مطمئنا منظور گیم اسپات بوده.نقل قول:
Printable View
مطمئنا منظور گیم اسپات بوده.نقل قول:
من شنیده بودم که میشه توی این سری 2نفر آفلاین زد با دو دستهنقل قول:
بازی شبیه سازی همین میشه دیگه!!نقل قول:
منظورتون از کنترل مزخرف چیه ؟ چرا نمی شه باکیبورد ،دسته یا فرمون بازی کرد ؟ فقط کنترلش یکم سخته .من بیشتر با گرافیکش مشکل دارم تا کنترلشنقل قول:
این نیمه شبیه ساز هم نیست آخه!: دینقل قول:
بازی شبیه سازی همین میشه دیگه!!
شما یه بار forza یا gt5 رو بازی کن واقعآ شبیه ساز یک معنی جدا پیدا می کنه!
+
دوستانی که اوایل با بازی و کنترلش مشکل دارن توجه کنن که با tuning کردن ماشینتون کنترل خیلی بهتر از اول میشه.سعی کنید اول از همه بادی کیت و تایرها و ترمزها رو آپگرید کنید خیلی بهتر میشه.
درسته! من ریویو برای PC رو دیدم نمره نداده بودن هنوز ولی به PS3 و Xbox انگاری نمره ی 7.5 داده...نقل قول:
-----------
در ضمن دوستانی که با گیم پلی مشکل دارن می تونن تو Option تغییر بدن، چند تا مدل برای گیم پلی هست...
اول بازی ماشین های جالب کمه ولی یکم که می گزره وقتی ماشین های روز رو میده آدم خوشش میاد!
دوستان کنترل بازی هیچ مشکلی نداره ................یکم سخته فقط .....
من مشکلم با بازی اینه که وقتی عقب میفتم دیگه نمیتونم برسم بهشون ........ .
مشکل همه همینه
طبیعیه
البته فکر کنم با ارتقا ماشین این مشکل حل شه
دوستان يهسوال.من نيترو خريدم ولي نميدونم با كدوم دكمه تو بازي بايد ازش استفاده كنم؟؟؟
من که به اونجا نرسیدم ......ولی نسخه های قبلی N هستش....100 در 100 اینم همونهنقل قول:
دوستان يهسوال.من نيترو خريدم ولي نميدونم با كدوم دكمه تو بازي بايد ازش استفاده كنم؟؟؟
نه N رو هم امتحان كردم نبود.در ضمن نميخواد خيلي مرحله بالايي بري كافيه يك مسابقه اول بشي بعد نيترو بخري.نقل قول:
تو تنظيمات رو دسته xbox زده B.رو كيبورد نميدونم چيه
بازی کردم برادرنقل قول:
کلا هر چی بخوان بازی رو بیشتر واقعی کنن کنترل سخت تر میشه
مثل شبیه سازهای پرواز و ...
بعضی موقع ها هم به قول معروف از اونور پشت بوم میفتن!
منم اول شدم ولی قلفه:31:نقل قول:
در ضمن نميخواد خيلي مرحله بالايي بري كافيه يك مسابقه اول بشي بعد نيترو بخري.
خب از منوی اصلی برو تغییرش بدهنقل قول:
N بود فکر کنم
ولی توی این بازی مثل قبلی ها دیگه آتش و این چیزا زمان نیترو زدن بیرون نمیاد خیلی هم تاثیری نداره
فقط میشه از صدا و میزان کپسول پایین فهمید داره استفاده میشه
ای آقاااا چه کاریه آخه شما برو داخل تنظیمات کیبوردت رو هر دکمه ای خواستی تنظیمش کن...به همین راحتینقل قول:
بهترین گزینه هم ALT هست چون راحت در دسترسه ولی اگر رو N بزاری کنترل ماشین واست سخت میشه
من کلا عشقم Drift زدنه... ولی اینجا خیلی کنترلش سخته
دیگه حالم داره بهم میخوره... شورشو درآوردن، یه نیش گاز که میری ماشین شروع میکنه به قر دادن !!!
تیونینگ هم به درد نمیخوره... هر چی کلاس ماشین رو میبری بالاتر کنترلش تو Drift سخت تر میشه :13:
نميكشه سيستم هم دوستان جاي منم بازي كنين :41::41:
اصلا جالب نبود. دیگه خیلی سخت کردن . کنترل ماشین واقعی از این آسون تره
دوست عزیز دریفت که خیلی راحته فقط کافیه وقتی که احساس میکنی داری کنترلت رو از دست میدی از نیترو استفاده کنی من کلا اول میشم.........:10:نقل قول:
واقعٍاً....!!!؟نقل قول:
اصلا Nitro به فکرم نرسیده بود... دمت گرم
ولی با تمام اینا نسبت به NFS های گذشته تو Shift2 دریفت سخت تر و غیر حرفه ای تر شده
EA سری nfs و کلا زیر سوال برده
به نظر من فقط کنترل ماشین خیلی خیلی زیاد سخته ولی بقیه قسمتهاش خیلی خوب کار شده
دوستان باور میکنید من با کنترل ماشین ها مشکل ندارم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل من با بازی چند تا چیزه خیلی ضایع هستش
یکی اینکه با کوچکترین برخورد ماشینهای دیگه با ماشینمون سریه کنترل از دست میره
دوم اینکه حتی وقتی ماشین به دیوار خیلی کم ساییده میشه تصویر تار و سیاه سفید میشه (روحیه ی آدمی از بین میره:31:)
سوم اینه که وقتی از ماشینای دیگه عقب میفتم دیگه نمیتونم بهشون برسم...........
.......
من که خیلی خشم اومد . گرفیکش یکم از شیفت یک پایین تره فقط جزییات بیشتری داره . اگه درست ماشینو تیونینگ کنید خیلی حال میده . ناسلامتی سیمولیشن ساختن ، carbon که بازی نمیکنی!
شیفت یک هم اولش همه میگفتن بده ولی کم کم ترفدارای خودشو پیدا کرد .
آقا... من ماشینمو تیونینگ کردم..مشکل فرمونم حل شد.....
هیچی به پای شیفت نمییرسه.... ایول
کارت های زیر کدوم برای این بازی مناسبه؟ اصلا خرید اینها پیشنهاد میشه؟
EVGA GT 240 DDR5
SAPPHIRE HD 5670 DDR5
ASUS - GeForce GT 430 - 1GB
کدوم قسمت رو دستکاری کردی ............؟؟؟؟؟نقل قول:
آقا... من ماشینمو تیونینگ کردم..مشکل فرمونم حل شد.....
هیچی به پای شیفت نمییرسه.... ایول
تیونینگ خودش داستانیه ........
خب بستگی به ماشینتون داره
قسمت فشار روی لاستیک جلو رو میتویند کم کنید....
اتفاقآ تو منوی بازی 2تا گزینه هست یکی upgrad و tuning هست.تو قسمت تیونینگ چه کاری میشه انجام داد که کنترل ماشین واقعآ خوب و راحت بشه؟
ماشین هم BMW M3 E92 هست و فول تقویت شده
یعنی کلاس C هستید الان
کلاس C بهترین هندلینگ متعلق به R8 و Lexus ISF هست
دوستان یه پیشنهاد.....
به خاطر اینکه تعداد ماشینها تو Shift2 کم نیست و انتخاب گزینه مناسب یه جورایی وقتگیره، تجربیات خودتون رو تو گزینش بهترین
ماشینهای هر کلاس و عدد رقمهای Tuning و Upgrade در اختیار بقیه هم بذارید...
هر چند تعیین کلاس تو Shift2 کاملا وابسته به آپگریده.... عدد Performance ماشین از یه حدی که بگذره، خودش میره تو کلاس بالاتر
کاملا باهات موافقم...نقل قول:
راه حل مشکل سوم اینه که سر پیچهای تند که معمولا رقبا ترمز طولانی تری میگیرن و یه لحظه کند میشن، با یه حرکت بدن از پیست خارجشون کنی.. دیگه اونا بهت نمیرسن !! :27:
معمولا تو هر مسابقه یکی دو تا ماشین بیشتر نیستن که قدرت و هندلینگشون بالا باشه.... اونا که از رده خارج بشن مشکلی دیگه وجود نداره
شما برای اینکه هندلینگت خوب بشه تو قسمت تیونینگ ترمز ها رو بیار یه کم به سمت چرخهای جلو . بعد پرشور لاستیکای جلو رو یه مقدار کم کن و لاستیکای عقب رو یه مقدار ببر بالا . این کار به صورت عمومی کنترل ماشین رو تو کرنرها و پیچها تند بالا میبره . تاپ اسپید رو یه مقدار میاره پایین که اونو با upgrade کردن موتور ماسین میتونی جبران کنی .نقل قول:
ea گند زده ، اون شيفت كجا اين كجا؟ حالا من فقط ديدم اما بازي نكردم ولي حداقل از نظر گرافيك از قبليه پايين تر
از نظر من که گرافیکش بهتر شده ! البته من رو pc بازی می کنم ...نقل قول:
در ضمن بازی از هر جهت نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده ( البته باز هم نظر شخصیه من ) ... و کلا ارزش بازی کردن رو داره ... حداقل این که من و واقعا سرگرم کرده !
اما متاسفانه نتونست به پای F3 و GT5 برسه ! :13:
منم باهات موافقم بازی پیشرفت کرده واقعا................نقل قول:
از نظر من که گرافیکش بهتر شده ! البته من رو pc بازی می کنم ...
در ضمن بازی از هر جهت نسبت به نسخه ی قبل پیشرفت کرده ( البته باز هم نظر شخصیه من ) ... و کلا ارزش بازی کردن رو داره ... حداقل این که من و واقعا سرگرم کرده !
اما متاسفانه نتونست به پای F3 و GT5 برسه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی این بازی نباید با F3 و GT5 مقایسه بشه چون قابل مقایسه نیستن:31:
روی XP با آخرین تنظیمات اجرا کردم یهو دیدم بهم 8 9 فریم داد. گفتم انگار EA یه تحول اساسی ایجاد کرده و گرافیک بازی چند برابر بهبود پیدا کرده.
روی سون ا همون تنظیمات 60 فریم رو گرفتم. فهمیدیم که نه بابا EA هیچکارس !!!
ولی توی این یه ساعتی که بازیش کردم ازش یه کم خوشم اومده.
سلام دوستان
كسي تو تهران تونسته شيفت 2 رو بگيره ؟
يكي از دوستان كه اونور آب هست و همه چيزو تست ميكنه گفته كه شيفت 2 خيلي خوب شده و كلا خيـــلي پيشرفت كرده
منم كلي وسوسه شدم كه بگيرم و امتحانش كنم
گفت كه با ويل wheel هم مشكلي نداره و خوب جواب ميده بر عكس شيفت يك...حالا بايد تست كنم ببينم واقعا همينطور هست يا نه...
اگه اينطور باشه كه خيلي عالي ميشه چون من با همه چيز شيفت 1 حال كردم جز اين كنترل بدش...نقل قول:
از لحاظ فیزیک خیلی خیلی پیشرفت کرده. و یه جورایی میشه جزو شبیه ساز ها حسابش کرد. اگر یه مثلث باشه که lfs و gtr و و gt5 ps3 سه قطب این مثلث باشند، شیفت 2 دقیقا وسط مثلث قرار می گیره.
من توی کلاس C یه سوبارو ایمپرزا دارم.... تا قبل از تیونینگ... از دستم در میرفت و توی باقالی بود
ولی وقتی تیونینگش کردم ( حدودا به c970) رسیدم..... کاملا ماشین تحت کنترلمه.. و توی مسابقات خیلی هم از رقیبام جلو میافتم... مخصوصا توی شتاب
براش موتور خوب گرفتم... توربو شارژ عالی... ترمز ها ..کیت بدنه ..لاستیک و کم کردن وزن رو هم.. در حد عالی
---------- Post added at 12:37 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
من دانلود کردم.... ولی میدونم کل کشور اومده... حداقل یه هفته ای میشه برای pcنقل قول:
مهم مقدار عدد پشت C نیست
مهم میزان رنکینگ هندلینگ هست و تست خودتون....
البته کمی هم به واقعیت برمیگرده....
اقا چه طوری میشه این بازی رو با فرمون زد
میشه راهنماییم کنین؟
ممنون