سلام.همین 1 ساعت پیش از فروشگاهی که ازش بازی میگیرم اس ام اس اومد که نسخه -- شدش را با حجم 50 گیگ داره.
Printable View
سلام.همین 1 ساعت پیش از فروشگاهی که ازش بازی میگیرم اس ام اس اومد که نسخه -- شدش را با حجم 50 گیگ داره.
GamePlanet 9/10
+
PALGN :9/10
+
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو نقدش به این تصویر بازی اشاره کرده و نوشته
Red Dead Uncharted
این تصویر هم هست یه مورد جالب تر هم اونجا گذاشته
So, where now
چند تا امتیاز دیگه...:
Cynamite: 9.5
+
Thekoalition : 10
تا بازی نکنید نمیفهمید چرا IGN به بازی 10 داد: دی
Red Dead Uncharted
چه جالب الان میخواستم بیام راجبه مراحل اسب سواریش تو صحرا همین لقبو بهش بدم: دی
هر چی صخره سرخ تو RDR دیده بودید از ذهنتون محو میشه وقتی صخره های U3رو ببینید: دی
البته به لحاظ زیبا لمس کردن اجسام و اسب سواری و بالارفتن از همه جا باید لقب Uncharted's Creed هم به بازی داد: دی
و همچنین به لحاظ تنوع بسیار در محیط های مختلفی که داستان در اونها روایت میشه و مقبره های زیبا و یکی از مراحلش که من خیلی باش حال کردم و اینجا نمیگم: دی اسم unchRider یا Tombcharted هم واسه شماره سه جواب میده: دی
و اگر بخوام یکم لوس هم بشم بخاطر دیالوگ هایی که بین نِــتن و دشمناش رد و بدل میشه و خنگیه ظاهریه نِــتن و بزله گویی هاش Nathan Jones و به خاطر یه سری مراحلی که نمیگم هم The Mummy 4 برازنده ی بازیه: دی
اگر کات سنس هاشو رد نکنید و بعضی درگیری هارو چندباره رد کنید و رو بعضی معماها یکم گیر کنید و البته نتونید از مناظر زیبای بازی بسرعت رد بشید و تمام محیط بازیو حسابی برانداز کنید بازیه کوتاهی نیست و اتفاقا پر از اتفاقا و درگیری و معما و چالش و اتفاقات غالفگیر کننده است. یک شنبه شب که بازیو گرفتم از ساعت یکه بامداد دوشنبه نشستم پاش تا 7صبح بعد رفتم بیرون دوباره اومدم از 11تا 12 نشستم پاش بعد خوابیدم 6تا 8 شب رفتم بازم و تهشم از 1تا2 امروز و تمومید.
یعنی تو 10ساعت تمومیدمش...اما خب کرمکی رفتم و هی مناطقو دید میزدم و اصلا نمیتونستم سریع مراحلو رد کنم هی باس زاویه های والپیپری میدادم به دوربین: دی و تو دلم تحسین میکردم این همه دقت و تلاشی که سر این بازی خرج شده. روی نرمال بخواید سریع بازیو تموم کنید و بار اولتون باشه و کات سنس هارو هم حتی ببینید به نظرم 7 یا هشت ساعته تمومه.
راجبه بازی یه چندتا نکته که به نظرم جالب اومدن رو میگم نگن این همش حامی بازی های 360ئه: دی
بازی کاملا پولیش شده است و مشخصه با حوصله و با وسواس زیاد بازیو ساختن!
بازی بسیار زیباتر از این تصاویر و تریلرهایی است که تا بحال دیدید!
ممکنه بعضیا بگن بهترین گرافیک کنسولی ولی اشتباه میکنن الان بلحاظ بصری هیچ بازی به این و گیرز سه نمیرسه... البته به لحاظ فنی و تکنیکی در زمینه گرافیک از اواسط بازی به بعد از گیرز هم پیشی میگیره و چیزهایی میبینید که نمیتونید جلوی آآآآآآآ گفتنتون رو بگیرید: دی
مثلا پاهای نِــیتن روی شن ها که قراره میگیره نمیتونید کف نکنید...دوره پای دِرک شن ها جمع میشن بعد به سمتی که شیب داره زمین میریزن و باد بخشیشون رو میبره... یا وقتی طوفان شن هست ذرات شنِ روی سطح صحرا رو جدا از هم میبینید... بدون شک باید به این بازی لقب سلطان ذرات هم داده بشه: دی ;)
البته بازی از همون ابتدا تحسین برانگیز نیست و مراحل ابتدایی مثل فرانسه تنها به لحاظ نورپردازی و طراحی هنری زیبا هستن و تکسپرهای خوبی ندارن. بخصوص اگر گیرزسه بازی کرده باشید با خودتون میگید این کجا و تکسچرهای گیرز کجا!!!
اما چند منطقه که جلو برید به جاهایی میرسید که خیره نشدن به محیط بازی سخت تر از رد شدن از دشمنهاست!
تو هیچ بازیی سطح آب دریارو اینقدر طبیعی ندیده بودم نمیگم زیبا چون بعضی جاها وحشت آوره تا که زیبا: دی
تو هیچ بازیی حتی شن های زمان اینقدر شن هارو طبیعی ندیده بودم: دی...فقط نیم ساعت داشتم از راه رفتن روی شن ها لذت میبردم: دی البته این همش نیست و شن هارو بصورت طوفان شن در حال ریزش و به نحوه های دیگه میبینید که حتی تو اسپویلرهم نمیگم تا خدای نکرده نگاه نکنید موقع بازی خودتون غافلگیر شید : دی
و تو هیچ بازیی اینقدر آبجکت بلا استفاده ندیده بودم! مثلا تو مراحل یمن بحدی داخل مغازه ها و جلوشون آبجکت میبینید که حس میکنید زیادی به شعورتون توجه شده: دی همه هم به زیبایی طراحی شدن نه سر سری و برای رفع تکلیف. البته موارد اهمیت دادن به شعور گیمر در بازی زیادن و برای مثلا در جایی نِــیتن تخته چوبی رو از سر راش برمیداره و بعد دستشو به صورتش میزنه که جای کثیفیه دستش روی صورتش میمونه یا در صحرا باد زیر لباستون میره و شلوار و لباس کاملا جدا از بدن کاراکتر حس میشه و چفیه هم به زیبایی تکون میخوره...
مکان های زیبای بازی فقط به اونهایی که در تریلرها دیدید خلاصه نمیشن ;)
بازی به لحاظ بصری خیلی حرفه ای کار شده...گرافیک چه از نظر زیبا شناختی و هنری چه از نظر تکنیکی و فنی بسیار بسیار قابل ستایشه. تکسچرهایی که به کار رفته به لحاظ کیفیت و وضوح و تنوع عالی هستن. عمق و مسافت های دور خیلی واضحه و بازی به معنای واقعیه کلمه HDئه. دود و آتش هم عالیه و زبانه های آتش و چوب هایی که از درون گداخته شدن خیلی زیبا کار شدن و آب و ذراتی مثل شن هم همونطور که گفتم عالین و استاندارد جدیدی رو بوجود آوردن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]این بازی مثل بتلفیلد زیاد روی تخریب پذیریش مانور داده نشد ولی باید بگم در چندین مورد کاورم که یه ستون بزرگ بود با گلوله و انفجار فرو ریخت که تحسین برانگیزه و تخریب پذیری در این بازی شعاری و بقدر نیاز بازی و در خدمت گیم پلی بازی وجود داره.
جالب اینجاست که با وجود کیفیت تصویری و صوتی بالای بازی و تخریب پذیری و محیط های بزرگ، بازی باز هم نرم و روون اجرا میشه.
استودیوی موشن کپچر بازی و تصویر Nolan North بازیگر و صداپیشه ی Nathan Drakeانیمیشن نِــیتن هم بهتر کار شده و واکنش های جدیدش به محیط پیرامونش جالبه مثلا از کنار دیوار ردش کنید با دستش دیوار رو شبیه ازیو لمس میکنه روی شن راه رفتنش و شنا کردنش و بخصوص شیرجه زدن های در حد مایکل فلپسش: دی خیلی زیبا کار شده. البته در دو جا نِــتن حالات و حرکات سر و بدنش و نگاه کردنش به محیط معرکه تره که اینم نمیشه بگم چون یه سورپرایزه... کلا راه رفتن و دویدن و حرکات بدنش واقعی تر شده و باعث شده بازی سینمایی تر بشه. البته گاهی وقتا سوتی هایی هم ممکنه مشاهده بشه ولی قابل اغمازن...چون کلا این بازی پرش هاش خیلی جاها بلوفیه مثل فیلما... و در پریدن و گرفتن اجسام به ازیو نمیرسه! کاور گرفتنش خوبه البته اصلا در حدِ گیرز سه نیست و یه جاهایی رو مخ میره اما به لحاظ اینکه این بازی اساسش بر تحرکه زیاده اینم قابل اغمازه...
حرکت اسب ها در بازی خیلی زیباست البته نمیشه گفت بهتر از RDR . توجه به این نکته لازمه که تو این بازی شما در چند صحنه فقط اسب سواری میکنید و تا این حد طبیعی کار شده ولی در بازی RDR اسب مثل ماشین در GTA میمونه...
صحنه پرش نِــتِن در U2 و عکس بالا U3
درگیری های تن به تن هم تا حدی چالش برانگیز شدن و دیگه مثل قبل ساده نیستن و باید با مثلث بموقع جاخالی بدید و بعد حریف رو بزنید یا در بعضی مواقع با تند تند زدن کلید دایره خودتون رو رهاکنید. تا حدی الگو گرفته از AC به نظر میرسه. از آبجکت های محیط هم گاهی وقتها استفاده میشه یا کشیدن ضامن نارنجک و هول دادن دشمن.
از پشت گرفتن و خفه کردن و از بالا پریدن روی دشمن و کیک کردن با لگد و چند حرکت دیگه هم هست که خیلی هاشون در 2هم دیده شدن.
یکی از مواردی که شماره 2رو خیلی دوستداشتنی و محبوب کرد و باعث شد حسابی از جو و اتمسفرش تمجید بشه و حتی در مجلات سینمایی... سینمایی بودن حال و هوای بازی بود که در قسمت سوم هم شاهد این روند هستیم و درگیری ها و تعقیب و گریز های محشری رو تجربه خواهید کرد. هیجان تعقیب و گریز ها گاهی کم از عنوان Cod نداره و همچنین نوع و نحوه ی روایت داستان به شکلی کاملا درگیر کننده و سینمایی هستش.
جنگل های انبوه، کوهستان های برفی و حالا صحرای شنزار... تیم Naughty Dogها در قسمت بعدی با کدام عنصر طبیعت خودشان را به چالش میکشند؟!;)
راجع به ایرادی که gamespot به بازی گرفته بود و اشاره به اندک ایرادات در هوش مصنوعی باس بگم که هست و بعضی وقتا دشمن میاد از بغل شما که کاور گرفتید رد میشه و میره یه گوشه کاور میگیره تا بهتون شلیک کنه که البته نمیشه 100% گفت ایراده چون جاهایی که دشمنا زیادن این مورد باعث چالش هم میشه و همیشه یه سری از دشمنا از کاوراشون در میان و از دوطرف سعی میکنن منگنتون کنن و کاور گرفتن در جای ثابت مشکل آفرینه!
سالیوان یا همراهای دیگتون هم تا حد ممکن کمک میکنن و هیچوقت هم نمیمیرن و شما میتونید با خیال راحت و بدون اینکه بخواید مراقبشون باشید کار خودتون رو بکنید اونا هم در هر درگیری نهایت دو نفرو میکشن: دی و مثل گیرز نیست که یاراتون خیلی جاها حتی جوره شمارو هم بکشن یا پا به پای شما بجنگن!
بازی مراحل و لوکیشن های خاطره انگیز و به یادماندنی زیادی داره
موزیک بازی و صداگذاری و لیپ سینک هم ایرادی نداره و همه حرفه ای کار شده...موزیک بازی البته در بخشی از بازی همان موزیک دو هستش ولی در چند منطقه موزیک هایی با تِم اسپنیولی و عربی زیبایی میشنویم که ارزش اینو داره تا ost بازی رو هم تهیه کنید.
صدای اسلحه ها مثل دوئه و زیبا و خاصه...میگم خاص چون صدای آر پی جی و نارنجک تفنگیه این بازی و اون زوزه کشیدن زیباش خیلی باحاله و کسایی که 2رو بازی کرده باشن میدونن. گذشتن گلوله ی آر پی جی از بغل سرت و شنیدن صدای هوای عبوری به هیجان انگیزیه گذشتن بوم شات گیرز از بغلت نیست ولی خیلی جذابه: دی
راجبه مولتیشم بگم مولتی پلیر بازی کد میخواد و باید حتما کد رو وارد کنید. دیشب خواستم مولتیشو امتحان کنم پشیمون شدم کدشو نزدم چون هم ممکنه بخوام بفروشمش هم اینکه وقتی بتای مولتیش اومد حسابی خودمو سرش جر دادم و به نظرم به قدر کافی مولتیشو بازی کردم بخصوص حالا که مولتی گیرزسه هم میزنم اصلا نیازی بهش حس نمیکنم. اما خب بین بازی های انحصاری ps بعد از کیلزون به نظرم سرگرم کننده ترین مولتیو داره.
راجع به نوع و شدت و قدرت و وجود باس فایت ها هم چیزی حتی در اسپویلر نمیگم چون تاثیر مستقیم در لورفتن بازی داره. اما در مورد دشمنای بازی میتونم بگم متنوع و خوبن و درگیری های هیجان انگیزی رو رقم میزنن. معما ها هم خیلی جالب و جذاب هستن ولی کمتر از شماره دو و البته آسون تر...
---
ایرادات فنی:
در دو صحنه کمی افت فریم حس کردم که صحنه های شلوغی هم نبودن.
در چند صحنه هم صدای بازی در حده یک ثانیه قطع میشد یا بازی یه لحظه گیر میکرد که خیلی کم پیش اومد ولی کاش اصلا نبود.
دوس دارم بدونم این دو مرد عمومیه با نه چون دستگاه و هارد داغ شده بودن و میتونه از اونها هم ناشی شده باشه و از اونجایی که فقط دو گیگ و دویست مگ از این بازی رو هارد نصب میشه و کل بازی حجمی بیش از 40گیگ داره میتونه از درایو هم باشه.
در مرحله کشتی توی یک جعبه میرفت وقتی میخواستم بپرم روش(البته مسیر داستان بازی نبود)
در یک جا هم از بالا پریدم و بعد از خوردن به دشمن رفتم تو پله و گیر کردم که خداروشکر با نارنجک مردم از چکپوینت دوباره رفتم: دی
---
بازی خیلی ریزه کاری داره و میشه در مورد گیم پلی و گرافیک و صدا و داستانش چندین صفحه بحرفیم... واقعا MostPlayهستش و به هر نحوی سعی کنید اینو بازی کنید...به هر نحوی...نه یه سال دیگه نه شش ماه دیگه نه سه ماه دیگه بلکه حتما هر چه سریع تر اینو بازی کنید ...تا تازه است بازی کنید تا داستانشو نمیدونید...مطمئن باشید این همون بازیه که روحیتون رو تازه میکنه و بهتون حسابی حال و فاز میده و از وقتی که پاش میذارید نهایت لذت رو میبرید. ;)
تنوع شخصیت ها و شخصیت پردازیه خوب بازی رو سینمایی تر کرده
بهتون اطمینان میدم الکی نیست که همه دارن این تیم سخت کوش رو تحسین میکنن چون مشخصه روی تک تک چپترها کار بسیاری صورت گرفته و پشت این بازی ماه ها تحقیق و مطالعه و زحمت و کار و دقت و تخصص و ریز بینی نهفته است.
سالیوان پیرتر و کارکشته تر و شوخ طبع تر و البته هیکلی تر که اینجا زیاد مشخص نیست: دی
من به کمپین بازی 10 از 10 میدم(به مولتیش 8) دلیلش هم بی ایراد و بی نقص بودن 100% بازی نیست چون هیچ چیز بی نقص نیست حتی در پدر خوانده که مورد ستایش اکثریت فیلم دوستان و کارگردانهاس بوم صدا میاد تو تصویر: دی دیگه بازی که به مراتب پیچیدگیه بیشتری داره جای خود... تیم Naughty Dog نشون داد که کنسولی که سال 2006 وارد بازار شده میتونه در آغاز تولد شش سالگیش بازی رو پردازش کنه که اکثر منتقدا با وجود بازی چون بتلفیلد 3 روی پی سی های روز به گرافیکش 10 از 10 بدن.
حسین جان خدا بگم چیکارت کنه اشک تو چشام جم شد :45: دو روز دانشگام نمیتونم جمعه میره برا شنبه یا پیغمبر میان ترم هم امتحان داریم تقلب باید ریشه کار کنم
راستی فکر میکنم روی اون متن های نارنجیت عکس هم گذاشته باشی که نشون نمیده احتمالا شولتره
حسین جان ممنون
من چند باره دارم نقدتو میخونم و لذت میبرم.............. ممنون...........
هنوز بازی نکرده کف کردم.............................
سلام به همه دوستان
اول تشکر از Sam Fisher جان بابت نقد خوبش
دوم اینکه دوستان من رفتم امروز آنچارتد پچ شده ش {ه ک شده}رو گرفتم و الان هم ریختم تو هارد اماده بازی کردن/ ولی شنیدم احتمال بریک شدن هست.به نظرتون چه کار کنم؟؟؟ بازی کنم یانه؟؟{نمیتونم جلو خودمو بگریم:31:}
=========================
دل رو زدم به دریا و بازی کردم مرحله اول مشکلی نداشت.ولی همون اول مرحله 2 میگه دکمه select رو بزن تا بزنی بازی قفل میکنه
اینم از شانس ما.باید منتظر پچ جدیدد باشیم
:10:
دوستان بازی تموم شد .
+
حسین عالی بود نقدت ، مرسی
+
کسایی که میگفتن انچارتد 2 نهایت گرافیک این نسله حتما بازی رو تجربه کنن
+
هفته پیش اومدم توی فروم گفتم که بهترین بازی سال بتمن هست مگر اینکه UC و AC بتونن جای اونو بگیرن ، الان میتونم بگم UC به همون خوبی بتمن ( شاید حتی بهتر هستش ) ببینیم AC چی میشه
+
فکر کنم امسال از بهترین سال ها برای گیمر ها باشه و GOTY امسال بسیار بسیار بسیار مهیج خواهد بود ( خود من هنوز موندم بتمن بهتر بود یا این !!)
+
دقیقا تایید میشه . حتی اب کرایسیس هم چنین کیفیتی ندارهنقل قول:
تو هیچ بازیی سطح آب دریارو اینقدر طبیعی ندیده بودم نمیگم زیبا چون بعضی جاها وحشت آوره تا که زیبا: دی
با کلیک روی این تصویر سایز بزرگشو مشاهده کنید.
چند تا امتیاز دیگه....:
Digital Spy : 10/10
Game Revolution : 10/10
ThatVideoGameBlog : 10/10
Godisageek : 10/10
Mediakick: 10/10
Gamezone : 9/10
Electronictheatre : 8.9/10
از نوشته های داخل نقد سایت mediakick
It is the PlayStation 3’s, no, gaming’s defining symphony
مثل اینکه صحت دارهنقل قول:
کد:http://ps3jailbreak.mihanblog.com/post/520
آقا اینقدر تعریف نکنید دلم آب شد:41:
میگم که 30 40 تا بازی دیگه دارم نرفتم هنوز یهو بیام اینو برم مطمئنم دیگه اون 30 40 تا بهم نمیچسبه:31:چون مطمئنم پرگرافیک ترین بازیی که تا به امروز در مقایسه با بازیهای هر کنسولی اومده . یعنی یه گرافیکی خیره کننده تر از کیل زون 3 !!! دیگه چه شود:40:
امتیازاش منو کشته دیگه آخه این پلی 3 چقدر انحصاری بمب بده که تو دنیای بازیا زلزله ایجاد کنه ...
به نظر من نه طی امسال نه سال آینده گرافیک هیچ بازیی به این بازی نخواهد رسید مگه اینکه دوباره خود پلی 3 با یه انحصاری دیگه قدرتشو به رخ همه بکشه و رو دست آنچارتد 3 بیاره:40:
این طور بگم بهتون ، هر کس PS3 نداره خراب شه خونه ی دوست و آشنا و این بازی رو تجربه کنه . از نونه شب واجب تره .
بقدری این بازی از لحاظ گرافیک هنری شاخ تشریف داره که بعد از تجربش تا چند روز باید فکه افتادتون بر روی زمین رو جمع کنید.
نمیدونم توی این تاپیک بود خوندم یا یکی دیگه یه جا گفت کلا بحث صحبتش این بود که : اینم آخرین قدرت کنسول پلی 3 دیگه آخرین زورش رو زد ...
ولی اینطور نیست . با اینکه این بازی الان در حال حاضر پرگرافیک ترین بازیه جهان تا به امروزه با حجم 50 گیگ اینطورا ولی کی گفته آخرین قدرت پلی 3 هست؟
پلی 3 قدرت گرافیک بالاتر از این بازی هم داره حتی با حجم های 70 گیگ و بالاتر از این حرفا
آقا یون نسخه -- شده اش اومده؟آخه من یارو بهم گفتش که میرم تو Map گیر میکنه
آیا fix بازی اومده یا نه؟ لطفا بگین که من بد جوری تو کفه بازی هستم
گرافیک بازی خیلی وحشتناکه خدا وکیلی,بی نظیره!!!!البته من ps3 ندارم رفتم پیش یکی از دوستان ببینم چیه این لامذهــــــب این همه تعریف میشه!
آقا یکی به ما میگه که این بازی کپی خوره سالمش اومده یا نه؟
کسی هست اینجا کپی خورشو داره بازی میکنه؟اگه هست بگه که از کجا گرفته ما هم بخریم
دوست عزیز برای به جواب رسیدن به این موارد و مشکلات حکش بیشتر تو این بخش باید جستجو کنینقل قول:
فعلا تنها عنوانی که باعث شده بود کنسول PS3 خیلی به زور بیوفته بازی God of War 3 بوده تا اینجانقل قول:
نمیدونم توی این تاپیک بود خوندم یا یکی دیگه یه جا گفت کلا بحث صحبتش این بود که : اینم آخرین قدرت کنسول پلی 3 دیگه آخرین زورش رو زد ...
ولی اینطور نیست . با اینکه این بازی الان در حال حاضر پرگرافیک ترین بازیه جهان تا به امروزه با حجم 50 گیگ اینطورا ولی کی گفته آخرین قدرت پلی 3 هست؟
پلی 3 قدرت گرافیک بالاتر از این بازی هم داره حتی با حجم های 70 گیگ و بالاتر از این حرفا
عزیز من مگه گرافیک به حجم دیسک؟؟؟؟:18::18:نقل قول:
یعنی هر چی حجم دیسک بیشتر گرافیک بهتر؟؟؟؟؟؟نگین این حرفا رو از جک هم اونور تر...........
حامد جان مساله حجم گرافیک یا تکنیکهای گرافیکی نیس.....مساله طراحی هنری یا دقت.نقل قول:
ناتی داگ واقعا وسواس و دقت بسیار بسیار زیادی در طراحی جرییات همه چیز داره که تو بازیهای دیگه اینو شاهد نیستیم........از طراحی حرکت کارکتر بگیر تا حرکت شنها و باد و ایتم های بازی و........... .
شاید gears3 از لحاظ مجموع گرافیک تکنیکی فرق زیادی با uncharted3 نداشته باشه ولی ازلحاظ گرافیک بصری و دقت به جرییات از انچارتد عقبتره که علتشم گفتم .......
+
یه مثال واضحتر بزنم : مثلا همین بتلفیلد 3 از همه بازیهای امسال بیشتر گرافیک داره ولی اون دقتی که تو جرییات انچارتد3 شده تو بتلفیلد 3 نشده ......... .
+
سونی باید قدر ناتی داگ رو بدونه .اگر تو این نسل 3 تا استودیو بازیسازی تراز اول داشته باشیم بودن شک یکیش همین ناتی داگ...... .
.
.
.
در کل میگم تک تک انحصاری های پلی 3 که خارق العادس اون هیچ . ولی از پلی 3 هر چی بگی بر میاد اینا قدرت کامل پلی 3 نیست با اینکه تو کل دنیا همچین بازیی کسی به عمرش ندیده اما از این بهتراش میاد برای پلی 3نقل قول:
من سر این قضیه با خیلیا بحث کردم نتیجه نداده . عزیز سی دی اورجینال عین ایران نیست که زده باشه 2 گیگ 700 مگ استفاده ازش شده باشه . وقتی حجم یه بازی 5 گیگه یه بازی 50 گیگ مطمئنا از همه لحاظ 50 گیگیه سر تره و از تک تک کیلوبایت هاش توی یه قسمت بازی استفاده شده و واضح ترین تفاوت گرافیکه بعد طولانی تر بودن داستان و ... که هر کدومش یه حسن محسوب میشه برا بازی پس هر چی حجم بازی بالاتر باشه به نحوی گرافیک هم بالاتره:46:البته استثنا همه جا وجود دارهنقل قول:
در ضمن شما تا آخر سال 2012 هیچ بازیی رو از لحاظ گرافیکی با آنچارتد 3 مقایسه نکن تا بعد اون ببینیم خدا چی میخواد اون وقت شما میگی بتلفید 3 گرافیک بیشتری داره؟:31:عمرا به پای این نمیرسه گرافیک هیچ بازیی در حال حاضر:40:
مرادی کاری با بالا بودن یا پایین بودن گرافیک این بازی و خدای جنگ ندارم من میگم که اون بازی کنسول رو خیلی تو زحمت انداخت و بیشتر از باقی بازی ها کنسول زودتر و بیشتر داغ میکردنقل قول:
کلا خدای جنگ رو میشه از جمله بازی هایی دونست که از نهایت قدرت گرافیکی کنسول های امروزی استفاده کرده بود که اینم برمیگرده به همون به زور افتادن کنسول
خب منم بالاخره دستم به بازی رسید.صبح گرفتما ولی این جی تی لامصب هرچی میری باز دلت میخواد بری:31:
الان که آنچارتد رو گذاشتم موهای تنم سیخ شد.چقدر زیبا کار شده این بازی.محیطش آدم رو میخ کوب میکنه
و فقط میشینی تماشا میکنی.حالا میرم جلو تر ببینم چه خبره.ببینم باگ ستم پیدا میکنم یا نه:31:
WTF...........:18:نقل قول:
دوست عزیز من با این توضیحات شما فهمیدم که چقدر معلوماتم از شما کمتر شما درست می گین:
1- حتما حجم رو گرافیک تاثیر داره
2- بتلفیلد DX11 هم گرافیکش اراانچارتد 3 کمتر(الان دقت کردم دیدم اره کمتر)
موفق باشین......... .
اقا شرمنده من فکر کردم داری در مورد gear3 و رقابت گرافیکی اینا صحبت می کن که خواستم بگم طراحی هنری و وسواس ناتی داگ خیلی بهتر بوده.......:31:نقل قول:
شرمنده من god of war3 رو با gears of war3 اشتباه گرفتم....
.
.
.
مجموع امتیازات بازی اروم اروم داره میاد پایین....
یکی از سایت ها به بازی امتیاز 4 داده که من براتون لیستی از نمرات این سایت رو براتون میزارم..
با این اوضاع ضعیفترین بازی سال از این سایت انچارتدخواهدشد...
خوبیش هم اینجاست که سریع در متا ثبت میشه و هنوز امتیازات 10 پشت درهای بسته موندن و ثبت نشدن واقعا چراباید همچین ساتهایی که به بازی هایی مثل این یا Geow 3 میان امتیازات پایین میدن باید زود در متا ثبت بشن و حتی سایت هایی که تا دیروز در لیست این متا بودن امروز از لیست این سایت بیرون برن که به انچارتد 10 دادن درحالی که تا دیروز سریع ثبت میشدن شخصا میتونم نتیجه بگیرم متا هم داره ارزش خودشو پایین میاره
که سایت های خوشحالی رو سریع میندازه تو لیست
شخصا یک نتیجه میتونم بگیرم که مجموع امتیازات بازی تا 85 هم پایین خواهد امد و نتیجه دومیم اینه که به خوبی مخالفت و کم ارزش جلوه دادن عناوین سونی در دنیا داره به رخ کشیده میشه
منم مثل همه از پایین اومدن امتیازات این بازی خوشحالم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و 85 به بالا بگیره ظلمیه درحق این بازی..
یاحق
یک امتیاز دیگه که الان داده شد و شاید سال بعد ثبت بشه..
پستمو ویرایش کردم عکسارو هم درسیدم...مرسینقل قول:
نقد نبود بابا همش تعریف بود: دینقل قول:
مرسی عزیز که خوندیش
آره بابا کشتنمون از بس دنبال نهایت قدرت کنسولا بودن: دی از geow2وU2 هی اینو میگفتن و هی ضایع شدن: دی geow3 و U3 نشون دادن این دو کنسول هنوز میتونن میزبان بازی های بزرگ باشن...نقل قول:
+
جزییات و تنوع و رزولوشن تکسچرهای هیچ کدوم به این بازی نمیرسن...لامصبا واسه یه تیکه زنگزدگیه کوچیکم تکسچر ساختن...اصلا سردرد میگیری از این همه دقت به جزییات: دی
+
در مورد آب هم این بازی سعی نکرده یه آب شفاف و زیبای اقیانوسی نمایش بده بلکه خیلی ماهرانه آب دریای طوفانیو که بعضا در مناطق اسکله ای کثیف هم هست رو به نمایش گذاشته... امواج و بالا پایین شدن آب هم عالیه... شما مدام بالا پایین میشین و ثابت نیستین و امواج شمارو جابجا میکنن فقط یه ایرادی که هست عدم برگشت خوب آب بعد از برخورد به دیواره ی کشتی یا اسکلس که میتونست با موج خوردن دوباره بهتر دربیاد.
یه کار جالبی هم که کردن تا به شکل مناسبی از شنای زیاد شما در فواصل دور جلوگیری کنن این بود که بعد از مدتی شنا به سمت وسط دریا موج های بزرگی شمارو برمیگردونن که در واقعیت هم همینطور هست و نیومدن یه دیوار مجازی در مقابل شما بذارن.
یا در صحرا وقتی زیاد به این طرف و اون طرف برید با تپه ای که قابل صعود نیست مواجه میشید یا نِــتن از خستگی روی زمین میشینه که حرکت هوشمندانه ایه!
+
این ویدئو هم ببینید:
پشت صحنه ی موشن کپچر بازیه که همیشه یکی از ارکان اصلیه بازی بوده بخصوص تو این شماره که حرکات نِــتن روی شن های روان مثال زدنیه.کد:http://www.youtube.com/watch?v=cnxZP2UtRME&feature=player_embedded
آقا محمد شماهم گیر دادی هی پر گرافیک ترین : دی یعنی چی پرگرافیک مگه کیلوییه: دی ;)نقل قول:
پرگرافیک ترین بازیه جهان
نه ببین اصلا بحث مقایسه این مدلی مورد داره...نقل قول:
شاید gears3 از لحاظ مجموع گرافیک تکنیکی فرق زیادی با uncharted3 نداشته باشه ولی ازلحاظ گرافیک بصری و دقت به جرییات از انچارتد عقبتره که علتشم گفتم .......
باید اول ببینیم بازی سبک و حال و هواش چیه و گرافیکی که مناسبشه چیه بعد ببینیم سازنده هاش خوب تونستن بلحاظ بصری از پس القای اتمسفر داستان و حال و هواش بربیان یانه...
U3 سبک ریل رو دنبال میکنه حالا درسته رنگ هارو اشباع میکنه اما در کل ریــِله . CoD و BF و MoH هم همینطور اما مثلا Geow سبک گرافیکش متفاوته دنیاش متفاوته و بیشتر فانتزیه ...هر سه هم موفقن... یا Halo هم فضای خاص فانتزیه خودشو داره که اونم حس لازمه رو که مطابق با داستانه رو میده و نباید فقط به کیفیت تکسچرها نگاه کرد چون تو خیلی از بازیها با نورپردازیه مناسب تکسچرهای متوسط رو خیلی جذاب نشون میدن و باید در مجموع راجع به گرافیکشون نظر داد.
شما وقتی CoD بازی میکنید اصلا حس نمیکنید ضعفی وجود داره و غرق بازی میشید و اینه که مهمه...یا Geow هم همینطور...
وظیفه ی طراحای محیط های بازی اینه که شمارو غرق در اتمسفری و داستانی کنن که نیازه تا شما با بازی همراه بشید...
در بتمن هم این اتفاق میفته و در AC هم همینطور با اینکه در مقام مقایسه تکنیک های بصری که در این بازی ها بکار رفته با هم متفاوته و یکی بهتر و یک ضعیف تره اما مهم اینه که به گیمر در اون حدی که چشمانش نیاز داره تا غرق بشه در بازی اون چه که لازمه رو ارئه بدن همین.
بازی K&L2 به لحاظ تکنولوژی از بازی هایی که بالا مثال زدم پایین تره ولی باز در داستان غرق و اون حس فرار و درگیری های خیابونی و زد و خورد رو به خوبی حس میکنید و موقع بازی حس نمیکنید مشکل آنچنانی با گرافیک بازی دارید و اینه که مهمه و کافیه... این بازی یکی از همون بازیهایی که با نورپردازی و سایه زنیه حرفه ای و واقع گرایانه و افکت های سینمایی تکسچرهای بعضا ضعیف یا متوسط بازی رو جبران کردن.
سلیقه هم مهمه...یکی ممکنه با حال و هوای تاریک و سرد و دلگیر و البته ریــِله Darknes1 حال کنه یکی ممکنه با گرافیک سِل شِید و کمیکِ شماره دومش.
اینجا U3 سنگ بزرگ برداشته و با توجه به سبک ریــِلی که کار میکنه فضاهایی رو انتخاب کرده که ایجادشون از پس هر تیمی برنمیاد اما موفق بوده و چون محیط های طبیعی و قابل درک رو هم انتخاب کردن با مذاق اکثریت جور دراومده...
همونطور که خودت یبار گفتی اینا با این امتیازا میخوان اسمی در کنن...نقل قول:
یکی از سایت ها به بازی امتیاز 4 داده که من براتون لیستی از نمرات این سایت رو براتون میزارم..
ولی حالا یکی از ایرادات بازیو میگم چون دیگه فکر کنم چندنفری بازی کردن دیگه...ولی اسپویل میکنم که مزه بازی نره:
محتوای مخفی: باس فایت
ببینم امکانش هس که اینم یه روزی مثل l.a noire واسه pc بیاد؟؟؟؟؟؟
اینکه که کاملا درسته حسین جان.......... .تو بازی مثه gears بعد از تکسچر و نورپردازی عامل مهم حفظ فریم و .هست و مثلا نمیشه گرافیک یه بازی openworld رو با یه بازی fps مقایسه کرد..نقل قول:
نه ببین اصلا بحث مقایسه این مدلی مورد داره...
باید اول ببینیم بازی سبک و حال و هواش چیه و گرافیکی که مناسبشه چیه بعد ببینیم سازنده هاش خوب تونستن بلحاظ بصری از پس القای اتمسفر داستان و حال و هواش بربیان یانه...
U3 سبک ریل رو دنبال میکنه حالا درسته رنگ هارو اشباع میکنه اما در کل ریــِله . CoD و BF و MoH هم همینطور اما مثلا Geow سبک گرافیکش متفاوته دنیاش متفاوته و بیشتر فانتزیه ...هر سه هم موفقن... یا Halo هم فضای خاص فانتزیه خودشو داره که اونم حس لازمه رو که مطابق با داستانه رو میده و نباید فقط به کیفیت تکسچرها نگاه کرد چون تو خیلی از بازیها با نورپردازیه مناسب تکسچرهای متوسط رو خیلی جذاب نشون میدن و باید در مجموع راجع به گرافیکشون نظر داد.
ولی
مساله در اینه که در انچارتد به طراحی جرییات به نمره 19 راضی نیستن(در سبک خودشون) و همشه میخوان 20 باشن..... .
اینو من در این نسل فقط تو این بازی دیدم و تحسین برانگیز ......
یه لیستی هست که نشون میده کدوم سایتا تو متا ثبت میشن و کلا ثابت این لیست .....در نتیجه همه امتیازا یواش یواش تو متا ثبت میشه مگر اینکه کلا یه نسخه از بازی رو ندن به اون سایت تا نقد کنه و امتیازش پایین نیاد(کاری به با بتلفیلد کردن و فعلا امتیازش رو با تعداد نقدای کم 89 نگهداشتن و گرنه مطمینا کمتر میشد :31:)نقل قول:
+
این جور سایتای مریض هم سر هر بازی هستن و نسبت به همه بازیهای همه پلتفرما مسخره بازی درمیارن(استثنایی ندارن:31:)
.
..
بابا حامد چرا الکی شلوغش میکنینقل قول:
خوبیش هم اینجاست که سریع در متا ثبت میشه و هنوز امتیازات 10 پشت درهای بسته موندن و ثبت نشدن واقعا چراباید همچین ساتهایی که به بازی هایی مثل این یا Geow 3 میان امتیازات پایین میدن باید زود در متا ثبت بشن و حتی سایت هایی که تا دیروز در لیست این متا بودن امروز از لیست این سایت بیرون برن که به انچارتد 10 دادن درحالی که تا دیروز سریع ثبت میشدن شخصا میتونم نتیجه بگیرم متا هم داره ارزش خودشو پایین میاره
این سایتی که داده 4 از اسمش (HonestGamers) که پیداست می خواسته صادق باشه با بچه ها : دی
+
اووو چه اوجی گرفتی اینجا : دینقل قول:
شخصا یک نتیجه میتونم بگیرم که مجموع امتیازات بازی تا 85 هم پایین خواهد امد و نتیجه دومیم اینه که به خوبی مخالفت و کم ارزش جلوه دادن عناوین سونی در دنیا داره به رخ کشیده میشه
بعد اون 5 که براش تو متا ثبت شده از یه سایت مجهول الهویه هست که به Borderlands نمره 3.3 داده بود نوشته بود "utterly boring and lifeless"
این سایت رویش همینطوریه و به بازیهای بزرگ بعضی وقتا حال میده : دی
یا یه سایتی به مس افکت داده بود 5.4 و نوشته بود از لحاظ که نگاه کنی بازی متوسطی هست یا یکی دیگه بهش 6.7 داده بود.
پس فقط برا سونی نیست... اون موقع مس افکت انحصاری x360 بود ;)
مثلا GameShark به هیلو ریچ داد 5
کلا به نظر من ایادی استکبار غرب در کاره تا یه کمپانی مظلوم شرقی کوچیک بشه و البته با این امتیازا می خوان جنبش وال استریت رو از ذهن جهانیان دور کنند : دی
اوه اوه حجم این بازی چقدر زیاده از نظر گرافیک ایا میشه با کرایسیس pc مقایسش کرد
من که کنسول ندارم ولی به نظر خیلی بازی عالی میاد بخصوص از لحاظ تکسچر ها عالی کار شده
سلام
این بازی واسه PC هم میاد؟؟؟
یه سوال دیگه:
شاید عجیب باشه ولی برام مهمه
بازی چه تاریخیرو به تصویر کشیده؟؟
نقل قول:نه . واسه PC نمیاد و انحصاری PS 3 هستشنقل قول:
نه داداش یه حجم نیست Crysis 2 از DX 11 پشتیبانی میکنه اما این از DX 9 یعنی به پاش نمیرسه اما در نوع خودش شاهکاره ( شایدم بهترین این نسل در سبک adventure )نقل قول:
شاهکار بزرگ دیگر در عنوان های سونی! شاهکاری دیگر در بزرگترین عنوان! شاهکاری دیگر در بهترین شدن!
همانطور که FF به عنوان برترین نقش آفرینی انتخاب شد البته تا شماره 12 : دی حال در کنار اون GOW , GT , MGS و شاهکار های دیگه اینبار آنچارتد در شماره سوم شاهکاری فراتر از شاهکار شماره دوم منتشر شد! این عنوان آنچارتد 3 با حضور بهترین شخصیت سری بازی های پلتفرمر اکشن مخفی کاری و... ناتان دریک! : دی
واقعا جزئیات بازی بالاست! بهترین و حرفه ای ترین طراحی در جزئیات یک کارکتر که در عنوانی به این صورت نبوده! تا جزئیات ریز تو بازی بهش توجه شده!
همونطور که همه چیز فیزیک دارد شن های صحرا هم فیزیک دارد! : دی
جالب اینجاست مثل دیگر عنوان با دیر لود شدن تکسچر مواجه نیست ولی گیم اسپات به این عنوان 9 میدهد : دی
صدا گذاری در بالاترین کیفیت در عنوان های 2011 و البته در حد شماره دوم که در مواردی فراتر از اون تونست نشون بده ناتی داگ چقدر میتونه دیگر عنوان ها رو صاف کنه!!!
به جزئیات دیگه هم میشه توجه کرد به خصوص حرکات جدید ناتان که چند مدل حرکت کیک و آپارگاد رو براش بوجود اوردن و از همه جالب تر میشه قسمت هایی رو واقعا مخفی کاری پیش برد البته مخفی کاری تقریبا خطی که در نوع خودش شاهکار هست!
بوجود اوردن ساختاری گرافیک و این مدل که در شماره دوم هم بود البته با محیط های جدید و رفتن یخ ها و محیط های گرمسیری و سرد مثل هیمالیا و اومدن در مناطق گرم و صحرا با جزئیات بالا واقعا دیدنی هست! تا خودتون شن های روان رو حس نکنید متوجه این شاهکار نمیشید!
حرکات کارکتر ها واقعا شاهکار هست همینطور حرکات الینا و ویکتور تو بازی خیلی بهتر از شماره قبل هست!
در این شماره باز هم شاهکاری در داستان بازی وجود دارد و با محیط های بازی یک جو بسیار جالب رو بوجود میاره در کل عالی هست البته نقد کامل هم هست که بازی رو صاف کنم قرار میدم : دی
ممنون:11:
HonestGamer 4 از 10 داده به بازی....:18:
نمیدونم اینا رو چه حسابی نمره میدن...
معلوماتت کم نیست اما بنا به یه دلایلی داری خودتو به کوچه علی چپ میزنی:46:نقل قول:
حجم روی گرافیک تاثیر داره صد در صد خوب یه نمونه برام مثال بزن میخوای من 100 تا مثال بزنم؟
گرافیک اساسینز 1 بیشتر بود ( 7 گیگ ) یا اساسینز برادری (21 گیگ ) ؟
گرافیک خدای جنگ 2 بیشتر بود (4 گیگ ) یا خدای جنگ 3 (32 گیگ ) ؟
گرافیک کیل زون 2 بالاتر بود ( 13 گیگ ) یا گرافیک کیل زون 3 (42 گیگ ) ؟
گرافیک آنچارتد 2 بیشتر بود ( 22 گیگ ) یا گرافیک آنچارتد 3 ( 50 گیگ ) ؟
گرافیک مدرن وار فار 1 بیشتر بود ( 5 گیگ ) یا گرافیک بلک اپس (18 گیگ) ؟
دیگه چند تا دیگه برات مثال بزنم؟بخوای 1000 تا دیگه میزنم ولی فکر کنم با همینا متوجه شی
صد در صد هر چی حجم بازی بیشتر باشه گرافیک بازی بهتره . منظورم مگابایتی و 1 گیگ اینطورا نیست اما هزار در صد یه بازی 80 گیگی گرافیکش از یه بازیه 40 گیگی به واضح بیشتر و غول تره حالا شما بگو نیست:31:
ولی حالا بحث دوم درباره بتلفیلد 3 من بازی نکردم دمو و عکسا رو دیدم که معمولا بهترین ها رو برای دمو و عکس میذارن به نظر شخصیه خودم گرافیک آنچارتد 3 خیلی بهتره . اما قضیه اول نظر من نیست بهت ثابت کردم تو هم برامون مثال بزن تا ما قانع شیم:40:
نمیخوام برام توضیح بدی آقا پردازش این فلانه سی دی اون اینجوری هارد این اینجوریه نه دمت گرم . فقط مثال بزن مثل من با مثال من متوجه میشم:31:
---------- Post added at 02:50 PM ---------- Previous post was at 02:49 PM ----------
نه آقا از لحاظ گرافیک فعلا با هیچ بازیی مقایسه نمیشه کرد:31:حتما برو یه کلوپی جایی بازی کن تا متوجه شی چی میگمنقل قول:
کیلویی نیست گیگیه:31:نقل قول:
پر گرافیک ترینه دیگه خوبه دارید با چشمتون میبینید و انکار میکنید دیگه من چی بگم آخه 99 درصد سایتهای معتبر به گرافیک بازی(کاری به کل امتیاز ندارم ) از 10 10 دادن بازی رو هم که ماشاالله تهیه کردید دارید بازی میکنید عکس و دمو ها هم که موجوده دیگه نمیدونم چرا بعضیا قبول نمیکنن تا به امروز بازیی به این گرافیک تولید نشده من با مثال متوجه میشم اگه میشه مقایسه کرد اسم بازیی رو هم سطح این بازی از لحاظ گرافیکی بیارید من قانع میشم (البته غیر از نظر شخصیتون بر اساس همین امتیاز و آمارها )یا مقایسه ی 2 تا عکس یا دو تا دمو
جواب شما در دو دلیل :نقل قول:
1-پدیده ای به نام فشرده سازی یا زیپ کردن داریم... یه بازی مولتی پلتفرم واسه ایکس باکس میاد و تو یه dvd9 جا می گیره ولی همون بازی تو پلی استیشن میشه 20 گیگ......پس یعنی تو پلی استیشن گرافیک بیشتری داره؟؟؟؟
پلی استیشن به خاطر داشتن blue ray و داشتن حجم بیشتر سازنده ها نیازی به فشرده سازی بازی نمی بینن و بازی رو با همون حجم مثلا 30 گیگیش وارد دیسک می کنن و نیازی به فشرده سازی نمی ببنن...... .
2-مورد دوم هم به این برمیگرده که شما برو محتویات داخل دیسک اکثر بازیهای پلی استیشن رو ببین اکثرا پشت صحنه بازیها رو گذاشتن توش یا امکانات دیگه یا مثلا بازی کیلزون 3 حدود 20 گیگش فقط 3d شدن بازی بودو بدون اون 20 گیگ هم گرافیک کیلزون همون بود.......... .
+
همین بازی انچارتد اگر واسه ایکس باکس میمود سازنده ها بالجبار مجبور به فشرده سازی میشدن و بازی رو تو یه dvd9 جاش می کردن......(پس اونوقت چون حجمش کمتر شده گرافیکش میاد پایین؟؟؟)
.
.
بحث با اینکه داره به حاشیه میره ولی آماری که میدین خیلی خیلی جالبه!نقل قول:
با عناوینی انحصاری کنسول کاری ندارم چون از محتواشون خبری ندارم. اما جالبه که میگن AC:B هست 21 گیگ و COD:BO هم هست 18 گیگ... حجم اینا اینقدره؟ اولی 8.5 گیگه و دومی 7.8 گیگ البته رو پی سی! :eh:
چرا بحث تو بحث میاری من دارم بازیهای پلی 3 رو میگم ایکس باکس ندارم که توی پلی 3 هر چی حجم بازیا بیشتر باشه نسبت به بازیای دیگه پرگرافیک تره کاری به ایکس باکس هم ندارم:10:البته راجع به اونم صدق میکنه ها اما زیاد اطلاعات ندارم:46:نقل قول:
اولا که نظرات مساعد دوستان رو شنیدم روحیه گرفتم و مخصوصا نقد حسین که روحیه دابل ایکس بود
من ترم قبل خواستم معدلم الف بشه 21 واحد درس برداشتم شدید خوندم اخر ترم که اومدم دیدم همه نمراتم بالای 16 یدونه نمره 2 اونجا زده شده اونم 3 واحدی بود زد مشروطم کرد ...(حالا بماند موضوع چی بود)
الان ملت می پرسن چی شد گفتم خوب چند واحد ؟ میگم 14واحد، هیجان میریزن که چی شده چرا نخوندی ضعیف بودی از این حرفا الان اون یدونه کار دست ادم میده...مثل همین
قابلی نداشت وظیفه بود...نقل قول:
پستمو ویرایش کردم عکسارو هم درسیدم...مرسی
مس افکت 1 رو میگی..؟نقل قول:
پس فقط برا سونی نیست... اون موقع مس افکت انحصاری x360 بود
دو که انحصاری نبود...
محمد جان کاری به صحبت هام ندارم ولی محل سکونتت رو می پرستم :31: فقط صیر کن PS4 بیاد با هم بریم
داداش من چی میگی؟دیگه از صفحه تلویزیون هم باید عکس بگیرم براتون؟عجب بابا:31:نقل قول:
حالا شاید یکی دو گیگ اینور اونور بگم اما نه اینقدررر
توی هارد من حجم برادر هوت 21 گیگه و حجم بلک اپس 18 :46:
gamechronicles
10/10
Visuals are breathtaking, even if they don’t manage to reach the 1080p mark. The level of architectural detail, gorgeous scenery, and detailed textures create some of the most colorful and stylized photo-realistic backdrops for any PS3 game to date. All of the animation is fluid and lifelike, the combat moves all flow together naturally, often with surprising results. I did the opening bar fight four times and it never played out the exact same way twice. The lighting, the shadows, and the special effects like fire, water, smoke, and a million spiders invading your screen are pure perfection and set a new graphics standard for PS3 gameplay. Uncharted 3 even supports 3D, and there are definitely some scenes that look incredible with this extra layer of depth
بعضی وقتها صحنه های بازی از این تصویر هم بالاتر نشون میده....
کد:http://www.emgn.com/wp-content/uploads/2011/09/Uncharted-3-Screenshot.jpg
سایت honestgamers به بازی امتیاز 4 از 10 داد :
کد:http://www.honestgamers.com/reviews/9640.html