در محصولات sony هم فقط میشه از دانگل خود sony استفاده کرد .
این شرکت ها از چیپ هایی استفاده می کنن که دستگاه هاشون فقط قادر به خوندن اونها باشن و ربطی به استاندارد های وایرلس نداره.
Printable View
در محصولات sony هم فقط میشه از دانگل خود sony استفاده کرد .
این شرکت ها از چیپ هایی استفاده می کنن که دستگاه هاشون فقط قادر به خوندن اونها باشن و ربطی به استاندارد های وایرلس نداره.
دوستان ميتونن بررسي ACRYAN رو در صفحه 61 مجله T3 شماره ششم نوروز 90 بخونن
با درود از انجا كه براي من پخش زيرنويس فارسي بسيار مهم است ميخاستم دقيقن بفرماييد ايا اين دستگاه هر دو فرمت زيرنويس فارسي يعني srt _ sub.idx را بدون مشكل پخش ميكند يا نه ? در ضمن دوستان اطلاع دارند كه كدام دستگاه ها ( دي وي دي پلير_ اچ دي پلير_ مديا پلير و هر دستگاه پخش ديگر) در ايران به جز كامپيوتر ميتوانند هر دو فرمت اصلي زيرنويس فارسي را بدون مشكل نشان دهند? اين موضوع برايم بسيار مهم است و منتظر راهنمايي دوستان هستم. با سپاس فراوان
با درود از انجا كه براي من پخش زيرنويس فارسي بسيار مهم است ميخاستم دقيقن بفرماييد ايا اين دستگاه هر دو فرمت زيرنويس فارسي يعني srt _ sub.idx را بدون مشكل پخش ميكند يا نه ? در ضمن دوستان اطلاع دارند كه كدام دستگاه ها ( دي وي دي پلير_ اچ دي پلير_ مديا پلير و هر دستگاه پخش ديگر) در ايران به جز كامپيوتر ميتوانند هر دو فرمت اصلي زيرنويس فارسي را بدون مشكل نشان دهند? اين موضوع برايم بسيار مهم است و منتظر راهنمايي دوستان هستم. با سپاس فراوان
با درود:
هر دو دستگاه هر دو فرمت زيرنويس فارسي يعني srt _ sub.idx را بدون مشكل پخش ميكند .
خب بزارید من هم سوالم رو بپرسم :)
من دنبال دستگاهی هستم که تمامی فرمت ها و زیرنویس ها فارسی رو به طور کامل پوشش بده، lan و wifi N به همراه SATA داشته باشه.usb 3 هم داشته باشه.بقیه پورتها رو هم که اکثرا دارن دیگه.
اگر بشه خودش DVD player هم داشته باشه که بسیار خوب میشه.
من بیشتر playon HD 2 که هنوز وارد ایران نشده ،مورد نظرم هست ولی اگر دستگاه دیگه ای سراغ دارید لطفا معرفی کنید.
البته HD 2 خودش DVD palyer نداره.
راستی اگه ----- HD شبکه های Sat رو هم داسته باشه خیلی خوب میشه دیگه . ::31:
با سپاس فراوان از پاسخ شما فكر كنم اين تنها پلير موجود در ايران و جهان هست كه هر دو مدل زيرنويس فارسي را بدون مشكل پخش ميكند درست است? واقعن جاي تشكر دارد از سازندگان اين دستگاه عاليايا دستگاه ديگري با اين قابليت فعلن وجود ندارد?نقل قول:
فونت فارسي بدون مشكلي پخش مي شود و قابليت تغيير رنگ و سايز و محل فونت را هم دارد.
البته براي نوع Srt ، فقط فونت خوبي استفاده نشده ، يعني اينكه زيبا نيست و بعضي جاها خواندنش
سخت مي شود اگر نسبت سايز تصوير جوري باشد كه تمام صفحه تلويزيون را پر كند آنوقت فونت
بروي تصوير قرار مي گيرد البته اين مشكل نيست اما چون فونت مذكور بسيار نازك است هرچقدر هم
كه سايز فونت را بزرگ كنيد باز باريك مي باشد و خواندش سخت ، من دوباره با شركت سازنده تماس
مي گيرم بايد آنها را وادار به تغيير فونت داخلي كرد يا اينكه مشكل تغيير فونت دستي و موقتي را
حل كنند ، جاي تعجب است كه چرا با وجود اينكه اين مشكل را براي فونت داخلي حل كرده اند و راه و
روش آن را بلدند چرا حاضر نيستند فونت ديگري را جايگزين كنند ؟ پس پشتيباني چه معني دارد ؟
لطفا دوستان ديگر هم درخواست كنند تا آنوقت دستگاه كاملا بي نقصي در اختيار داشته باشيم
و در اين صورت تبليغ خوبي هم براي آن خواهد بود.
البته به نظر من فونت دستگاه زیباست و احتیاج به تغییر ندارد ولی بنده به نظر و سلیقه شما احترام میگذارم و سعی میکنم که قسمت تغییر فونت دستگاه را درست کنم تا مشکل شما هم بر طرف شود وهر فونتی که می خواهید جای گزین کنید.نقل قول:
فونت موجود در دستگاه اگر مسئله زيبا نبودنش را كنار بگذاريم باريك مي باشد و با بزرگ كردن سايز هم ايننقل قول:
باريكي باقي مي ماند مخصوصا در فيلمهايي كه فونت بروي تصوير قرار مي گيرد نياز است كه فونت كمي
توپر يا كلفت تر باشد تا خوانده شود براي همين خواندن فونت موجود مقداري سخت است و اصرار براي
تعويض هم بيشتر اين مورد است و البته فونت اگر زيباتر هم باشد كه چه بهتر. اگر مي شد گزينه Bold هم
به دستگاه اضافه مي شد شايد اين مشكل راحت تر حل مي شد بهرحال لطفا اين زحمت را بكشيد ،
حتي اگر مي شد به همان روش موقتي فونت را هم تعويض كرد باز خوب بود كه اما در اينجا فونتها برعكس
مي شوند.
فقط يك مسئله ديگر فايل منجر دستگاه قادر به تشخيص فايلهاي srt نيست يعني هنگام كپي ما فقط
فايلهاي ويديويي را مي بينيم و راهي براي كپي كردن و پاك كردن آنها نيست مگر اينكه كل فولدر را كپي يا حذف
كنيم. (براي مواردي كه نياز است فقط زيرنويس تعويض شود مثلا بخاطر تصحيح زمانبندي و يا ....)
يك: چرا نظرات من تاييد نميشود دو : ميخاستم بدانم ايا ميتوان ديسك دي وي دي را داخل اين دستگاه قرار داد و محتويات ديسك را از طريق دستگاه روي هارد كپي كرد? يا با يك راهي يا رابطي? صحبتي در مورد درايو دي وي دي و هارد ساتا دستگاه شده بود ميشه در اين مورد براي من كه اطلاعات كمي دارم توضيح بدهيد. ايا دستگاه خودش داراي هارد داخلي هست.
کسی این سوال ما رو جواب نمیده؟
نقل قول:
دستگاه داراي هارد نيست ، بلكه شما بايد يك هارد بخريد و آن را داخل دستگاه قرار دهيد.
تا جايي كه من شنيدم گويا امكان وصل كردن دي وي دي پلير به آن را از طريق پورت usb دارد.
در هر صورت كار سختي نيست اگر به كامپيوتر دسترسي داريد ديسك هاي خود را روي هارد
كامپيوتر كپي كرده ( فولدر VIDEO_TS ) بعد اين فولدر را بروي فلش ديسك كپي كرده و فلش
را به دستگاه وصل كنيد در اين حالت مي توانيد از روي فلش فيلم را اجرا كنيد و يا اينكه محتويات
آن را بروي هارد داخلي كه از پيش قرار داد ه ايد كپي كنيد و سپس اجرا كنيد
تا جايي كه من شنيدم گويا امكان وصل كردن دي وي دي پلير به آن را از طريق پورت usb دارد.در هر صورت كار سختي نيست اگر به كامپيوتر دسترسي داريد ديسك هاي خود را روي هاردكامپيوتر كپي كرده ( فولدر VIDEO_TS ) بعد اين فولدر را بروي فلش ديسك كپي كرده و فلشرا به دستگاه وصل كنيد در اين حالت مي توانيد از روي فلش فيلم را اجرا كنيد و يا اينكه محتوياتآن را بروي هارد داخلي كه از پيش قرار داد ه ايد كپي كنيد و سپس اجرا كنيد[/QUOTE] با سپاس از شما به هر حال اگر بتوان بدون نياز به كامپيوتر فيلمها را از روي ديسك رو هارد دستگاه كپي كرد يك امتياز مهم براي اين دستگاه به حساب مي ايد. من خودم كامپيوتر دارم اما ممكن است كسي دسترسي نداشته باشد يا به هر دليل در يك دوره كامپوترش مشكل داشته باشد.به هر حال اميدوارم يك نفر اينجا دقيقن به اين موضوع جواب بدهد.با سپاس فراوان
با درود ميخاستم بفرماييد اين مبدل كه براي ارتباط بي سيم هست يعني چي? من اطلاعاتم در اين زمينه كم هست لطفن توضيح بدهيد ارتباط بي سيم چه كاربردي دارد اگر مربوط به اينترنت هست چه شرايطي ميخواهد و در ضمن اگر كسي اين مبدل را نخرد مشكلي پيش مي ايد يا اين مبدل صرفن براي همان ارتباط بي سيم هست و كاربرد ديگري ندارد. خاهشن كامل توضيح دهيد يك جا هم فرموده ايد كه بعد از وصل يو اس بي چند دقيقه بايد منتظر بمانيم يعني مثلن اگر دو تا فيلم داخل يواس بي ريخته باشيم و بخواهيم تماشا كنيم بايد چند دقيقه منتظر بمانيم تا پخش شروع شود و در اخر اينكه اين دستگاه فقط يك جاي يو اس بي خور دارد يا بيشتر . مثلن ايا وقتي هارد اكسترنال به دستگاه وصل هست درگاه ديگري دارد تا بتوان فيلمهايي كه روي يو اس بي هست را از طريق دستگاه روي هارد كپي كرد يا نه?من گيلان هستم ايا در رشت نمايندگي داريد اگر داريد ادرس لطفن و اگر نه براي خريد چه بايد كرد? قيمت دقيق چقدر هست?ميدانم زياد سوال كردم اما خاهش ميكنم به همه سوالات كامل پاسخ دهيد چون برايم خيلي مهم است. با سپاس فراوان
فقط یک پورت USB دارد
با فیش I/O(فیش پرینتر) می توان از کامپیوتر به هارددستگاه فایل انتقال داد
اگر فقط يك پورت usb داشته باشد يك ضعف بزرگ است.نقل قول:
نقل قول:
پلير داراي 3 پورت مي باشد 1 پورت كه براي اتصال به pc و استفاده از هارد دروني دستگاه به عنوان هارد اكسترنال و 2 پورت براي اتصال فلش و هارد براي پخش فايل ها
با سپاس از شما لطفن به بقيه سوالات اين صفحه هم پاسخ بدهيد در ضمن به طور ساده بفرماييد ميشه فيلمها رو از روي ديسك يا فلش به هارد دستگاه (بدون دخالت كامپيوتر) ريخت يا نه?خاهش ميكنم جواب بدهيد
HD 2 به این زودس وارد ایران میشه؟
قیمتش در چه حدودی هست؟(بدون هارد)
نقل قول:
درود :
فكر نمي كنم به اين زودي اين دستگاه رو داشته باشيم
هستش همچن دستگاهی من تو تاپیک NOVATRON لینک توضیحات و خرید انگلیسی رفتم . تو این سایت پلیرهای دیگری هم معرفی بودش که خیلی خیلی شاخ بودن یعنی امکاناتی داشتند که ادم کف میکرد . اگه بگردین پیداش میکنین . البته باید بدین تا تکی واستون بیارننقل قول:
با درود دوست گرامي ميشه لطفن جواب بدهيد به سوالهاي مناگر قبلن جايي جواب داده ايد راهنمايي ام كنيد با سپاسنقل قول:
با راهنمایی دوستان و تحقیق در مورد HD Player من یه دستگاه A.C.RYAN Playon!HD Essential گرفتم و به نظرم خیلی عالیه فقط یه مشکل دارم و اینکه برای زیرنویس فیلمهای 3D میشه کاری کرد چون رو حالت سه بعدی زیرنویس مشکل داره میخواستم ببینم کسی تجربه ای داره تو این زمینه؟
چه مشكلي داره؟نقل قول:
سلام خدمت آقا سیاوش
مشکل زمانیه که فیلم میره رو حالت 3D تو این حالت ظاهرا چون نوشته ها جزیی از فیلم نیستن در نتیجه بهم میریزن (srt) البته من فرصت نکردم کامل بررسی کنم فقط میخوستم بدونم کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا نه ؟ اگر شما با این مسئله برخورد نکردین یا تو حالت 3D تست نکردین میتونم بیشتر بررسی کنم
زيرنويس ارتباطي به فرمت 3d ندارد احتمالا مشكل شما به فرمت زيرنويس مربوط است براي پخش هر دو فرمت زيرنويس بر روي كنترل دكمه SETUP را فشار دهيد و گزينه Text Encoding را به Arabic(cp1256 تغيير دهيد و ديگر نياز به تغيير فرمت زيرنويس نداريدنقل قول:
با تماسي كه با شركت سازنده گرفتم و فونت زر را برايشان ارسال كرده بودم بالاخره جواب دادند كه
اين دستگاه رام محدودي داره و فونتي كه برايشان ارسال كرده بودم حجم زيادي داره و جا نمي شه !!
در حالي كه فونت ارسالي 80 كيلو بايت بود ، يا طرف فكر كرده ما حاليمون نيست كه 80 كيلو چقدر
جا مي گيره يا اينكه رام دستگاه ازاين عروسكهاي آوازخوان هم كمتر بوده .
اما احتمالا طرف يه رنگ ايراني داره كه اينجوري جواب مي ده ، بهرحال نهايت گفتند كه در نسخه بعدي
نرم افزار دستگاه سعي مي كنند فونت را جايگزين كنند.
فايل منجر دستگاه قادر به شناسايي فايل هاي srt نيست و نمي شود اين گونه فايل ها را كپي يا جابجا
يا خذف كرد ، اين مورد را به اطلاع شركت برسانيد.
با توجه با اين كه شركت acrayn دستگاه هاي خود را در سطح جهاني به فروش مي رساند و تنها استفاده كننده و درخواست كننده شما نيستيد و هر كس در هر كشوري و با سليقه خود دوست دارد فونت يا ... امكانات ديگري را سفارش دهد شما اين درخواست هاي 80 کیلوبایتی را در سطح 1000 نفر در نظر بگیرید فکر میکنم بهتر متوجه منظور آنها شویدنقل قول:
سلام دوستان
من دیروز این دستگاه رو گرفتم که چنتا مشکل باهاش داره
1 - فایلهای تصویری MOV رو که با دوربین کانن SX210 ضبط شده رو بدون صدا پخش میکنه و نمیشه
این فایلها رو کپی کرد
2 - کنترل دستگه خیلی دیر عمل میکنه یعنی باید 2 یا 3 بار کلیدی رو فشار بدی تا کار کنه
3 - وقتی هرد اکسترنال بهش وصل میکنم دستگاه خاموش و روشن میشه و اجازه هیچ کاری رو نمیده
میخواستم ببینم کسی با این مشکلات برخورد کرده یا نه
اگر امکان داره آخرین نرم افزار این دستگاه رو با نحوه اپدیت کردنش رو بذارید
نقل قول:
مثل اينكه شما متوجه نيستيد ، جاي دادن يك فايل 80 كيلوبايتي چه ربطي به 1000 نفر دارد ؟ قرار شد اين
فونت 80 كيلوبايتي( يا هر فونت ديگري مثل تيتر يا بدر ....) به عنوان فونت فارسي جايگزين فونت فعلي شود
قرار نيست كه 1000 فونت 80 كيلو بايتي در دستگاه كار گذاشته شود . در ضمن عدد 1000 را هم توضيح دهيد
كه از كجا به ذهنتون رسيده ؟
طرف گفته ROM دستگاه حجمش كمه ، كه البته فكر كرده اينا جهان سومي هستند و حاليشون نيست ،
الان سيم كارت موبايل هم يه ROM حداقل 500 كيلوبايتي روش هست ، ROM اين دستگاه حداقل بالاي
20 مگابايت مي باشد ، دقت كنيد به حجم فايل سيستم عامل دستگاه كه دانلود مي كنيم و آپگريد مي كنيم
بعد شما مقايسه كنيد 80 كيلوبايت يا همان 8 صدم مگابايت چه حجمي جا مي گيرد تا به حرفهاي بيهوده طرف
پي ببريم.
در ضمن اگر براي مشتري ايراني حال و حوصله ندارند كه فونت را جايگزين كنند حداقل فونت دلخواه ما را تصحيح
كنند تا از روش جايگزيني موقت فونت از طريق همان فلش مموري و ايجاد پوشه Resource بتوانيم موقتي فونت
را هر بار تعويض كنيم.
فايلهاي srt يا sub/idx نيز در فايل منجر ديده نمي شوند تا كپي يا حذف شوند.
كنترل دستگاه زياد بد نيست اما خوب هم نيست و از فاصله 1.8 متر بيشتر خوب عمل نمي كند.
سلام دوستان
من دیروز این دستگاه رو گرفتم که چنتا مشکل باهاش داره
1 - فایلهای تصویری MOV رو که با دوربین کانن SX210 ضبط شده رو بدون صدا پخش میکنه و نمیشه این فایلها رو کپی کرد
2 - کنترل دستگاه خیلی دیر عمل میکنه یعنی باید 2 یا 3 بار کلیدی رو فشار بدی تا کار کنه
3 - وقتی هارد اکسترنال بهش وصل میکنم دستگاه خاموش و روشن میشه و اجازه هیچ کاری رو نمیده
میخواستم ببینم کسی با این مشکلات برخورد کرده یا نه
اگر امکان داره آخرین نرم افزار این دستگاه رو با نحوه اپدیت کردنش رو بذارید
البته الان نرم افزارش V 5.4.3 r 2607 هست:8:
نقل قول:
دوستان عزيز شما مي توانيد سولات و درخواست هاي خود را فقط در سايت هاي زير مطرح و پيگيري نماييد:
کد:http://www.acryan.com/forums/viewforum.php?f=142
کد:http://www.hdmedia.ir/plugins/forum/forum_viewtopic.php?291.last
فکر کنم شما درست متوجه مشکل نشدین یا من نتونستم خوب اونو شرح بدم .نقل قول:
ببینید فیلم 3d با فرمت side by side وقتی زیرنویس کنارش هست درست پخش میکنه ، ولی شما وقتی برای دیدن فیلم تی وی رو رو حالت 3d قرار میدین تا بتونین با عینک فیلم رو ببینید نوشته های زیرنویس از لحاظ ساختار یا نمایش بهم نمیریزن بلکه یجورایی از تصویر خارج میشن یا تار میشن نمیدوم یه حالت خاصیه که فکر کنم بیشتر بخاطر نمایشش رو حالت سه بعدیه میخواستم بدونم کسی تجربه ای داره تو این زمینه یا نه؟
پس این تایپیک رو واسه چی زدید؟نقل قول:
:19:
سلام
با دستگاه ac ryan ess. فیلم Resident Evill :After life 3D با حجم 11گیگ حدودا ، هنگام پخش هر چند ثانیه یه صدایی مثل صدای خش و فریز حدود 1 ثانیه ای داره
مشخصات فیلم:
Video
ID/String : 1
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format_Profile : High@L5.1
Format_Settings_CABAC/String : Yes
Format_Settings_RefFrames/String : 2 frames
CodecID : V_MPEG4/ISO/AVC
Duration/String : 1h 36mn
BitRate/String : 15.5 Mbps
Width/String : 1 920 pixels
Height/String : 1 080 pixels
DisplayAspectRatio/String : 16:9
FrameRate/String : 23.976 fps
ColorSpace : YUV
ChromaSubsampling : 40
BitDepth/String : 8 bits
ScanType/String : Progressive
Bits-(Pixel*Frame) : 0.312
StreamSize/String : 10.5 GiB (89%)
Encoded_Library/String : x264 core
Color primaries : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4, SMPTE RP177
Transfer characteristics : BT.709-5, BT.1361
Matrix coefficients : BT.709-5, BT.1361, IEC 61966-2-4 709, SMPTE RP177
دوستان کسی به این مساله برخورد کرده؟ یعنی با این بیت ریت باید این دستگاه کم بیاره؟
آقا سیاوش که ما رو به سایت ACryan حواله داد
با سلام خدمت اساتيد محترم.
من قصد خريد اين دستگاه رو دارم اما سينماي خانگي من ورودي صداي اپتيك نداره و فقط ورودي AC 3DTS و AUX داره.
لطفا راهنمايي كنيد آيا ميتونم با سيستم موجودم به همراه اين پلير از صداي 5 كاناله استفاده كنم؟
نه نمیتونید فقط با کابل اپتیک میتونیدنقل قول:
خوشبختانه این دستگاه فروم اختصاصی داره و مشکلات فنی رو بهتره در فروم اصلی مطرح کنیم چون نویسنده های فریمور و مسئولین پست هارو بررسی می کنندنقل قول:
---------- Post added at 09:21 AM ---------- Previous post was at 09:19 AM ----------
دوست گرامی این تاپیک بیشتر جنبه معرفی و اخبار رو داره ...نقل قول:
ممنون آقا سیاوش ولی بیشتر من هدفم این بود از تجربه شما استفاده کنیم یا دوستانی که این مشکل داشتن
و بعد هم اینکه شما به عنوان نماینده و فروشنده این برند گفتین با پخش فایلهایی بیشتر از این حجم و بیت ریت بالاتر این دستگاه کم نمیاره (بلوری 50gig)
و یه سوال دیگه من با زیرنویس idx و sub مشکل دارم و اونو نشون نمیده!!! البته با یه فیلم تست کردم آیا این طبیعیه؟