البته فكر نميكنم مشكل از اين باشه ها!!!!!!نقل قول:
آخه اين ورژن برنامه تازه اومده......yahoo messenger 2.0.1
برنامه ديگه اي نيست ( البته به جز فيس تايم) كه بشه باهاش ويديو چت انجام داد؟؟؟؟
Printable View
البته فكر نميكنم مشكل از اين باشه ها!!!!!!نقل قول:
آخه اين ورژن برنامه تازه اومده......yahoo messenger 2.0.1
برنامه ديگه اي نيست ( البته به جز فيس تايم) كه بشه باهاش ويديو چت انجام داد؟؟؟؟
شما بلندگوی گوشیتون کار نمیکنه؟ مشکلتون رو من هنوز نفهمیدم که چیه !!!نقل قول:
---------- Post added at 11:05 PM ---------- Previous post was at 11:03 PM ----------
از skype بهتر مگه برنامه ای هست؟؟؟ یاهو که فقط برای چت کردن به درد میخوره... شما skype رو امتحان کن پشیمون نمیشینقل قول:
---------- Post added at 11:06 PM ---------- Previous post was at 11:05 PM ----------
از skype بهتر مگه برنامه ای هست؟؟؟ یاهو که فقط برای چت کردن به درد میخوره... شما skype رو امتحان کن پشیمون نمیشینقل قول:
بله طبق اون عمل می کنم اما کار نمی کنه.نقل قول:
اگه میشه یه توضیح بدید.
متاسفانه من الان وي پي * ان ندارم...!نقل قول:
فكر كنم نشه از اسكايپ استفاده كرد....يعني هيچ راهي نداره بشه ياهو رو نصب كرد؟:19:
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
كار سختي نيست دوست عزيز!!!!:46:نقل قول:
شما واسه امتحان هم كه شده Limera1n رو دانلود و اجرا كن خودش به ترتيب با ثانيه شمار ميگه بهت!
در ضمن حواست باشه اشتباهي نري تو recovery mode !
مرسی.نقل قول:
من طبق ثانیه تو برنامه redsnow میرم اما بازم نمیشه.
این ریکاوری مد چی هستش ؟ چجوری میره تو اون حالت ؟
حالا فعلا ريكاوري مد رو بي خيال....نقل قول:
اينم به نقل از I-os.ir
تصویر درDFU mode :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چگونه دستگاه را به Recovery Mode ببریم :
1-دستگاه را کلا خاموش کرده و از هرگونه کابلی جدا کنید.
2-دگمه home را نگه دارید
3- در همان حالتی که home را نگه داشته اید آیفون را با سیم به کامپیوتر متصل کنید
4- باز هم بدون رها کردن دگمه home منظر باشید تا علامت( کابل +آیتونز ) را روی آیفون ببینید و حالا شما به recovery mode رفته اید!
نکته : برای خروج از recovery mode فقط کافیست که دستگاه را با دگمه power خاموش کرده و برای 10 ثانیه دو دگمه home + power را برای 10 ثانیه نگه دارید.
چگونه دستگاه رو به DFU Mode ببریم :
1-آیفون را با سیم به کامپیوتر وصل کنید و حتماً صدای connect وdisconnect شدن رو بشنوید.(از خود PC تون)
2- آیفون را خاموش کنید.
3-دو دگمه home + power را دقیقا برای 10 ثانیه با هم نگه دارید
4- دگمه power را ول کرده ولی همچنان home را نگه دارید و به کامپیوتر نگاه کنید تا زمانی که کامپیوتر دستگاهتان را به عنوان یک USB device بشناسد و چند لحظه بعدش آیتونز آیفون شما را detect (شناسائی ) خواهد کرد.
5-حالا اگه از طریق Conrol Panel برید به Administrative Tools و بعد از اونجا به Computer Management واز اونجا هم به Device Manager بگردید تو قسمت Universal Serial Bus Controllers باید Apple USB DFU mode زده باشه در غیر اینصورت به Recovery رفته که باید دوباره از اول شروع کنید
نکته :این آموزش هم در PC و هم در Mac قابل اجراست!
نکته : اگر در صفحه آیفون آرم کابل +آیتونز را میبینید به اشتباه به recovery mode رفته اید.
دقت کنید در هر دو حالت Recovery Mode و DFU Mode ، آیتونز پیغام زیر رو خواهد داد !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون همش میرم تو ریکاوری مد.
من طبق ثانیه برنامه redsnow برم یا این اموزش شما ؟(دارم گوشی رو انلاک می کنم با redsnow)
اگر مي خوايد بريد به DFU MODE از همين راه استفاده كنيد....نقل قول:
دوستان كسي نيست بدونه چجوري ميشه اين ياهو مسنجر رو نصب كرد..:19:
مشکل اینه که هیچ صدایی از گوشیم در نمیاد! ( منظورم اون اسپیکر پایین گوشی هست) واسه موزیک و زنگ گوشی هیچ صدایی پخش نمیشه ، ولی با هندزفری و اون بلندگوی خود گوشی که واسه مکالمه تلفنی زیره گوش قرار میگیره صدا دارمنقل قول:
گوشی هم آکه آک بود ، امکانش هست اسپیکرش مشکل داشته باشه؟!! یا مشکل از جای دیگست؟! :41:
مشکل سخت افزاریه دوست عزیزنقل قول:
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 12:59 AM ----------
اینم آموزش رفتن به ریکاوری...نقل قول:
1- وقتی گوشی روشنه کابل رو وصل کن
2- حالا گوشی رو خاموش کن
3- دکمه power رو بگیر و بشمار 1001 - 1002 - 1003
4- حالا دکمه Home رو هم بگیر (دکمه Power رو رها نکن) و از 1 تا 10 بشمار
5- حالا دستتو از رو power بردار و همچنان دکمه home رو بگیر تا resn0w شروع میکنه به کار...
از دبی واسم آوردن ، الان چیکارش کنم؟!!نقل قول:
یه بنده خدایی گفت ریستورش کن، تاثیری داره؟
با سلامنقل قول:
اگه مشكل نرم افزاري بود با ريستور حل ميشد ---
اما اسپيكر از زماني كه باز كرديد كار نميكنه مشكل سخت افزاري پس همونطور كه پيام جان گفت
موفق باشيد.
داشتم با برنامه ifunbox کار میکردم بعد آیپادو رسیت کردم..الان هی هنگ میکنه..چیکارکنم؟؟؟
سلام.
ایفون من مدام هنگ می کنه.می خواستم بدونم چجوری میشه کلا پاکش کرد(فرمت) و بعد از اول ios4.1 رو روش ریخت.
خودم طبق آموزش انلاک پیش رفتم اما بعد اینه انلاک و جیلبریک شد دیدم همه اون چیزایی که از قبل داشتم هنوز هستن و پاک نشدن.
می خواستم بدونم چجوری میشه کلا گوشی رو فلش کرد(همه چیش پاک بشه) و از اول سیستم عامل رو ریختش ؟
ممنون
واسه ریستور هم اقدام کردم اما ارور 3001 میده.
من هروقت گوشيم خاموش ميشه ديگه روشن نميشه و هنگ ميكنه. بايد با redsnow ريبوتش كنم تا بالا بياد.
چيكار كنم درست شه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
iphon 3gs 8GIG
با سلام
من میخوام یک گوشی اپل 4 بگیرم ولی شک دارم اخه با این قیمت گوشیه خوب زیاده به نظر شما چقدر ارزش خرید داره؟
با سلامنقل قول:
اين يه مشكل طبيعي هست براي جيلبريك redsnow
بايد فعلا باهاش سر كنيد تا اينكه فريمور گوشي رو عوض كنيد
موفق باشيد.
نقل قول:
دوست عزيز اينجا تايپك مشكلات هست و مشاوره براي خريد نيست:46:
نقل قول:
من هروقت گوشيم خاموش ميشه ديگه روشن نميشه و هنگ ميكنه. بايد با redsnow ريبوتش كنم تا بالا بياد.
فريمور گوشيتون چيه ؟:13:
نقل قول:
يعني واسه همه همينطوره؟ فريمور جديد كي مياد؟
آقا ببخشید سوالم خیلی ابتدائیه - ولی خب تاپیک مبتدیان هست دیگه! وقتی گوشی رو جیلبریک میکنن اونوقت میشه زرتی همه ی برنامه های AppStore رو رایگان نصب کرد روی گوشی یا باید بری بگردی مثل ویندوز کرک شده و این حرفا رو پیدا کنی؟ اگه اینطوره همه ی برنامه ها کرک شده اش هست؟! این سیدیا چیه؟!
عذر تقصیر دیگه، هیچکس به این سوالا جواب نمیده از بس ابتدائین خب... :37: :17:
بعد از جیلبریک کافیه AppSync رو با توجه به ورژن فرم ور از طریق Cydia دانلود کنی، بعد می تونی مثل ویندوز بری برنامه های کرک شده رو دانلود و نصب کنید. تقریبا %99 درصد برنامه ها کرک شده و می تونید با خیال راحت از اونها استفاده کنید.نقل قول:
Cydia بستری برای آیفون هست که به شما اجازه میده برنامه هایی که توسط Apple در قسمت AppStore مورد تائید قرار نگرفتن رو باهاش دانلود و نصب کنید. مثلا برنامه هایی که فایلهای سیستمی رو تغییر میدن و یا از API های سطح پایین گوشی برای ایجاد برنامه استفاده شده. مثلا من در ورژن 2 می تونستم lighttpd رو نصب کنم و همچنین php!
ساده تر اگر بخوام بگم اینکه، Cydia مکمل جیلبریک هست و حتما باید نصب بشه. یعنی شما بدون Cydia کارهایی رو که لازم دارید نمی تونید انجام بدید.
یک مدت که بیان تو خط و پیگیر موضوع باشید زود راه میافتید.
ببخشید، ممکنه بپرسم چه دردسری، چه بدبختی ای!!؟نقل قول:
ولي براي اينكه مثل بقيه دچار دردسر و بدبختي نشي بهت پيشنهاد مي كنم با cydia كار نكني و اين لينك رو ببيني بهتره
بهتره همینجوری رو هوا اظهار فضل ننمائید!
نقل قول:
آقا خیلی ممنون :37:
فکر نمیکردم اپل با این همه ادعا و اعتبار گوشی خراب بده دسته مردم :13:
دليل اين كه يكسري از برنامه ها نصب نميشه به فرمور ربط داره؟(الان رو 4.1 هستم جيل شده ولي مثلا Y! messenger يا بازي eternal legacy رو نصب نميكنه!)
برم 4.2 درست ميشه؟
---
ميشه بدون خذف شدن برنامه ها و فايل ها آپديت و بعدش جيل برك كرد؟
ممنون
این مشکل ممکنه از اینجا باشه که برخی برنامه های free کرک نشده هستن و باید با اکانتی که خریداری شدن با همون اکانت هم ریخته بشه روی گوشی و همچنین ممکنه بد کرک شده باشه. البته برخی برنامه ها هم با برخی فریمورها سازگاری ندارند که خود آیتونز میگه که باید آپدیت کنید ولی این مورد به ندرت پیش میاد.نقل قول:
شما میتونی با Update از توی آیتونز آپدیت کنی ولی بهترین راه گرفتن Backup از طریق آیتونز و ریستور کردن و بعدش هم Restore from Backup هست.
سلام ..
دوستان ..
من مپ ا گوشیم پیدام نمیکنه..
یعنی gps انگار کار نمیکنه ..
هر کاری میکنم هامون رو تهران هستش ک خریدمش ..
ممکنه مشکله سخت افزاری باشه ؟!!؟
سلام؛ دوستان شما این برنامه هایی که از Installous میگیرید رو با iTunes سینک میکنید؟ موندم sync بکنم یا نه...
با سلامنقل قول:
يه دور به نظرم ريستور كنيد و دوباره سيستم عامل رو نصب كنيد
موفق باشيد.
با سلامنقل قول:
نيازي نيست با آيتونز سينك بشن اون سورس ها
چون روي هارد جايي ذخيره و يا بك آپ ازشون گرفته نميشه
موفق باشيد.
ممنون! ولی من منظورم این برنامه های کرک شده بود. (از installous) به هر حال من وقتی وصل کردم به کامپیوتر iTunes خودش پیدا کرد این برنامه ها رو backup هم گرفت.نقل قول:
سلام
احیتاج به BigBoss Recommended Tools دارم...ولی توی هیچ سورسی نمیابمش...
کسی میدونه توی کدوم سورس هست ؟
ممنون
repo.insanelyi.comنقل قول:
سلامنقل قول:
ما همیشه مزاحم شماییم ...اینم در راستای همون قضیه هستش...اون درست نشد...
این سوروس رو اد کردم...داخلش هست...ولی موقع دانلود ارور میده
ممنون:11:
با سلامنقل قول:
چه اروري ميده؟
مشكل از اينترنتتون شايد هست كه نميتونه درست دانلود كنه
اگه نه سورس مشكلي نداره
موفق باشيد.
سلامنقل قول:
من از طریق برنامه cyder 2 میریزم ...هیچی ..بغلش علامت تعجب میزنه....ولی چیزهای دیگه رو دانلود میکنم مشکلی ندارند:41:
سلام دوستان
من با برنامه آیتونز10.2 مشکل دارم که هیچ چیز نمیتونم توی گوشی بریزم
گوشیم آیفون 4 نسخه 4.2.1 و جیلبریک -- نشده
سلام من چطوری وی پی ان رو وارد کنم تو آیفون 4
pptp
سرور با پسورد رو وارد میکنم
account هم user name میزنم اما هیچ اتفاقی نمیوفته
چه کنم؟
سلام .
ویندووزه Pc رو عوض کردم و آیتونز نرم افزارهای گوشیمو نمیشناسه . یعنی اگه بخوام App جدید بریزم قبلیارو از رو گوشی پاک میکنه .
چیکار کنم که اونا پاک نشه .
یا اگر یه وقت خواستم گوشی رو Restor کنم واسه Save بازیهام چیکار کنم .
نمیخوام Save هاشون پاک بشه .
با تشکر :11::40:
با gprs کانکت می شی یا wifi ؟نقل قول:
با gprs کار نمی کنه!
اگه با wifi کانکت میشی،معمولا اینطوری که تو این پست گفتم درست تنظیم میشه:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5665859&postcount=1325
شما با ifunbox میتونی خام برنامه هارو Saveکنینقل قول:
برای save بازی ها هم باید بک اپ بگیری
نقل قول:
ممنون ولی بلد نیستم از کجا سیوهاشو پیدا کنم .
میشه کلا راهنماییم کنید .
بعد وقتی گوشی رو آپدیت کردم اون سیو ها رو کجا بریزم . ممنون میشم ...
:11::40: