البته استفاده طولانی مدت از هایبرنیت باعث آسیب رسیدن به هارد و احتمالا خود ویندوز میشه.نقل قول:
رامین :11:
Printable View
البته استفاده طولانی مدت از هایبرنیت باعث آسیب رسیدن به هارد و احتمالا خود ویندوز میشه.نقل قول:
رامین :11:
از بروبچ کسی تا حالا براش پیش اومده موقعی که باتری وصل نبوده برق بره؟ میخواستم ببینم چیزیش نمیشه؟
من دو بار برام اتفاق افتاد ولی مشکلی پیش نیومده :21:نقل قول:
سلام به همه عزیزان
من یه ماهی میشه 5742G خریدم ازشم خیلی راضی ام فقط احساس میکنم فنش بیش از حد کارمیکنه وصداش هم خیلی زیاده،
فکر میکنید برای این مدل نرم افزاری جهت تست درست کارکردن فن موجود هست؟
چه مدلی گرفتین i5 640 420mنقل قول:
این مدل توش خیلی کم صداس تا حالا فنش سرخود کار نکرده رو دور تند رو میگم
فقط هنگام تعویض بایوس صدای فنو شنیدم اونم به خاطر کامند بایوس بود که فرمان داد فن روشن شه
حالا دوستان یه مشکل در همین کانفیگ وایرلس آترود ar5b97 هست ولی تو دیوایس منیجر نمیشه مد g رو انتخاب کرد
و من نمیتونم لپ تاپ قدیم!یمو ببینم
در صورتی که رو مشخصات لپ تاپ زده bgn !!!!!!!
میگم این تاچ ÷دش رو اعصاب نیست؟
به گرد ÷ای دل نمیرسه
به به ÷ هم که نداره : دی
پ داره اونور (راست) بک اسپیس به اون بزرگی منم همه رو تست کردم آخر فهمیدم اونجاست
تاچش هم خوبه درایورشو نصب کن تا مولتی تاچش فعال شه
تاچ من اینه
Synaptics
مولتی تاچش که فعاله
ولی باز کیفیت تاچش خیلی پایینه
یجورایی حساسیتش خیلی بالاست یکم کارو سخت می کنه
دو جمت همدیگه رو نقض میکنن....نقل قول:
ببینین تاچه حساس یعنی درد سر
کوچک ترین برخوردی با تاچ پد در حاله نوشتن با کیبرد یعنی قطع شدن نوشتن
همین جمله بالا رو بنویسم دوبار اروم دستم خوردو ..................
خب، هر وقت که میخوای تایپ کنی، تاچش رو قطع کن...
البته این صدای زیادی که گفتم درمواقعی که همه جا ساکته آزار دهنده میشه...نقل قول:
کانفیگشم:
5742G i5 460m
HDD 640 G
nvidia GT 420M
مدل وایرلس شما چیه و ایا میتونین با دیوایس های نوع g ارتباط برقرار کنین (میبینیشون تو وایرلس ویو)نقل قول:
مثلا موبایل یا وایرلس روتر نوع g
درود،
رفتم 5741G بگیرم نبود؛ 5742G هم نبود. کل شهر رو زیرورو کردم/.
کدوم شهر؟؟؟؟؟:18:نقل قول:
اصفهان. :19:نقل قول:
دیجیکالا مثل اینکه موجود داره، خوشبختانه.
کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Acer-Aspire-5742G-A&Type=Specifications#Tab
خوب قیمتهاش خیلی عالین. وکانفیگها هم کاملاً با کانفیگهای سازگار متفاوته.کد:http://www.-------------/?Products=Notebook&Product=Notebook-Acer-Aspire-5741G-A&Type=Specifications#Tab
حالا اگه که دو تا لینک بالا رو چک کنید، و نطرتون رو بگین عالیه.
5741 با گرافیک 320 یا 5742 با گرافیک 5470؟
گارانتی سازگار چه چیز خاصی داره؟ که اینقدر قیمتهاش نسبت به بدون گارانتی یا گارانتی دیگه متفاوته؟
دربازار رضا دیده شد
5742g ci3 3 or 4 g ram 320g hard ati hd 5470
680 هزار تومن بدون گارانتی
از اون مهمتر
5742g ci5 4g ram 640 hard nvidia gt 420m
840 تومن بدون گارانتی
و گویا با 20 تومن ا سال گارانتی میکنن
پشت تلفن گفتن این سری رو یکی شخصی آورده و این مدلش گویا ویندوز اورجینال داره و اگه اینجوری باشه
اپتیموس هم داره که معرکه است
کسی رفت بازار آمارشو دربیاره
1- ویندوز اورجینال داره لوگوی ویندوز روش خورده رو جعبه تو قسمت مشخصات ریز زده پشت دستگاه شماره سریال ویندوز هست
2-اپتیموس داه یا نه تو بایوس یه گزینه برای انتخاب گرافیک هست یا نه
تو دیوایس منیجر قسمت display دو تا دیوایس گرافیک میبینه یکی اینتل یکی انویدیا
پشت تلفن یارو گفت اینها ویندوز اورجینال دارن و نیم ساعت طول میکشه تا راه بیفته و رجیستر شه این دیگه چه صیغه ا هست
اگه اینجور باشه معرکه هست 100 تومن ویندوزش میارزه و از اون مهمتر 100 تومن قطعه کنترلر اپتیموس
فقط از روی تجربه میگم اگه دوستان خواستن بخرن حتما گارانتی سازگار باشه:40:
چرا؟ چه تجربهای؟نقل قول:
مگه گارانتی سازگار چیکار میکنه؟
مانیتور لپ تاپ سوخت , مانیتور جایگزین گذاشتن بدون دریافت وجه ای :5: در حالی که نمایندگی پایونیر ژاپن تو ایران از تعمیر یک کنترل ریموت ساده عاجز بود و 40 تومن برای تعویض یک کنترل ریموت وجه دریافت کرد ! :31:نقل قول:
من امروز لپ تاپم(5742) رو بردم دانشگاه با یه کابل کراس بین لپ تاپ خودم و رفیقم که msi داره شبکه راه انداختیم ولی رفیقم هر وقت از فایلهایی که من share کرده بودم میخواست کپی بگیره سرعت لپ تاپ من در حد صفر می شد و دیگه هیچی رو نمیتونستم باز کنم! این به خاطر هارد 5742 نیست ؟
امروز یه 5742G سفارش دادم؛نقل قول:
(گارانتی سازگار ناموجود)
همراه با گارانتی طلایی دیجی کالا (یکماه تعویض + یکسال تعمیر + بیمه بدنه و سرقت ایران) که فروشنده گفت:
"یه مورد شکستگی مانیتور بود، که چون بیمه بوده رایگان عوض شده، فقط هزینهی حملونقل دریافت شده"
نقل قول:
گارانتی و بیمه مکمل همدیگن یعنی مواردی که بیمه شامل نمیشه گارانتی و مواردی که گارانتی شامل نمیشه بیمه شامل میشه و اونطور که من می دونم هزینشم 4 در صد قیمت لپ تاپه
دقیقاً حرف شما درسته، مکمل قشنگترین کلمهای هست که میشه به کار برد.نقل قول:
خوبیه این گارانتی (دیجی-ایران) اینه که 1ماه هم تعویض داره/.
من به یه مشکل کوچیک برخوردم اونم اینه که بلوتوث لپ تاپم خود به خود خاموش میشه و وقتی fn + f3 رو میزنم به جای اینکه بلوتوثو بیاره وایرلس لپ تاپو خاموش میکنه باید ریستارت کنم
کسی راه حلی نداره که بدون خاموش کردن بتونم بلوتوثو روشن کنم؟
هاردم بدسکتور گرفته بود 5 شنبه ظهر تحویل دادم شنبه ظهر هم جلوی خودم یه هارد پلم با مارک دلخواه خودم برام گذاشتن روش و هزینه هم اصلا نگرفتن و کارمندهاشون هم خیلی خیلی باشخصیت بودن :40:نقل قول:
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
شاید مشکل از ویندوزتون باشه با ویندوز دیگه هم امتحان کردین ؟؟نقل قول:
نه اصلا بلوتوثمو پیدا نمیکنم نمیدونم پاک شده یا غیر فعال شده اصلا نیستنقل قول:
سلام
من امروز یک 5742 گرفتم با گارانتی سازگار
یکم گیج شدم لطفا توضیح دهید
cpu:ci5 480
hard:640
Vga:nvdia gt540 1glg
اول درایور nvidia نصب کردم بدون ارورانچام شد ولی اثری از نصب گرافیک نبود به دوایس منیجر رفتم با کمال تعجب دیدم که 2 تا گرافیک داره که یکی شو نشناخته و یکیش همون nvidia هست بعد به بایاس رفتم دیدم 2تا بایوس گرافیک زده یکی nvidia یکی intel با 128 مگ مموری بد امدم تو ویندوز درایور اینتل نصب کردم ونصب شد حالا سیستمم با کارت گرافیک اینتل کار میکنه ولی nvdia gt540 1glg نصب هست تو دوایس منیجر
شاید باید یکجوری روش سوئچ کنم ولی نمی دونم چکار کنم
نقل قول:
دوست عزیز من همچین مواقعی همه چیز رو از اول شروع میکنم جواب میده بهت پیشنهاد میکنم از دیوایس منیجر گرافیکاتو پاک کنی بعد دوباره نصب کنی اگه نشد یه مرحله برو عقب یعنی ویندوز رو مجدد نصب کن
نقل قول:نقل قول:
مبارک باشه. ممکنه بگید از کجا خریدید!؟
سلامنقل قول:
مشکل حل شد
واقعا 2تا کارت گرافیک داره حالا می تونم بین 2 تا گرافیک سویچ کنم
عجب گرافیکیه این 540 هم از دایرکت ایکس11 پشتیبانی می کنه هم 128 بیتیه وسرعت کلاکش هم 677 هست
که برای 128 بیتی خیلی خوبه
حالا نمیدونم دو کارت گرافیکی بودن چه مزیتی داره احتمالا یکیش میتونه بحث انرژی باشه
قیمت هم باور نکردنیه 840
شیراز گرفتم
با قیمت 820 و 760 برای i5 . i3 5742
قیمت 5741 'gt 320 5741 چقدره
قیمت 5742 i5 gt 420 m چقدره
دوستان یه سوال داشتم دوسنه 5741 i5 دارم
وقتی که با لپ تاپ با adsl دارم دانلود می کنم توسط کلید های میانبود Fn+F6 که کارشون خاموش کردن lcd لپ تاپ اونو خاموش می کنم ولی بعضی اوقات در کمات تعجب می بینم که خود به خود روشن می شه میخواستم ببینم چرا اینجوره ولی بعضی اونقات اینجور نیست و سایعت ها هم خاموش می مونه !؟؟؟؟
سلام
من هم همین مشکل رو دارم
لطفا میشه توضیح بدید این مشکل رو چه طور حل کردید؟
ممنون میشم اگه کمکم کنی :40:
کسی میدونه چطور میشه بین دوکارت به صورت دستی سوئیچ کرد؟
به احتمال زیاد تاچ پد فعال میشه . . . و الا نباید مشکلی باشه ..نقل قول:
وقتی که با لپ تاپ با adsl دارم دانلود می کنم توسط کلید های میانبود Fn+F6 که کارشون خاموش کردن lcd لپ تاپ اونو خاموش می کنم ولی بعضی اوقات در کمات تعجب می بینم که خود به خود روشن می شه میخواستم ببینم چرا اینجوره ولی بعضی اونقات اینجور نیست و سایعت ها هم خاموش می مونه !؟؟؟؟
شما دفعه ی بعد تاچ پد رو قفل کنید و ببینید باز اینطوری میشه یا نه ؟
تو بایوس ببین گزینه اش هست که کدوم گرافیک رو انتخاب کنی
در غیر این صورت با داریور انویدیا میشه دستی انتخاب کرد
نه اتفاقا تاچ پد من 95% روی قفل چون همیشه به لپ تاپ موس وصل می کنمنقل قول:
وقتی هم با FN+F6 صفجه ی نمایش خاموش م یکنم موس تکون میدم مانیتور روشن نمی شه (درستش اینه )
قضیه یه چیز دیگست نمیدونم مشکل از کجاست !
خیلی کم هم اتفاق می افته که خود به خود روشن بشه ولی نمیدونم علت چی!