بهترین کار رفتن یک مغازه و استفاده از دستگاه کارتخوان اون مغازه و نهایتش دادن یک کارمز به اون مغازه استنقل قول:
دوستان این هدیه کارت که به ما عیدی دادن!! به چه کاری میاد؟
پای دستگاه که پول نمیده
میشه کارت به کارت کرد؟
حتما باید خرید کرد باهاش؟
Printable View
بهترین کار رفتن یک مغازه و استفاده از دستگاه کارتخوان اون مغازه و نهایتش دادن یک کارمز به اون مغازه استنقل قول:
دوستان این هدیه کارت که به ما عیدی دادن!! به چه کاری میاد؟
پای دستگاه که پول نمیده
میشه کارت به کارت کرد؟
حتما باید خرید کرد باهاش؟
دوستان من یه تاپیک زدم که تا تایید شدنش توسط مدیرا باید صبر کنم
بعدش نیاز به راهناییتون دارم
حالا کسی میدونه چطور میتونم راحت و بی دردسر مقداری پوب رو از بانک انگلیس به حساب خودم منتقل کنم؟
بریز توی حساب معتبر پی پال بعد دریافت !
یه سوال من از کجا می تونم 500تومانی تازه یا کهنه گیر بیارم باک ها نمی دهند برای عروسی می خواهم آیا بانکی می شناسید که 500بده؟
اگر پول برات مهم نیست یعنی مهم نیست که چقدر میدی برو مولوی و اونورها
مثلا چند وقت پیش نیاز به 100 تا پول نو با شمارهای پشت سر هم داشتیم یکی از رفقا رفت فکر کنم مولوی با دو برابر ارزش پول گرفت !
عوش اون مقدار هاست یه دونه شکلات گرفت !
شکلات با اون قیمت تا حالا ندیده بودم !:31:
البته اون سه تومنی که میگیره کارت 5 ساله می ده نه مثل پارسیان سه سالهنقل قول:
تازه از لحاظ گرافیکی هم خوشگل تره:5:
---------- Post added at 01:02 PM ---------- Previous post was at 01:01 PM ----------
فردوسی هم دارن دوست عزیزنقل قول:
دوستان من الان کارت بانک مسکن دارم.میخواستم قبل عید از بانک پاسارگاد کارت بگیرم و اونو استفاده کنم که گفتن اگه الان تقاضا بدی بعد عید میاد.منم گفتم پس صبر کنم.
حالا بنظرتون به کدوم بانک حسابمو انتقال بدم؟
بیشتر برام خرید اینترنتی و خدمات اینترنتی مهمه.در ضمن اگه رو حسابم سود بیاد هم بدم نمیاد!:31:(فک کنم بانک پاسارگاد اینطوریه)
هزینه ی افتتاح حساب یا همون گرفتن کارت هم مهم نیس.فقط میخوام کارت از همه نظر خوب باشه.(خدمات موبایل و اینترنت و پشتیبانی و ...)
با تشکر...
فقط پاسارگادنقل قول:
دوستان من الان کارت بانک مسکن دارم.میخواستم قبل عید از بانک پاسارگاد کارت بگیرم و اونو استفاده کنم که گفتن اگه الان تقاضا بدی بعد عید میاد.منم گفتم پس صبر کنم.
حالا بنظرتون به کدوم بانک حسابمو انتقال بدم؟
بیشتر برام خرید اینترنتی و خدمات اینترنتی مهمه.در ضمن اگه رو حسابم سود بیاد هم بدم نمیاد! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (فک کنم بانک پاسارگاد اینطوریه)
هزینه ی افتتاح حساب یا همون گرفتن کارت هم مهم نیس.فقط میخوام کارت از همه نظر خوب باشه.(خدمات موبایل و اینترنت و پشتیبانی و ...)
با تشکر...
بهترین گزینه است
فقط بانک پاسارگادو بگیر حالشو ببرنقل قول:
دوستان عزیز در مورد اندوخته فردای بانک پاسارگاد هم تحقیق کنند.
از دست ندید چیز جالبیه !
دوستان سود بانک پارسیان برا وام هاش چقدره؟
بستگی داره !
چه وامی؟
ممکنه 12 درصد تا 26 یا 30 برو بالا راحت باش.
ولی جدای از شوخی بسته به وام داره
سلام
کسی درباره این سیستم های شبه بانکی ( صندوق های قرض الحسنه) که یه مبلغی رو میگیرن بعد یه مدت چند برابرش رو وام میدن اطلاعاتی داره. من از کسی شنیدم که در 4 برابر پولش رو در عرض 2 هفته بهش دادن.
کجا مناسب تره ؟ بیشتر و سریعتر. چه درصد سودی میگیرن؟ چجور ضمانتی میخوان . ووو.
ممنون
آقا الان چه بانکی بدون سپرده وام میده . خواهش میکنم راهنمایی کنید .
ریسک بسیار بالایی داره.نقل قول:
کسی درباره این سیستم های شبه بانکی ( صندوق های قرض الحسنه) که یه مبلغی رو میگیرن بعد یه مدت چند برابرش رو وام میدن اطلاعاتی داره. من از کسی شنیدم که در 4 برابر پولش رو در عرض 2 هفته بهش دادن.
کجا مناسب تره ؟ بیشتر و سریعتر. چه درصد سودی میگیرن؟ چجور ضمانتی میخوان . ووو.
در مورد ضمانت که بستگی به وام داره مثلا زیر 1 تومن1 نفر و.....هر بانکی برای خودش.
درصد که معمولا خیلی کم هست و برای همین میگم ریسک داره چون در آمد خاصی ندارند ممکنه ورشکست بشند و...
در مورد کجاش که هر شهری معمولا داره.
شما بگو تهران هستی؟
شهر؟
بله تهران هستم.
شما اگر بند پ را دارید که خب همه بانکها...!:31:نقل قول:
آقا الان چه بانکی بدون سپرده وام میده . خواهش میکنم راهنمایی کنید .
اگر ندارید که باید از این وامهای سرسام آور !! بگیرید !
بانکهای خصوصی مثل پارسیان،سرمایه و... میدن. ولی مثلا با سود بالای 20 درصد و باز پرداخت 2 ساله.
اگر کارهای ضامن و... تکمیله و مشکلی نداره بابت سود بالا به بکب از بانکهای خصوصی برو خیلی سریع میتونی بگیری.
---------- Post added at 01:06 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
خب پس رفت و امد به شهریار و کرج مشکلی نیست برات.نقل قول:
بله تهران هستم.
توو شهریار صندوق جوادالائمه هست 5 میلیون با سودفکر کنم4درصد میده.
توو کرج هم رسالت نامی هست که اون هم هست.
ولی خیلی سریع وام نمیدن ! یک مدت انتظار دارن.
موسسه ي مالي اعتباري مهر هم طرحي رو داره با نام ميثاق 4 ؛ البته مدت زمان انتظار براي دريافت تسهيلات 4 ماه هست و البته پرداخت حداكثر 10 برابر مبلغ سپرده ، اما مسئله ي مهم نحوه و مقدار بازپرداخت هست .
اطلاعات بيشتر در :
محتوای مخفی: طرح ميثاق 4 بانك مهر
کد:http://www.mebank.ir/index.aspx?siteid=1&pageid=6015
آره از این طرحها زیاده.
اگه طرح اینجوری بخوان من میتونم بهتر راهنمایی کنم ولی ایشون میخوان خیلی زود وام بگیرن
ممنون از همه . من میخوام زیر دو ماه ماجرا شدنی بشه. جایی با این شرایط هست؟
بند پ رو پیدا کن همه چیز حله به خدا.
شما یه سر به تعاونی های اعتبار بزن. ان شالله مشکلت حل بشه.
صالحین یادمه یه طرح داشت زود میداد. حتما بهش سر بزن
آقا 2 تا سوال
اگه کسی بره خارج از کشور و به پی سی بخوره(احتیاج به پول داشته باشه)چطوری میشه از داخل ایران پول بهش رسوند؟
بانک پارسیان به حسابهای عابر بانک سود اضافه میکنه؟مثلا اگه 1 ملیون داشته باشی ماهی چقدر میاد روش؟
از طریق کارتهای اعتباری مثل پی پال و امثالهم.نقل قول:
اگه کسی بره خارج از کشور و به پی سی بخوره(احتیاج به پول داشته باشه)چطوری میشه از داخل ایران پول بهش رسوند؟
معمولا سود پشتیبان 6 درصد هست.نقل قول:
بانک پارسیان به حسابهای عابر بانک سود اضافه میکنه؟مثلا اگه 1 ملیون داشته باشی ماهی چقدر میاد روش؟
قبلا بانک انصار(البته قبل اینکه بانک بشه) همچین طرحی داشت هر مبلغی رو که میزاشتی بعد 1 هفته 3 برابر اون مبلغ رو بهت وام میداد با سود 13% البته مبلغ سپرده رو نگه میداشت و سودش رو از قسط کم میکرد نحوه پرداخت هم با خودتون بود مثلا دوست دارید 2 ساله پرداخت کن یا 5 سالهنقل قول:
الان واسه اینکه سریع وام بگیرید راحت ترین راه صندوق های مالی و اعتباری هست ولی سود 2% کجا سود25% کجا مگه اینکه واقعا کارتون گیر باشه
الان هم بانکها همچین طرحهایی دارن ولی واقعا سودش بالاست.
در حال حاظر کدام بانک بیشترین سود را میده؟؟
هیچ فرقی با هم ندارند.....نقل قول:
بعضی جاها در صورت آشنایی با رئیس بانک مخصوصا این بانک های خصوصی میتوانید در قرارداد سود بیشتری بنویسید.
نقل قول:سلامنقل قول:
دوستان لطف کنند اطلاعات نادرست و گمراه کننده ننویسند :
در مورد سود سپرده ها :
آخرین تاریخ به روز رسانی89/12/17
محتوای مخفی: جداول نرخ سود بانکهای دولتی و خصوصی
و برای موسسات مالی و اعتباری و صندوق های قرض الحسنه :
محتوای مخفی: جدول نرخ سود موسسات مالی و اعتباری
منبع :
[PHP]http://banki.ir/sood[/PHP]
دوستان عزیز موسسات و نهادهایی که زیر نظر بانک مرکزی هستند در انتخاب سود مختار نیستند !
موسسات مالی و اعتباری و بانکها
دستور المل برای همه انها یکی است.
یه سوال
من به سیستم های بانکی آشنا نیستم
اگر شما 4 میلیون پول داشته باشید که فعلا بهش نیاز نداشته باشید
و بخواهید در بانک باشه بهترین حالت چیه؟
دوستان برای خرید اینترنتی دنبال یه بانک بودم
به نظر سامان خوب میومد.رفتم و یه حساب کوتاه مدت باز کردم.هنوز کارتم رو نگرفتم
ولی وقتی رفتم توی اینترنت بانک و قسمت انقال وجه به دیگران دیدم که نمیشه به حسابهای کارت شتاب پول انتقال داد؟؟!!!
خیلی برام عجیبه.انتظار بیشتری از این بانک داشتم و یه سایت حرفه ای تر.
نکته عجیبتر برای من شماره حسابه که یه عدد 15 رقمی هست.حالا نمیدونم کارت رو بگیرم همین شماره حساب روشه یا نه؟
ولی اگه من اشتباه کرده باشم و باید یک نوع حساب دیگه باز میکردم و نکردم برای انتقال پول از سامان به سایر بانکها فکر کنم تنها راهش انتقال از دستگاه عابر بانکه
والله بانک سپه با همه نواقصی که داره اینترنت بانک خوبی داره.از طریق موبایل بانک هم میشه پول انتقال داد
بانک مسکن هم حساب دارم از اینترنت بانک اون هم میشه پول انتقال داد ولی به پای سپه نمیرسه
ولی مشکل بانک مسکن و سپه اینه که در موقع خرید اینترنتی اذیتت میکنه
حالا مونم چه کار کنم برم سراغ یه بانک دیگه یا نه؟
نظر خودم روی پاسارگارد یا ملته
فک کنم برای انتقال شتابی باید فرم مخصوصش رو پر بکنید . بانک سامان اولین بانک بود که خدمات اینترنت بانک قوی ارائه داد حدود 3 سال پیش البته . بعد سامان بود که بقیه بانکها هم شروع به ارائه خدمات مشابه کردند . البته بانک ملت هم حدود 6 ماه انتقال کارت شتابی رو غیر فعال کرده بود که تازگیا حدود یک ماه پیش دوباره فعالش کرد .
بانک پاسارگاد هم خیلی خوبه خدمات اینترنتیش . خوب و بی دردسر .
بانکهای سامان ، پارسیان ، اقتصاد نوین ، سینا سیستم اینترنت بانک شون یه سیستم هستش . تو چند صفحه قبل یکی از بچه ها اسم سیستم و برنامه اینترنت بانک شون رو گفته بودش.
البته essi4300 عزیز تقریبا درست میگه و اطلاعات نادرست ندادهنقل قول:
حالا من خودم توی بانک خصوصی ندیدم ولی در موسسات از این کارا میکنند
شما اگه تلفنی با رئیس موسسه و یا کارمنداش صحبت کنی چیزی بهت نمیگن ولی اگه حضوری بری و مبلغ سپرده ات رو بگی اگه مبلغش بالا باشه مطمئن باش یه کاری واست انجام میدن
دوست عزیز برای انتقال وجه از طریق کارت به کارت باید از طریق لینک زیر عمل کنینقل قول:
اینترنت بانکش جالب نیستکد:https://acquirer.sb24.com/CustomerService/jsp/Login.jsp
پاسارگاد خیلی بهتره
ولی قشنگ ترین کارت ها را بانک سامان داره
در ضمن شماره کارتشم 16 رقمیه مثل بقیه ی بانک ها
بهترین حالت استفاده از بسته 5 ساله است.نقل قول:
من به سیستم های بانکی آشنا نیستم
اگر شما 4 میلیون پول داشته باشید که فعلا بهش نیاز نداشته باشید
و بخواهید در بانک باشه بهترین حالت چیه؟
شما هر وقت خواستی میتونی بری بگیری نهایتا با نیم درصد کمتر.
این چه ویژگی داره؟ خوبیش اینه ماهیانه کمی بیشتر سود بهش میخوره !
---------- Post added at 03:51 PM ---------- Previous post was at 03:49 PM ----------
بقیه بانکها مگر 12 رقمیه؟نقل قول:
در ضمن شماره کارتشم 12 رقمیه مثل بقیه ی بانک ها
اشتباه می کنید 16 رقمیه
نقل قول:
سلام
شما باید از طریق این لینک اقدام کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
انتقال وجه به کارت های شتاب مثل انتقال توسط خودپردازکد:https://acquirer.sb24.com/CustomerService/jsp/Login.jsp
اما این اینترنتی هست
سایر بانک ها هم همچین چیزی دارن و معمولا خارج از سیستم اینترنت بانکشون هست
نقل قول:
بهترین حالت استفاده از بسته 5 ساله است.
شما هر وقت خواستی میتونی بری بگیری نهایتا با نیم درصد کمتر.
این چه ویژگی داره؟ خوبیش اینه ماهیانه کمی بیشتر سود بهش میخوره !
ممنون از شما
مشخصات این بسته 5 ساله که اشاره کردیدچیه؟ مربوط به کدوم بانکه؟
بیشتر بانک های خصوصی دارننقل قول:
بهترینشم سپرده ممتاز بانک تات با سود 135% در سررسید و البته بانک اقتصاد نوین هم همین سود در سررسید می ده البته امسال سود بانک ها کمتر شده
نمی دونم چه تاثیری در این بسته های 5 ساله داره
اگه کسی داره بگه ممنون می شم
بالاترین سود سپرده سرمایه گذاری طولانی مدت یکساله رو در حال حاضر کدوم بانک میده ؟کدوم بانک برای سرمایه گذاری طولانی مدت (یکساله و دوساله) بهتره ؟
135 درصد ؟؟؟! مطمئنی ؟ مگه میشه ؟ آخه از چند سال پیش دولت همه ی بانکها رو مجبور کرده که سودشون رو یکسان بکنند . 135 پنج ساله میشه سالانه 27 درصد سود!!!درحالی که در بانکهای دیگه سود سالانه 14 درصده که فکر کنم امسال 13 درصدش کنند.نقل قول: