به نظره منم در خرید ایفن4 شک نکنید.
بهترین گوشی با بالاترین کیفیت و همچنین مطمعن باشید تجربه ی بسیار خوبی هم خواهد بود
Printable View
به نظره منم در خرید ایفن4 شک نکنید.
بهترین گوشی با بالاترین کیفیت و همچنین مطمعن باشید تجربه ی بسیار خوبی هم خواهد بود
سلام :40:
100% گلكسي بگير...پشيمون نميشي. واگه پول مفت داري برات مهم نيست ايفون.
دوستدار شما ياشار
بابت ایفن4 کسی پول مفت نمیده.
پول لذت بردن از گوشی و امکانات را میدی
البته اندرویید هم بسیار انتخاب خوبیه و در قبال پولی که میدی امکانات بهتری میگیری
داریم به آخر آخرهای نظرسنجی می رسیم!
آیفون 4 خیلی بهتر از گلکسی هست
اما در کل صبر کن میلستون 2 بیاد :5:
نتیجه نظرسنجی:
بنده هر چهارتا گوشی رو به نحوی برای خونه خریداری کردم جوری که هر کدوم رو به اهالی خونه دادم بهتر بگم برا هر کدوم یکی خریدم جوری که هر وقت هر کدوم رو بخوام سیمکارتمو میندازم!
آیفون
دیزایر اچ دی
ان8
گالاکسی
---
اینا ترتیب انتخاب من بودند
ممنون از دوستانی که در این نظرسنجی شرکت کردند
خوب شما که می تونستی همه رو یک جا داشته باشی دیگه چرا ملتو سرکار گذاشتی؟ :31:نقل قول:
شوخی کردم.همشون مبارک باشه :10:.
معتقدم این نظرسنجی اگه بوجود نمی اومد کلا پیاده بودم! خیلی چیزها عایدم شد. ملاک تنها خرید گوشی نبود بلکه محکی نیز شد برای اطلاعات دوستان در رابطه با تکنولوژی های موبایل و امکانات گوشی ها و معذالک که خیلی استفاده ها بردیم در مورد خرید گوشینقل قول:
ممنون از همه دوستان
دوست من اين حرفتون به شخصه به من برخوردنقل قول:
ملاک خرید گوشی نبود بلکه محک اطلاعات دوستان در رابطه با تکنولوژی های موبایل و امکانات گوشی ها و معذالک بود
ديگر دوستان رو نميدونم
مگه شما معلميد كه دارين از ما امتحان ميگيرين و اطلاعات مارو محك ميزنيد
گوشيهارو خريدين مباركتون
ولي ديگه ميتونستيد اين پست آخر رو نزنيد
ما بپريم به هم با هم كل كل و بحث كنيم شما هم ...
متاسفم
دوست بسیار عزیزم!نقل قول:
خواهش می کنم از دست من ناراحت نباشید! امر مشتبه و سو تفاهمی پیش آمده!
منظور بنده از اینکه محک اطلاعات شما بود اینی که به ذهن شما خطور کرده نیست!!!!!!!!!!!!
منظور من این بود که خواستم بدونم منی که در مورد این گوشی ها اطلاعات آن چنانی ندارم دوستان و استادان و کاربران محترم چه المان ها و سگمنت ها و پشنهادها و معلومات و مأخوذاتی در رابطه با گوشی های فوق الذکر دارند که بنده را در امر خرید این گوشی یاری کنند!!! میخواستم به اطلاعات خودم اضافه کنم تا بهتر بتونم واسه خرید تصمیم بگیرم! نه اینکه میخواستم خدای ناکرده معلوماتتونو تست کنم! شما همتون استادید و معلم من!! خواهشا این سو تفاهم رو از ذهنتون دور کنید!
نظریات شما دوستان و مقایسه شماها بود که منو در امر خرید یاری کرد وگرنه من خودم چیزی بارم نبود.
آخه چرا اینجوری فکر کردید من واقعا ناراحتم:41:
بازم ممنون
من به ترتیب اینطوری انتخاب میکنم:
Iphone 4
Desire hd
galaxy s
n8
x10
بالاخره ما که نفهمیدیم تو چی خریدی؟:19:
کیو میگین؟نقل قول:
بی خیالنقل قول:
کلا" همه سر کار بودین :27:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:بنده برای خودم با تمام ابهت آیفون 4 رو پسند کردم!!!نقل قول:
و گوشی های دیگه ای هم برای خونمون برای بچه ها تهیه کردیم دیزایر اچ دی و ایکس 10 و ان 8 و گلکسی که هر وقت بخوام یه لقمه از هر کدومشون خواهم زد ولی آیفون خودم یه چیز دیگس!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سامسونگ هم اکثرا داره ظریف کاری می کنه! بر عکس نوکیا! دوربینی که نوکیا با دببدبه و کب کبه رو گوشی هاش مثل ان8 میزاره برعکس سامسونگ زیاد بهش نمی رسه حالا از نظر ظاهری هم بگیم همینطوره ولی ظریف کاری سامسونگ بهتره
میشه بیشتر از آیفون 4 خودت بگی؟شاید خریدم.
ببینید اول باید روشن بشه که این نظرسنجی راه افتاده تا این داداشمون گوشی بخره یا نه میخواد یه چیزهای دیگه ای رو روشن کنه!
اگه قراره گوشی این نظرسنجی برای انتخاب گوشی کمکتون کنه بهتره نظرات خودتون از جمله معایب و مزایای مورد نظر خوتون رو بگید. من به یه چیز معتقدم و همیشه هم گفتم مزایا و معایب از دید هر کسی متفاوتند.
اما اگه این فقط یه نظرسنجیه برای دونستن نظرات این و باید از اولش روشن میکردین.
خوب بر منکرش نعلت!نقل قول:
بر اساس نظرسنجی ها بنده برای خودم آیفون رو انتخاب کردم و داریم استفاده می کنیم!
حالا منظور شما چیه من نفهمیدم:10:
نظرسنجی برای این انجام میشه که هر کس نظرشخصی خودشو بیان کنه. فهمیده بشه که معایب و مزایایی که داره از دید همگان چیه وبر اساس این نظرسنجی ها به یه نقطه مشترک برسیم! که نظرسنجی عمومی دال بر این بود
در مورد دوستانی که به ان 8 نظر خرید دارند توصیه می کنم که یه تجدید نظری در مورد خرید داشته باشند!
دوست عزیز شما هم بر این اعتقادید که اگه دوربین N8 رو ازش بگیری میشه یه گوشی 200 هزار تومنی؟ یا چیز دیگه؟نقل قول:
در مورد دوستانی که به ان 8 نظر خرید دارند توصیه می کنم که یه تجدید نظری در مورد خرید داشته باشند!
اینجوریام نیست!نقل قول:
مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری که از این گوشی گزارش داده شده و هی میشه یکم درآوره
مثالهایی عرض می کنم
1.بعضی از گوشی ها موقع خاموش شدن و به شارژ زدن دیگه روشن نشدند که ایراد میگن از خط تولید بود هو نمیشه گفت کاملا برطرف شده شاید بازم باشه
2.تایپ دو انگشتی بر خلاف وعده های نوکیا مبنی بر مولتی تاچ بودنش وجود نداره
3.ضخامت گوشی در مقایسه با رقبا قابل قبول نیست
4.باتری گوشی زیاد قوی نیست
5.خوانایی گوشی زیر نور آفتاب چندان دل انگیز نیست
6.USB on the go فقط فرمت FAT رو ساپورت داره فت هم برای هارد تا 2 یا 4 گیگ فکر کنم مهیاست! سیستم فایلی برای داسه. و نمی دونم فلش های حجم بالا رو باز می کنه یا نه. فیلم های فول اچ دی بالای 4 گیگ رو گفتن کلا بیخیال باید شد
7.بعضی مشکلات نرم افزاری دیگه که هی ذکر می کنن و بنده حضور ذهن ندارم که تازگی ها آپ دیتی از برنامه هاش اومده بود
8.نوشته بوندن مروگرش ایراداتی داره
و....
کلا من از ان8 انتظارات زیادی داشتم
1گوشی کامل وجود نداره
2 نوکیا تا به حال گوشی های رو که داده پر مشکل وعیراد ونقص بوده که به وسیله یه اپدیت وفریمور جدید اون مشکلات رو حل کرده
به نظر من ان8 بعد از گالکسی بهترینه
ایفون درواقع پشتیبانی نرم افزاری بهتری داره وبس
من این فرمایش شما رو قبول دارم هیچ چیز کامل نیست و هیچ چیز بی نقص نیست. گوشی های موبایل هم همینطور هستش. اپل با اون همه دبدبه و کبکبه که داشت مشکل صفرشدن لحظه ای آنتن موبایل رو هنگام تماس دست با قسمت نوار فلزی گوشیه پایین گوشی رو برآورد نکرده بود و کلی آبروریزی بود ولی با این حال باید بگم صحبت بین بهتر و بهترینه یا بدتر و بدترین. با اینکه اهل نوکیا بودم و بازم استفاده می کنم ولی بی تعصب بگم ایراداتش کم نبوده نسبت به سایر برندهای مشهور(همه برندها رو نگفتم فقط خاص)
اینقده وقفه برای ریلیز ان 8 و این همه سرو صدا آخرش هر روز یه مشکل براش شایع میشه... بنده عرضم این بود همین وبس
دوستانی که این نظرسنجی رو مشاهده کردند باید بدونند که این نظرسنجی حالت انتخاب چند گزینه رو باهم داشت یعننی ممکنه بعضی از دوستان به یه مورد بیشتر رای داده باشند ولی کلا
آیفون و دیزایر اچ دی موارد خیلی خوبی بودند
بعدش ان8 و ایکس 10
سامسونگ هم که یلییه البیته واسه خودش!
سلام دوستان...بنده یک z3 dual دارم میخوام با یگ 5s 16g معاوضه کنم.ولی هنوز دو دلم.بنظر شما معاوضه کنم یا نه؟
سلام.تاپیک زیر خاکیه مال حدود 5 سال پیشه...نقل قول:
اما بهر حال زد3 خیلی قوی تر از ایفون 5اس هستش اگه ایفون 6 بود میشد بهش فکر کرد که اون هم چیز شاخی نیست.
از گوشیتون لذت ببرید
Sent from my GT-I9082