آیدی گیم رنجر بذارید دوستان نه اسم :20:
جنگ های صلیبی در خدمت همه هستم با آیدی 2162825
آیدی گیم رنجر بذارید دوستان نه اسم :20:
جنگ های صلیبی در خدمت همه هستم با آیدی 2162825
گیم رنجر اعصاب خورد کنه !
این همه لگ اونم تو جنگهای صلیبی ؟!
دهنمون سرویس شده!
اگه با ایرانی بازی کنی خیلی کم لگ میدهنقل قول:
به هر حال شلوغ ترین جایی هس که میشه اکثر بازی ها رو بازی کرد
دوستان ی مشکل.....:(
من وقتی GameRanger رو باز میکنم ، یا همون اول رو همون logging in میمونه ، یا وقتی هم باز میشه لیست بازیها و room هاش نمیااااد.....:(
مشکل چیــــــــــه؟؟؟!!!:(
این به خاطر سرعت پایینی ست که سرویس دهنده ی اینترنت ات بهت ارایه میدهنقل قول:
چون پینگ بالا عامل اصلی این اتفاق ست و برای خود من هم در عصر پنجشنبه ها خیلی این اتفاق افتاده ولی بقیه روزها مشکلی نداشته ام
در ضمن اگر یه پورت فوروارد در مودمت بسازی گیم رنجر فوق العاده روان تر و سریع تر عمل میکنه
من قبل از این که اینکار رو بکنم وقتی از بازی خارج میشدم گیم رنجر قفل میکرد
شماره پورت هم اینه و باید در منوی nat وارد بشه
port start 16000
port end 16000
protocol UDP
ممنون دوست عزیز
میشه الان بگه نظرت چیه و دقیقا چیکار کنم؟ :(
آخه سرویسم 512 از شاتله!!!!
چجوری سرعت پایینه....؟؟؟؟
با توجه به این که شاتل یکی از پر سرعت ترین اینترنت های ایران است احتمالا یا تنظیمات مودم شما مشکل دارد یا ویندوزتان قدیمی شده و نیاز به نصب دوباره آن دارید یا از نرم افزار های افزایش سرعت استفاده میکنید که گیم رنجر نمیتواند به درستی کار کندنقل قول:
پس:
نرم افزار های افزایش سرعت اینترنت را حذف و تمامی تغییرات اعمال شده را به حالت استاندارد برگردانید
قسمت DNS مودم باید با شماره ای معرفی شده از طرف شاتل پر شود و اگر بروی گزینه ی اتوماتیک تنظیم شده میتواند باعث افزایش بسیار زیاد پینگ شود
قسمت NAT مودم هم باید با اعداد و اطلاعاتی که در پست قبل نوشتم پر شود
اگر قادر به انجام موارد فوق نیستید مودم را برای تنظیم مجدد به شرکت ببرید و مشکلتان با نرم افزار گیم رنجر را در شرکت بیان کنید تا مودم به بهترین نحو برای بازی های آنلاین تنظیم شود و یک ویندوز جدید را نصب کنید تا به طور قطعی و بنیادی مشکلتان رفع شود.
teeworld رو داره ؟
چرا به جای بازی مزخرف کانتر سروری برای بازی های call of duty و یا battlefield رو راه اندازی نمیکنید اگر بروید یه تحقیقی توی همین گیم رنجر و تانگل و گارنا بکنید میبینید که پر طرفدار ترین بازی ها چی هستند و باید برای چه بازی هایی سرور راه بیندازید
البته وارکرفت بحثش جداست و و واقعا دنیایی داره برای خودش.در این مورد دمتون گرم ، کارتون درسته فقط این کانتر رو حداقل حذفش کنید دیگه خیلی منسوخ شده چه از لحاظ گرافیک چه از لحاظ انمیشن چه از لحاظ ....در واقع یه جورایی منو یاد ماریو قارچ خور می اندازه
البته بستگی به زمان دارهنقل قول:
درسته call of duty یه مدته طرافدارای زیادی جذب کرده اما همچنان شلوغ ترین روم ها مربوط به بازی های استراتژی(چه قدیمی چه جدید) هستند
کانترم آره دیگه خیلی خز شده
آقا سلام این فیفا 12 و پی اس 12 رو نمیشه آنلاین بازی کرد؟
من این لینک رو گذاشتم که دیگه از اینجور سوالا نکنین...تمام بازیهایی که گیم رنجر ساپورت میکنه توی این لیست هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درمورد سوال شما هم باید بگم که خیر. بصورت رایگان که هنوز خبری نیست.
ولی فیفا رو نسخه ی07(فکر کنم همینه) تا 11 میتونین رایگان بازی کنین... اما برای 12 چه fifa چه pes باید سی دی کی اورجینال بخرین.
ببخشید میشه بگید از کجا میشه سی دی کی اورجینال فیفا رو گرفت؟
پسر خوب اين بازي خودش تاپيك داره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ممنون آقای کم حوصله!نقل قول:
دوستان کسی هست که اهل بازی age of empires III تو گیم رنجر باشه؟
آیدیتون رو بنویسید که هم دیگه رو اد کنیم و راحت تر ایرانی های طالب این بازی رو پیدا کنیم
آی دی من 2509025 با نام HM741
من جدیدا یه مشکلی دارم وقتی لاگین میزنم همین طوری می مونه فقط نشون می ده لاگین و لاگین نمی شه مشکل از کجاست ؟
دوستان همه ی بازیهای گیم رنجر را میشه آنلاین بازی کرد؟ یا به پچ نیاز دارند؟
نقل قول:
خوب وقتی گزاشتن یعنی می شه بازی کرد دیگه :)
اکثر پچ می خوان چون معمولا پچا واسه فیکس کردن گیم برای مولتی پلیره
دوستان بازی borderlands در گیم رنجر طرفداران زیادی داره ولی هیچ یک ایرانی نیستند پیشنهاد میکنم حتما این بازی رو امتحان کنید از کال آف دیوتی جالبتره چون سیستم ارتقا درجه داره و هزاران ماموریت جالب که با کار تیمی کامل میشوند
هرکس طالب بود و بازی رو در اختیار داشت آی دی شو بده ما هم تمام مراحل کرک بازی رو طی کردیم و در خدمتش هستیم
سبکش چطوریه ؟ باید چکار کرد ؟نقل قول:
من میخوام واسه cod4 مد rotu2beta هاست بشم (مپ arena) ولی وقتی میرم بازی منتظر میشم کسی نمیاد میگن دانلود میکنه اگه مدی رو نداشته باشی خودش قبل از بازی دانلود میکنه ولی همه میگن مد رو دارن! مشکل از چیه؟
بازی شوتر اول شخص هست یه خرده کارتونی مانند (نه اینکه بچه گانه باشه ها گرافیکش حالت کارتونی داره) یه تریلی چیزی ببینی متوجه میشی بازیه جالبیه داستان خوبیم داره (البته من از نحوه کرک اطلاعی ندارم)نقل قول:
هرکس که بازی رو در اختیار داره و مشکلی در مورد آپدیت یا کرک کردنش داره در خدمتش هستم در ضمن این بازی در سال 2009 منتشر شده و سیستم مورد نیاز آن به شرح زیر استنقل قول:من با سی پی یو دو هسته ای با گرافیک یک گیگ و رم سه گیگ روی ویندوز 7 با حداکثر گرافیک روان اجراش کردم
Windows XP:
1GB System RAM
2.4 Ghz or equivalent processor
256mb Video Card RAM
Windows Vista:
2GB System RAM
2.4 Ghz or equivalent processor
256mb video Card RAM
Supported Video Cards:
GeForce 200 series
Geforce 9 series
Geforce 8 series
Geforce 7 series
Radeon R600 series (HD 2400-HD 2900)
Radeon R600 series (HD 3xxx)
Radeon R700 series (HD 4xxx)
Radeon R8xx series
کسی هست فیفا09 بزنیم ادد کنه منو
ICE_KING
سلام
برای من چند وقتیه که گیم رنجر در هنگامlogging in gameranger چهار پنج دقیقه میمونه و لوگین نمیشه بعد هم که لوگین میشه تو هاست که میرم وقتی از هاست میام بیرون بازم یک چند دقیقه ای طول میکشه تا علامت سبز از کنار اسمم بره کسی راه حلی داره
انیم بگم که نرم افزار رو پاک کردم و دوباره نصب کردم اما درست نشد
اگر نرم افزاری برای افزایش سرعت اینترنت نصب کرده اید یا تنظیمات مودم را عوض کرده اید این امر میتواند برروی گیم رنجر تاثیر منفی بگذاردنقل قول:
یا آنتی ویروس به روزی ندارید و سیستمتان ممکن است دارای ویروس یا نرم افزار های جاسوسی باشد
یا به عبارت ساده تر در هنگامی که هیچ کاری با اینترنت انجام نمیدهید و چراغ مودم چشمک میزند انگار که چیزی در حال دریافت یا ارسال است مشکل از سیستم عامل شماست
اگر هیچ یک از موارد فوق اتفاق نیوفتاده پس شما که قبلا این مشکل رو نداشتید و تازه گی برایتان پیش اومده احتمالا مشکل از ارایه دهنده ی سرویس اینترنت شماست و خود به خود این مساله برطرف میشود.
اقا گیم رنجر منم ی هفتس ک خیلی دیر ان میشه و وقتیم میره توش گیر میکنه قبلا این مشکلو نداشت نمیدونم چرا اینجوری شده با چند تا از رفیقامم ک صحبت کردم همین مشکلو داشتن
کسی نمدونه ایراد از کجاس؟
اگر از ویندوز xp استفاده میکنید مشکل از آپدیت جدید گیم رنجر است که بعد از آپدیت گیم رنجر کند شده جدیدانقل قول:
ولی من که با ویندوز 7 در کمتر از 10 ثانیه لاگین میشه و بدون قفل یا افت سرعت هم میتونم در روم های مختلف وارد و خارج بشم در حالی که دوست من که با هم از یک شرکت اینترنت گرفته ایم با گیم رنجر در ویندوز xp مثل شما دچار مشکل شده:41:
نه داداش من از 7 استفاده میکنم ولی بازم لاگین نمیشه شما جدیدا امتحان کردی؟نقل قول:
یه پورت فوروارد برای گیم رنجر تو تنظیمات nat مودمت درست کن با وارد کردن اطلاعات زیر :نقل قول:
External Port Start & end = 16000
Internal Port Start & end = 16000
Lan loopback=enable
من همین الان امتحان کردم گیم رنجر در 4 ثانیه بالا اومد بدون هیچ مشکلی هم کار میکنه
اگر باز هم مشکلتان حل نشد از این به بعد از یه سرویس دهنده دیگر اشتراک اینترنت بخرید چون بعضی شرکت ها سرعت دانلود بالا و پینگ خیلی بالایی دارند و به درد بازی های آنلاین نمیخورند و بعضی ها هم برعکس سرعت دانلود کم و پینگ پایینی دارند در نتیجه برای بازی های آنلاین مناسب هستند.
اقا من یه هفته ای هست این برنامه رو نصب کردم درست از روزی که نسب کردم وسط بازی هنگ می کنه
تو قلعه و دوتا ال استار امتحان کردم هر دوتاش وسط بازی هنگ می کنه سیستم قفل می شه باید ریستارت کنم حتی برنامه رو دوباره نصب کردم انتی ویروس رو کامل دیس می کنم باز هم هنگ می کنه
نمی دونم موندم تو کف
همیشه یه جای کار من از بدشانسیم لنگیده اینم از این
سعی کن بازی های دیگه رو امتحان کنی...بازی های ساخت سال 2005 به بعدنقل قول:
این دو بازی که گفتی من با گیم رنجر که بازی کردم خیلی زیادی لگ میدادن و بعضی وقتها هم وسط بازی ارتباط قطع میشد
مخصوصا بازی قلعه که من حتی یه بار هم نتونستم تا آخر بازی کنم حتی با ایرانی ها که پینگشون خوب بود لگ داشتم
ولی بازی های امروزی و جدید تر سیستم آنلاین بهتری دارند و گیم رنجر بهتر عمل میکنه مثلا Age of Empires 3 یا borderlands یا NFS most wanted حتی با پینگ بالا هم براحتی قابل اجراست فقط تاخیر در عملکرد داره و لگ نمیده
چرا گیم رنجر دیگه لاگین نمیشه ؟
قبلا 2 سوته باز میشد الان که میزنم لاگین بشه گیر میکنه !!
کسی این مشکلو داره؟
تشکر مشکل از ویندوز بود یکی دیگه زدم حل شد ویندوز خودش گیر داشتنقل قول:
برای من مشکلی نداردنقل قول:
پس چرا من هرکاری کردم باز نمیشههههه ؟:19:
LordOmid
The Battle for Middle-earth
The Battle for Middle-earth (tm) II
The Lord of the Rings, The Rise of the Witch-king
سلام.من مشکلم اینه که توی بازی ZERO HOUR در قسمت OPTIONS=>ONLINE IP آی پی اصلیم رو نشون نمیده و آی پی داخلیم هست به صورت 192.168.1.2.
به خاطر همین به هاست وصل نمیشه
چطور میتونم درستش کنم ؟
من قبلا ویندوز 7 داشتم این مشکل رو نداشتم
الان ویندوز 8 ریختم اینجوری شده
لطفا راهنمایی کنید مرســــــــــــــــــــــ ــــــی
دوست عزیز ویندوز 8 هنوز به طور رسمی به بازار عرضه نشده و در واقع این نسخه ای که شما نصب کردید دارای اشکالاتی است که مایکروسافت با کمک کاربرانی مثل شما که این اشکالات رو پیدا میکنند اونها رو رفع میکنه
دو راه داری: یکی این که این اشکال رو برای مایکروسافت به زبان انگلیسی ایمیل کنی و منتظر بشی تا شاید به مساله شما توجه کنند و در آپدیت بعدی مشکل رفع بشه
راه دوم هم اینه که از همون ویندوز 7 تا زمان عرضه رسمی ویندوز 8 استفاده کنید
دوستان من یه مشکل دارم.
gameranger رو نصب کردم،اما وقتی هاست بازی رو شروع میکنه،گیم رنجر بهم میگه که بازی ران شده،اما بازی بالا نمیاد.(جنگ های صلیبی)
تو process تسک منجر نشون میده که بازی اجرا شده،اما من نمیتونم بازی کنم.
شده مث بازی های 2012 که هنوز درست حسابی کرک نشدن!!!!!!!:39:
چیکار کنم؟
سلام من برای کانکت شدن به سرور های ایرانی در بازی کال 4 مشکلی ندارم اما وقتی می خوام به سرورهای خارجی کال 4 کانکت بشم تو قسمت setting up گیر میکنه و تو بازی نمیره کسی مسدونه چه جوری می تونم این رو حل کنم