادل 46D6600 باشه البته این رو فعلا از ظاهرش میگم، قرار شنبه وارد بازار بشن که مشخصات دقیقشون رو میشه مقایسه کرد و با اطمینان بیشتر این رو گفتنقل قول: