[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
دوست عزیز a.g g.a من عکساتون رو نمیبینم ... میشه لطف کنید یه جا دیگه آپلود کنین؟
سلام
لطفا یه آپلود سنتر خوب معرفی کنین منم همونجا آپلود کنم.
با تشکر
الان میبینم ولی دفعه قبل باز نمیشد عکس ها ...
این هست برای دفعه های بعد اگر خواستین :46:
کد:http://www.empirepic.com/
سلام
چرا هیچکس دیگه این جا نمیاد؟
چرا این جا این قدر سوتو کوره؟
دوران امتحان ها و نزدیک کنکور هست دوست عزیز :46:نقل قول:
سایت نسبتا خلوته ... ایشالا بهتر میشه
ممنون از عکس های زیباتون :11:
چرا اینجا سایز عکس رو رعایت نمیکنید ....
یکی بزرگ میزاره ... یکی کوچیک میزاره ....
لطفا یه اندازه ی ثابت برای همه عکسها در نظر بگیرید که نظم داشته باشه ...
مثلا حداکثر 640 باشه طول و عرض ... یا 800 ... هم حجم تاپیک سنگین نمیشه هم چشم آدم قاطی نمیکنه :13::blink:
-------------------------------------------------------------------
من بعضی عکسامو تو گروه عکاسان گذاشتم ... ممکنه دوستان دیده باشن ... تکراری میشه ببخشید ...
یک عدد شکــار لحظه ها بود در یــــونی : )
:
سلام ... اینجا اجازه نقد و پیشنهاد داریم ؟ :31:نقل قول:
این عکست جالبه ، اما چندتا نکته از تجربه خودم میخواستم بگم ...
1. زاویه دوربین ... باید یکم دوربین بیشتر روبروی حشره میبود بتر میشد ... قسمت پائین کادر هم خالی و گماره کننده.
2. نکته اساسی عکس اینه که با فلش گرفته شده ... فلش گزینه ی خیلی خوبیه در صورتی که نور محیط مناسب نمی بود (با توجه به اینکه ساعت 7 غروب عکس گرفته شده فلش راه بهتری برای نوردهیه) . اما کار کردن با فلش یه چندتا نکته رو نیاز داره.
به عکست که دقت کنی یه وضوح کمی روی سر حشره هست . کمی هم احساس میکنی که نور روی حشره زیاده و چشمو میزنه.
میدونیم که وقتی با فلش عکس میگیرم دوتا منبع نور هست ک میتونیم جداگانه نورشونو کنترل کنیم. نور محیط و نور فلش. نور محیط با سرعت شاتر کنترل میشه و نور فلش هم با دیافراگم . اینجا نظر من اینه که دیافراگم رو باید بیشتر میبستی . مثلا f/5.6
برای کنترل کادر میشد کمی زوم کرد و اینجوری فوکوس بهتری هم میشد .
کنترل نور پس زمینه هم خوب بوده تو عکس. تاریک شدن پس زمینه. اگه کاملا تاریک میشد که خیلی عالی بود (فک کنم غیر ممکن هم بود و باید از ادیت کمک میگرفتید). برای نور محیط هم اتنتخاب شاترهایی در حد 1/500 تا 1/1000 پس زمینه رو تا حد زیادی محو میکرد .
پیشنهاد من اینه که با نور فلش خیلی عکس بگیر (بصورت تمرینی) . حتما در موود manual عکاسی کن با فلاش . و سرعت های شاتر و دیافراگم مختلف رو امتحان کن . همشونو ... مطمئنا خیلی کمکت میکنه بعدا :46:
کلا تبریک میگم واسه این عکس خوبت ... سوژه و چیدمان کادر عالی و نشونه ی دقتت در دیدنه :20:
تو پست بعدیم یه عکس ک با فلش گرفتم میزارم :46:
Shuter Speed : 1/1600 Second
Aperture : F/8
ISO : 80
عکسو تو حیاط خونه خودمون گرفتم ... مدت زیادی نیست با فلش عکاسی میکنم ...
ساعت حدود 3 بعد از ظهر یه روز افتابی ... حدود 30 شات برداشتم تا به این رسیدم . برای محو کردن پس زمینه روشن باید سه چیز رو مد نظر میگرفتم ... 1.سرعت شاتر 2. دیافراگم ... و اگه بازم نتیجه نمیداد قدرت فلاش رو دستکاری میکردم.
موفق باشید :20:
خیلی ممنون برای راهنمایی ها و پیشنهاداتون خیلی برام مفید بودن.نقل قول:
عکاسی بلد نیستم این عکس رو هم از زمین فوتبال یکی از کوهستانی ترین ده های ایران با گوشیم انداختم رفقای عکاس ما رو ببخشن که جسارت کردیم...:46:
اینم یه عکس از من...جون من نخندین...به نظرم قشنگ اومدش...عکس مال امروزه...بارونم شدید بود دیگه نمیشد فوکوس و اینا رو خوب رعایت کرد...
لینک می زارم...
حجم:450KB
کد:http://www.up.--------.com/images/726su7nggl4jwwlm21c5.jpg
یه ماشینی اون ته عکست هست اونم سوژه خیلی جالبی بوده ها ....میتونستی اونو هم یه کادر بندی خوب ازش در میاوردی و عکس میگرفتی.....در کل عکس خودتم خوب بود.:20:
اون ماشین همسایمونه...به زودی(هروقت بارون بند بیاد)یه عکس میگیرم ازش....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
up.--------.com/images/ghwv8imud62iuqn1kgw.jpg
عجب عکســــی...و چـــه منظره ای...دوست دارم شب های اونجـــا رو : )
سلام
خیلی قشنگه فقط لطفا عکستونو کوچیک تر کنین و اگه دوست دارین عکستون توی اندازه بزرگتر دیده بشه آدرس عکس بزرگتر رو بذارین.
با تشکر
ببخشید چون هر لحظه امکان داشت پرنده بپره نشد این برگ جلویی رو حذف کنم.
سلام ...
HDR ، با سه تاش ، اختلاف نوردهی +-1 ...
متاسفانه اونجور که میخواستم نشد ، نتونستم خوب کار کنم ... اولین عکسم از دریا بود ، تا حالا از خود دریا عکس نگرفته بودم ...
کار آسونی نیست ...
سلام
دوست عزیز شما با چه نرم افزاری عکس HDR درست کردین؟ من با«Photomatix Pro 3»هرچی سعی کردم زیاد جالب نشد.
راستی موج ها رو چی کار کردین؟(چون دائما در حال تغییرن)
سلام دوستان
ادیروز جاتون خالی رفته بودیم ماسوله ...این عکس ها رو با موبایل گرفتم.در حد عکسای قشنگ شما نیست ولی خودم خیلی ازشون کیف کردم!!