سلام خدمت lahij_webوj0l6و farhad1390 وبقیه دوستان
Printable View
اگه ممکنه به این سوالم جواب ردهید
من پروش اندام کار میکنم تناسب اندام هم پیدا کردم
اما تو قسمت کمر وباسنم خطهایی به نام استریا (کشیدگی پوست پیدا شده یه چند تا دکتر رفتم اما نتیجه نگرفتم کسی میدونی چه جوری از شر این خطهای قرمز رنگ رهایی یابم ( حدالمقدور به رنگ سفید در بیاد تا زیاد نمایان نشه)وهمچنین برای زیاد نشدنش چه کار کنم
سلام دوست خوبم .نقل قول:
ببين فرهاد جان اين تقسيم نميتونه خيلي منطقي باشه . اشكال زياد داره ...
1- تمرين همه روز هفته براي حرفه اي ها هم خطرناكه و ممكنه نتايج سو بده . البته اونا رو كه ميبيني دارن از استروئيد استفاده ميكنن و بدنشون جواب ميده . تو بايد لاقل بين تمرين دادن يه عضله 48 ساعت بهش فرصت ريكاوري بدي . اينو يادت باشه كه عضله حين تمرين رشد نميكنه بلكه موقع استراحته كه رشد ميكنه .
2- تمرين دادن عضله زير بغل و جلو بازو روز قبل از سينه به صورت كامل از بازدهي حركت پرس سينه كم ميكنه و نميتوني اون وزنه اي كه مد نظرته رو پرس كني . چون عضلات بازوو زيربغل عصلات كمكي پرس سينه هستن . حالا تو ميخواي روز قبل خستشون كني ؟
3- براي عصلات پا معمولا پيشنهاد ميكنم 1 جلسه جدا تخصيص بدي . من گله اي دارم از همه شما بدنسازا كه اكثرتون براي پا ارزشي قائل نميشين . در حالي كه بزرگترين عضله بدن و دليل اصلي رشد بدن تمرين دادن پاها ميتونه باشه . پس :
پيشنهاد ميكنم :
مثلا :
شنبه : سينه و جلو بازو
يكشنبه : پا و فيله
دوشنبه : استراحت
سه شنبه : زيربغل + شكم
چهارشنبه : سرشانه + پشت بازو
پنج شنبه و جمعه : استراحت
حالا پنج شنبه يا جمعه رو ميتوني هوازي هم انجام بدي . البه با شدت كم .
همين ! اينطوري فرصت ريكاوري لازم رو به بدنت ميدي . اين يكي از بهترين شيوه هاي تقسيمه كه به همه دوستام پيشنهاد كردم . البته تمرينت و تغذيه و استراحتت هم بايد كافي و اصولي باشه .
موفق باشي .
درسته . همون كه حدس مي زدم همونه .نقل قول:
خوب اول اينكه وعده هاي غذايي بايد اصل و پايه تغذيه ت باشه . هر چه قدر هم كه مكمل مصرف كني ون بازدهي تغذيه طبيعي رو نداره . چون هر چي باشه اينا فر آورده هستن كه از همين غذاها به دست ميان !
ولي خب 4 وعده هم بد نيست به شرطي كه بتوني تو هر وعده مواد لازم رو به بدنت برسوني كه خودت ديگه استادي !
2 وعده رو هم ميتوني با محلول كربوهيدرات - پروتئين جبران كني . اين مكمل رو 2 بار در روز مصرف كن .
1 بار ميان وعده بين صبحانه و ناهار . 1 بار هم بلافاصله بعد از تمرين .
مولتي ويتامين هم روز 1 عدد كفايت ميكنه . 1 عدد صبحانه ميل كن . اگه بخواي ميتوني 1 عدد هم بعد از تمرين مصرف كني كه بدنت املاح زيادي از دست داده .
اگه تونستي اين مكمل ها رو فراموش نكن :
Whey - Creatine - Gloutamine كه مكمل هاي پايه هستن !
موفق باشي دوست من .
خوش اومدي دوست خوبم . اميدوارم تو P30world دوستاي خوبي پيدا كني .نقل قول:
راستش من خودم اين مشكل رو از خيلي وقت پيش دارم و بايد بگم راه حل خاصي نداره .نقل قول:
فقط به مرور خودش قرمزيش كم ميشه و به صورت خطوط فيد كم رنگك و ترك خوردگي خفيف در مياد .
فقط سعي كن از استروئيد استفاده نكني چون باعث ميشه وضعش خرابتر شه .
البته محلول آبليمو رو كه با پياز روش بمالي كمي موثر ميتونه باشه . ولي بازمميگم درمان قطعي نداره و همه كرم ها و داروهايي كه ميگن حرفي بيش نيست ...
موفق باشي عزيز .
سلام
با اجازتون من دو تا سوال دارم اگه ممکنه خوبه خوب راهنمایی کنید . مرسی
اول اینکه من رشته ورزشیم زیبایی اندامه در حاله حاضر 70 کیلو خشکه خشک . به دلایلی میخام 10 تا بیام بالا . پودرها و هرمون های زیادی رو در طوله سابقه ورزشیم مصرف کردم و بدنم کاملا مقاوم شده . موقعی میگم کاملا باور کن کامله کامل . حالا میخام این دوره ی دارویی برای همین 10 کیلو اینجوری برم
carbo100% pvl
قرص somatropin روزی یکی تا پایانه دوره
و تزریقه آمپوله دکا با مقدار خیلی کم
یه جورایی شاید هورمون های دیگه هم مصرف کنم !! میشه گفت دوپینگه !!!!!!!!
با در نظر گرفتن این که کربو رو برای چندمین باره مصرف کردم و سوما و دکا رو اولین بار
به نظرت جواب میده ؟
سوال دوم : میدونم بعده این دوره واسه همین هورمونا جوش میزنم
به نظر شما بهترین راه برای مبارزه و پاک کردن این جوشا چیه ؟
راستی من کراتین مونوهیدراتو از هر مارکی همیشه مصرف کردم و می کنم . منتظر جوابتون هستم
خیلی ممنون
ببينم دوست عزيز !؟ داري باهام شوخي ميكني ؟نقل قول:
يا با سلامت خودت داري مبارزه مي كني؟
من ميدونستم هستند كساني كه خودشونو قرباني مقام ميكنن ولي خب نميدونستم تا اين حد هم كسي هست كه بي محابا سراغ هورمون ها بره ! هيچ توضيحي براي سوالت ندارم و نميخوام داشته باشم چون شما خودت ميدوني و دونسته داري راه خطا ميري . درباره اثرات مخرب و تاثيرات مقطعي اين دارو ها تو وبم زياد نوشتم و ديگه اينجا جاي تشريح نيست . ولي خب هنوزم برام جاي سواله كه چرا وقتي ميدونين وقطعي و بدون ثباتتون ميكنه چرا مصرف ميكنين ؟ من الان 8 ساله وزنه ميزنم و تازه ركورد اسكواتم بعد اين همه مدت به 215 رسيده ! ولي ميدونم عمرا پايين نمياد چون فيكس شده ! بيخيال ...
از ما گفتن بود ...
يا علي
آقا هیف یه کم دیر جواب این پستو دادینقل قول:
راستشو بخای من اصلا طبق این چیزی که بالا نوشتم عمل نکردم اونم به هزارو یه دلیل
فقط یه سوپر کربو 2 کیلویی گرفتم با مولتیو ویتامین c الان فک کنم 10 روزی میشه تو دوره ام ماشالا خیلی خوب بوده یه 5 تایی اومدم بالا ( البته رژیمم هستم )
کلا یه سوال واسم پیش اومده خداییش من نصبت به بعضیا هورمونی مصرف نکردم ولی من خیلیا رو میبینم با سن های بالا و میدونم چه چیزاییم مصرف کردن ولی هیچ مریضی یا عوارض خاصی ندارن
ممکنه بعضی بدنا در مقابل اثرات منفی این داروها مقاوم باشه ؟
خب بهتر ! خيلي خوشحال شدم ...نقل قول:
هيچ بدني در برابر هورمون مقاوم نيست و 100 % تاصير مخرب خودشو ميزاره . حالا بعضيها مصرفشون كم بوده و بعضي ها بيشترو و از حد گذشته .
حالا ممكنه به صورت عوارض داخلي خودشو نشون بده مثل كبد و دستگكان تناسلي و... يا روي پوست و مو و ...
بالاخره عمرشون خيلي كم و بدون آسايش ميشه ! فكر نكنم هدف ورزش اين باشه ؟
اونا ديگه تن به اين عواقب دادن .
ببين بهت گلوتامين رو پيشنهاد ميكنم . با كراتين معجزه ميكنه .
راهنمايي هاي زيادي تو وبم هست . يه سري بزن
سلام لاهیج جان
اگه میشه در مورد خطر حرکت "پرس سرشانه از پشت" ، یکم توضیح بده .
ممنونم
یا حق
با سلام من دو ماهه که میرم بدن سازی البته یه روز در میون 17 سالم هست و قدم190 هست و 75 کیلو هستم الان یه ا ماهی هست که دیگه وزنه نمیتومن اضافه کنم مثلا پشت بازو هالتر خوابیده کلا 15 کیلو بیشتر نمیتونم بزنم و یک ماهه هر کاری دارم میکنم نمیتونم یه کم بیشتر از 15 بزنم و حتی پرس سینه جمعا 50 کیلو نمیتونم بزنم و خیلی وقته نمیتونم اضافه کنم در ضمن اگه میشه یه برنامه ی غذایی برای چاق کردن و یه برنامه برای پا که قدم رو بسوزونه بهم بدید
1- شما وزنه 50 كيلو رو چند بار به طور صحيح وكامل انجام ميدي ؟نقل قول:
2- دوست عزيز شما اگر مي خواهيد به وزن متعادل برسيد بايد روزانه 3800 كيلو كالري مصرف كنيد تا گام به گام با افزايش وزن مطلوب برسيد وهم چنين از مواد پروتئيني هم نبايد غافل شويد
3- تمرين پا
اسكوات 12-10& 4
جلو پا 12& 4
هاگ پا 10 & 3
پشت پا 10 & 3
ساق 10& 3
شراگ 10 & 3
من وزنه 50 کیلو پرس سینه رو8*4درست انجام میدم
شما بايد با سيستم پيش خستگي تكرار بالا كار كنيدنقل قول:
مثلا بايد سعي كنيد وزنه 40 كيلو را بالاي 20 در 3 ست انجام بدي در طي 4 هفته تا بعد از اون وزنه 50 كيلو رو 12 بار در هر ست بزني تا مدتي اگر باز هم stop كردي وزنه اي كه 3 تا ست 12 تايي مي زديش بايد بالاي 20تا بزني تا اون وزنه كه نمي توني بزني واست سبك بشه
در ضمن شما بايد هيدرات كربن مصرفكنيد از جمله سيب زميني پخته
سلام دوست خوبم .نقل قول:
پرس سرشانه سرشانه هالتر از پشت يكي از حركات مفيد براي قسمت خلفي سرشانه ست و درست مثل بقيه حركات پرسي سرشانه به پشت بازو . بازو ها و عضلات كول فشار نسبي وارد ميكنه .
البته اين اجراي اين حركت يه مقدار از لحاظ بيومكانيكي سخته و بايد با وزنه هاي در حد توانت تمرينشون بدي نه سنگين و بي احتياط .
فاصله دست ها در اين حركت كمي بازتر از عرض شانه ست . پايين آوردن وزنه تا موازات نرمه گوشه ( ميبينم كه خيلي ها تا انتهاي گردن ميبرن پايين كه كاملا اشتباهه و ممكنه باعث آسيب و پارگي بشه ) . در بالا بردن هالتر هم بايد يه حالت انفجاري توام با كنترل وجود داشته باشه و تا جايي وزنه پرس شه كه آرنج ها قفل نشه تا فشار از روي سرشانه برداشته نشه .
اين حركت رو ميتوني با توجه به ضعف يا قوت بخش پشتي سرشانه ت در ابتدا يا انتهاي برنامه تمريني سرشونه انجام بدي .
موفق باشي .
ضمنا ورود remigolian رو هم تبريك ميگم . :happy:
سلام لاهیج جان
از جواب کاملت ممنونم
ایشالا همیشه موفق باشی
یا حق
تستي بيد من چيكاره بيدم
سلام به همه دوستان
به علت یه سری از مشکالات نتونستم به سوالات دوستان پاسخ بدم
هر سوالی دارید من با کمال میل در مورد اون توضیح میدم
با اجازه همهنقل قول:
بهتر قبل از این حرکت با حرکت نشر از جانب البته با دمبل های خیلی سبک شروع به گرم شدن عضله بشه
در هنگام کمک دادن حتما این نکته رو رعایت کنید که به هالتر کمک کنید نه به آرنج دست چون باعث ساییدگی آرنج میشه
در ورزش ما سینه های ستبر و پاهای حجیم ملاک نمی باشد
سلام :من انرژی زای غیر استروئیدی می خوام
نه حجیم کننده ، اگر گیاهی هست از کجا بگیرم
ممنونم پیشتر
سيب زميني پخته شدهنقل قول:
و كلا هيدرات كربن
چربي هاي زود هضم
و قندها
خوش آمدي ! رسيدن به خير ...نقل قول:
صد البته قبل از شروع تمرين بايد بدن گرم شه و قبل از وارد كردن فشار به يه عضله بايد اون عضله و عضلات كمكي به خوبي گرم شن .
... ورزش شما ؟نقل قول:
در ورزش ما سینه های ستبر و پاهای حجیم ملاک نمی باشد
ضمن تاييد نظر Remigolian ...نقل قول:
نوشته شده توسط piremard
مقاله اي از وب پاورليفتر : مطالعه كنم كامل جوابت رو ميگيري .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان عزیز ممنونم از پاسخ های حر فه ایتون lahij_web remigolian
اما چربی های زود هضم یعنی مثل چی ؟
گمونم منظور داداشمون از چربي هاي زود هضم يه مفهوم ديگه بوده باشه . ( شاهيدم من اگاهي كافي ندارم )نقل قول:
چربي هاي 2 نوع هستن :
اشباع شده و طبيعي يا غير اشباع كه نوع دومش هميشه توصيه ميشه . چون هم روند چربي سوزي رو افزايش ميده هم كلسترول بد خون رو پايين مي آره .
مثل چربي هاي فندق _ بادام _ كنجد و روغن زيتون و و دانه هاي مغزدار ديگه /
ولي چربي هاي اشباع شده مثل چربي هاي جامد و غير محلول هستن مثل چربي موجود در گوشت قرمز و روغن هاي جامد و ... كه كلسترول بد زيادي رو وارد بدن ميكن و براي سلامت قلب و عروق ضرر دارن !
احتمالا منظور چربي هاي اشباع نشده بوده .
تشکر از این پاسخ بسیار سریع
چربی هایی مثل کره ی بادام زمینی برای وعده های غذایی یک ورزشکار مناسبه ؟
به عنوان يه وعده كه نه ولي سعي كنيد در ساعات اوليه روز استفاده كنيد نه در نيمه دوم روز . چون حاوي كالري زياديه و ممكنه تبديل به چربي بشه .نقل قول:
ضمنا . از لطفت ممنون . سوال كردي جواب داديم ! همين !
سلام
فروم را خوندم دیدم کسانی هستند که تجربیات خوبی دارند که میشه استفاده کرد و ثبت نام کردم
در مورد قرص های چربی سوز کلی گشتم تو اینترت دیدم معروفاشون ال کارتینین و فت برنر و کاتس2 هست
رفتم داروخانه که نداشت فقط تو نت 1 سایت رو دیدم که تبلیغ کرده و فقط فت برنر داشت با قیمت 33 هزار تومان
ایا این قرص عوارض جانبی داره؟ و روزی چند تا باید مصرف کرد؟
قد 177 وزن 79 میخوام حدود 15 تا 17 کیلو کم کنم
مرسی:46:
سلام . عضويتت رو تبريك ميگم .نقل قول:
ببين داداش . من خودم يه سري فت برنر مصرف كردم . باد بگم در قياس با ال كارنيتين كه در دسترس ترين نوعش چربي سوزه و كاتس 2 و هيدروكسي كات خريد فت برنر فقط حروم كردن پولته ! :13:
من بهت پيشنهاد ميكنم كه اولا اگر اولين بارته كه ميخواي به طور جدي چربي بسوزوني از چربي سوز استفاده نكني.
تا تابستون يا حداقل اواخر بهار صبر كن .
به نظرم اينطور بهتره كه روند چربي سوزي بدون محرك خارجي رو شروع كني تا بعدش به مشكل ايست برخورد نكني و تركيبات چربي سوز يه محرك برات باشه .
براي راهنمايي اينكه وعده هاي غذاييت رو بيشتر كن . مثلا اگه 3 وعده پر حجم داري تقسيمش كن به 5 يا 6 وعده كوچيك كه نسبت غذايي هر وعده به صورت زير باشه :
پروتئين 50% كربوهيدرات ها 40% و چربي هاي سالم 10 %
مصرف آب رو به 8 تا 9 ليوان در روز برسون . براي خروج سموم از بدن و هيدروليزه كردن چربي ها مفيده .
از ساعت 2 عصر به بعد سعي كن مصرف غذاهاي كربوهيدراتي پيچيده مثل سيب زميني و ماكاروني و برنج و نان سفيد و ... رو به حداقل برسوني .
از چربي هاي اشباع شده مثل روغن جامد و چربي هاي جامد تو گوشت و مرغ و ... به شدت پرهيز كن . شيريني و شوكولات ! و بستني و نوشابه و ... هم تا اطلاع ثانوي تحريمه .
ولي خب 1 روز هر 2 هفته يك بار يه حالي به خودت بده و يه غذايي كه دوست داشتي بخور كه به بدن جايزه بدي ! چون بايد 2 هفته ديگه يه رژيم سخت رو تحمل كنه .
هفته اي 2 تا 3 بار هوازي ميتونه كمك زيادي بكنه . دوچرخه سواري _ پياده روي _ دويدن اينتروال و ...
تمرين كه بكني ديگه نور علي نور ميشه ! 2 يا 3 جلسه هم وزنه بزن .
وعده غذايي اولت يعني صبحانه از همه مهم تره و بايد پرپيمون ترين وعده باشه .
با خوردن وعده هاي غذايي زياد با حجم كم بدن هميشه در حال بالا بردن متابوليسم و در نتيجه سوخت و ساز بيشتر بدنه .
بعد از 2 ماه ميتونني از ال كارنيتين يا هيدروكسي كات استفاده كني . البته كاتس 2 هم انتخاب خوبيه . ولي با قيمت گرون تر !
بازم سوالي بود بپرس :10:
سلام
lahij_web مرسی که جواب سوالمو دادی
من حدود 1 ماه هست که بدن سازی کار میکنم وعده های غذاییم هم تغییری نکرده و وزنم هم تغییری نکرده
رژیم هم نمیتونم بگیرم بخاطر کارم
البته ظاهرم نشون نمیده که 79 کیلو هستم همه میگن 70 کیلو هم نیستی !!
میشه لطفا بگی ال کارتینین یا کاتس رو باید از کجا بگیرم؟ و قیمتاشون و نحوه مصرفشون
البته 1 جا پیدا کردم ال کارتینین رو میداد 16 هزار تومان
مرسی
با سلام به شما ورزش دوستان سال نو تون مباركنقل قول:
دوست عزيز شما هدفتون در بدنسازي افزايش حجم است يا كات (خشك كردن عضلات )
از فروشگاه هاي معتبر بايد تهيه كنيد
برنامه مصرف
شما بايد اول كراتين رو بارگيري كنيد
روز اول صبح 5 گرم بعداز نهار 5 گرم قبل از باشگاه 5 گرم بعد از باشگاه 5 گرم روزي 20گرم پنج روز به همين روش مصرف كنيد بعد از دوره بارگيري قبل از باشگاه 5 گرم بعد از باشگاه 5 گرم
حالا شد !نقل قول:
ببين دوست خوبم . اصلا اگه اينو اول ميگفتي بهت همون اولش اين حرف رو ميزدم كه مرد حسابي چربي سوز ميخواي چيكار ؟
هدفت فعلا افزايش سايز و حجم عضلاني باشه .
وعده هاي غذايي بيشتر با مقدار كربوهيدرات بيشتر ميتونه تاثير بزاره .
به مدت 2 ماه از برنامه پايه اي براي كل بدن در 3 روز هفته استفاده كن .
استراحتت كافي باشه و 8 ساعت خواب كامل + نيم ساعت چرت روزانه داشته باش .
فعلا به فكر از بين بردن چربي نباش . وقتي بدنت ارتقا پيدا كرد عضله بيشتري ميسازه و عضله بيشتر = با سوخت و ساز بيشتر .
درست و حسابي نگفتي چند سالته ؟ شغلت چيه ؟ ميتوني تمرين بري يا نه ؟ خوابت چطوره ؟ تغذيه ؟
اينا همه فاكتو رهاي تاثير گذاره .
براي اطلاع از برنامه تمريني پايه يا به صفحات قبلي تاپيك يا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فعلا هم نيازي به هيچ مكملي نيست ... فقط تغذيه كامل داشته باش .
سلام به همه دوستان
الان در حال حاضر من فقط میخوام وزن کم کنم یعنی لاغر کنم (( حدود 15 تا 17 کیلو)) بعدش شرو کنم به عضله سازی اصلا نمیخوام هیکلم گنده بشه:13:
شکم بزرگ ((ولی لباس میپوشم معلوم نیست که شکم دارم)) و رانهای درشت :37: :41:
وزن زیادم قدممو کوتاه نشون میده :wac:
سن 18 قد 177 وزن 79
تو این مایه ها نمیخوام بشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجوری میخوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :43:
دوستان این دستگاه های آب کینگ خوبه؟ (( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
remigolian مرسی از راهنمایی
عضلات شما در حالت عادي به چه شكل فروم هستشنقل قول:
چربي زيادي روي عضلات است ؟
بيشتر توضيح بدين
خوب اينطور كه معلومه شما از درصد چربي اضافه اي رنج ميبري كه اونم با تمرين و تغذيه اصولي قابل حله . چربي هات هم به صورت موضعي قابل از بين رفتن نيست و بايد متابوليسم كل بدن رو بيشتر كني تا كم كم شاهد آب شدن چربي هاي بدنت باشي .نقل قول:
حالا تمرينات به خصوص ميتونه مثلا در مورد شمات روي فرم دادن ران و باسن تاثير گذارتر باشه . حالا علاقه اي هم كه به يه فيزيك متناسب ( نه حجيم ) داري هم مزيد بر علت ميشه كه تمريناتت هدف خاصي رو دنبال كنه .
با اين اوصاف هدف شما مشخص شده و تو بايد دنبال كم كردن چربي اضافه و ساخت عضله باشي .
پس براي شروع بايد از همون برنامه اي كه گفتم استفاده كني . به صورت 2 روز در هفته . و به مدت 5 يا 6 هفته .
بعد از اون با توجه به زماني كه براي تمرين در اختيار داري ميتوني عضلاتت رو براي تمرين تفكيك كني. حالا يا 3 يا 4 روز در هفته .
نكات تغذيه ايت هم هموني بود كه تو پست اول بهت گفتم .
در اين مدت هم تمرينات هوازيت ميتونه پياده روي سريع يا دويدن اينتروال يا كوهنوردي باشه كه همشون روي سرعت متابوليسم بدن تاثير ميزاره .
تمرين پايه ايت :
گرم كردن و حركات كششي 5 تا 10 دقيقه
جلو ران دستگاه 12*3
پرس پا 8*3
پرس سينه هالتر 10*3
بارفيكس ( در صورت مشكل بودن اجرا = زير بغل سيمكش از جلو ) 12-8*3
سرشانه هالتر از جلو 10*3
پشت بازو سيمكش 12*3
جلوبازو هالتر ايستاده 10*3
شكم _ كرانچ 25-20*3
حركات سرد كردني و كششي 4 تا 6 دقيقه
اين برنامه كل بدنت رو تحريك ميكنه و اگر 3 روز در هفته و با تمرينات هوازي تلفيق بشه بعد 6 هفته نتايج خوبي رو هت نشون ميده . به شرطي كه حركات درست و اصولي انجام بشه . نه سنگين و غلط .
ميتوني از ال كارنيتين 250 ميلي گرمي كه تو بازار هم هست ( دونه اي 100 يا 120 تومن ) استفاده كني. 1 يا 2 عدد قبل از شروع تمرين ( يا هوازي ) .
البته اب زياد هم يادت نره !
____
در مورد دستگاه هاي تمرين روي عضلات شكم : من از نزديك اينو كه ميگي نديدم ولي خب از نحوه كارآييش كه تو تصوير هست ميشه گفت كه چيز جالبي ميتونه باشه . چون به تمام نواحي شكم از جمله بالا و پايين و عضلات كناري شكم فشار مياره و ميتونه به تراشيده شدن شكم كمك كنه . و صد البته : مايه داريه ديگه !؟
سلام
lahij_web تشکر از راهنماییات :11:
گرم كردن و حركات كششي 5 تا 10 دقيقه
جلو ران دستگاه 12*3 ؟؟
پرس پا 8*3 ؟؟
پرس سينه هالتر 10*3
بارفيكس ( در صورت مشكل بودن اجرا = زير بغل سيمكش از جلو ) 12-8*3 ؟؟
سرشانه هالتر از جلو 10*3
پشت بازو سيمكش 12*3 ؟؟
جلوبازو هالتر ايستاده 10*3
شكم _ كرانچ 25-20*3 ؟؟
حركات سرد كردني و كششي 4 تا 6 دقيقه
میشه یه خورده توضیح بدی در مورد این حرکات
منظور از سیمکش و کرانچ چیه نشنیدم تا حالا .... بعد وقتی 3 تا 10 باید بزنم, باید پشت سر هم بزنم؟
این دستگاه های ابکینگ هم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هزار تومنه البته من 100.000 تومنیشم دیدم که گرون میدادن
بچه مایه دار هم نیستم
میشه یه سری تمرینها که رو قد تاثیر داشته باشه رو بگین که قد رو بلند کنه
خب ظاهرا اين رو هم نگفتي كه تو تمرين مبتدي هستي . فكر كردم سابقه تمرين داشتي .نقل قول:
واجب شد با يه حريف يا كمك تمريني وارد شروع كني. لااقل يكي بالا سرت باشه كه كمك كنه حركات رو درست انجام بدي !
12*3 يعني 1 ست 12 تكراري _ 50 تا 60 ثانيه استراحت بعد دوباره ست دوم 12 تا بعد دوباره استراحت و بعد انجام ست سوم !
بايد حتما كسي باشه كه راهنماييت كنه . من از اينجا نميتونم كاملا روشنت كنم .
سلام
lahij_web زدی تو حالم:41:
:41: نه ... چرا ؟ :41:نقل قول:
خوب اين يعني چي آخه ؟! :
نقل قول:
میشه یه خورده توضیح بدی در مورد این حرکات ؟ منظور از سیمکش و کرانچ چیه نشنیدم تا حالا .... بعد وقتی 3 تا 10 باید بزنم, باید پشت سر هم بزنم؟
دوست عزيز جاي تشكرت شما بايد حركات رو به طور صحيح انجام بدي در غير اين صورت اون چيزي كه خواستيد نمي شويدنقل قول: