من الان اونجاش هستم که دوستشو(اون سیاه÷وسته)رو روباته میبره چقدر مونده تا یخبندان؟
Printable View
من الان اونجاش هستم که دوستشو(اون سیاه÷وسته)رو روباته میبره چقدر مونده تا یخبندان؟
من اينجا رو گير كردم اگه ميشه راهنمايي كنيد
هر فكر كنم مرحله 4 هستکد:http://xs.to/xs.php?h=xs221&d=07473&f=Crysis_help.JPG
هر كاري ميكنم تو كشتي نميره
سمت راست من در يك برج دوستم هست
با پرش قدرتی بپر تو کشتی. این که کاری نداره!:13:نقل قول:
هنوز خیلی کار داری!نقل قول:
بابا چه خفنه این گرافیکش ... هر چی شما می گفتید ما باور نکردیم تا اینکه امروز با چشمای خودم دیدم
نه خداییش شاهکاره ولی کاشکی از این جک و جونورای ترسناک توش نبود ... چون من به اونا حساسیت دارم
آخر ین سیو بازی اینه: نوشته :aAa_31_Reckoning_01h_19m_36sنقل قول:
من تمام مراحل فرعی و اصلی را رفتم حدود 14 ساعت بازی کردم.
به سهولت نصب میشه. حتمآ بگیرشنقل قول:
مراحل بازی به هیچ وجه ترسناک نیستند.فقط مرحله غار گیج کننده است.نقل قول:
باید در اون مرحله دوربینت را با حرف B در بیاری و با دوربین به کشتی نگاه کنی تا موقعیت هدف را در دوربین دیده بشه بعد در همون حالت کلیک چپ بزن .هواپیما کشتی را بمباران می کنه.(قلا گیری می کنی. )نقل قول:
crysis
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter | Posted Nov 13, 2007
Publisher: EA Games
Developer: Crytek
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: Nov 13, 2007 (more)
ESRB: MATURE
ESRB Descriptors: Blood, Strong Language, Violence
Game Information
Online Modes: Competitive, Team Oriented
Number of Players: 1 Player
Number of Online Players: 32 Online
DirectX Version: v9.0c
Operating System: Windows XP/Vista
Minimum System Requirements
System: Intel P4 2.8 GHz / AMD Athlon 2800+ / Intel Core 2.0 GHz or equivalent
RAM: 1024 MB
Hard Drive Space: 6000 MB
Other: • Video: NVIDIA 6800 GT 256 MB / ATI X800 Pro 256 MB or better
Recommended System Requirements
System: Dual-core CPU (Athlon X2/Pentium D) or equivalent
RAM: 2048 MB
Hard Drive Space: 6000 MB
Other: Graphics: Nvidia 7800GTX/ATI X1800XT (SM 3.0) or DX10 equivalent
Technical Support
Visit EA Games web site at:Official Siteکد:www.eagames.ea.com
Visit the official web site at:کد:www.crysis-game.com
از سایت gamespot امتیاز 9.5 گرفته
برای دیدن عکسهای زیبایی از این بازی به این صفحه بروید
کد:http://www.gamespot.com/pc/action/crysis/images.html?tag=tabs;images
یا
تاریخ انتشارش 13 نوامبرهکد:http://www.incrysis.com/index.php?option=com_incgallery&Itemid=29
تو مایه های farcry می باشد
امروز که یکم آذر ماهه هنوز هیچ شرکتی نزده
نمیدونم شما از کجا پیدا کردید و دارید بازی میکنید
کی اینو اوورد اینجا؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای بابا...
دوستان
اگه لینک داونلود این بازی رو از راپید دارید ، با یک پیغام به من ، مطلعم کنید
ممنون
سلام دوستان
من تو مرحله recovery گير كرده ام
اين هم تصوير قسمتي كه نميدونم چيكار كنم
همون قسمتي كه نشانه اسلحه روشهکد:http://img.majidonline.com/pic/127584/crysis%20recovery.jpg
اين هم لينك دانلودنقل قول:
نوشته شده توسط Peyman Derakhshani [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.downloaderooz.com/Forum/showthread.php?t=476
خوب!برو تو غار تا این مرحله تموم شه!نقل قول:
تمام کارها رو انجام دادی که میخوای بری توغار؟
تواین عکس ورودی غار رو سنگ بسته؟!
ورودي غار رو سنگ بسته
هرچی ار پی جی و نارنجک داشتم به طرف اون سنگ ها پرتاب کردم ولی بازم نشد.
خوب راههای دیگه رو امتحان کن .نقل قول:
ورودي غار رو سنك بسته
جيكار كنم
به هر حال باید خودتو برسونی به اون نقطه ی سبز توی نقشه .
به نظر من ار طرف راست بگیر و برو .
من اونجا رو رد کردم . دقیقا بعد از اون مرحله هستم!!!!
درباره اون مرحله یه کم توضیح بده من که یادم نیومد کجاست؟ مثلآ قبل از این قسمت چکار می کردی؟نقل قول:
حالا یادم اومد : اونجا به سمت راست یه کم که بری با نیروی استرانق ( قدرتی ) از روی سنگها می پری باید از سمت راست آبشار به طرف درخت ها بری و بعد از روی سنگها به طرف محل ما موریت بپری.نقل قول:
توی مرحله Assualt وقتی میریم روی کشتی و میریم پیش علامت سبز وقتی انجام میدیم مینویسه
Air Strike Available. Use binoculars to lock target
و یک نقطه سبز جدید روی کشتی میاد. اونجا میرم هیچی نیست! کسی میدونه باید چیکار کنیم؟
خب مشکل حل شد.:31:نقل قول:
سلام
یه سری تنظیمات تو گرافیک بازی هست که اگه high کنی خیلی سرعت میگیره ولی خیلی تاثیر خاصی نداره و اگه اونو low کنی سرعت بهتر میشه ..... مثلا تنضیمات در رابطه با texture رو آدم باس همیشه high کنه تا باحال شه ..........حالا هدفم از این صحبتا این بود من very high و high نمی تونم بکنم ...می خواستم بدونم چه تنظیماتی از بازی جزو اون تنظیماتیه که خیلی سرعت میگیره و تاثیر بخصوصی نداره .... مثلا یه افکت هست که ماوس رو سریع تکون میدی صحنه محو میشه ...اون خیلی قشنگه ولی خب نباشه هم چیزی نمیشه ........ و شایدم همین خیلی سرعت بگیره.......می خواستم بدونم اونایی که سرعت زیادی میگیره چیه ...؟اسماشون چیه....اگه کسی می دونه بگه اگه که خودم باس برم دونه دونه امتحان کنم .........ممنون
من يه مرحله گير كردم كه فكر كنم داخل كوه باشه و جاذبه هست و هشت پا مياد
اينم عكس هاش :
کد:http://xs.to/xs.php?h=xs221&d=07475&f=Crysis_help2.JPG
جلوم يه سوراخ هست ولي ميخوام برم توش نميره و مياد بيرونکد:http://xs.to/xs.php?h=xs221&d=07475&f=Crysis_help1.JPG
نقل قول:دوست عزیز این قد چاخان نکن من از تاپیک زیر دیدم اینگونه نوشته بودی:نقل قول:
سلام خدمت دوست عزیزم.
فکر کنم داره سوء تفاهم میشه.من که هاردم sata اونمSATA2 میباشد.بنابراین مادربوردم هم از SATA
پشتیبانی میکنه.در ضمن من vegas رو با رزولوشن 1204*768 بازی کردم.بدون حتی یه گیر کوچیک!
بازی F.A.E.R هم که مال خیلی وقت پیشه ولی اونم بازی کردم.عزیزم معلومه خیلی وقته که تو نخ بازی
نیستی.بازیvegas شش برابره F.A.E.R گرافیک میخواد.راستی مگه ادم دیونه هست که ظاهر رو به باطن
تشخیص بده؟
من دوباره مشخصات سیستمم رو میدم.
CPU : Intel 3.4 LGA Full
Ram:512*2
Mtherboard: GIG-945PL-S3
Graphic:7300GS-GIG
HDD : maxtor 160gig sata2
+
DVD Write
LCD 720N
Speaker
and ....
تازه گیها هم 8500 جی تی خریدی:کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=1614325#post1614325
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=18345&page=32
Shadow و Shader رو بزار رو Low بقیه رو رو Highنقل قول:
راستی چرا گزینه very high خاموشه .... برای شما هم همینطوره .......... به قولی بچه ها عجب گرافیک سگینقل قول:
داره...من که یه دو سه ساعتی دم اون ساحله که خورشید داره طلوع می کنه داشتم ور می رفتم .... خیلی خفنه ... ولی حیف که نمیشه high بازی کرد اون موقع ها که شلوغ میشه تیک میزنه ............
راستی این گزینه هم خیلی سرعت میگیره post prossecor
یه سوالی هم داشتم این anti filtering یا anit aliasing که تو قسمت گرافیک زیر رز.ل.شن هست چیه ........؟
وقتی میبرم بالا حتی 2x هم تیک میزنه .....حتی اگه همرو low کرده باشی .......... کسی می دونه چیه ؟
کسی تونسته very high بازی کنه ....................؟ ماله ما که خاموشه .......تصور کن دیگه چی میشه وقتی very high کنی..................:18::31::18::8:
verry high فقط رو ویستا...
ویستا ندارین نمیتونین بزارین رو وری های [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يكي منو راهنمايي كنه كه مرحله رو چجوري برم
نو 4 پست قبل توضيح دادم
کد:http://www.forum.p30world.com/showpost.php?p=1839780&postcount=182
من اگه ببينم نميكشه معمولا تنظيمات رو اينجوري ميذارم:نقل قول:
Physics : متوسط يا پايين
Shader : متوسط (اصل گرافيك اينه ولي بالا بردنش شديدا رو كاهش سرعت تاثير داره)
Model : متوسط يا بالا
Praticle : متوسط يا پايين
Shadow : متوسط يا پايين
Lighting : متوسط (نور پردازي ضعيف تو بازي خيلي جالب نيست)
Texture : متوسط يا بالا (خيلي رو سرعت تاثير نداره ولي رو گرافيك تاثير زيادي داره)
Anti Aliasing : خاموش يا 2X يا حداكثر 4X (سطوح دندانه دار اجسام رو صاف ميكنه ولي سرعت اجرا رو خيلي پايين مياره)
اوني هم كه شما گفتي بهش ميگن Motion Blur كه رو سرعت خيلي تاثير نداره و معمولا من رو متوسط ميذارم.
Very High هم افكتهايي هست كه فقط DX10 پشتيباني ميكنه و فعلا فقط روي Vista فعال ميشه.
خیلی ممنون حتما امتحانش می کنم ........ من گرافیک 8400 gs 512 mb .......یه سوالی داشتم اگه گرافیک بازی cod 4 رو دیده باشی دست کمی از crysis نداره حداقل اگه کمتر خیلی محسوسه...(این نظر منه ها شاید اشتباه می کنم)...ولی کلا می خوام اینو بگم که من اونو با آخرین تنظیمات گرافیکی 1024*768 دارم بازی می کنم و هیچ تیکی نمی زنه ولی نمی دونم چرا crysis اینجوریه ......؟......شرکت activison همیشه بازی هاشو یعنی نسخه های قبلی cod رو جوری زده که به همه جور سیستمی بیاد حتی همین COD 4 رو با گرافیک 6200 هم اجرا کردیم و میشد بازی کرد ولی بازیهایی مثه CRYSIS نمی دونم چرا انقدر گیر میدن ......ANTI ALIASING این بازی رو 2X می کنم سیستم قاطی می کنه ..... اگه میشد یه کاری کرد که حداقل مثه COD 4 شه...خیلی خوب بود چون آخه وقتی مدیوم می کنم زمین تا آسمون با های بازی ، فرق داره البته بیشترش به خاطره همون SHADER هستشش که خیلی سرعت میگیره ولی خب اگه برش داری خیلی ضایع میشه........فکر کنم یکی از ضعف های بازی همین باشه که سیستم خیلی سنگینی می خواد .......... ولی در کل چه جوریه که COD 4 گیر نمیده ولی CRYSIS میده ....؟ .....شاید به خاطر موتور های گرافیکیه که به کار بردن ..... نه ؟نقل قول:
یه چیزی هم بگم من COD 4 رو وقتی مدیوم می کنم خیلی چیز ضایعی نمیشه و همون قشنگیرو داره ولی کریسیس اینجوری نیست و فقط های اون خیلی حال میده .......................:40:
من هم حرفهای شما رو دقیقا تایید میکنم.به نظر من یک بازی باید در حالت Low گرافیک قابل قبولی داشته باشه. call of duty 4 رو حالت پایین هم زیبا اجرا میشه ولی در crysis در حالت پایین به قول معروف حال نمیده!نقل قول:
اون طور که من دیدم در crysis به فیزیک اشیا خیلی خیلی اهمیت داده شده البته عجیب ترین کاری که در این بازی انجام شده وجود ابر های حجم داره که فقط در بازیMicrosoft Flight Simulator X نمونه ان دیده شده! ولی برایم خیلی عجیبه که با این همه شلوغی زیاد در صحنه های نبرد call of duty 4 چطور این بازی اینقدر روون اجرا میشه و افت فریم نداره. حتی بازی به سرعت loading میشه! دست سازندگان بازی درد نکنه!
منم می خوام بفهمم چرا اینجوریه دیگه .............که چرا cod 4 گیر نمیده ولی crysis گیر میده .......؟
کسی میدونه........
من یه دو سه ساعتی سر این مرحله گیر داشتم ... شما توی این سفینه ( یا کارخونه یا هرچی که بشه اسمشو گذاشت) یه سری درب میبینین که با لیزر قفل شده اند یا یه سری تونلهایی که شدت فشار هوا نمیزاره داخلش بشین ... اگه درب یا تونل درست رو انتخاب کرده باشین هر دقیقه ، یه چند ثانیه ای لیزرش از بین میره یا فشار هوا کم میشه و شما میتونین برین داخلش ...نقل قول:
منهم با این مرحله حال نکردم .
بهرحال آخرین جایی که بایستی وارد بشین یه دوتا تونل کوچیک بغل همه ( هر کدومشو وارد بشین فرق نداره ) که وقتی فشارش کم شد میتونین برید داخلش و بعد با سرعتی که دست شما نیست ، به طرف جلو رانده میشین ، بعدش هم که از سفینه موجودات فضایی بیرون بیاین میبینین که همه جا یخ زده و از اینجا درگیری شما با Aliens ها شروع میشه .
سلام
میشه یکی ما رو راهنمایی کنه تو این قسمت گیر کردم عصابم ریخته بهم
کد:http://i17.tinypic.com/6onf915.jpg
توی مرحله Assualt وقتی میریم روی کشتی و میریم پیش علامت سبز وقتی انجام میدیم مینویسه
Air Strike Available. Use binoculars to lock target
اينجا جيكار بايى بكنيم
و یک نقطه سبز جدید روی کشتی میاد. اونجا میرم هیچی نیست! کسی میدونه باید چیکار کنیم؟
این طور که من میبینم shield سمت چپ غیر فعال شده پس با اسلحه TAC Canon سمت چپ ناوگان رو هدف بگیر. وقتی قفل شد شلیک کن.نقل قول:
(اون اسلحه ای که تو قسمت armory کشتی توی قفسه بود)
نقل قول:
از کشتی فاصله بگیر. با دوربین نقطه سبز رو هدف بگیر. وقتی قفل شد بزن!
ديوونه شدم
يكي سيو بعد اون داخل كوه يا هر چي كه ميگيد و توش جاذبه هست (بعد اين مرحله رو داره بده من كه ديگه اين مرحله رو بريدم)
نقل قول:
دور اون سوراخ که باد تو رو به عقب هل میده سه تا ژنراتور هست که یکیش سوخته. او دو تای دیگه رو با هم با اسلحه نابود کن تا جریان باد از کار بیفته!
سلام میخواستم ببینم که crysis رو این سیستمها اجرا میشه یا نه؟
1-
cpu : 2.0 core due
ram :1gig
Graphic : 224 intel
2:
cpu: 2.8 amd
ram : 512mb
graphic: 6200 gforce
دز ضمن من رو سیستم دومی cod4 را به خوبی اجرا کردم
امید دارم که Crysis 2 و Crysis 3 به همین زیبایی ارایه بشه!
یک سه گانه فوق العاده!:26:
نقل قول:
CPU Minimum: Intel Pentium 4 2.8 GHz (3.2 GHz for Vista) or faster, Intel Core 2.0 GHz (2.2 GHz for Vista) or faster, AMD Athlon 2800+ (3200+ for Vista) or faster
System RAM Minimum: 1 GB (Windows Vista requires 1.5GB RAM)
Video Card Minimum: Supported chipsets: NVIDIA GeForce 6800 GT or greater; ATI Radeon 9800 Pro (Radeon X800 Pro for Vista) or greater
يكي سيو بعد اون مرحله رو بهم بده
همونو مرحله كه توي كوه هر چي هست و جاذبه داره و هشت پا مياد
باید همه جک و جانورای هر قسمت که راهش بسته است را بکشی بعد خودش زاه خروجی را باز می کنه در ضمن بعضی جاها به مسیر حرکت موجودات هم دقت کن.مثلآ در یه جا که صفحه های نورآبی کا مپیوتر مانند هستش , یکی از حفره قرمز رنگ مغناطیسی رد میشه تو هم از اون باید عبور کنی.نقل قول: