نقل قول:
منم امروز از چند تا مغازه که نمایندگی گارانتی سازگار بود پرسیدم همین 820 میدادن
از خیابان ولی عصر مجتمع ايران و مجتمع رضا
یه سر برو سایت سازگار لیست نمایندگی هاش ببین
Printable View
نقل قول:
منم امروز از چند تا مغازه که نمایندگی گارانتی سازگار بود پرسیدم همین 820 میدادن
از خیابان ولی عصر مجتمع ايران و مجتمع رضا
یه سر برو سایت سازگار لیست نمایندگی هاش ببین
عزیز اگه نگاه کنی کانفیگ من با شما فرق داره :Dنقل قول:
راستی چند اینچ هست ؟!!! مال من 15.6 اینچ هستش
کارت گرافیک و فرکانس کاری سی پی یو شما چندین مدل پایین تر از گرافیک و سی پی یو منه ..... فرقشون اسمون تا زیر زمینه :D
سلام ، مبارک باشهنقل قول:
یه چندتا عکس ازش بگیر اینجا بزار ببینیم رنگ قهوه ایش چطوریاس !!
همین مدل شما رو پارسا اشاره کرد در خود سازگار ارقام 820 میدن !!
خیلی تفاوت قیمت با مارک دل داره!
من همین کانفیگو با هارد 640 و رم 6 گیگ گرفتم 1.050.000
تازه دل به آنصورت مارک معتبری نیست !! اگه این قطعات روی یک سونی باشه حداقل 1450 به بالاست ... :31:نقل قول:
من که همین کانفیگو 540m رو رنگ مشکیشو گرفتم 815 خیلی هم خوبه من مشکلی ندارم
فقط دید عمودی نمایشگرش خوب نیست که دل 5010 هم دیدم همینطور بود
شارژرشم نسبت به 5010 خیلی سنگینه
ا؟ از کجا رنگ مشکیشو گیر آوردی؟ لطفا آدرس یا شماره تلفنش رو واسم پیغام خصوصی کن.نقل قول:
البته یکی از دلایلش اینه که شرکت ایسر خودش مونیتور و بیشتر لوازم جانبیشو میزنه و خیلی از نظر اقتصادی براش به صرفه استنقل قول:
مانیتور 5742 ساخت شرکت الجی هستش
باتریشم پاناسونیکه کدومشو خودش میزنه؟
ممنون
مانیتور رو از کجا میشه فهمید مال ال جیست
من با گارانتی سازگار به صورت سفارشی گرفتم که برام آوردند شاهین شهر (اصفهان). راستش می خوام XP هم نصب کنم اما این DVD که شما می فرمایید رو متاسفانه نفرستادند! فقط همون اصلیه که مال WIN7 هستش رو دارم. اینجا هم هر چی گشتم مغازه ها نداشتند. کسی از دوستان داره این DVD مربوط به XP رو؟ بدبختانه سرعت اینترنت هم که زغالیه اینور و نمیشه دانلودشون کرد!!!نقل قول:
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم!!!!! :40:
نقل قول:
من با گارانتی سازگار به صورت سفارشی گرفتم که برام آوردند شاهین شهر (اصفهان). راستش می خوام XP هم نصب کنم اما این DVD که شما می فرمایید رو متاسفانه نفرستادند! فقط همون اصلیه که مال WIN7 هستش رو دارم. اینجا هم هر چی گشتم مغازه ها نداشتند. کسی از دوستان داره این DVD مربوط به XP رو؟ بدبختانه سرعت اینترنت هم که زغالیه اینور و نمیشه دانلودشون کرد!!!
هم اکنون به یاری سبزتان نیازمندیم!!!!! :40:
باید دستگاه باز بشهنقل قول:
شما از کجا فهمیدی مانیتور ال جی هست؟نقل قول:
اتفاقا" مانیتور این مدل سامسونگه و داخل خود شرکت ایسر تحت لیسانس سامسونگ طراحی میشه حللا ممکنه مدل های جدیدش ال جی باشه ولی اینو مطمئن باش که 80% اجناسشو داخل خود شرکت ایسر میزنن و صد البته تحت لیسانس
تو دیوایس منیجر قسمت پراپرتیز نمیشه
یا با این نرم افزارها که دل و روده رو نشون میدن
توی دیوایس منیجر که نهنقل قول:
ولی ممکنه نم افزاری باشه
اونم مربوط میشه به اینکه مانیتورتون رو چجوری کانفیگ کرده باشن گاها" دیده شده که مارک مانیتور رو هم داخل کانفیگ نوشتن ولی در بیشتر اوقات سایزش"به اینچ" و جنس مانیتور مانند LCD OR LED رو مینویسن:10:
بابا محض رضاي خدا يكيتون يه عكس واضح از اين مدل قهوه ايش بزاره ببينم چجوريه؟ من كه همش سياه به تورم خورده و سياهش اصلآ تو نظرم جالب نبود :( راستي afsorde جااااااااااااان جدآ 4 ساعت باطريش دوام آورد؟ با چه ويندوزي كار كردي و تنظيماتت رو چطور قرار دادي من كه كف كردم آخه من تا الان 3 تاش رو دست دوستام ديدم هيچكدوم بالاي 2 ساعت بهشون حال نداده باطريش !!!!!!!!!! جان من جواب بديد نه اين كه تا لپ تاپ و خريدين برين پشت سرتونم نگاه نكنين :(
سلام
من آخرین درایور گرافیک این لپ تاپ رو میخوام GT540 m
تو خود سایت انویدیا گشتم باسه این مدل آخرین ورژن رو پیدا نکردم
برو به این سایت رنگ قهوه ای شو گذاشته
کد:http://pcstore.bg/laptopi/ACER-4/ACER-Aspire-5742G-LX-R4R02-032-Brown-1493
اي جاننننننن چه آواتار قشنگي :) مرسي از لينكت اما اينم عكساش فتوشاپي بود من ميخواستم عكس غير حرفه اي ازش ببينم بچه هاييم كه خريدن لطفآ نظرشون رو راجع به باطريش بگننقل قول:
سلام بچه ها
من 5شنبه یه 5742 گرفتم
راستش رنگ مشکی که من گرفتم داره تو بازار تموم میشه و اکثر نمایندگی ها قرمز داشتن و کلا 2 -3 تا مغازه بود که قهوه ای و مشکی هنوز داشت که اون نامردا هم میدیدن 5742 داره تو بازار کم میشه قیمت یکیشون 840 میداد اون یکی820
البته من 810 گرفتم طرف گفت همین یه مشکی براش مونده وگرنه اگه مشکی زیاد داشت 800 هم میداد آخه قرمزش 800 میداد:41:
2تا موضوع دیگه فهمیدم البته معلوم نیست درست باشه یا نه:
---- 1 -- این دستگاه در خواست کننده زیاد داره و تو انبار سازگار هم دیگه موجود نیست و هرچی که میگذره این امکان هست که قیمتش بره بالا چون تو بازار هم انگار داره تموم میشه:18:
---- 2 -- سازگار هم انگار فلان به مشکل خورده معلوم نیست کی بتونه دوباره وارد کنه:18:
نیما جان من هنوز در دوره آموزشی هستم نمیتونم پیغام خصوصی بدم
وزن خودش 2.5 و وزن وسایل شارژ هم 0.5 (وزن موس و کیف هم خودت اضافه کن)
قهویشم من خودم از نزدیک ندیدم پشت ویترین ها نبود وگرنه عکس میگرفتم:21:
acer 5742g
مدلی که cpu ci5 540m داره، عرضه شده تو ایران؟
خير آخريش i5 480 بودنقل قول:
داداش چرا اشتباه راهنمایی میکنی ؟!نقل قول:
آره 540 هم عرضه میشه قیمتشم حدودآ 820-830 هست.
با برنامه هایی که اطلاعات سیستم رو نشون میدن مثل اورست میشه مانیتور رو فهمیدنقل قول:
نیما این صفحه که بچه ها عکس گذاشتننقل قول:
پست 4486کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5766649
منم بعضی وقتا وسوسه میشم pc ام رو بفروشم و ایسر 5742 بخرم
داداش این عکس ها فتوشاپی بود منظور من و داش نیما عکسایی که بچه ها خودشون از لپ تاپشون میگیرنو بفرستن ببینیم چطوریه....نقل قول:
++++++
لپ تاپ یک مزایایی داری پی سی هم یک مزایای خاص خودش
اما همیشه بهتره کنار یک لپ تاپ یک پی سی هم باشه !!
SMS جان اونوقت اين مدل كي قراره بياد و چطور اينقد دقيق قيمتش رو داري؟ از رو تجربه ميگي يا ...؟ اگه خبرت معتبره كه قراره بياد كه من اينو نخرم آخه فردا ميخواستم برم بخرمشنقل قول:
برادر والا من رفرنس رو سايت سازگار گرفتم و پست قبلى رو دادم اما اگه شما تضمين ميکنى cpu i5 540 مياد بگو تا براى خريد دست نگه داريم.....نقل قول:
من تا الان مشخصات Core-i5-540M لپ تاپ ها رو نگاه نكرده بودم اما الان كه ديدم همچين آش دهن سوزي نيست فقط تو حالات اور از 480 اونم به مقدار خيلي جزئي بالا ميزنه به نظر من كه ارزش صبر كردن رو نداره مگر اينه تو اين مدل جديد گرافيكش يا چيزاي ديگش رو هم ارتقا بدن اينم لينكکد:http://www.notebookcheck.net/Intel-Core-i5-540M-Notebook-Processor.23748.0.html
تایید میشه انگاری فقط در 3 امکانات متفاوت هستن تو این 540 هست و تو 480 نیست....نقل قول:
کسی در این مورد نمیتونه کمک کنه ؟نقل قول:
من شما گفتین نیست زنگ زدم به دوستم ( فروشنده لپ تاپه البته بیشتر تو کار سام سونگه ) پرسیدم گفت هست توی بازار :19:!!! الان شما منو به شک انداختین زنگ زدم دیدم اونNvidia GeForce GT 540M 1GB منظورش بود !!:27: lolنقل قول:
بابا همین مدلو بگیرین زودتر قال قضیه رو بکنین !!
من الان گرگانم چند روز دیگه بیام اونورا منم میخوام همینو بگیرم به فروشنده بگین یکیم برای من نگه داره... :31::46:
جاى تعجب ندارى اين cpu رو اون اوايل توى مشخصاتش زده ربود که بعد از 3 روز از رو سايتش برداشتش والا منم اصفهانم و موندم 2شنبه امتحانم رو بدم و برم بخرم....!نقل قول:
شما که گرگان هستى ميتونى واريز کنى و فرداش با tbox واست مياد دم خونه دود تهروون هم نميخورى....
دل انگيزان عزيز مدل core i5 540M هست اما تو ايران نيست اتفاقآ كانفيگ اصليش همين core i5 540M هست اينم ريويو اين مدلکد:http://www.notebookcheck.net/Acer-Aspire-5742G-458G64Mnkk.42976.0.html
دوستان در خرید این لپ تاپ حتی 1 دقیقه هم شک نکنید! شاید صدای تقریبا ضعیفی داشته باشه (گرچه لپ تاپ که قرار نیست دیسکو باشه) ولی سیستمش وحشتناک قوی هستش.
نمی دونم چقدر با امولاتورها آشنا هستید.یکی از بازیهای کنسول گیم کیوب یعنی رزیدنت ایول صفر رو وقتی با شبیه ساز روی سیستم 4 هسته ای خانگی خودم اجرا می کردم روان اجرا میشد اما بالاخره بعضی جاها تیک میزد. با ایسر CPU 460 امتحان کرده بودم چند هفته پیش خیلی خوب بود ولی باز موقع تیر اندازی تیک میزد! دیشب با ایسر خودم یعنی CPU 480 امتحان کردم: ریت اجرایی از 100 در 100 پایین تر نیومد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! کاملا روان در اجرای این بازی!!!!!!! چه کار کرده این ایسر!!!
شک نکنید بهترین انخاب همینه با این کارت و سی پی یو که فوق العاده قوی هستند.
البته توجه لازم را مبذول فرماييد كه اين مدل اصلي Aspire-5742G-458G64Mnkk هست و مدل توي بازار ايران با اين مشخصه هستAcer Aspire 5742G-484G64Mncc
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
خوب تازه ميتوني cpu رو اور كني حالشو ببري تصدقت عكس برامون از فيس مبارك لپ تاپت نميزاري؟ باتريش رو تست كردي؟ چند ساعت جواب ميده؟نقل قول:
راستش قرار بود برام قهوه ای یا همون برنزی رنگ بفرستند اما بالاخره مشکی دستم رسید!عکس مشکیش هم که همه جا هست!! البته احساس می کنم یه کم با مشکی ها فرق داره!!!! رنگش رو بیخیال!نقل قول:
اما درباره باطری: اینجوری که یکی از بچه ها میگه تا 4 ساعت: نه ! اگر از دی وی دی درایو استفاده نکنی و با سیستم کار خاصی نکنی شاید تا 4 ساعت بره!!! وگرنه با استفاده های دیگه تا 3 ساعت مشه که تو سایت سازگار هم ذکر شده.
بازم تا 3 ساعت عاليه من نميدونم چرا 3 تا از دوستام كه خريدين بدون هيچ كار خاصي حتي بدون دي وي دي درايو تا 2 ساعت هم براشون جواب نميده!!!!!!! مرسي كه جوابم رو دادي دوست عزيز
با سلام من امروز این لب تاب رو خریدم از شیراز و گارانتی سازگار .فقط وقتی درایور ها رو نصب می کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مگر نباید درایور بعدی رو gt540 m نصب کنم ؟ داخل خود cd درایور nvida داره وقتی واردش میشم ارور میده
ممنون میشم راهنمایی کنید
با تشکر
بچه ها قصد خرید دارم قیمت مشکلی و قهوه ای حدودی بازار تهران چنده از این کانفیگ؟
Core i5 460M@2.5(2.8)GHz,3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
و این چنده حدودی؟
Core i3 370M@2.4GHz,3MB L3
DDR3 4GB 1333MHz+500GB SATA
Nvidia GeForce GT 420M 1GB
این چطور؟
Core i5 480M@2.6(2.9)GHz),3MB
DDR3 4GB 1333MHz+640GB SATA
Nvidia GeForce GT 540M 1GB
قیمت حدودی 3 مدل رو میخواستم چون برای کسی میخوام بگیرم فردا صبح و خیلی فوریه.ممنونتون میشم سریع جواب بدید.