سلام من بعد از روت کردن گوشی فارسی ساز روش نصب کردم گوشی هنگ کرد بعد باتری رو در اوردم دیگه بالا نیومد. چنر رام هم براش دانلود کردم ولی موقع نصب رام این اررور رو میده: E:Error in /sdcard/update.zip (status 2) خواهشا کمکم کنین دیگه دارم دیوونه میشم
Printable View
سلام من بعد از روت کردن گوشی فارسی ساز روش نصب کردم گوشی هنگ کرد بعد باتری رو در اوردم دیگه بالا نیومد. چنر رام هم براش دانلود کردم ولی موقع نصب رام این اررور رو میده: E:Error in /sdcard/update.zip (status 2) خواهشا کمکم کنین دیگه دارم دیوونه میشم
با سلام من گوشی Wildfire دارم پس از آپدیت گوشی در محیط اس ام اس و IE حرف "ی" را نشون نمیده در حالی که قبل از آپدیت این مشکل را نداشت لطفا راهنمایی نمایید چه جوری فونت فارسی به سیستم اضافه کنم با تشکر
من وقتي تو موزيك پلير گالكسي آهنگ پخش مي كنم بعضي وقتا يه صداي زن مياد كه اسم آهنگ و آلبوم و .... رو ميگه
خيلي هم حالگيريه تا وسطاي آهنگ حرف ميزنه ميره رو اعصابم
كجا بايد اينو غير فعال كنم؟
خواهشا لینک دانلود آپدیت آندروید 1.6 به 2.1 مخصوص گوشی x10 mini سونی اریکسون رو برای بنده بزارید .
ممنون
سلاین
اندروید چه جوریه یعنی به -- = ساین = یا موارد اینجوری احتیاج داره یا نه و هیچ کار خاصی برا ی نصب برنامه بازی .ووووو استفاده از گوشی نباید کرد؟؟؟:19:
---------- Post added at 02:43 PM ---------- Previous post was at 02:42 PM ----------
میشه ورژنش رو راحت تغییر داد یا ثابت هست
ساین ماین نداره.برنامه هاش یا پولی هست یا مجانی که از مارکت گرفته میشه.
کار خاصی نمیخواد جز نصب برنامه ها.
برای تغییر اگه منظورتون آپدیتو اینا باشه به نوع گوشی و شرکت تولید کنندش داره.
اندروید اپن سورس هست
همه کار میشه انجام داد
میشه رام های کاستوم رو گوشی ریخت
بستگی به ساپورت گوشیتون در ورژن اندروید داره
در خرید گوشی اندرویدی شک نکنید !!!
منظور شما از رام چیه ؟/ یه توضیحات کلی در مورد اندروید و همین رام هم بدید ممنون:40:نقل قول:
رام ورژن مختلف فریموری هست که میتونین رو گوشیتون نصب کنین !
رام با آندروئید 2.1
رام با آندروئید 2.2
رام با آندروئید 2.3
توی هر رام میان یه سری دستکاری انجام میدن
عمومی ترینش که همون ورژن آندروئید هست !
بعدش توی پرفرمنس و کلاً سرعت و ... مانور میدن :دی
آخه گلکسی ایس تو XDA انجمن نداره....احتمالا رام کاستوم هم نداره:27:
سلام.من Sony Ericson دارم که تحت آندروید هست. چطوری تم بریزم توش؟:19::41:
تم رو از طریق ریکاوری میریزن.ضمنا نمیشه هر تمی رو روی هر رامی ریخت.باید با اون رام سازگار باشه وگرنه گوشی بالا نمیاد.
سلام من تازه دیزایر خریدم و چندتا سوال داشتم
1- چطور میشه با نرم افزار فیسبوک این گوشی کار کرد(چون فیلتره نمیره توش)؟آیا وی پی ان برای گوشی هست؟
2-چطور میتونم از طریق وای فای فیلمم رو از گوشی تو تلویزیون بندازم؟
3- راهنمای فارسی این گوشی اگه هست بیزحمت برام لینک دانلودش رو بزارید
4-آیا واقعا صفحه نمایش این گوشی ضد خشه؟یا برم تلق محافظ ال سی دی بخرم؟
باید --- بخری در ضمن ضدخش نیس
1-همون چیز پ ان رو لازم دارید.
2-کپی کنید یا Stream؟
3-؟
4-بله ضد خش هست ولی خش های معمولی یعنی کلید و سکه و ... شاید با کاتر خش یخوره ولی من امتحان نکردم :D
*اگر بیشتر هزینه می کنید می تونید گوشی های بهتری بخرید.
با سلام
من ميخوام گوشيمو بفروشم چكار كنم حافظه داخلي رو نتونن ريكاوري كنن!
بعدش من مشكل 3 دكمه هم دارم براي اين جور چيزا كه به خاطر 3 دكمه مشكلي پيش نمياد؟
چون يكي از دوستان گفت براي جلو گيري از ريكاوري بايد گوشي رو vipe كرد كه من نميدونم چيه؟و گفت كه تو قسمت بوت لودر گوشي هست و بايد از اون قسمت اينكارو كرد
اگه كسي اطلاعاتي داره بگه چون واقعا خيلي نگران اين قضيه هستم.
عكس خانوادگي توي گوشي داشتم كه به راحتي با يه برنامه ريكاوري عكس ها ، بر ميگردن. شايد خريدار هم نخواد اينكارو بكنه ولي خو ب هر كسي چيزي تو گوشيش داره كه پاك بشه و سروكارش به برنامه هاي ريكاوري بيفته...
و ميدونم كه پر و خالي كردن حافظه چندان فايده اي نداره چون اينكارو هم امتحان كردم...
مثلا من براي وقتي كه هارد كامپيوتر رو كاري كنم كه كسي نتونه ريكاوري كنه از secure delete توي نرم افزار پارتيشن ميجيك استفاده مي كنم اما تا به حال نتونستم براب چيپ هاي مموري كارت و حافظه هاي داخلي گوشي كه به صورت mass storage هستن راه حلي پيدا كنم. الان اينجا مسئلم حافظه داخليه چون مموري رو بر ميدارم
البته در مورد مشكل 3 دكمه من وقتي دكمه ي هوم و ولوم آپ رو ميگيرم و دكمه پاور رو ميزنم آرم سامسونگ و گالكسي فقط چشمك ميزنه شايد هم من اشتباه اين كارو ميكنم
مشكل بعديم هم:
با چه بر نامه اي از sms و mms هام رو بكاپ بگيرم تورو خدا كمك كنيد حسابي كارم گيره
اس ام اس هاي خاطره انگيزي رو ي گوشي دارم كه نميخوام از دستشون بدم... خيلي برام مهم هستن
مثلا چند تا گوشي داشتم كه به خاطر اينكه نتونستم از اس ام اس هاي روشون بك آپ بگيرم نتونستم بفروشمشون و نگهشون داشتم
در ضمن من درايور گوشيو رو كامپيوتر ندارم و اگه ميشه نرم افزار هاي پيش نياز رو هم بدين
و براي برنامهاي نصب روي گوشي هم دوتا نرم افزار روي گوشي دارم app monester و titanium backup به نظرتون اين ها براي استخراج فايلهاي apk روي گوشي كار آمد هستند...؟
ممنون ميشم اگه جواب سوال هاو رو بدين
Backup (schedule option) to our online secure servers, or SD card, your Applications, Contacts, Call log, Bookmarks, SMS\MMS, Calendar, Settings, Home Shortcuts, Alarms, Dictionary, Music Playlists, and more...
Restore on existing\new phone.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://download.pandaapp.com/android-app/mybackup-pro2.3.2-id1546.html
ممنون از لطفتون
در مورد WIPE و جلوگيري از ريكاوري كسي ميتونه كمك كنه؟
اول از همه Wipe صحیحه !
دوم من نمیدونم ریکاوری گلکسی چطوریه ! ولی توی ایکس10 اینطوره که وقتی رفتی توی ریکاوری مود یه سری اکشن ها هست که میتونی انجام بدی !
فک کنم 3 تا وایپ داره ! یکی wipe data هست ! یکی wipe factory reset ! یکی هم wipe battry هست !
راستش خودمم نمیدونم هر کدوم چیکار میکنن !
ولی احتمالاً اولی اونیه که شما لازم داری !
دومی ریست فکتوری هست
سومی هم برای کالیبره کردن باتریه !
ممنون از راهنمائيتون از بچه هايي كه گلكسي دارن اگه در اين مورد چيزي ميدونن هم اگه بگن بايد براي WIPE DATA تو گلكسي چيكار كرد ممنون ميشم.
و اينكه چقدر از ريكاوري كردن حافظه گوشي جلوگيري مي كنه؟
سلام لطفا منو راهنمایی کنید
1. ایا رام مخصوصا÷دیت گالکسی5 i5503 هست و کجاست
2. ایا اندروید 2.3 روی این گوشی نصب میشه اگه میشه کجاست
3.ایا اندروید 2.2 فارسی مخصوص این گوشی هست
با سلام؛
من اشتباها يك سري تغييرات در گوشيم (galaxy ace) دادم، كه بعد از اون وقتي گوشيمو خاموش و روشن مي كنم(گاهي هم وقتي مديا توسط گوشي اسكن ميشه) عكسها و فيلمام همه از گالري پاك ميشن،
همينطور موزيك پلير گوشيم ديگه آهنگها رو تو ليست خودش نمياره و بايد فقط از داخل فايل منيجر اجراشون كنم. وقتي هم كه از موزيك پلير بك ميكننم آهنگ قطع ميشه.
لطفا راهنماييم كنيد.
سلام من galaxy s دارم با وایرلس دانشگاه به اینترنت وصل میشم ولی هیچ فایلی رو نمیتونم دانلود کنم لطفا راهنماییم کنید
شما با نرم افزار آپدیت سرویس سونی اریکسون به راحتی میتونید گوشیتون رو آپدیت کنیدنقل قول:
کد:http://www.sonyericsson.com/cws/download/1/110/61/1304321491/Update_Service_Setup-2.11.5.6.exe
سلام...
ببینم نمی شه چیز پی ان رو روی همراه اول تنظیم کرد؟! منظورم اینه که هر کاری می کنم وصل نمیشه....با وای فای خونم وارد میشه ولی با جی پی آر اس همراه اول اصلا نمیزاره کانکت بشم...
راستش میخوام برم فیس... اگه برنامه ای میشناسید که بدون نیاز به وی پی میره، راهنمایی کنید....با خود برنامه فیس موجود تو سایتش نمیشه باید حتما چیز پی ان داشت....
گوشیم گلکسی جیو، اندروید نسخه 2.2.1، روت نشده با رام اصلی
ممنون....
دوستان من امروز گوشیم رو به 2.2 ارتقا دادم تا بتونم از app to sd استفاده کنم . اما اومدم خونه و دیدم الان وقتی یه app رو نصب می کنم مستقیم توی گوشی نصب می کنه و نه مموری کارت . میرم توی برنامه که بتونم جا به جاش کنم می نویسه can not to movie to sd
چه کنم؟ مشکلش چیه؟
دوست عزیز گوشی تون چی هست
بهتره تو کلوب خود گوشی این سوال رو بپرسید بهتر هم به جواب میرسید
سلام
من یه گوشی سامسونگ گالاکسی 551 گرفتم و با superoneclick روتش کردم و یعد با ginger break میخواستم روت کنم.
گوشی رو ریستارت کردم بعدش، رو آرم سامسونگ میمونه و هر چند لحظه یه بار میلرزه.
راهی هست تا درست شه؟
میشه گوشی کلا ریست کرد تا بالا بیاد؟
ممنون
سلام
من یه گوشی سامسونگ گالاکسی 551 گرفتم و با superoneclick روتش کردم و یعد با ginger break میخواستم روت کنم.
گوشی رو ریستارت کردم بعدش، رو آرم سامسونگ میمونه و هر چند لحظه یه بار میلرزه.
راهی هست تا درست شه؟
میشه گوشی کلا ریست کرد تا بالا بیاد؟
ممنون
سلام دوست عزیز بهتره به تاپیک این گوشی[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=466561[/HTML]
مراجعه کنید
در مورد نصب نشدن رام های کاستومی که دوستان ذکر کردند حق دارند که میگن این رام ها نصب نمیشه
درسته که شما روت کردید اما جدیدا شرکت های سازنده هم بیکار نبوده اند و شرکت معظم HTC یک سطح و لایه امنیتی جدیدی بنام PVT4 برای عدم دستکاری در بخش های حساس و سیستمی دیوایس های خودش ایجاد کرده .
از اون طرف هم هکرهای نام آشنا بسرعت این لایه رو برای ما باز کرده اند تا ما بتونیم هر کاری میخوایم سر گوشیمون بیاریم . اما روش کار :
به لینک زیر برید که اتفاقا فارسی هستش و براحتی سطح امنیتی رو S / Off کنید و بقیه ماجــــرا :
نقل قول:
کد:http://www.mobilestan.net/showpost.php?p=1727765&postcount=1
يك سري كد براي تست گوشيهاي آندروييدي سامسونگ:
Depends on situation .Check samfirmware .com
Some are as follows
*#*#4636#*#* – Phone Information
*2767*3855# – Hard Reset
*#*#7780#*#* – Factory Reset
*#*#7594#*#* – Change End Call/Power Option
*#*#197328640#*#* – Service Mode
*#*#273283*255*663282*#*#* – File Copy Screen (Backup Media Files)
*#*#526#*#* – WLAN Test
*#*#232338#*#* – Shows Wi-Fi MAC address
*#*#1472365#*#* – GPS Test
*#*#1575#*#* – Another GPS test
*#*#232331#*#* – Bluetooth test
*#*#232337#*# – Shows Bluetooth device address
*#*#8255#*#* – G-Talk Service Monitor
Codes to launch various Factory Tests:
*#*#0283#*#* – Packet Loopback
*#*#0*#*#* – LCD test
*#*#0673#*#* – Melody test
*#*#0842#*#* – Device test (Vibration test and Backlight test)
*#*#2663#*#* – Touch screen version
*#*#2664#*#* – Touch screen test
*#*#0588#*#* – Proximity sensor test
*#*#3264#*#* – RAM version
Codes to get Firmware version information:
*#*#4986*2650468#*#* – PDA, Phone, H/W, RFCallDate
*#*#1234#*#* – PDA and Phone
*#*#1111#*#* – FTA SW Version
*#*#2222#*#* – FTA HW Version
*#*#44336#*#* – PDA, Phone, CSC, Build Time, Changelist number
سلام
من فردا میخوام یه گوشی Galaxy s بردارم به همین خاطر میخوام اطلاعاتم رو در مورد اندروید ببرم بالا
من کار با iOS و جیلبریک و .... رو کامل بلدم ولی در مورد اندروید هیچ اطلاعاتی ندارم
یه چیزهایی خوندم تو یه سری سایت یه چیزهایی دستگیرم شد ولی خوب تو یه سری چیزها بیشتر گیج شدم
1- اول اینکه من لازمه گوشیم رو رووت کنم؟ آیا روت یه چیزی تو همون مایه های جیل بریک اپل هست؟
این طور که فهمیدم برای دسترسی به همه فایلهای اندروید هست درسته؟
2- آیا روت کردن باعث بالا رفتن ورژن سیستم عامل ما میشه؟ یا اون ROM کردن هستش؟
اول باید گوشی رووت بشه بعد رام بشه یا برعکسه؟
3- اگه این کارها رو انجام بدیم آیا به مارکت اندروید بازم دسترسی داریم یا از اون محروم میشیم؟
4- آیا گوشی های روت و رام شده اجازه نصب برنامه اورجینال رو دارند یا نه؟
5-اندروید هم مثل اپل برنامه های -- شدش با برنامه های اصلیش جدا هستند یا هر موقع ستاپ برنامه ای رو داشته باشیم میتونیم روی گوشی نصب کنیم حالا چه Free و چه پولی
6- اگه از از طریق سیستم عامل اصلی و دست نخورده سیستم عامل رو آپدیت کنیم چه اتفاقی میفته؟
7- اگه مثل بالا به صورت اصلی سیستم رو آپدیت کنیم آیا اجازه نصب همه برنامه ها رو داریم یا با محدودیت رو به رو میشیم
8- تو انجمن اندروید دیدم یه رام جدید اومده به صورت فارسی و رسمی این به این معناست که همه چیز فارسیه؟ یعنی نمیشه منو ها رو انگلیسی کرد و فقط کیبورد فارسی رو داشته باشیم؟ و اگه نسخه انگلیسی رو نصب کنیم کیبرد و پشتیبانی فارسی رو داریم؟
9- آیا از طریق خود گوشی میشه به نت وصل شد و برنامه ای رو دانلود کرد و همونجا نصبش کرد؟
10- کلا کار کردن با اندروید لذت بخش هست؟
و نصب برنامه روی اون راحته یا نه؟
11- چطوری میشه از Android Market خرید کرد؟ چه کارتی لازمه؟ مثل اپل آیتیونز کارت نداره؟
خداییش تازه میفهمم Apple iTunes چه نعمت بزرگیه از آپل که با یک دکمه Sync میتونیم هر چی دلمون بخواد روی سخت افزارهاش بریزیم
ممنون میشم بر اساس شماره ها سوالاتم رو جواب بدید لطف بزرگی میکنید
ممنون از همه
1-اگه بخوای رام بریزی اره باید گوشی تو روت کنی . برای یهک سری نرم افزار های خاص هم باید گوشی روت بشه .نقل قول:
2-اگه روت کنی میتونی رام های کاستوم رو بریزی . رام هایی که شرکتی میاد بیرون نیاز به روت نداره .
3- کلا مارکت اندروید برای ایران بسته است . ولی میشه با یه سری ترفند بازش کرد . فکر نکنم ربطی به روت داشته باشه . ولی مارکت های ایرانی هم هستند که رایگاند . فکر کنم امازون هم مارکت داشته باشه ولی رایگان باشه یا نه رو نمیدونم .
4- بله
6- هیچی گوشیت به جدید ترین ورژن اپدیت میشه
7- نه بابا برای چی همچین فکری کردی .خنوز تو حال و هوای ایفونی . اندروید یعنی منبع باز . یعنی اپن سورس . یعنی دنیای ازاد
8- اتفاقا اکثر رام ها از زبان فارسی پشتیبانی می کنند . ولی منوی فارسی ندارند .
9- اره مارکت ها همین جورین فقط با گوشی میتونی برنامه ها رو نصب کنی . مزیت اندروید نسبت به ios اینه که برای ریختن برنامه نیازی به برنامه و کامپیوتر نداری . البته با کامپیوتر هم میشه برنامه ریخت ولی بدون اون هم میشه .
10- من با اندروید کار نکردم . اما تا 1 2 هفته دیگه یا گالاکسی یا desire hd می خوام بگیرم . اینایی هم که گفتم نتیجه ی تحقیقات اولیه من درباره ی اندروید بودش . نتیجه ی 3 ماه تلاش و ممارست در خوندن فروم ها .
اما کار کردن باهاش راحته و لذت بخش . ازش عمرا خسته بشی . محیط گرافیکی قوی داره . تم های جورواجور و رنگارنگی داره . هر موقع از تم قبلیت خسته شدی با تم جدید روحیت عوض میشه .
در مورد نصب برنامه هم که بالا توضیح دادم .
11- اینو نمیدونم . اما یه بازار سیاه اندروید هستش که برنامه های پولی اندروید رو رایگان گذاشته تو سایتش .فکر کنم applanet باشه دقیقا یادم نیست . اما از خود مارکت به احتمال باید مستر کارتی ویزایی یا یه کارت بین المللی داشته باشی . اما به هر حال سایت هایی وجود دارند که برنامه های پولی مارکت رو رایگان داشته باشند .
12- تموم شد
اما به نظرم کار با Apple iTunes یه محدودیته . که تو اندروید این مشکل وجود نداره . تو اندروید نیازی به کامپیوتر نداری هر موقع وصل بشی به مارکت ، حالا چه مارکت اندروید چه مارکت های ایرانی و چه مارکت های دیگه از طریق نت میتونی برنامه ات رو انتخاب کنب و همون لحظه نصب کنی تو گوشیت . تو اندروید محدودیت وجود ندارد .
حالا چقد میخوای هزینه کنی ؟ اگه در حدود 700 و به بالا پول داری و می خوای هزینه کنی بهتره که گوشی 2 هسته ای بگیری . اینده بهتری داره .
سلام
منم چند تا سوال داشتم :31:
1- برای انتقال فایل (تصویری، صوتی ، pdf و...) به گوشی آندرویدی نیاز به برنامه ای مانند آیتونز برای آیفون هست ؟؟؟
2- اگه بخواهیم برنامه یا بازی رو از رو کامپیوتر روی گوشی نصب کنیم چیکار باید کرد ؟؟؟
پیش پیش ممنون:11:
:20::20::20::20::20:??نقل قول:
برنامه ای به نام Kies هست که برای ارتباط با گوشی هست ولی شما به صورت عادی میتونی هر فایلی رو روی گوشی بریزی و اجرا کنینقل قول:
موفق باشید
سلام
آقا خدا خیرتون بده چند تا سایت مشابه apptrackr که بهترین سایت برای دانلود نرم افزارهای iOS هست معرفی کنید
دمتون گرم
ما نیز چون شما منتظریم با بسته شدن اندروید مارکت
دوست عزیز اندروید خیلی خوبه واقعا به نظر من عالیه هر چیزی که میخوای برات فراهم کرده
ولی متاسفانه هنوز لذت کار با ایفون و قدرتش حرف اول رو میزنهو حالا حالا ها مونده گوشی بیاد که هم سطح ایفون باشه