آقا بیچاره این تی وی میخواد بازی رو پخش کنه. ولی برزیل بازیها رو خوب پوشش نمیده.
مثل اینکه تنها راه دیدن این بازیها از روی همون اینترنته.
آقا بیچاره این تی وی میخواد بازی رو پخش کنه. ولی برزیل بازیها رو خوب پوشش نمیده.
مثل اینکه تنها راه دیدن این بازیها از روی همون اینترنته.
سایت SPORTV چی هست؟نقل قول:
بازی شروع شد .. تروخدا لینک بدید
---------- Post added at 03:42 PM ---------- Previous post was at 03:40 PM ----------
تو این سایت بگردید ببینید کجاش داره پخش میکنه .. زبنونشو نمیشه فهمید ..اهکد:http://www.futsaldobrasil.com.br/2009/index.php
اقا یکی لینک بده دیگه :( :(
نگران نباشید بازی شروع شه لینک رو میزاریمنقل قول:
اینم لینک
دوستانی که بازی رو بدون مشکل می بینند خواهش می کنیم هر 10 15 دقیقه در یک خط دو خط بازی رو تحلیل کنند تا همه از داخل زمین باخبر شوند و بدونند کی بهتر بازی می کنه مطلع شند با تشکرکد:http://www.futsaldobrasil.com.br/2009/home/fichaliga.php?idCompeticao=142&idJogo=3515
نگران نباشید برد حق مسلم ماست
میخواستم لینک بدم که دوستمون داد
چرا صداش اینجوریه ؟!!!!!!!!!!!!!1
وای صداش مثل فیلم ترسناکاست .. اما سرعت تصویر خیلی عالیه
---------- Post added at 04:14 PM ---------- Previous post was at 04:10 PM ----------
تا اینجا باید به دوستان بگم دفاع آرژانتین خیلی خوبه .. فکر کنم به مشکل بر بخوریم
برا من سالی یه بار یه تصویر نشون میده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
128 ئه سرعتم ! خیلی پر روئم یعنی ؟! ...که توقع دارم بتونم ببینم؟! :31:
چه صدای ناجوری داره این بازی؟ دلیلش چیه
راستی چرا صدا سیما این بازی رو پخش نمی کنه ؟
تو ماهواره چه کانال هایی پخش میکنه ؟
توپ و بازی در دست ایرانه منتها دفاع آرژانتین راهها رو بسته :31:
این لینکی که دادید واسه من پخش نمیکنه چیزی:19:
جای دیگه نمیده؟
از مرورگر اینترنت اکسپلور استفاده میاد ولی من وقتی با مرورگر chrome گوگل نگاه می کنم نمیاد که نیاز به نصب برنامه دارهنقل قول:
وای چه گلیو نزدیم:41:
از هم اول بازی دارن دفاع میکنند !
نقل قول:
یکی به من بگه !؟
مربیشون فهمیده زورشون به ما نمیرسه از این راه میخواد بازی رو نگه داره .. امیدوارم به مشکل نخوریم با این دفاع آرژانتیننقل قول:
دمت گرم با ie اومد با فایر فاکس نمیومد.نقل قول:
از مرورگر اینترنت اکسپلور استفاده میاد ولی من وقتی با مرورگر chrome گوگل نگاه می کنم نمیاد که نیاز به نصب برنامه داره
صداش چقدر بده:دی!؟
چه شوتی زد آخر نیمه اول ایران
نیمه اول تموم شد
انشااله ایران میبره
نیمه اول تموم شد:دی
0-0
سلامنقل قول:
مهسا جان من که اول گفتم مشکل همه همینه نه تنها شما
من با فایر فاکس میبینم باید پلاگین رو نصب کنید همیننقل قول:
آره دیدی ! از راه دور هم بودنقل قول:
مثل چی ترسیدن گل بزنند با این دفاع کارمون خیلی سخته بابا
فقط ضد حمله میخوان بکننن
===
خطاب به اون دوست دیگمون منم 128 دارم به پهنای بند بستگی داره نه سرعت
نقل قول:
مال من با گوگل کروم بهتر داره پخش میکنه.
رامین :11:
پلاگین نصبه پلیر هم میاد ولی هیچ اتفاقی نمیفته:دینقل قول:
من با فایر فاکس میبینم باید پلاگین رو نصب کنید همین
تو ایران برزیل مشکلی نداشت.
چه خبره اينجا!!نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 21 (17 کاربران و 4 مهمان)
mahdishata*, ashkanliver, babakmaku, deadman3, gamer5, Gilopa, hamidras, imankazami, KAZEMLU, mahsa_ss21, moft, Pejvak61, pouya_99999, rahnemoun, soena
نذري ميدن؟:31:
ترکوند دروازرو ..نقل قول:
کلا آخر نیمه اول نشون داد بچه ها سریعتر بازی کنند دفاشون جا میمونه .. باید باور داشته باشند قویترن تا آرژانتین رو حسابی گیج کنن با سرعت پا به توپشون.. نیمه اول بچه ها خیلی آروم پاسکاری میکردن باعث میشد دفاع آرژانتین راحت تمرکز داشته باشه ..
باید سرعت بدن مثل اواخر نیمه اول
---------- Post added at 08:16 PM ---------- Previous post was at 08:14 PM ----------
[/COLOR]خارج از بحث گوگل کروم خیلی سریعتر از IE هست البته اگه نیاز به برنامه جانبی داره و اگه نسخه قدیمی یا بتا باشه یکم اذیت می کنهنقل قول:
من الان 4 ماهی هست که اصلا طرفه IE نرفتم و دوستان پیشنهاد می کنم حتما کروم رو نصب کنندالبته ورژن 5 یا 6 تا ورژن نهایی و کامل 7 بیاد
-------------------------------------------------------------------------------
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 24 (18 کاربران و 6 مهمان)
وای خورد تیرک ...:41:
احیانا مربی آرژانتین اکبر میثاقیان نیست؟!
کم مونده تو دروازه بخوابن.
تيرك كي خورد؟نقل قول:
دقت نکردی ..نقل قول:
ایران نمیدونم کدون بازیکن بود زا سمت راست زمین شوت زد خورد به تیرک سمت راست دروازه خورد رفت اوت
گفتم این آرژانتین اذیت می کنه سری قبل هم همینطور بود سگ دفاع ضد حمله :دی
کافیه بچه ها یک گل بزنند اون وقت دفاع تیمشون به هم می ریزه و احساسی بازی می کنند و ضمینه گل های بیشتر فراهم میشه.
مشکل اینجاست اسپانیا به همین تیم 4 تا زدهنقل قول:
---------- Post added at 05:03 PM ---------- Previous post was at 05:01 PM ----------
بازم خورد تیرک
اههههههه جه فرصتی بود
عجب موقعیتی رو گل نکردن!!!! دروازه خالی...
این کی بود دروازه خالیو نزد!!؟!!!!!
با این کیفیت بالای پخش!!!!!!!!!!!!!! دیگه بازیکنها رو فکر نمی کنم بشه تشخیص داد، حداقل من که نمیتونم (بجز دروازهبان! :D)
هیچ کدوم از شبکه های ورزشی ماهواره بازی رو پخش نمی کنن، من همه رو چک کردم !
عجبا !!
ایران رو اینجوری نوشته: Irã
---------- Post added at 10:43 PM ---------- Previous post was at 10:42 PM ----------
صفحه پخش بازی عوض شد، عکس و غیره هم اومده تو صفحه ، چه جالب
اگه Zoom رو کمتر کنید (مثلا 50%) کیفیت پخش یک مقداری بهتر میشه.