با سلام
من تازه عضو شدم
آیا کسی اطلاعاتی در مورد
pocket station
می خواد
:rolleye:
رمز شیشتا از عکس پرینت شده فرشته ها رم دارم
Printable View
با سلام
من تازه عضو شدم
آیا کسی اطلاعاتی در مورد
pocket station
می خواد
:rolleye:
رمز شیشتا از عکس پرینت شده فرشته ها رم دارم
سلام به همه من اين بازي رو خيلي بازي كردم ولي به شهر نتونستم برم راستي من تايپكاي قبلي رو نخوندم كسي رفته شهر ؟
سلام دوست عزيز به جمع ما خوش اومدي . بايد بهت بگم کسي هنوز به شهر نرفته در ضمن بد نيست اگر اطلاعاتت را در مورد بازي در اختيار همه قرار بدي.
اگه داري بزار اگه تونستي ازش استفاده كني فقط بگو يا چطوري بدست ميتوان اوردنقل قول:
نوشته شده توسط asdsdf
از چه چيزش بگم فقط بگو رو چشمنقل قول:
نوشته شده توسط A-H Entertainment
خوش امديد
اگه مباحثي هست لطفآ مطرح كنيد
pockt station
یک نو کارت که به پلی استیشن می خوره
فکر کنم به جای مموری
pockt stastio رمز
هم که در کتاب لوحه خانه نوشته مربوت به
tool box & ruck sack
نیست که بتونه اونو رمی دستش بگیره
من یک
emulator
pockt station برای
دارم ولی هنوز نتونستم باهاش کار کنم
;) :rolleye:
سلام دوباره من 2 تا سگهارو كه شكاري بودن بدست اوردم اگه بگيد براتون ميگم چطوري بدست ميارن
دمت گرم. :biggrin:نقل قول:
نوشته شده توسط Alireza3soot
فقط خواهشا دقيق توضيح بده.
باید زنت کارن باشه. بعد یه روز صبح بیدار میشی میبینی مریضه دکتره میفرستتد یه شهر دیگه. برگشتنی تو میدون شهر سگا رو برای فروش گزاشتن
بايد با marry ازدواج كني كتابخانه داره اون نه كرن
پس من چطوری سگا رو گرفتم؟؟؟؟
تو هم گرفتي مباركه من با ماري ازدواج كردم تو چطور من سيومو ميزارم ببيني تو هم سيوتو بزار ok?
گفتم که من تو پی سی بازی میکنم:sad:
پي سي منظورت كامپيوتره؟
وقتي تو تو pc بازي ميكني ميتوني سيوتو به ديسكت بعد منتقل كني به كامپيوتر
مثل اينكه saed afsary نيست اگه بشه من يه تايپك جديد يسازم تو اون ادامه بديم فقط در مورد رفتن به شهر
لشتباه شد منظورم نمی کنم بود
در ضمن امکان تاپیک جدید وجود نداره
:biggrin: :biggrin:چي؟نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
گفتم که منطورم این بود که با پی سی بازی نمیکنم
. تاپیک جدید هم نمیتونی بزنی
سلام بر همگي
چه مشكلي پيش اومده و راجع به چي بحث مي كنيد؟
اخه تو صف كنكور بودم الانه اومدم به خونم
منظورم اينترنته.
هیچی با با ایشون بن شد
کسی تا حالا بطری The God In Heaven را تا حالا گرفته يا نه.
من که دنبالشم
من كه با كد گيم شارك دريافت كردم تمام دستوراتشو انجام دادم ولي ثمري نداشت حتمآ بايستي اون رو بدون كد به دست اورد.نقل قول:
نوشته شده توسط A-H Entertainment
سلام به همه من اين بازي را زياد بازي كردم من وقتي كوچيك بود خيلي بازي ميكردم هيچ وقت سير نميشدم ولي نتونستم تا حالا به شهر برم ولي تو اين موندم ايا شهري در كار است يا نه اگه هست چرا كسي نتونسته بره تمام غذاها را 100% كردم 50 ماهي داشتم قلب تمام دخترها قرمز بود 100 % خانه داشتم ولي مزرعه 95% بود من كامل بازي كرده بودم فقط 95% مزرعه بود من يه سوال دارم اون موقع كتاب نبود كه من خودم بدون كتاب بازي ميكردم حالا نوشته سگهاي شكاري كسي تونسته اينارو پيدا كنه يا نوشته cow rains و اخريش كه مادر بزرگ برات كفش ميدوزه كسي تونسته اينارو پيدا كنه يا بدست اوره من كه ميگم دروغه همش ولي تايپكهاي قبلي خوندم نوشته شده سگهارو پيدا كردن ميشه كاملن بگيد چطوري ميشه بدست اورد فقط دروغ نگيد كه منم ميخوام بازي كنم از اول و اونايي كه گفتم كسي پيدا كرده اونا رو هم توضيح بديد ممنون
سلام خدمت شما دوست عزيز:
بله شهر در كار هست.اخه يكي از دوستانم كه يك بازي خور هست اون رو تا اخرش رفته ولي من هم مثل شما خيلي اين بازي رو كردم ولي نتونستم تا حالا به شهر بروم.
شما اگر مي خواهيد به شهر بريد بايستي كاري كنيد كه 100% مزرعه تان كامل بشه و گرنه نمي توني به شهر بري.
راجع به اون سوالاتي كه كردي(سگ هاي شكاري و 000)اونها اكثرشون بايستي به شهر رفته باشي تا به دست اوري.
راستي شما سيو 95% بازي رو داريد؟
ببین شگ های شکاری رو توی سال سوم وقتی زنت مریض میشه میری تو یه ده کده ی دیگه . وقتی برگشته سگها رو توی میدون شهر میفروشن.راستس من درصد مزرعه ام رو تو کنسول 100 درصد کردم!!!!!!!!!!!!!
من كه اين همه بازي كردم 5 سال بازي كردم و زنم كارن بود مريض نشد بيشتر راهنمايي كن بگو در كدوم سال ازدواج كردي و كجا رفتي اين اتفاق افتاد ممنون :rolleye:نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
سال اول ازدواج کردم.سال سوم صبح بیدار شدم دیدم مریض شده!!
سال اول چطوري ازدواج كردي و سال سوم روز اول مريض شد اگه رفته بودي جايه ديگه بايد وسايل ديگه هم ميخريدينقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
نه با با باید میفرتم دارو میگرفتم
سال اول چطوري ازدواج كردينقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer
اگه ميشه لينك سالم اين بازي را بزاريد دانلود كامل باشه لينكش چون اين بازيهايي كه در ايران ميفروشن كميشو حذف ميكنن و كلي اتفاق نميفته و شايد شهر هم از اين باشد كه حذف شده اگه داريد لينكه كاملشو بزاريد ممنون
ميگن واسه كامپوتر harvest moon اومده اگه اومده بگيد و چندتا عكس بزاريد
نميارزه با ايمولاتور بازي كني يه پي اس وان بگير تا آخرش بازي كن من كه بدون دردسر به شهر رسيدم
عزيزم چه فرقي داره با ps1 بازي كنم يا با تبديل كنندش تو كامپوتر وعزيزم همه اينو بازي كردن نتونستن برن شهر تو چطوري رفتي شهر اگه سيوشو داري بزار و اگه چندتا عكس از بازي داري بزار تو شهرنقل قول:
نوشته شده توسط playstation 3
جوابمو ندادي عزيز اگه رفتي شهر چطوري رفتي و توضيح بده كه چطوري ميشه رفت شهر اگه راست ميگي
Alireza007 چقدر پست سر هم میزنی؟؟کسی اینجا قرار نیست درخواست سیو بده.
بابا نوكرتم ببخشيد ;)نقل قول:
نوشته شده توسط P30Gamer