بازیش چند مگ هست حدودا؟
Printable View
بازیش چند مگ هست حدودا؟
سلام
منم توی بازی هستم با نام smkh و مهندس و لول 8 هستم.
فقط یک چیزی از سروش پرسیدم دقیق جواب نداد و من متوجه نشدم.
آقای Alex merccer آیا نسخه دو بعدی این بازی هم هست؟ سروش گفت توی تنظیماتش هست ولی اونجا همجاشو گشتم ولی اصلا پیدا نکردم آیا نسخه دوبعدی رو برداشتن؟ اگه نسخه دو بعدی هست اعم از دانلودی یا در تنظیمات همین بازی لطفا و خواهشا آدرس دقیق آنرا ذکر بفرمایید.با توجه به اینکه نسخه دوبعدی کامل میباشد و نیازی به دانلود هفتگی مثل سه بعدی نیست. و همچنین علاقه شخصی من به دو بعدی بیشتر هست. :31:
با تشکر
قبلا وقتی توی مقر بودم اون پایین که پیغام می نویسه می نوشت شما الان 3 بعدی دارین بازی می کنین اگه می خواین می تونین سوییچ کنین به دو بعدی بعد که کلیک می کردم یک صفحه میومد می تونستی انتخاب کنی الان دیگه اون پیغام رو نمیده.هر چی هم گشتم پیدا نکردم اما میرم تو چت بازی می پرسم اگه فهمیدم می گم.ولی حالت دو بعدی مثل 3 بعدی این جوری نیست همه باشن حد اکثر 6 نفر هستن اون هم باید کسی هاست بشه.یا اینکه تنها باید بازی کرد.نقل قول:
من الان لول 11 هستم چطور میشه رفت شهر دیگه ای یا فقط همین یک پایگاه است ...
کاشکی دوستان ایدیهاشون مینوشتن ادد میکردیم توی بازی من ایدی H0PE است
100 بار پرسیدی 120 بارم جواب دادم.اینقدر دیر فهمیدی که مثل اینکه برداشتن دو بعدی رو.نقل قول:
همون بهتر هم برداشتن.باعث دوگانگی شده بود.:31:
گرافیک خیلی بدی هم داشت.خیلی بد.
این عکسو قبلا گذاشته بودم بازم میزارم.نقشه شهر با همه پایگاه های موجود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من الان تستش نکردم. همون موقع تست کردم مطمئن بودم دوبعدی نیست ولی تو میگفتی هست من شک کردم. بخاطر همین هی میپرسیدم و همه نت هم دنبالش گشتم پیدا نکردم تا اینکه الان با حرفهای احمدم فهمیدم اصلا خیلی وقت قبل از اومدن من برداشتن. ولی حیف شد من که از این نسخه نصفش مخصوصا هفتگیش بدم اومد ولی واقعا بازی قشنگیه. :31:
یک سوال هر روز این زامبی ها به مقر حمله میکنن؟ همون موقع رو میگم که آژیر میکشه! اون وقت اگه مراقبت نکنیم از پول و exp ما کم میشه؟ اینطوری که خیلی بده اگه یک روز تعداد افراد آنلاین اون موقع کم باشه نصف دارایی هامون رو از دست میدیم؟
این آهنگاشم خیلی عشقه! :31:
نه اگه حمله بشه و کسی برای دفاع نباشه مشکلی نیست.حمله به پایگاه فقط برای گرفتن تجربه هست.
هیچی ازت کم نمیشه اگه نباشی.
اون زمان هم بود حالا شاید اوایلش.تو اومدی برش داشتن دیگه.
بعدشم اپدیت ها که هفتگی نمیان.الان 1 ماه هست داره روی ماموریت کار می کنه هنوز نیومده.
اخر این هفته به گمانم میاد.
پایگاه های دیگه هم هستن از نظر درجه سختی هم اینجورین:نقل قول:
nastyas holdout: فقط زامبی های عادی اینجا هستن و برای لول 1 تا 10 مناسبه(البته زامبی معمولی آتیشی هم خیلی کم می شه اینجا پیدا کرد)
doggs stockade:زامبی های معمولی(زامبی های اسید پاش هم شامل می شه) و زامبی آتیشی(خیلی کم دیده می شه) و به ندرت bone , tendril , reaper , siren , spider مناسب برای لول 11 تا 20
precint 13:زامبی های معمولی(زامبی های اسید پاش هم شامل می شه) ، زامبی آتیشی(نه خیلی زیاد)، mother , giant spider , titan (فوق العاده کم پیدا می شن) و تعداد متوسطی reaper , leaper , spider , bone , tendril , siren , bloat تعدادی هم small brute و تعداد کمتری brute هم هستن. مناسب برای لول 21 به بالا
fort pastor:زامبی های معمولی(که زامبی های اسید پاش هم شامل می شه)، تعداد نسبتا زیادی reaper , siren , ...
تعداد خیلی کمی wraith , titan , mother , giant spider تعداد aggro spike ها هم اینجا خیلی بیشتره.مناسب برای لول 31 به بالا
نکته:aggro میزان توجهیه که زامبی ها به شما نشون می دن که بر اثر ایجاد صدا یا نزدیک شدن به زامبی ها بیشتر می شه. در صورتی که شما تولید صدا نکرده باشین ولی ناگهان تعداد زیادی زامبی با سرعت بالا به شما حمله کنن شما گیر یک aggro spike افتادین این aggro spike ها به طور رندوم در شهر وجود دارن و البته هر زامبی مقداری aggro spike با خودش داره که این در باس ها(giant spider, mother, titan,wraith) خیلی بیشتره.
زامبی هارو هم بعدا دونه دونه توضیح می دم.
این هم لیست کساییکه بازی می کنن :
jhonny:sorooush
rex123:smkh
iloveu-all:deadlyali
(با 0 نوشته می شه نه با او) HOPE666:H0PE
خودم هم که XxsmokexX
من هنوز اکانتمو دارم ولی بازی نمی کنم.:31:
حالش نیست.حالا بزار ماموریت ها بیان شاید برای تستشون اومدم.
دادا راست میگه خیلی یک نواخته نه کوئستی نه PVP
فقط ZOMBIE کشی!!!
راستی چطوری آیتم رو LOOT می کنم
PVP که داره.چند بار هم توضیح دادم.دکمه P رو بزنید.نقل قول:
یا برید به Arena که مخصوص PVP هست.
Loot هم که احمد گفت.توی شهر برید کنار اجسامی که زرد هستن و علامت سوال بالاشون دارن بعد دکمه ی F رو نگه دارید.
امروز عصر ماموریت ها برای اونایی که پول دادن
August 9, 2011
Tuesday:
Expecting to have enough done for GMs to play by sometime this evening.
امروز عصر ماموریت ها برای کسانی که Gold membership دارن میاد.
برای بازیکن های معمولی 1 هفته دیگه فکر کنم بیاد.حداقل اینجوری دیگه یکنواخت نیست.
آقا من هیرو گیر کرده. فقط خصویات رو نشون میده تو بازی نمی ره
چیکار کنم؟
منظورت اینه که نمیره تو شهر؟نقل قول:
در ضمن من احتمالا تا هفته ی دیگه بر می گردم به nastyas holdout که از اونجا برم precint همه خودوتونو آماده کنین اگه خواستین با من بیاین یک چیز دیگه هم اینکه اینجا همه ی آیتم ها ارزون تره اگه ایتم خاصی می خواین بگین من از اینجا بخرم اومدم اونجا بهتون بدم واسه قیمتشم هم مشکل ندارم. پول زیاد دارم.
اره گیر کرده.
همونجایی که کارکتر و با خصوصیات و لولش نشون میده
وقتی میزنی بره تو شهر چه اتفاقی میوفته؟نقل قول:
می تونی دوباره اون نرم افزار هرو باز کنی آدرس بهش بدی ولی دوباره باید لود کنه برای بار اول
دادا بی خیال من برم دوباره wow رو نصب کنم.
تا حالا 4 بار لود پر کردم.
prism رو نگرفتی نه؟
اصلا شما پست های مارو می بینید؟
بابا این نرم افزار دیگه کاری می کنه هر بار لود نشه.
چرا اتفقا گرفتم
مثل اینکه شما پست های مارو نمی خونی ! :دی
به اون فرم چه ادرسی دادی؟
دوباره برو آدرس بده به نرم افزار درست می شه.نقل قول:
پسر یک سال گذشت ها
اخرش ورژن قابل نصب این نیومد تا جماعت از لود کردن خلاص بشن
شما الان کدوم شهر هستی من تازه رفتم شهر DOGGS پشیمونم خیلی گرون هستند :31: این زامبیا قاطی دارند یک دختره بود جیغ میکشید همه ریختن روی سرمون اون دختر باس بوده یا نه ؟ باس های DOGGS چی هستند ؟نقل قول:
راستی ممنون بایت برنامه نصب که کردم الان بعد 4 روز دوباره لود کردم :11:
اونی که دیدی اسمش siren هستش حمله نمی کنه فقط کسیو ببینه جیغ میزنه باس هم اونجا فقط زامبی آتیشی هست البته خیلی وقت پیش (فکر کنم 1 یا 2 سال پیش) که من بازی می کردم و ول کردم دم درش یک دونه تیتان اومده بود!!نقل قول:
در ضمن fort pastor رو درست کردن دیگه زامبی ها الکی حمله نمی کنن لول 15 به بالا می تونین بیاین فقط اینکه تو راه سعی کنین هیچکیو نزنین دویدن هم aggro رو می بره بالا سعی کنین ندوین قیمت ها هم اینجا خیلی خوبه مثلا ak-47 توی nastyas قیمتش 80000 تاست اینجا 25000:31:
چرا بازی اینطور شد من توی شهر doggs بودم بعد چند ساعت میرم میبینم برگرشتم شهر اول و همه چیز ها گرفته شده :((
یعنی چی ؟!!
مال من هم 2 لول برگشته عقب هر چی آیتم هم تو اینونتوریم بوده غیب شده!!نقل قول:
این هم توضیح ادمین سایت در این مورد:
This morning at around 6am EST I attempted to tweak the new mission code. Unfortunately I made huge mistake when doing it.
It was supposed to remove mission items currently in storage upon the completion of a mission. It appeared to work fine, so I quickly moved on to fixing other issues. About 6 hours later I had reports of people losing items from their storage. After close examination of the code I discovered that instead of simply removing the items on the player completing the mission, the code was also emptying those same slots on every account in the game.
After examining the extent of the damage (well over 100,000 items lost), I decided that the only sane course of action would be a complete server roll back to before I changed the code. That is what we have done.
Essentially, everything is back to exactly how it was at 5am EST this morning. Any trades you made, any items you looted and any exp you gained since then will no longer be there. Any accounts created since then will also have been lost.
Anyone who purchased a GM or credits will have these things restored manually within the next hour.
I'm incredibly sorry for this mistake. I can 100% understand why many of you will be upset. A roll-back is never an ideal fix, but in this case it was the lesser of two evils; our only realistic option to get the game back to normal.
شما برو مشکلت توی فروم که یک تاپیک در همین مورد زدن مطرح کن یا اینکه به ادمین توی فروم پیغام خصوصی بده.
فکر نکنم درستش کنه اخرین بکاپ برگردوننده برای همین اینطور شده ومعذرت خواهی کرده :((
شما احتمالا تو همون 6 ساعت رفتی doggs stockade!نقل قول:
اره :D
دوباره رفتم دیشب
یک سوال من مهندس هستم لول 15 یک جلیقه گیرم اومده که باید یک لول 15 تعمیرش کنه یعنی من ولی میکشم روی علامت تعمییر میگه پول کم کنم تایید میکنم ولی هیچ تاثیری روی جلیقه نداره باید چی بکنم ؟بعد بالای جلیقه نوشته 1/20 توی بازار بعضیهاشون 20/20 هستند ولی خیلی گرون هستند اینها چی هستند و چطور میتونم به جلیقم اضافه کنم ممنون
ماموریت ها هنوز نیومدن ؟
اومدن.ولی هنوز برای اونایی که Gold membership دارن هست.و مثل اینکه هنوز باگ داره.
25 August برای بازیکن های مجانی هم میاد مثل ما.تا اون موقع ماموریت های بیشتر و بدون Bug اضافه می کنند حتما.
الان شما توی کدوم شهر هستید من همون شهر هستم که یک عدد داره 13 فکر کنم اینجا واقعا سخت دور خوردن باسش هم خیلی بزرگ بود هم اسید داشت و هم اتیش :D واقعا ترسناکه
سلام منم هستم :دی
اسمم اون جا VinWolf هستش ( اسم کاراکترم ) و الان لول 4 ام !
20 تا تا صفحه رو خوندم مثل این که کار سختی رو برومه :دی منتظرم تا ای دی اس الم درست بشه تا بتونم بیشتر بازی کنم :دی
عجب پسر از اخرین پستی که زدم 10 ماه گذشت و داره یک سال می شه لول
زمان چه زود می گذره :12:
اره دیگه زود میگذره..
راستی Interior ها برای بازی اومد به همراه Barricade.
یعنی دیگه میتونید وارد ساختمون ها بشید و با چوب گذاری روی ورودی ها اون رو تبدیل به یه مقر بکنید.
سروش جون تابستان میام دوباره هستید شما هم؟جو skyrim هم که گرفتت بد جور
منم اومدم دارم فعلا میچرخم
فعلا نزدیکا کمپم
اسمم هم TheWalkingDead
والا معلوم نیست تا ببینیم خدا چی میخواد برای تابستون ولی هستم احتمالا..تو هم جو AC گرفتت :دینقل قول:
زورم می گیره 1500 تومن دادم کافی نت یه یه ساعت و نیم اون جا بودم لودینگش تا 75 درصد رفت بعدش دیگه متوقف شد اعصابم خورد شد ردم بیرون ؛ خودم با دایل آپ 45 دقیقه ای 100 درصد لودینگش تموم شد ولی بازی نکردم ؛ یعنی انده ها dsl ات تموم شده باشه ولی دایل آپت سرعتش اندازه ی جت باشه :دیدر هر حال یه چند تا پیشنهاد باسه خوب بازی کردن می کنید؟ من سربازام و لول 3-4 هستم ! الان فثط agility و meel و critical رو بردم بالا ؛ و یه chef knife خریدم. پیشنهاد می خوام :دی
از این راهنما استفاده کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم شروع کردم
یه farmer ساختم ولی حالا میخوام کلاسم رو عوض کنم
راهی وجود داره که بشه کارکتر رو پاک کرد ؟
به ازای هر اکانت چند کارکتر میتونم داشته باشم ؟
و مهمترین چیز چطور میتونم پولاهای این کارکتر رو به اکانت جدیدم بقرستم ؟