USB3 داره در صفحات قبلی نیز دوستان گفته بودند
Printable View
USB3 داره در صفحات قبلی نیز دوستان گفته بودند
قبلا منم که از سرزمین زنگ زده بودم سوال کردم گفتن USB 3 است و فرداش تو صفحه مشخصات این مدل نوشتن USB3+(Esata +USB2) ولی از چند روز پیش دوباره این رو حذف کردن نوشتن USB 2 فقط داره...نقل قول:
برای منم این مساله جای تعجب داره که چی شده؟!!!!
مخصوصا برای منی که میخوام هاردش رو SSD کنم، داشتن USB 3 خیلی خیلی واجبه!
یکی از دوستان که این مدل رو خریده یه عکس بگذاره ببینیم پورت USB روی این مدل آبی رنگ هست یا نه...
آقا من دارم کلا دو تا پورت usb داره که اونم از نوع 3 هست .نقل قول:
ولی اگه میخواین بخرین اول نتیجه پاپیک زیر رو ببینید بعد بخرید تا پولتونو دور نریزید .
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5786276#post5786276
دوست عزیزم من تا حالا هزار جور عیب و ایراد گرفتن دیده بودم الا از این نوع نرم افزاریش...
اون تاپیکت رو که خوندم گفتم شاید سخت افزاری و قطعه ایش مشکل داره یا سوخته به خاطر داغ کردن یا ......
شما حتما یه بلایی سر هارد بیچاره با اون نرم افزار پارتیشن بندی آوردی...
تا اون جایی که فهمیدم مشکلتون اینه که هنگام نصب سیستم عامل هارد شناسایی نمیشه..اما یک پیشنهاد براتون دارم و اون اینکه از یک سیستم عامل Live استفاده کن مثلا لینوکسی یا XP که احتیاج به نصب نداره. وقتی سیستمت رو باهاش بوت کردی ببین بازم هارد رو نمیشناسه؟ بعد نتیجه رو بگو تا راهنماییت کنم...
مرسی عزیز از اینکه توجه کردید .نقل قول:
یه نکته ای رو بگم من به هر چی که بگید فکر کردم هیچی به ذهنم نرسید . حالا توضیح میدم :
عزیز من بار اولم نبود که پارتیشن بندی میکردم . دوما این نرم افزار اگه در بدترین شرایط وسط پارتیشن بندی اونم هاردی که تا خرخره پره برق بره و دوباره برق بیاد هم این بالا سر سیستم نمیاره و شما میتونید دوباره پارتیشن کنید .
فوقش یه سری از اطلاعاتتون مشکل دار بشه .
سیستم عامل لایو هم گذاشتم یه xp و میاد بالا و اون درایو رو میشناسه . حتی با acronis disk director که بوتیبل هم هست هارد رو میبینه و میتونی پارتیشن کنی ولی ویندوز روش نمیتونی نصب کنی و ریکاوری هم نمیتونی بکنی .
واقا عجیبه . عقلم به هیچ جا قد نمیده .
من یه دوستی تو سوئد دارم که hp داره میگم بهش که با خود hp مکاتبه کنه و بپرسه ازشون . انگار به ایران درست حسابی جواب نمیدن .
منم همیشه از همین نرم افزار برای پارتیشن بندی استفاده میکنم.میتونم بگم تا به حال ده ها لبتاب و دسکتاپ و هارد اکسترنال رو باهاش پارتیشن بندی کردم.پس بحث سر نرم افزار نیست. یه موقع میبینی برای درایو یک لیبلی میگذاری که دچار مشکل میشه.یه موقع هایدش میکنی یا جاییش بد سکتور داده که این مشکلات ایجاد میشه....
شاید هم برای آپدیت اشتباه بایاس باشه(چرا آپدیتش کردی؟!!!)
راه حل هایی که به ذهنم میرسه:
شاید شما موقع پارتیشن بندی کل هارد رو تو وضعیت Logical قرار دادی وشاید هم برای همین تو محیط نصب هارد شناسایی نمیشه. چون فایل های بوت فقط در حالت Primary قادر به اجرا شدن هستن....
شما یک هارد اکسترنال وصل کن بعد سیستم رو با دی وی دی 7 بالا بیا و برو تو نصب و ببین اون درایو اکسترنال رو شناسایی میکنه یا نه؟
هار رو کامل با فرمت Fat 32 فول فورمت کن. سپس یک بار برای بد سکتور اسکن کن تا Repair کنه. بعد پارتیشن بندیش کن.
من یه جا دیگم گفتم دوستم یه سیستم دسکتاپ بسته core i7 .اون هم هنگام رندر دمای سیستمش به 80 میرسه.تازه روی اون یه فن خارق العاده از کولر مستر است.نقل قول:
دوست عزیز دمای بالایی نیست من یه عمری کارت گرافیک ATI داشتم هنگام شروع کار با دمای 70 درجه شروع به کار می کند.نقل قول:
من شنیدم حدود 100 تومنه.چه خبره؟!!!!نقل قول:
من هم با ایسیوس پارتیشن بندی کردمنقل قول:
آقا اول باید درایو ریکاوری رو پاک می کردی.
بعد پارتیشن بندی می کردی.
حالا هم مشکلی نیشت .من شرط می بندم مشکلت نرم افزاری باشه.
البته اگه هاردت داینامیک نشده باشه.چون این مدل جدیدا اگه توی پارتیشن بندیش اشتباه کنی هارد داینامیک میشه.ایشالا که مال شما نشده باشه.
من یه مشکل دیگه با این لپ تاپ دارم.
اونم اینکه فقط یه پورت HDMI خروجی داره.
اگه بخوام یه جا با ویدئو پروژکتور ارائه بدم.از اونجایی که ویدئو پروژکتور ها در سقف کار گذاشته میشن و فقط یه پورت VGA ازشون خارج میشه نمیشه به کانکت کرد.
تبدیل HDMI به VGA هم تو بازار ایران براش نیست.شاید باشه ولی من نتونستم پیداش کنم.یه کابل هست که تازه اونم HDMI به نرگی VGA است.تازه اونم میگن جواب نمیده وتصویر نمیده.
تو اینترنت یه سرچ کردم دیدم خود سایت HP یه مدل آداپتور تبدیل به قیمت 39.99 گذاشته.مخصوص مدل های ENVy است.
کسی نیست بدونه این مدل یا مدل های مشابه در ایران پیدا میشه یا نه؟کد:http://www.shopping.hp.com/product/computer/categories/cables/1/accessories/NP031AA%2523ABA
گاهی تکنولوژی خیلی بالا اینجور جاها باهاش به مشکل میخوری.
یکی نیست به این HP بگه تو کشور هایی مثل ایران واسه شما مشتری پیدا میشه که تا 10 سال دیگم پورت HDMI جایگزین سیستم های پکیده ی VGA نخواهد شد.
یه نکته دیگه هم یادم رفت بگم.
در این لپ تاپ به صورت اوریجینال چند تا نرم افزار ریخته شده یکی از این نرم افزار ها USB3 NEC هست که سایت اچ پی برای ورژن های جدید به صورت آپدیت گذاشته.که روی سیستم این دستگاه بود کنار چندین و چند نرم افزار شرکت اچ پی که بود روش.
می خواستم اینو بگم نمیان روی لپ تاپی که USB3 نداره نرم افزار USB3 بریزن.
من با سرزمین شنبه صحبت میکنم تا بپرسم چرا گفتن نداره.
حتما داره وگرنه این نرم افزار رو نمیریختن.
این لینک شرکت اچ پی برای این نرم افزار
کد:http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareDownloadIndex?softwareitem=ob-80860-1&lc=en&dlc=en&cc=au&os=4063&product=4098491&sw_lang=
آفرین دقیقا حرف دل من رو زدی!نقل قول:
مثل این که تنها تبدیل همین تبدیلیه که خود HP درست کرده.حتی تو برخی Review ها که من دیدم مثل اینکه تو برخی کشورها این تبدیل رو تو جعبش میگذاره...
آقا اگه جایی پیدا کردی لطف کن به من هم بگو آدرسش رو....
........................
در مورد اون USB 3 هم که گفتی احتیاج نیست که از وجود اون نرم افزار بفهمی که ورژنش 3 است یا نه. راحت ترین راه رنگش است که معمولا برای USB 3 همه شرکت ها رنگ سوکت رو آبی میگذارن. راه دیگش هم رفتن تو تنظیمات Devices است.اونجا در قسمت کنترل کننده ها با صراحت مینویسه USB 2 یا USB 3 است....
...........................................
در مورد اون هم که گفتی باید درایو ریکاوری رو پاک میکردی منظورت رو نفهمیدم! چرا باید همچین کاری کنی؟!!! این پارتیشن مهمترین قسمت یک لبتاپ است...
مشکل این دوستمون هم کاملا نرم افزاریه که حل میشه به زودی....
نمیدونم ولی مسئول گارانتی بهم گفت حتما باید درایو ریکاوری رو پاک کنی تا بهت اجازه بده تا پارتیشن بندی کنی.نقل قول:
شک نکن هارد دوستمون داینامیک شده.
وقتیم هارد داینامیک بشه اجازه ی نصب ویندوز یا سیستم عامل جدید نمیده.
عزیز من این تبدیل hdmi به DVI رو دارم . از کجا آوردم حدود 3 سال پیش یه کارت گرافیک EVGA GTX 260 C216 خریدم اونموقع با 280 قویترینا بودن .نقل قول:
متاسفانه تو ایران که این لپتاپا یا وسایل دیگه میرسه همه چیو از تو جعبه بر میدارن و جدا میفروشن .
ولی این گرافیکی که من گرفتم پلم بود و با اینکه اصلا گرافیکم نه HDMI داره نه display por (vGA اما اینا توش بود با کلی کابل دیگه از جمله کابلای sli و یه سری چیزای دیگه .
من امتحان کردم و کار کرد و اینکه میگن کار نمیکنه رو من نمیدونم .
اینکه شما از کجا میتونید این پورت رو پیدا کنید از فروشگاه هایی که قطعات desktop و مخصوصا کارت گرافیک میفروشن . مخصوصا از نمایندگی evga اگه سوال کنید شاید داشته باشن .
در مورد اینکه درایو recovery باید پاک بشه دلیلش اینه که شما وقتی لپتاپ رو میگیرید 4 تا درایو primry دارید
و نرمافزار easeaus نمیتونه با چهارتا پرایمری درایو دیگه ای بسازه باید یکی از این primry ها به extended تبدیل بشه
و بعد از تو اون چنتا logical خارج بشه و چون شما dvd بکاپ رو دارید اونا درایو recovery رو پاک میکنن .
از جمله امکانات ورژن جدید آکرونیس پشتیانی از هارد داینامیک جهت ریسایز کردن و.....نقل قول:
دیگر هم نیاز نیست ریکاوری رو پاک کنی
[HTML]دوست من شما میگید لپتاپ برای اینکه ریکاوری رو بیاره بالا بایوس دوم رو که اطلاعات مربوط به mbr توش هست رو چک میکنه بعد میاد بالا .
درسته؟
پس اگه من دستور fdisk/mbr استفاده کنم mbr با این دستور fdisk میشه درسته . پس چه بلایی سر اطلاعات mbr و boot sector میاد؟
من اگه fdisk/mbr کنم دیگه چجوری میتونم ریکاوری رو برگردونم که اطلاعاتی از لود شدنش تو بایوس نیست؟[/HTML]
اگر MBR پاک باشد به صورت Default کار می کند
سلام بچه ها چنتا سوال دارم
1. ایا این لپ تاپ سیم کارت میخوره؟؟؟
2.باطریش تو استفاده عادی مثلا وب گردی چقدر دووم میاره؟؟
3.بلوری داره؟؟
4.کیبردش بک لایت داره؟؟
راستی یک سوال دیگه ایا دی وی دی دیرایور داخلی نداره؟؟ یعنی فقط خارجی داره؟؟
سیم کارت نمیخوره
فقط یک درایو اکسترنال دی وی دی همراهشه
خیلی حیف شد تو دلم بود ولی سیم نمیخوره...
از بچه های که دان جواب بدن ایا این مدل سیم کارت میخوره؟؟؟
و باطری 1 دونه 6 سل فقط داره؟ پس اونی که کلا کفش را میگیره بزرگه میگن 15 ساعت داره و باطری 2ومشه الکیه؟ جریان چیه این باطری را میگم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی واقعا خیلی داغ میکنه این مدل؟؟ ازار دهنده هست؟
سیم کارت میخوره یا نه خیلی مهمه برام و ساخت کجا هست؟
سیم کارت نمی خوره.اگرم می خوره من بلد نیستم.
متاسفانه باتری دومیش همراه دستگاه نیست.سرزمین گفته این هفته میارم.
باتریش از اونجا که 6 سلولی هست 1 ساعت اگه کاربکشی و اگه کار نکشی تا 2 ساعت کار میکنه.
اصلا داغ نمی کنه.خیالت راحت.سیستم کولینگ فوق العاده ای داره.
در مورد گرم شدنش کاش دوستان تست میگرفتن.
چون اصولا 2 تا قطعه در افضایش گرما در یک لبتاپ یا دسکتاپ تاٍثیر داره.
1. cpu
2. vga
مثلا سیستم دسکتاپ خود من در حالت idle(بدون استفاده) cpu 54 و گرافیک 64 .( cpu: i7 920 , vga:4890 2GB) .
گرم شدن لبتاپ هم به این بستگی داره که شما چه کار باهاش انجام میدی. اگه رندر میگیری مسلما cpu استفاده میشه. و گرمای تولید شده از cpu است. اما در هنگام بازی میکنید مقدار cpu زیادی استفاده نمیشه و این کارت گرافیکه داره کار میکنه.
طبق تجربه خودم کارت گرافیک باعث گرمای خیلی بیشتری میشه.(البته تو این سیستم های نسل جدید و بخصوص ATI)
یکی از دوستان در مورد رندر گرفتن و استفاده از cpu توضیح دادن و گفتن که با اینکه دما به84 میرسه جای نگرانی نیست و دما بعدش بوسیله فن کم میشه. من هم موافقم دمای حداکثر 84 درجه واسه core i7 ها اصلا زیاد نیست. من تجربه دمای 100 درجه با i7 920 هم داشتم.( میدونم که این دما( 100 یا بالاتر) ممکنه به cpu آسیب برسونه یا حداقل عمرش رو کم کنه ولی یادمون باشه که cpu های قدیمی تر تو این حرارت میترکیدن. تازه از 84 تا 105 که مرز دمایی که اینتل واسه i7 گفته خیلی مونده)
فقط میمونه گرافیک اگه دوستان زحمتش رو بکشن یخورده بازی کنن یا یه نرم افزار تست بگیرن خوب میشه.
یکی از دوستان گفتن که فایل کپی کردن بیشترین حالت استفاده از cpu (یه همچین چیزی)؟؟؟؟؟!!!!!!!!!! باید بگم خیر نهایت استفاده از cpu در این حالت حدود 10% . و بیشترین استفاده از هارد میشه که نهایتا ممکنه دمای هارد فوق فوقش 10 درجه افزایش پیدا کنه. که تاثیری در گرمای کل لبتاپ نداره.
من یه پیشنهاد دارم که دوستان اگه انجام بدن ممنون میشم که مارو از سر در گمی در بیارن که تصمیم بگیریم بخریمش یا نه.
دوستی که همش میگفتن داغ میکنه زحمت بکشن یه تست در حالت 100% cpu (فقط cpu) بگیرن و با نرم افزار دماشو اندازه بگیرن و بگن(نه با دماسنج:46:) (احتمالا داغ کردن لبتاپشون از کارت گرافیکه. طبق حرف خودشون که گفتن cpu حداکثر 80% استفاده میشه)
و دوستی که از cpu استفاده کردن و دماش رو گفتن یه تست از کارت گرافیک بگیرن و دماش رو بگن.
اگه بدونیم که دمای قطعات داخلیش خیلی بالا نمیره و به دلیل جنس بدنه اش تغییر شکل نمیده، نهایتش میتونیم موقع استفاده ازش دستکش دست کنیم :5:
ممنون از همراهیتون.
"اگه جایی رو اشتباه گفتم اساتید بگن اصلاح کنم"
نگفتن قیمتش چنده؟نقل قول:
احتمالا یک f136fx سونی میگیرم 3 تا فن داره مشکلم باطری 6 سلش هست اما خوب جواب میده 3/5 ساعت تایپ کردن و 3ساعت نت گردی وا وایرلس و 2 ساعت کاره فوق سنگین و هیت سینگش طوریه که به بدنه وصله و خیلی کم فن هاش روشن میشه
f136fx دستگاه خوبی است ولی اصلا در کلاس انوی نیست
یعنی چی در کلاس انوی نیست یعنی بهتره یا بد تره؟ قیمتشون یکیه!
مشخصات انوی از جمله هارد و سی پی یو یک کلاس بالاتر از آنهاست
دوست عزیزمون night lord بهترین تست ها رو از این دستگاه گرفتن.
ایشون به زودیشما رو با سیستم کولینگ فوق العاده ی این لپ تاپ آشنا میکنن.
من سونی f136fx را کامل دیدم 3 تا فن داره و هیت سینگا به بدنه وصله اینجوری گرما از بدنه زیر دستگاه دفع میشه فن ها خیلی کم روشن میشه و همینه که با باطری 6 سلش 3.5 ساعت کار میکنه ! کلا گرافیک ati زیاد تر از جیفورس گرم میکنه توی تعمیر گاه هم گفت بیشترین خرابی توی دل هست بعد اچ پی و بعد سونی و تعمیر سونی از همه لپ تاپ ها اسون تره یک اچ پی دیدم بدنش از گرما اب شده بود موج برداشته بود گفت این مشکل بعضی از گرافیک ها هست یک سری از گرافیکاشون مشکل داشت و بیش از حد داغ میکنه!! البته نه همشون فقط 1 سری اچ پی!
آرمان جان نمیشه گفت گرافیک های ATI بیشتر از جیفورس داغ میکنن بستگی به مدل داره ! اتفاقا گرافیک های ATI توی مصرف کم و دمای پایین ( سری 5000 به بالا ) زبانزد هستن !!!!
نقل قول:
باتری سری F فقط یک ساعت پاسخ گو هست ! 3:50 رو از کجا آوردین ؟ مگر حالت stand by!!!!!
در خود سایت سونی هم به این موضوع اشاره شده.
فن هم فکر نکنم 3 تا باشه سری اول رو که دیدم دو تا بود ، اصلا 3 تا بی معنی میشه!!!
اما در هر صورت خنک هست
والا بهم گفتن تا 3 ساعت راحت جواب میده توی تست اینجوری بوده راستی چرا باطری های لپ تاپ های جدید اینقدر ضعیفه باطری خوب فقط دل ایکس پی اس دیدم همین!!!
کدوم از اینا بهتره؟
و چرا این 2 مدل سونی نزدیک 100 هزار تومان تفاوت قیمت داره؟؟ به نظرت کدوم بهتره نظرم روی f137 fX سونی هست شما چی؟
سونی f136fx
سونی f137fx
دل xps l501
اچ پی dv6 3000
اچ پی dv6 3141 tx
HP ENVY 15 User Guide
[HTML]http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c01952287.pdf[/HTML]
ما که همینطوری به داغ کردنش شک داشتیم. باطری 6 سلولیشم که کفاف نمیکنه. مجبوریم یه باطری 9 سلولی بهش اظافه کنیم اینجوری:
باطری دوم هم که میزنه اون چهارتا سوراخ که داشت زیرش رو پر میکنه.
تو این حالت حتما داغ میکنه.
اینطور نیست؟ به نظرم حرف دوستی که گفته این مدل رو با تمام تجهیزاتش گرفته درست میاد(اگه با باطری اضافه گرفته باشه(آدم یاد ساندویچ با نون اضافه میوفته :31:))
حتی دیگه کول پد هم جواب نمیده. چون دیگه منفذی باقی نمیمونه که هوارو بکشه بیرون(غیر از کنارش که ربطی به کول پد نداره)
شاید هم اینا که گفتم همش تئوریه؟؟؟!!!!
دوستان نظر بدن چون من اگه بخوام بگیرم حتما باید با نون اضافه بگیرم وگرنه سیر نمیشم.:33:
منظورتون از نوت پد چیه؟؟ نکنه کول پده؟ :31:
نقل قول:
:whistle::whistle::25::12:
این انوی الان جدیدترین مدل اچ پی هست؟
تو تهران کدوم فروشگاه ها دارند؟
بالاخره یو اس بی 3 داره یا نه؟اگه داره از کجا بفهمیم؟
توی device manager نوشته 2 تا usb3 داره.
امروز یکی از اقوام تو پاساژ پایتخت فروشگاه پاسارگاد بوده یارو بهش گفته انوی 15 یو اس بی 3 نداره.حالا سوال من اینه که امکان داره مدل دیگه ای از این لپ تاپ وجود داشته باشه که با یو اس بی 3 به فروش میرسه یا کلاً یک مدل بیشتر نیست.
خواهشاً یک راهنمایی کلی کنید.من میخوام این لپ تاپ رو بخرم.شانسمون مثل اینکه فعلاً تو تهران پیدا نمیشه.
کسی سراغ داره از کجا بگیرم؟
موقع خرید بجز سالم بودن دستگاه مورد دیگه ای هست که من حواسم بهش باشه چک کنم ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
نقل قول:
عزیز فکر کنم بهتر هست در این تاپیک این سوال رو مطرح نکنی چون با عنوان تاپیک نمی خونه
F137 که 2 گیگ رم بیشتر داره و 100تومان اختلاف
از بین این همه که نوشتی مدل F136 FG رو پیشنهاد می کنم که FULL HD هم هست
با گارانتی رهجو هم عرضه میشه
بله دوست عزیز ,2 مدل از این لپ تاپ هست ,یکیش envy 15 1104tx که usb3 نداره و با cpu 720 qm کار میکنهنقل قول:
یکی هم envy 15 1104tx WF591PA که usb 3 داره و با cpu 820 qm کار میکنه
و کاملا مشخصه که این ارتقا به دلیل کم آوردن cpu و داغ کردن ,بدشم اینا که دیدن دارن سی پی یو اینو ارتقا میدن ,چرا usb رو 3 نکنن
در مورد این که از کجا بخری ,منم موندم .
اگه دوستان جای خوبی رو میشناسن به ما هم بگن ,لطفا.
موقع خرید بگو که میخوام تک چسب باشه ,یعنی اینکه قوطیش باز نشده باشه .
معمولا میگن باز میکنیم lable بزنیم یا تستش کنیم و...
باور نکن و تک برچسب بگیر.