آنتی ویروس شید درسته که هنوز در بازار جا باز نکرده ، امنیتش (مثلا) کمه و ...
اما مهم ترین چیز ایرانی بودنشه
بومی بودنشه
هر کس می تونه در قوی تر شدنش شرکت کنه خوبه که کم نذاره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
آنتی ویروس شید درسته که هنوز در بازار جا باز نکرده ، امنیتش (مثلا) کمه و ...
اما مهم ترین چیز ایرانی بودنشه
بومی بودنشه
هر کس می تونه در قوی تر شدنش شرکت کنه خوبه که کم نذاره
مهم ترین چیزش دزدی بودنشهنقل قول:
کجاش ایرانیه؟
من از این آنتی ویروس داشتم، زیاد جالب نیست! :23:
نمیشه گفت دزدی. خودشون تو سایتشون نوشته اند:
ضد ویروس شید با استفاده همزمان از موتورهای ضد ویروس قوی (نود32 و آویرا) قادر است درصد بالاتری در شناسایی ویروسهای شناخته شده را فراهم آورد.
خوب بقیه شرکت های آنتی ویروس ساز، مرض دارند از ترکیب دو موتور استفاده نمیکنند؟ اصلا می تونند 5 تا موتور رو ترکیب کنند! این که بهتره!
اصولا برای انتخاب آنتی ویروس این چیزها مهم نیست که! مگه ما میخواهیم به جنگ ویروس ها بریم؟!!
اصولا کاربر به دنبال امنیت در مرور صفحات وب و اطمینان از فلشهاییست که به کامپیوتر می زنه. بیشتر از این معمولا درصد خیلی کمیه. بهتره این دوستان حواسشون باشه که مثلا کومودو، مفت و مجانی آنتی ویروس و فایروال میده بیرون و این سوال ترایال های شرکتهای مهم مثل کاسپر و اوست و غیره است.
در پایان، شخصا دو بار با وجود نود 32 نسخه 4 دچار ویروس شده ام و این اوست بود که به فریادم رسید! سکوریتی سوئیت های محبوب من همین کاسپر و اوست هستند.
ویرایش...
این دو تا رو هم از بخش FAQ بخونید بد نیست:
چگونه میتواتم آپدیتهای شید را برای نصب مجدد یا نصب بر روی رایانه دیگری ذخیره کنم؟
این کار در حال حاضر امکان پذیر نیست.
شید فقط یک آنتی ویروس است. پس در برابر تهدیدات اینترنتی باید چه کرد؟
به نظر ما فایروال و امکانات امنیتی موجود در اکثر ویندوزها (بخصوص نسخههای جدید) برای کاربران خانگی کافی است. لازم است بدانید که اکثر حملههای اینترنتی نیز از طریق ضدویروس شید قابل جلوگیری است چرا که در تقریبا تمام آنها فایلی بر روی رایانه ایجاد میگردد و محافظ فایل ضدویروس شید قابلیت شناسایی و حذف آن را دارد. ضمنا بدلیل پیشنهادات کاربران شید، شرکت شید در حال آماده سازی پک امنیتی شید نیز میباشد که در ماههای آینده در اختیار کاربران قرار خواهد گرفت. (ارتقا به پک امنیتی شید برای کاربران ضدویروس شید رایگان
خواهد بود)
یعنی فایروال ویندوز کافیه! واویلا!
سلام دوست گل این مثلا آنتی ویروس فقط از آپدیت های این دو شرکت استفاده میکنه نه از موتور آنتی هانقل قول:
اگر اینقدر ساده بود دسترسی به سورس های یه آنتی ویروس معتبر و مشهور که باید فاتحه شون را میخوندند
ضمنا شید فکر نکنم بتونه امنیت سیستم شما را بخوبی پوشش بده چه برسه امنیت ویگردی شما را تامین کنه
حرف شما رو قبول ندارم.چرا؟نقل قول:
چون من تست کردم و واقعآ توی شناسایی ویروس ها چیزی کم نذاشته!در مورد فایروال هم نرم افزارهای رایگان زیاد هست.
شما امتحان کردین؟حتمآ امتحان کنید تا نظرتون عوض بشه.
سلام.
بحث روی خوبی یا بدی نیست. حتی اگه فلیم رو هم در حالت Zero hour شناسایی میکرد بازهم غیرقانونی و دزدی هستش.
من موقعی میرم نصبش میکنم که مطمئن بشم این آنتی ویروس به صورت Legal دارای License هست.
خارج ازین بحث در پاره ای از بررسی ها دیده شده این برنامه استفاده های جاسوسی هم میکنه :
و از طرف دیگه هیچ لایسنس یا permission دریافت نکرده.
منبع کلی :
که در آخر هم سرونوشت این تاپیک بسته شدنش بود در سایت Wildersecurity
ما که هیچ چیزی نداریم که جاسوسی کنن.
به نظرم اونها چون این انتی ویروس رو غیرقانونی می دونن سعی در تخریبش دارن.
مهم برای همه اینه که انتی ویروس خوب کار کنه که خدا رو شکر هیچ مشکلی نداره.
تخریب این آنتی ویروس (یا بهتر بگیم فیک آنتی ) چه سودی واسه ما داره ؟؟نقل قول:
جالب اینجاست در فروم Wildersecurity با حالت تعجب در مورد این برنامه صحبت میکنن و نمیتونن به این راحتی ها باور کنن :دی
نمیدونم این هادی که این تاپیک رو در فروم بالا زده هدفش چی بوده فقط باعث آبروریزی ایرانیان میشه متاسفانه !!
باید به روی کسی که با ساخت این برنامه باعث این آبروریزی شده تف کرد. بی شرافتی تا کجا پیش رفته که آبروی یک ملتو می ریزه.نقل قول:
نمی دونم بعضی ها کجا بزرگ میشن که دزدی میره توی رگ و ریششون.
نقل قول:
بخاطر اینکه بدونی من لایسنس این آنتی ویروس جعلی را هم دارم خواستی برات بفرستم پول خودت را براش حروم نکنی
ضمنا من نمیدونم این پول لایسنس را اینها برای چه چیزی دریافت میکنند ؟؟!!
چیزی که به آنها تعلق ندارند ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!
ما ها مسلمان هستیم اگر نیستم که هیچ اما اگر هستیم این کار دزدی و حرام 100 درصد است بدون شک
موفق باشید
اینکه شما چیزی واسه دزدیده شدن ندارید دلیل نمی شه به یک تقلب، آفرین بگیم!
بنده قصد طرفداری ندارم.نقل قول:
گفته شده بود جاسوسی می کنه.منم پاسخ دادم چیزی واسه جاسوسی نداریم.به هیچ کس هم افرین نگفتم
فقط میگم که به عنوان یک انتی ویروس خوب عمل کرده.شما میگید ما مسلمانیم!به نظر شما این همه سایتها میرن دانلود افلاین میزارن یا سریال های لو رفته میزارن و خیلی از ماها استفاده می کنیم,حلاله که حالا میگیم این کار حرامه؟خدا پیغمبریش ویندوزی که ازش استفاده می کنیم,قانونیه؟یکی سرچ در رابطه با نود 32 بکنید ببینید چقدر ایرانی ها خلاقیت نشون دادن!!!نقل قول:
فقط چون یک نفر ایرانی داره سود می کنه خیلی از ماها طاقت دیدن این همه سود رو برای هم وطنمون رو نداریم!
eset نام ایران رو حذف کرده,ایا ما غیرت ایرانی نداریم که بریم لایسنس تهیه کنیم و پولش رو بریزیم تو جیبشون و بگیم دستتون درد نکنه که نام ایران رو از لیستتون حذف کردید؟
به نظر من لایسنس خریدن از این جور ادم ها حرامه که حق ایرانی بودنمون رو ازمون گرفتن.
زنده باد ایران ایران ایران!
شما چند سالته؟نقل قول:
استفاده از کرک یا سریال یا هر محصول تقلبی به شخص بر میگرده نه ملت. اما وقتی یک محصولی از دست رنج دیگران تهیه میشه و در یک کشور فروش میره و اون کشور جلوشو نمی گیره و مردم هم استقبال کنن یعنی شرافتی که زیر پا رفته.
این ربطی به این نداره که شما توی خونت 6 تا قوطی مشروب داری. مهم اینه 6 تا مشروب ندزدیه باشی و با نام دیگه بفروشی!
یک نفر ایرانی داره چون خودش چیزی از شرافت حالیش نیست داره یک ملتو زیر سوال میبره!
Eset محصول خودشه ، خودشم تصمیم میگره، اگر اون دوست نداره ما استفاده کنیم مال خودشه. اگر هم شما به هر طریقی لایسنس اونو خرید کنی به خودت بر می گرده با این حال میدونی که پولت به سازندگان اصلیش میرسه.
اما وقتی می دونید که پولتون توی جیب دزدی میره که از محصول دیگران درآمدی تهیه کرده و اگاهانه جیبشو پر می کنید من به وجود بعضی چیزا شک می کنم.
این ها تحریمات را بهانه کرده اند که جیب شما را بزنند. حال باید فکر کرد چه کسی بزرگشون کرده که اینطوری شدن!!
نه عزیزجان باور بفرمایید اینجا کسی نمیخواد هم وطن رو خراب کنه. همه عاشق این هستن که ایران در سطح جهانی مطرح بشه.
به عنوان مثال ، چرا پس اینجا کسی به آنتی ویروس ایمن کاری نداره با اینکه اونم نمیشه گفت کار ایرانیه... ولی هیچکس نقضش
نمیکنه.... همین سریال نامبر های آنتی ویروس ها هم کار درستی نیست ، ویندوز هم کار درستی نیست که ما داریم استفاده
میکنیم.... مشکل اینه که داخل ایران فقط اگه مجبور بشیم پای چیزی پول میدیم ، مثلا شما نمیتونی بدون هزینه کرد ، بری ماشین
بگیری، باید حتما هزینه کنی... ولی داخل دنیای نت و امنیت ، به دلیل اینکه مجبور نیستیم ، سریال مجانی رو میزنیم به ویندوز و AV
و.... . بخدا اون تیم درشرکتهایی مث ایویرا و یا ناد و یا هرشرکتی دیگه ای که میشینه نت رو مانیتور میکنه تهدید هارو کشف میکنه بعد
میاد آپدیت اون رو در قالب پکت میده پوستش کنده میشه ، اونوقت خدارو خوش میاد که مسئولین شید بشینن تا آپدیت بیاد بریزن توی
این محصول و بفروشن به مردم ؟ تازه محصولی که خودش تروجان هستش.... یعنی با یک تیر چند نشون رو میزنن.
ناد32 وبسایت این آنتی ویروس رو بلاک کرده... با این وجود میگن که مثلا ما موتور ناد رو خریدیم!
دوست گل کاملا استدلال شما اشتباههنقل قول:
اینکه فرد از کرک استفاده میکنه کاملا مساله شخصی هست و اکثر شرکت ها به آن واقف هستند و حتی در بسیاری موارد راضی به کرک آن هم هستند
برای مثال برای آنتی ویروس ها این خیلی مفید هست چون میتونه جنبه تبلیغاتی برای فروش اون شرکت باشه
ضمنا ایران اصلا بازار قابل توجهی نیست که شرکت ها روی اون حساسیت داشته باشند
ضمنا این را بدون براشون کاری نداره در کرک را تخته کنند مطمئن باش در این مسئله سود هایی وجود داره وگرنه شرکتی که هزاران متخصص امنیت داره براحتی میتونه جلوی کرک محصولش را بگیره
ولی کار موقعی بالا میگیره که طرف جنبه تجاری اون هم در بعد ملی یه کشور بهش میده که صدای همه در می آید چون دیگه بحث فرد نیست و بحث تجاری وسیع و حیثیت ملی در میان است
توی خود آمریکا هم کرک و استفاده از کرک هست و هر جای دنیا هست و این دیگه مسئله جا افتاده ای هست عزیز و بحثی روش نیست
در مورد شید میتونم بگم : تروجانی با حجم 91 مگابایت
حتی دست فلیم 20 مگابایتی رو از پشت بسته:happy:
سلام به نظرم انتی ویروس خوبی هست و سیستم من به مشکلی بر نخورده ولی در مورد اینکه دزدی و ......... خوب این مورد کمی دردسر ساز هست چون اگر دزدی باشه ما هم مال خر به حساب میام و دزدی هم حق الناس به حساب میاد برای همین الان هم یک سالش تموم شده دیگه نخریدم ولی الان میخوام اینترنت سکوریتی که انتی ویروس هم داشته باشه برای لپ تابم بخرم و کدوم برند هست که سرعت سیستم و اینترنت رو پایین نیاره و از لحاظ حفاظتی عالی باشه تا من بخرم ؟ممنون
یک سال با یک آنتی ویروس؟!!
برای من که غیر ممکنه!
من همیشه از ترایال استفاده می کنم. هم قانونی هست و بدون مشکل و هم کرک نشده و صحیح و سالم.
کاسپر و بیت دفندر و نورتون و ترند میکروسیستمز و خوب هستند.
اوست و ای وی جی ایران رو تحریم کرده اند.
همچنین مک آفی.
بولگارد هم خوبه و من چند بار دانلودش کردم که نمی دونم چرا فایل دانلود شده ایراد داشت و الان یه برنامه دیگه دارم.
انتخاب با خودتونه. بهترین کار اینه که همواره از همه برنامه ها استفاده کنید.
نود32 هم کمی ضعیف هست در کل.
کومودو هم فایروال خوبی داره در برابر آنتی ویروس نسبتا ضعیفش.
البته CIS جدید طوری هست که آنتی ویروس و فایروال قابل تفکیک نیست. قبلا بود.
سلام دوستان عزیز
این چیزایی که در مورد آنتی ویروس شید میشنوید همش حرفای بیهوده ای بیش نیست
ایران اگه میتونست آنتی ویروس بنویسه
پس چرا دو تا آنتی ویروس خارجی رو با هم ترکیب کرد؟!
آنتی ویروس ایرانیی که از ترکیب 2 آنتی ویروس ضعیف ناد 32 و آویرا ساخته بشه
اصلاً آنتی ویروس مناسبی نیست!
این خودش عامل ویروسی شدن سیستم عامل هست
گول تبلیغات آنتی ویروس شید رو نخورید!
دوستان من اصلا کاری به کپی بودن و دزدی بودن شید ندارم و مدتی هم شید را استفاده میکردم از لحاظ این که میگید ممکنه دو موتور با هم درست کار نکنند و عامل ویروسی شدن و ... بشه این مشکلات را با طراح در میان گذاشته شده و بحث شده و هیچ مشکلی بوجود نمی آد چیزی که دلیل من شد بر استفاده نکردن از آن اینه که امکانات شید نسبت به آنتی ویروس قدرتمندی مثل بیت دفندر و نورتون مانند فاصله ی زمین تا کهکشان راه شیری هست من آنتی ویروسهای شید . نورتون . بیت دفندر را امکاناتشوت و قابلیتهاشون را با هم مقایسه کردم نه در حد حرفه ایی در حد معمولی که اگر میخواستم در حد حرفه ایی مقایسه کنم نقص و عدم توانایی تامین امنیت شید بیشتر نمایان میشد . در کل شید آنتی ویروس بدی نیست برای کاربرای مبتدی که از محیط نا امن و ویروسهای هوشمند و خطرات زیاد خبری ندارند .
من که دارم بیت دفندر با آخرین آپدیت استفاده میکنم هم خیلی مراقب هستم وای به حال کاربرای شید ...
خودتون بشینید و فکر کنید شرکت های بزرگی مانند بیت دفندر بیش از 600 متخصص و دانشمند و از بهترین ها را استخدام کرده که کارشون تحقیقات و پژوهش و ویروسشناسی هست حالا یک نفر بیاد بشینه یک آنتی ویروس بنویسه که از دو موتور آنتی ویروس ضعیف و غیر قابل اطمینان درست شده و فایروال و آنتی فیشینگ و ... هم نداره !!!
خدا را شکر توی کشور ما قانون کپی رایت هم نیست حالا به چه دلیل من استفاده رایگان از بیت دفندر 70 دلاری را کنار بگذارم بیام امنیت 750 گیگ اطلاعات را بدست یک آنتی ویروسی بسپارم که هیچ کمپانی و مرجع جهانی قبولش ندارن مجوز بهش نمیدن حتی بلاکش هم میکنن ؟
دست اون سازنده ی آنتی ویروس آقای نیری درد نکنه میخواست یک کاری بکنه و توی کشور ما این چیزا مفهومی نداره و هیچ کس هم پشتیبانی نمیکنه و قطعا یک کار بیهوده هست .
کشور ما از پایه مشکل داره درحالی که مسئولین محترم اینطور فکر نمیکنن که این هم به خاطر عدم آگاهی اونا هست .
فعلا شنیدم دانشگاه شیراز داره یک کارائی میکنه و یک آنتی ویروس میسازن اگر واقعا توانایی رقابت داشته باشه و دولت پشتیبانی کنه و مجوز جهانی هم داشته باشه چرا استفاده نکنیم ؟
کسی که میخواد یک کاری بکنه باید محصولش یک برتری نسبت به محصول مشابه خارجی داشته باشه آخه همه چیز که سرعت نمیشه . الان سخت افزارها پیشرفت کردن دیگه در مقابل آنتی ویروس های سنگین کم نمی آرن اگر کسی آنتی ویروس سبک خواست هم زیاد هست توی انجمن نمونش نورتون 360 ...
سلامنقل قول:
دو موتوره ؟؟؟؟؟ یعنی به نظر شما اینقدر احقمانه و ساده هست دسترسی به موتور یک آنتی ویروس اون هم از دو شرکت مادر ؟؟؟!!!!
فقط داره از آپدیت ها استفاده میکنه و یه اسکنر داره عزیز
دانشگاه شیراز اول بره ویندوز هاش را اصلی کنه بعد بیاد آنتی ویروس بسازه
هنوز در حدی نیستند که بتونند از این کار ها بکنند چون از پایه بد گذاشته شده این خشت
موفق باشید
این کار براحتی انجام نشده و حدود 2سالی زمان برده خود برنامه نویسش که ادعا میکنه اینطوریه من نمیدونم و خود نود 32 هم سایتش رابلاک کرده شاید بخاط همین باشه دیگه ...نقل قول:
خوب منم همین نظر را دارم حتی هوش مصنوعیش هم از خودشون نیست ...نقل قول:
فقط داره از آپدیت ها استفاده میکنه و یه اسکنر داره عزیز
بله خوب توی کشور ما چی درسته که بخواد این درست باشه مطمئنا اگر هم محصولی بسازن توانایی رقابت با بقیه را نداره شرکت های معتبر بهترین متخصصین را از سراسر جهان استخدام میکنن ......نقل قول:
دانشگاه شیراز اول بره ویندوز هاش را اصلی کنه بعد بیاد آنتی ویروس بسازه
هنوز در حدی نیستند که بتونند از این کار ها بکنند چون از پایه بد گذاشته شده این خشت
من قبلا یک سال شید داشتم و با اون همه تبلیغی که داشت هوش مصنوعی و.... کامپیوترم به بد ویروسی خورد ولی الان لیسانس اینترنت سکوریتی بیت دفندر خریدم بسیار عالیه و تا الان هیچ مشکلی نداشتم بهتره شما هم ین انتی ویروس رو بزارید کنار
نقل قول:
هوش مصنوعی از خودشون نیست؟ دی :31: اصلا هوش مصنوعی نداره ثابت کردنش هم کاری نداره
برنامه نویسش چکار مکنه ادعا میکنه خیلی چز ها ادعا میکنه این که دلیل نشد. میگه هوش مصنوعی رو من ساختم و بقیه انتی ویروس ها ازم دزیدن ایا این ادعا درسته ؟ اقای نیری یک دزد کلاهبرداره
-----------------------------------------
با شواهد موجود این اتهام به کسی نیست، مساله ثابت شدست.نقل قول:
یک سوال توی جایی که شما بزرگ شدید وقتی یک جنسی که صاحب مشخصی دارد را از صاحبش می دزدند و آن را به کس دیگه ای می فروشند چه نامی می گذارند؟
شاید با پاسخ شما به این سوال بنده بشه راحت تر به قضیه نگاه کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده از تریال برنامه ها که توسط خود شرکت سازنده مجاز شده رو که ما نمیتونیم درباره مجاز یا غیرمجاز بودنش صحبت کنیم.
چون بحث بسیار مسخره ای هست.
خود شرکت سازنده یا خود نویسنده مدتی رو برای تست برنامه اش مجاز کرده حالا ما کارشناسی کنیم که قانونیه؟
هم قانونیه هم متنوع نفهمیدم یعنی چی!
به دلیل سوء تفاهم، کامنت رو خالی کردم. حوصله بحث هم ندارم. از هر کس هم که فکر می کنه توهین یا اشتباه شده معذرت می خوام. هر کس هم می تونه، این کامنت و کامنت خالی شده رو حذف شده. پیشاپیش تشکر.
دعوا نکنید !!!اگر بخواهید فکرش رو بکنید اصلا رایان رو با کتاب هایی که از خارزمی دزدین درست کردن که مطابق قانون خودشون باید حقوق کپی رایت رو به ناشر اصلی بدن الان که خارزمی نیست پس ملتش ایران باید به اونا پرداخت بشه که ... !! الان ما صاحب کل رایانه ایم پس هر کاری می خواهد انجام بدین!! اما برای کارای خودمون رو باید از این قانون استفاده کنیم تا به هم خسارت نزنیم!!!
سلامنقل قول:
ما دعوا نداریم
فقط داریم کمک میکنم کمتر حیثیت ملتمون بره
از بس کشور ما کلی نکات مثبت در بین دنیا داره این نرم افزار هم به نکات مثبت کشور ما اضافه شده ؛ که احترام ایرانی باز هم خار و ذلیل بشه
حیثیت ملت را بردند رفت بعد بی خیال باشیم
استفاده از تکنولوژی دو شرکت مادر و اصلی امنیت دنیا بدون مجوز حسابی جای تاسف داره
راست میگینقل قول:
ولی هنوز نوت بوک خوارزمی رو نتونستن پیدا کنن :37:
حتی شواهدی پیدا شده که با تبلت کار می کرده این بشر هم میهن ما.
راست می گوید و حق هم با شماست اما من جز طرفدارای گردش باز اطلاعات هستم !!! و برام قابل تحمل نیست که حتی اگر از کارشون ایده هم بگیریم باید به اون شرکت نرم افزاری کلی پول بدیم... من مگم اگر کسی چیزی در دنیای مجازی ساخت بشر میسازه باید همه بدونن چی کار کرده!!! در ضمن اگر توجه کنی تمام کرکهای نسخه های تجاری و آزمایشی رو کرکر های خارجی ای درست کردن که قانون کپی رایت هم توی کشورشون اجرا میشه!!!حالا یه ایرانی اومده این دوتارو ادقام کرده یه چیزی در اورده!!!
و ببین ما کجاییم که توی رسانه ملی! ازش به عنوان افتخار ملی! یاد میشه و در آخر .. ما میتوانیم!نقل قول:
متاسفم برای طرز فکر سازندش. دزدی در روز روشن. افتخار داره؟؟
ببخشید ! اونها که تو فرنگ کرک می کنند، دفتر نمایندگی نمی زنند که ما کرک رو می فروشیم! یواشکی هل میدن وب! ولی ما داریم داد و بیداد میک نیم که آی ملت....!
من خودم مخالف عملکرد تولید کننده ی این آنتی ویروس!!! هستم. پستهای قبلیم هم بیانگر این موضوع هست. ولی دیگه بعضیا خیلی بی انصافی می کنند.
یه سایتی مثله سافت گذر میاد چهار تا نرم افزار میزاره تو سایتش یه جوری هم پست میده انگار تمامشو خودش نوشته. تازه یه بخشی به عنوان گزارش کپی غیر مجاز هم داره! :27:
بعد این بنده خدا حداقل یه واسط گرافیکی و چند خط کد نوشته واسه برنامش.
این کرکر ها که قانون کپی رایت هم تو کشورشون اجرا میشه هیچ وقت کرکشون رو نمی فروشن!
یواشکی سر میدن وب!
نه این که علم کنند!
چه قدر شما ها این دنیای مجازی رو جدییییی گرفتن !!:20: این همه کار شکنی, -- حساب های مردم, سرقت مالی , سرقت اطلاعاتی , ول کردن چسبیدن به این بیچاره !!! من رفتم دیدم یخورده بیخود هست ولی نباید فراموش کنیم همون اول که نمیان بگن بفرمایید مردم دنیا منتظر تشرف فرمایی آنتی ویروس قدرت مند شما هستند!!!!!! استیو جابز خدا بیامرز (یه فاتحه بدین) خودش یه دستگاهی درست کرده بود که رایگان میشد چند دقیقه ای حرف زد و اونهارو می فروخت اما اصل فکر مال کسه دیگه ای بود!!! (خدابیامردش مرد دانشمند و بزرگی بود منم قصد غیبت نداشتم) داخل دنیای زیز زمینی -- ر ها تجارت هایی خوابیده که به کنار !! منم موافقم که باید از پایه شروع می کرد اما یخورده کپی اشکال نداره ! بایید ببیم اونا چی کار کردن بعد به فکر ساخت مال خودمون باشم که هم از فایل های استاندارد خودمون اسفاده کنم هم این که یه چند تا شرکت درست حسابی برای این کارا درست کنیم که هم سود کنیم هم بیکار نباشن مهندسین امنتیمون ..:7:
صرفا جهت اطلاع:
بحث داره منحرف میشه دوستان. لطفا دقت کنید.
من نسخه 64 بیت از سایت دانلود و نصب کردم - قبل از شید انتی ویروس NOD 32 نصب داشتم که برام جالب بود شید 3 تا تروجان و ویروس پیدا کرد در صورتی که نود32 نتونسته بود اینکارو انجام بده
شید از نظر قدرت شناسایی واقعا حیرت انگیزه. به نظر من اونهایی که میگن شید بدرد نمیخوره حتی یکبار هم شید رو نصب نکردن چون من که بعد از تستش شاخ درآوردم. اصلا فکر نمیکردم اینقدر قدرت شناسایی بالایی داشته باشه و این رو هم اضافه کنید که فوق العاده سبک هست که ترکیب قدرت و سرعت در این برنامه واقعا منو متعجب کرد. تا تست نکنید متوجه نمیشید من چی میگم.