ضمنا یه مطلب، زیر Local Set یه منو Tuner هست، که قابل تغییره. اون رو روی --- گذاشتم، باز هم آنالوگ سرچ میکنه!
میشه شمارتونو برام پیغام بذارین، زنگ بزنم؟ خیلی ممنون میشم :)
Printable View
ضمنا یه مطلب، زیر Local Set یه منو Tuner هست، که قابل تغییره. اون رو روی --- گذاشتم، باز هم آنالوگ سرچ میکنه!
میشه شمارتونو برام پیغام بذارین، زنگ بزنم؟ خیلی ممنون میشم :)
ببین برای اینکه مطمئن بشی برنامه کار می کنه قبل از اینکه تو منوی مخفی بری ببین تو تلویزیون با rusamsung مثلا کانال عوض می کنه یا می تونی باهاش صدا رو کم و زیاد کنی یا نه. اگر این قسمت مشکل نداره و آی پی درست دادی بهش باید هر بار که می خوای بری تو منوی مخفی قبلش برنامه رو ببندی و وقتی رفتی تو منوی مخفی برنامه رو باز کنی. نکته مهم اینه که باید تلویزیون رو با کابل شبکه به سوییچ یا روتر وصل کنی و PC رو هم همینطور. بعدش یه آی پی ثابت به تلویزیون بده و توی برنامه موقعی که ازت آی پی می خواد همونو بهش بده.بعدش که برنامه باز شد تو تلویزیون ازت تایید می گیره که کنترل از راه دور شبکه رو شناسایی کرده.نقل قول:
فعلا دست به اون نزن مشکل اصلی از لوکال ست هست. تیونر باید روی SEC_---_TC باشه. به هیچ چیز دیگه ای هم دست نزن که مسئولیت عواقبش با خودته ها:46:نقل قول:
دوست عزيز مال من 5500d به نمايندگي كه زنگ زدم گفت نميشه شما چطور ميگي ميشهنقل قول:
لطفا اگه ميشه منم راهنماي كنيد
یه فکری هم به حال تی وی ما بکنید باید چه کارش کنیم تمام کارهایی که گفتید رو انجام دادم ولی توی تی وی نات ساپورت میده چه کارش کنم
سلام
یه تی وی UA40B7000WR هست که توی منو مخفی asia-atv رو به asia-dtv تبدیل کردم سرچ دیجیتال اضافه شد! اما چیزی پیدا نشد!
راهی نداره؟؟
نه سري b اصلا برد ديجيتال ندارهنقل قول:
با سلام ولی من با تغییرات تو منوی مخفی la40c650 تونسطم دیجیتالشو فعال کنم و خیلی خوبم کا می کنه البته به منم نمایندگی سامسونگ همونحرفی رو که شما زدین گفت ولی من از رو نرفتم و با تلاش تونستم بهش برسمنقل قول:
---------- Post added at 01:28 AM ---------- Previous post was at 01:27 AM ----------
.................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................تونستم
با عرض سلام خدمت دوستان گرامی
من یک ال ای دی سامسونگ UA40D6000 از قشم خریدم ولی متاسفنه گیرنده دیجیتال آن فعال نمی شود و به جای هتل مد.هاسپیتال مد دارد وهرچه تلاش کردم که از طریق منوی مخفی --- رو فعال کنم.نشد که نشد از اساتید محترم و دوستان گرامی خواهشمندم من رو راهنمایی کنید.بسیار ممنون و متشکر میشم.
ببین تو سری D هاسپیتالیتی مد به درد این کار نمی خوره. باید بری توی منوی مخفی و Local Set رو روی ED_IRAN بذاری ولی همینجوری لوکال ست غیر فعاله. برای فعال کردن گزینه های خاموش باید از برنامه rusamsung استفاده کنی که آموزشش اینجا هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی ایمیل خود سامسونگ کره یا مالزی رو داره
اگه دارین لطف کنین بدین؟:19:
آقا کسی تونسته گیرنده دیجیتال C7000 رو فعال کنه
دیگه مخم پوکید
یکی میگه میشه
یکی میگه نمیشه
.......................
دوست عزیز راهش اینه که برای توی منوی مخفی و لوکال ست رو روی ED_IRAN بذاری اگر شد میشه اگر نشد هم نمیشه.نقل قول:
سلام
آیا سامسونگ LA40D551 هم گیرنده دیجیتال داره ؟؟؟
اگه آره چطور باید فعالش کنم ؟؟؟
be manam komak konid lotfan
سلامنقل قول:
خيلي ممنون از جوابتون
راستش همون دو ماه پيش با فعال کردن Hotel mode و بکاپ گرفتن روي فلش يه سري گزينهها از جمله DVT_num (اگر اشتباه ننوشته باشم) فعال شد که با تغيير اون منوي ديجيتال نيز توي گزينههاي کانال يابي اومد؛ ولي همانطور که انتظار ميرفت، تلويزيون سختافزارش را نداره و فقط از لحاظ نرمافزاري فعال شده که کاري انجام نميده.
جالبه که موقع خريد فروشنده بهم گفت اين مدل مونتاژ کره هست، ولي به غير از سايتهاي ايراني هيچ جاي ديگه (به ويژه سايت اصلي سامسونگ) چيزي در موردش گفته نشده!
سلام
من LCD مدل LA32A650A1RXHC دارم میشه لطفا بگین این مدل ----t دارد واگر دارد با چه روشی فعال میشه . خیلی ممنون
یه سوال
وقتی سخت افزارش نباشه باید ارور بده پس هست که ارور نمیده ؟:11:
اینا احتمالا باید فلش ایران بخورن چون منوهاشون با منوی مالزی فرق میکنه
سلام تلویزیون من 46B650 هستش میخواستم بدونم گیرنده دیجیتال داره یا نه؟اگه داره لطف کنید منو راهنمایی کنید!
توی مدل la37s88bx_hac سامسونگ هم میشه اگه میشه لطفا بهم بگین چطوری
ممنون
نه لزوماًنقل قول:
مي تونه طراح سفت افزار!! (يا همون فرم ور) براش جوري سيستم رو نوشته باشه كه ارور نده
آقا یکی به من بگه توی مدل la37s88bx_hac سامسونگ هم میشه اگه میشه لطفا بهم بگین چطوری
ممنون
سلام دوستان
من یه 55c7000 دارم.
3d هستش / از بانه خریدم /
ممکن هست در مرد فعال کردن تیونر دیجیتال این مدل راهنمایی ام نمایید
شما باید بری توی منوی مخفی و Local Set روی ED_Iran بگذاری. با این کار اگر از نظر سخت افزاری تلویزیون گیرنده دیجیتال داشته باشه، مشکل حل میشه و در غیر این صورت کانال دیجیتال پیدا نمیشه.نقل قول:
وقتی تلویزیون خاموشه این کلید ها رو بزن فقط چیز دیگه ای رو دستکاری نکن:
info
menu
mute
power
سلام
بچه ها توسري 5 كه از بانه گرفته شده هم ميشه گيرنده ديجيتال فعال كرد
رسلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
سلام من مدل la40b690 t1r دارم که با ورزن 3001 انگلستان اپدیت کردم حالا دیگه نمیتونم به ورزن قبلیش برگردم و یا با ورزن 2006 اپدیت کنم لطفا راهنمایی کنید
من تلویزیون b8000 دارم asia/d رو فعال کردم دیجیتالش فعال شده ولی منوی فارسیش بهم ریخته. گیم مدش هم خاموش شده و تنظیمات تصویریش یه مدل دیگه شده . چطوری می تونم به حالت اول برگردونمش ؟
می تونم اینترنتش هم فعال کنم ؟
من تلویزیون b8000 دارم asia/d رو فعال کردم دیجیتالش فعال شده ولی منوی فارسیش بهم ریخته. گیم مدش هم خاموش شده و تنظیمات تصویریش یه مدل دیگه شده . چطوری می تونم به حالت اول برگردونمش ؟
می تونم اینترنتش هم فعال کنم ؟
برای گرفتن کانال های دیجیتال باید آنتن خاصی بخریم ؟
من تموم گزینه های type رو گشتم این مدلی که شما گفتید رو پیدا نکردم ضمنن مدلی رو که خودش نوشته بود رو فراموش کرد م حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
متاسفانه من منو type رو بهم ریختم و این مدلی رو که شما نوشته بودید توش نبود حالا قبلی هم یادم نمیاد باید چکار کنم؟؟؟؟؟؟؟
من تموم گزینه های type رو گشتم این مدلی که شما گفتید رو پیدا نکردم ضمنن مدلی رو که خودش نوشته بود رو فراموش کرد م حالا باید چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوستان من رفتم منوی مخفی و d asia رو فعال کردم ولی کانالی پیدا نمیکنه
مشکل از فرکانساست یعنی تو شهر ما فرکانس 474 شبکه های دیجیتال رو اونه ولی اصلا این فرکانس تو تلویزیون ما نیست به طور دستی هم نمیشه تغییرش داد
حالا نمیدونید چیکار کنم ؟؟؟
راستش مدل پلاسما من 43E4950
تو منو مخفی رفتم خودش تنظیم بود و نمیخواست من کاری انجام بدم
و اینکه شیراز زندگی میکنم
و روی سرچ اتوماتیک که خبری نمیشه و دستی هم که فرکانس میدم کانالی پیدا نمیکنه با توجه به این نوشته ها:
۴- استان فارس (نوع پخش: آزمایشی)
فرستنده اول (کانال ۲۱ – فرکانس ۴۷۴ – ایستگاه مهارلو):
شبکه های تلویزیونی: یک، دو، سه، چهار، تهران، خبر، آموزش و قرآن
شبکه های رادیویی: ایران، جوان، پیام، فرهنگ، ورزش، قرآن، معارف، تهران، سلامت/نوا و اقتصاد.
فرستنده دوم (کانال ۲۷ – فرکانس ۵۲۲ – ایستگاه مهارلو):
شبکه های تلویزیونی: مستند، نمایش، آی فیلم، العالم، Press TV، استانی فارس، شما و بازار
شبکه های رادیویی: رادیو استانی فارس
UPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUPUP
من دو سال پيش از سليمانيه اين مدل ال سي دي سامسونگ رو گرفتم: LE40R88BDR/XEU البته اين چيزيه كه پشت قابش نوشته...كسي از دوستان اطلاعاتي راجع به اين تلويزيون و امكاناتش داره؟آيا گيرنده ديجيتال داره؟يا رسيور داخلي؟ممنون ميشم اگر دوستان راهنمايي كنند..
سلام خواهش می کنم کمکم کنید منم کالیبراسیون LCD را به هم زدم وAV Calibrationاز حالت success به Failure تبدیل کردم صفحه شطرنجی گذاشتم ولی نشدنقل قول:
سلام خواهش می کنم کمکم کنید منم کالیبراسیون LCD را به هم زدم وAV Calibrationاز حالت success به Failure تبدیل کردم صفحه شطرنجی گذاشتم ولی نشدنقل قول:
امیدوارم این لینک بتونه کمکت کنه: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خیلی منون خیلی به من کمک کرد دمت گرمممممممممممممممممم