سلام میشه لینک دانلود UA40ES6960M رو بزارید:n18:
Printable View
سلام میشه لینک دانلود UA40ES6960M رو بزارید:n18:
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما ua40es6960m و نام گذاری اصلی ua40es6600m است که برای دانلود فریمورتان می توانید به این سایت بروید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون:n01:
راستی دوست عزیز . وقتی به تلویزیون usb وصل میکنم فرمت تصویری mkv رو پخش میکنه ولی یکسریاشون کد صوتیشون vorbis هستن . تلویزیون ازشون پشتیبانی نمیکنه و فیلم رو بدون صدا پخش میکنه . با آپدیت فریمور این مشکل درست میشهنقل قول:
یا راه دیگه ای داره . ممنون میشم جواب بدید
سلام فایل آپدیت برای تلویزیون پلاسما سامسونگ مدل PS51E4950 می خواستم اگه کسی اطلاعی داره ممنون میشم راهنمایی کنه
دوست عزیزنقل قول:
از این سایت دانلود کنید
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون سامسونگ از فرمت vorbis پشتیبانی می کند
پشتیبانی از فرمت های فایل های صوتی
نظرات کدک نوع فایل گسترده MPEG1 Audio Layer 3 MPEG *.mp3 AAC MPEG4 *.m4a*.mpa*.aacپشتیبانی تا 2 کانال FLAC FLAC *.flacپشتیبانی تا 2 کانال Vorbis
OGG *.oggWMA 10 حرفه ای تا 5.1 کانال را پشتیبانی می کند. WMA با فشرده سازیصوتی پشتیبانی نمی شود. پشتیبانی تا مشخصات M2
WMA
WMA *.wma wav wav *.wavنوع 0 . نوع 1 پشتیبانی شده هستند. midi midi *.mid*.midi ape ape *.ape
نحوه دیدن فیلم های دوزبانه در تلویزیون ال ای دی سامسونگ
موقع پخش فیلم دکمه Tools رو بزن. یکی از گزینه ها انتخاب صدا هست. اگر فیلمتان چند استریم صدا داشته باشه این گزینه فعال میشه.
تشکر از شما فکر میکنید منوی فارسی هم داشته باشه این فریمور؟نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
این فریمور MULTI LANGUAGE است یعنی خیلی از زبانها از جمله فارسی را پشتیبانی می کند
واقعا جای قدردانی هست که شما اینطور بحث و دنبال میکنید و بلافاصله جواب میدیدنقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اگر سیستمتان درست عمل کرد ما را در جریان بگذارید.
داخل دفترچه تلویزیون یه نگاه انداختم نوشته بود اگر vorbis در محفظه webm وجود دارد از تا حداکثر 2 کانال پشتیبانی میکند. محفظه webm نمیدونم چیه ؟ .نقل قول:
هر کاری کردم صدای فیلم نیومد
دوست عزیزنقل قول:
اگر یک خطا در محتوا یا محفظه وجود داشته باشد.
در صورتی که نرخ بیت استاندارد / نرخ فریم بالا باشد صدا یا ویدئو سازگاری با تلویزیون ممکن است کار نکنند.
رتبه بندی. اگر جدول شاخص غلط است، جستجوی )پرش( عملکرد کار نمی کند. هنگام پخش های ویدئویی بیش از یک اتصال به شبکه، ویدئو ممکن است پخش نکند هموار به خاطر داده ها سرعت انتقال برخی از دستگاه های USB / دوربین دیجیتال ممکن است سازگار با پخش نباشد.
پس در نتیجه برای دیدن این گونه فیلمها با این فرمت سعی کنید از دستگاه های بلو ری یا سینما خانگی که از این فرمت پشتیبانی می کند با کابل HDMI و یا کامپینت استفاده کنید نه با USB
آپدیت و انجام دادم مشکلی نبود حالا اینکه چه تغییری کرد بررسی نکردم راستش فقط به روز بودن سیستم برام مهمه بازم از شما بابت زحماتتون صمیمانه ممنونمنقل قول:
با سلام
میشه لطفا لینک آپدیت 46ES6960 رو بزارین . ممنون
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es6960 و نام کذاری اصلی آن es6600 است و برای دانلود به این سایت بروید
۱. برای آپدیت تلوزیون مدل UA40EH5560MSHD باید چه کرد؟
۲. آیا با آپدیت زبان فارسی هم هنوز دارد؟
۳. آیا با آپدیت تنظیم زمان EPG درست میشود؟
با سپاس :)
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما eh5560 و نام گذاری اصلی آن eh5300 است و برای دانلود از این سایت استفاده کنید
برای تنظیم زمان به این تایپیک بروید
و مشگلی برای فارسی ندارید
با تشکر از شما ...نقل قول:
فایل موجود در لینک اول رو دانلود کردم و طبق راهنمای خودش پیش رفتم ولی پیغام فایل بروزرسانی یافت نشد میده!
دلیلش چی هست؟ ممکنه این لینکی که دادین اشتباه باشه؟
دوست عزیزنقل قول:
نه ممکن است که با فریمور سیستمتان یکی باشد شما برای اینکه از ورژن های دیگر استفاده کنید می توانید به این سایت رفته و از قسمت محصول خود را پیدا کنید تلویزیون و سپس led و پس از آن مدل تلویزیونتان را با پسوندهای EH5300R-EH5300M-EH5300J پیدا کنید و از پایین همان قسمت دکمه پیدا کن را زده و سفت ابزار خود را دانلود کنید
با تشکر از شما ...نقل قول:
آپدیت شد :)
این مواردی که در هر آپدیت تغییر میکنن رو جایی میشه فهمید چیا هستن؟ لاگی ازشون هست که معلوم بشه؟
مثلا توی ورژن ۱۰۸ معلوم هست که allshareplay جای خودش رو به samsung link داده و بهتر شده. بقیه تغیرات رو چجوری میشه فهمید؟
دوست عزیزنقل قول:
خیلی بنودرت شما در ظاهر چیزی می بینید بیشتر عواملی که تغییر می کند داخلی است مانند سرعت پردازش و کمی و کیفی تصویر خطا ها و مشگلات سیستمی برطرف و ارتقاء پیدا می کند
با سلام
تلویزیون من سامسونگ ua46es8880 هستش اما نمی تونم فایل آپدیتش رو پیدا کنم. ممنون میشم لینکش رو برای من بزارید.
با سپاس
دوست عزیزنقل قول:
نام گذاری ایران برای تلویزیون شما es8880 و نام گذاری اصلی آن es8000 است و برای دانلود فریمورتان به این سایت بروید
سلام دوستان.
من دیروز یه اسمارت سامسونگ مدل ua46f5570 گرفتم اما مشکلی که باهاش دارم پخش زیرنویس فارسی هست که به صورت نامفهوم نمایش میده. از منوی tools هم در قسمت رمزگداری ، یونانی ، اروپایی ، کره ای و ... هست اما (عربی) وجود ندارد. میخواستم ببینم با آپدیت ، کدک عربی اضافه می شود یا نه و اگه میشه ممنون میشم لینک دانلود آپدیت را برایم ارسال کنید.
****البته توی منو مخفیش مدل شو ua46f5300 ذکر کرده.***
دوست عزیزنقل قول:
برای آبدیت به این سایت بروید و فریمورتان را دانلود کنید
بله دیجیتال آماده دارد و چون آیتمهای فعال سازی آنها مخفی هستند باید از دستور العمل زیر استفاده کنید
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص دارید این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-iran انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
و در پایان همه مشگلاتتان حل می شود و اگر در تهران ساکن هستید بگویید بیایم برایتان فعال کنم
با سلام
دوستان من تلويزيون سامسونگ همين مدل ua46es6980 رو دارم كه از طريق اينترنت آپديت كردم.
بعد از آپديت خروجي صدا از طريق كابل نوري به روي سينماي خانگي از كار افتاد.حالا مي خوام به ورژن قبلي فريمور دون گريد كنم ولي در حالت عادي فقط رو به بالا قابليت آپگريد دارد و داون گريد نميشود.
ورژن اصلي فريمور 001014 بود چطور ميتونم به ورژن اصلي برگردم و چطور ميتونم اين ورژن فريمور رو گير بيارم.
با تشكر
دوستانم من lcd مدل LA40B650 دارم ممکنه راهنمایی بفرمایید که از کجا آپدیت کنم و آیا این دستگاه تلویزیون دیجیتال هم داره؟
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون شما دیجیتال ندارد و برای دانلود فریمور به این سایت بروید.
دوست عزيزم اين سايت براي استراليا هست و من مشكلي براي Region ندارم و مشكلي براي tv پيش نمياد؟
و تفاوتهاي اين ورژن با قبلي ها رو مي دوني؟
سلام
من یه سامسونگ مدل u40d6940 دارم . آیا برای فعال کردن دیجیتال احتیاج به آنتن دارم . البته من یه دونه از این آنتن سرخورد ( از این 2000 تومنی ) زدم جواب نداد ... آنتن هوایی هم ندارم و جوری هست که نمی تونم بزنم .... اگه احتیاج به آنتن دارم یه آنتن رومیزی خوب به من معرفی کنید ...
دستتون درد نکنه
دوست عزیزنقل قول:
محل سکونت شما ممکن است کور فرکانس باشد و دیجیتال نیاز به آنتن خوب و مکان مناسب نسب دارد شما می توانید آنتن هوایی را خارج پنجره و به جهتی که صدا وسیمای منطقه شماست تنظیم کنید و سعی کنید فیش - کابل- وآنتن را بدرستی وصل کنید و اتصالی ایجاد نکنید تا بتوانید دیجیتال تان را بدرستی دریافت کنید.
سلام
بنده یه دونه ال ای دی ua40f5300arxrq گرفتم منوی فارسی داره ولی زیرنویس فارسی با فرمت srt رو خرچنگ قورباغه نشون می ده تو تنظیمات زیر نویس هم یونانی و اروپایی و دو سه تا گزینه دیگه وجو داره ولی عربی و فارسی وجود نداره و با همه گزینه ها آزمایش کردم درست نشد و تو کامپیوتر درست نشون می ده.
و توی سایت آمریکا و مالزی سامسونگ دو تا فایل آپدیت برای مدل eh5300 گذاشته بودن با نام های T-MST10PDAAC.exe تو سایت مالزی و T-MST10PAUSC توی سایت آمریکایی سامسونگ، توی سایت ایران اصلا این مدل وجود نداره،اما از این لینک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] #
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شما گذاشتید مدل UA40F5300AR پیدا کردم که بیشتر از 700 مگابایت حجم داره.
از توی منوی آپدیت خود تلویزیون که می رم می گه آپدیت جدید موجوده ولی 26 ساعت زمان می بره تا دانلود بشه.
با کدوم یک از این سه فایل می تونم آپدیت کنم ؟
احتمال درست شدن زیرنویس وجود داره یا خیر؟
از کجا میشه فهمید این آپدیت ها چه تغییراتی در تلویزیون انجام می دن(البته قبل از نصب)
اگر مشکل پیش بیاد (مثلا وسط آپگرید برق قطع بشه)در منزل قابل رفع کردن هست یا تعمیرگاه؟
یک بار وارد منوی مخفی شدم و یکی دو گزینه رو اشتباها تغییر دادم، نمی دونم چی بودن؛ بعد ریست فکتوری کردم از همون منو مخفی، تنظیماتی که تغییر داده بودم اصلاح شدن یا ریست فکتوری شامل منو سرویس نمیشه؟
با سپاس فراوان
دوست عزیزنقل قول:
اگر بتوانی از تمامی منوی برایم عکس تهیه و به ایمیلم ارسال کنی بهتر از این هم می توانم راهنمایی تان کنم
آن فایل آبدیت درست است و آن را دانلود و استفاده کنید این سایت امارات است و شما می توانید از آن هم دانلود کنید
آبدیت کردن فریمور
سایت سامسونگ رفته واز قسمت پشتیبانی واز قسمت دانلود سفت ابزار یا همان فریمور Firm W are دستگاه خود را دانلود و سپس آن فایل را در کامپیوتر استخراج کنید ( چون اگر اول آن را استخراج نکونید آن فایل فعال نمی شود و حتما باید همنام همان فایل زیپ شده باشد) سپس به وسیله فلش به تلویزیون وصل کنید و از قسمت منو - پشتیبانی - ابدیت نرمافزار آن را نصب کنید.
برای درست نمایش دادن زیر نویس راههای متواوتی است یکی از منوی مخفی یکی از این راه
طریق فعال کردن فارسی ساز و دیجیتال در TV سامسونگ
برای شروع وقتی که در منوی سرویس وارد می شوید قسمت OPTION را ok میکنید ودر منوی آن local set را ed-ina انتخاب میکنید ودر قسمت پایین همان صفحه tuner را auto ودر پایینتر ch table را iran انتخاب کنید و از آن قسمت خارج شوید. ودر قسمت sub option وارد شوید و language-arabic را iran و در همان صفحه ttx group را arabi/Hbrw و در همان صفحه Region را ED-DTV و PnP language را Per انتخاب کنید. با این کار شما هم دیجیتال و هم منوی فارسی دارید.
بعضی از آیتم ها ممکن است خاموش باشد و برای روشن کردن آن نیاز به کنترول مخصوص می خواهد این تایپیک روشساخت را توضیح می دهد.
روش اول
اول فایل زیر نویس را با فایل فیلم هم نام می کنید و سپس روی فلش مموریتان ذخیره کرده وبعد به تلویزیون وصل میکنید .و آن را به نمایش در می آورید ودر هنگام نمایش از روی کنترول کلید ابزار (TOOLS ) را فشار داده و در منو ابزار روی تنظیمات زیر نویس رمزگزاری یا( ENCODE ) رابه زبان عربی تغییر می دهید و آن را OK کرده و خارج میشوید هم اکنون متوانید از دیدن فیلم تان لذت ببرید.
روش دوم
برای استفاده از رو کامپیوتر فایل srt که داری رو open with بکنی بعد با notepad باز کنی بعد این مسیر رو به ترتیب دنبال کن
file>save as>encoding<unicode<save>yesحالا فایل زیرنویس رو با فیلم هم نام کن و بعد آن را روی usb کپی کنید و به تلویزیون وصل کنید و در موقع نمایش کلید tools از روی کنترول رابزنید آن موقع خواهید دید که در قصمت منو tools شما uncode نمایش در میآید واز آن عربی را انتخاب وسپس از فیلمتان لذت ببرید .
واز این راه
اگر زیر نویس شما مشگلش حل نشد می توانید از نرم افزاری که در سایت زیر است استفاده کنید.
تصور کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ی را [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردهاید و به دنبال آن، زیرنویس فارسی مربوط به فیلم را نیز تهیه و دریافت میکنید اما هنگام مشاهده، همه چیز آنطور که انتظار دارید نیست! قطعا این اتفاق برای خیلی از شما پیش آمده که نمایش زیرنویس فایلهای با فرمت SRT در سیستمتان همراه با مشکل بوده است.
دلیل این اتفاق به تنظیمات یونیکد و زبان موجود در سیستم عامل شما مربوط میشود و اصولا یکی از راهحلها، فارسی کردن زبان کلی سیستم عامل نصب شده روی کامپیوتر کاربر است اما بنا به دلایلی م [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ن است نتوانید (و یا نخواهید) زبان سیستم خود را به فارسی تبدیل کنید.
بسیاری از راه حل هایی که برای این منظور استفاده می شوند، اصولا همگی دارای بیش از دو یا سه مرحله جهت دریافت خروجی نهایی هستند و در صورتی که بخواهید بیش از یک فایل زیرنویس را اصلاح کنید، باید زمان زیادی را صرف این کار نمایید. شاهین کاتبی، برنامهنویسی است که برای هر دو سیستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، برنامه کمحجم و کاربردی Sh Persian Subtitle Fixer را تهیه کردهاست تا تنها به وسیله کشیدن و رها کردن فایل در محیط برنامه، زیرنویس اصلاح شده خود را دریافت نمایید.
این برنامه را با جستجو در گوگل خواهید یافت
در موقع اجرا یک پنجره کوچک باز می شود که در آن چیزهای به انگلیسی نوشته شده است شما فایلتان را در همان صفحه بکشید و رها کنید خواهید دید که فایل زیر نویس شما اصلاح شده است
با سپاس بی پایان از جناب آقای متین پور عزیز واقعا لطف کردین .نقل قول:
از کجا میشه فهمید این آپدیت ها چه تغییراتی در تلویزیون انجام می دن(البته قبل از نصب)
اگر مشکل پیش بیاد (مثلا وسط آپگرید برق قطع بشه)در منزل قابل رفع کردن هست یا تعمیرگاه؟
یک بار وارد منوی مخفی شدم و یکی دو گزینه رو اشتباها تغییر دادم، نمی دونم چی بودن؛ بعد ریست فکتوری کردم از همون منو مخفی، تنظیماتی که تغییر داده بودم اصلاح شدن یا ریست فکتوری شامل منو سرویس نمیشه؟
با سپاس و درود فراوان
دوست عزیزنقل قول:
قبل از نصب چیزی را نمی فهمید وآبدیت مشگلات سیستمی و کمی وکیفی تلویزیون را تامین می کند . و هر وقت در عین کار تلویزیونتان خاموش شود سیستم از کار می افتد و در منزل نمی توانید آن را درست کنید. پس در هنگام آبدیت به هیچ چیز دست نزنید و ریست فاکتوری شامل منوی سرویس می شود و از ارکان اصلی آن است
با سپاس فراوان از شمانقل قول:
خیلی لطف کردید که جواب دادید.
حیف که دکمه تشکر نداره
دوست عزیزنقل قول:
دکمه تشکر در قسمت راست پایین صفحه پاسخ دهنده است مبنی بر (تشکر از کاربر)
و اگر منوی مخفی سیستم را برایم ارسال کنی بهتر است
با تشکر فراواننقل قول:
آپدیت کردم , سرعت منوها تغییر محسوسی کرده , منوی فارسی هم با نرم افزاری که معرفی فرمودین درست شد.
بی نهایت تشکر
راستی من از اینترنت اکسپلورر 9 استفاده می کنم, دکمه تشکر پایین سمت راست نمی بینم فقط یه علامت خطر و گزارش وجود داره
سلام
من یک تلویزیون 40 سامسونگ دارم رفتم تو منو مخفیش رفتم دستکاریش الان تلویزیون رو av تیره هست
اخرین فریم ور هم ریختم روش بازم درست نشد چه کنم ؟
ممنون
مدل 550d