مگه فقط Human ها Modo دارن؟من Athen دوست دارم!!
جواب سوال دیگمم بدید ممنون میشم.
Printable View
مگه فقط Human ها Modo دارن؟من Athen دوست دارم!!
جواب سوال دیگمم بدید ممنون میشم.
اره دیگه Modo ماله Human هستش.
به نظر من که نمی صرفه.حداقل برای اولین بار.
نمی دونم دان کنم یا نه؟تا آخر اسفند میتونم 9 گیگ مصرف کنم.2.5گیگ که حداقل برا دان هست.دانلودای خودمم هست WOW هم که میزنم!(10 روز آخر اسفند هم از 7 صبح تا 10 شب پای PC هستم)
---------- Post added at 08:43 PM ---------- Previous post was at 08:42 PM ----------
جوابمم ندادید.PVP realm فرقش با PVE چیه تو این بازی؟
سروش جان ببخشید من گذاشتم رو اتوماتیک خودم رفتم الان اومدم دیدم دیسکانکت شدم.اصلا لول گرفتی یا نه؟
نه تا یه درصدی رفت.چرا هی دیسکانکت می شی؟
در ضمن این راه اصلا خوب نبود.چون تجربه اش کم بود.خیلی کم.شاید 0.4 درصد میداد.
امیر حتما بیا دیگه محدودیت و اینات رو نمی دونم.
علي چرا نبودي؟بيا با هم يه پارتي بريم.
اون كوئستاي پت رو نگفتي چطور بفرستمش اون چزيا رو پيدا كنه.تو عكس هم كوئستش معلومه.
PVP realm فرقش با PVE چیه تو این بازی؟
اي بابا تو كه wow بازي اين چه سواليه ميپرسي آخه.نقل قول:
الان من چه جوابي بايد بدم؟ تو ريلم pve نميشه pvp كرد !!!
منم جیگر بودم و نمی دونستم::31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گفتم شاید با WOW منظورش فرق داره.
بابا خوشتيپ. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستي اون اسكيلهايي كه تو اسلاتهاي بالاي invigorate گذاشتي جريانش چيه؟اتوماتيك اون اسكيلها رو ميزنه؟
من هر كار كردم نتونستم كاري كنم كه تو حالت اتوماتيك اسكيل هم بزنه.
اره خودش اسکیل می زنه.فقط یه بدی داره اونم اینه که به ترتیبی که میزاری میزنه.مثلا یه اسکیل رو دوبار نمیزنه.شاید تو تنظیماتش باشه خوب نگاه نکردم.
بعد من پول ندارم از این ایتم هایی که Mana پر می کنن بخرم.تو اون ایتم Mana فقط 2 تا هست که اونم پیدا کردم.حالا مشکل اینه که این تا مانا نباشه و از اسکیل استفاده نکنه mob نمی زنه.فقط از اینور به اونور میره.معمولی هم حمله نمی کنه حتی.
خیلی جالبه اینجا پست ها شمارش نمیشه ولی پاک میشه :دی به هر حال عقده ها رو باید یه جوری خالی کنن دیگه :27:
علی شدم لول 46.الان اون کوئستت رو تو عکست دیدم.منم همونم ولی رفتمش.
خواستی بری به منم بگو بعدیش رو باهم میریم.
من شاید شب اومدم ولی مطمئن نیستم .
لول آپ کن من خودم رو یه جوری میرسونم . بعد از لول 100 میشه کار گروهی کرد ولی الان نمیصرفه
باشه.خوشتیپ شدم؟
باس هم داره هادی؟
باس داره ولي لولهاي بالا.
قا من چه realm ی بیام؟اسمش و نوعش رو بگید.(PVE یا PVP)
تو realm های PVP میشه هم نوع کشت؟یعنی من که مثلا Athan هستم Athan بکشم؟
راستی چه کلاسی بسازم؟
خدایش حال ندارم جواب بدم ولی ما ریلم 12 هستیم اکثرا.ریلم ها همه به هم راه دارن زیاد مهم نیست.
کلاست رو نمی دونم Athan میخوای برداری؟
اره فکر کنم میشه Athan یه Athan رو بکشه.چون دیشب هادی می خواست اینکارو بکنه نه هادی؟:21:
اقا چرا downloader من این شکلیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سرعتش باید 60 باشه ولی هی سرعتش کم میشه تا می رسه به ده بعد همونجوری می مونه!!!!!! مال شما هم این شکلی بود؟؟؟؟؟ اگه این جوری باشه 70 ساعت طول می کشه!!!!!
اینا لیست باس هان؟
مثل اینکه یه Event هست.باید بریم با هم قبول کنیم بعدش بریم بکشیمشون.
کد:http://jd-wiki.perfectworld.com/index.php/Dispel_the_Curse
اين لينكي كه گذاشتي لينك يه event كه هر روز هست يا به اصطلاح daily event .
اين هم ليست ديلي ايونت ها كه هر روز ميتوني انجام بدي.من خودم خيلياش رو نميدونستم الان خوندم.ولي بعضياش رو بايد گروهي انجام داد تكي نميشه.
کد:http://jd-wiki.perfectworld.com/index.php/Events#Daily_Events
خوب همینه؟
جواب رفیقمون Hikan رو هم بدید.من هم سرعت معمولیم 25 هست ولی از 25 شروع میکنه میرسه به 13 بالاتر نمیره!
نميدونم.براي من كه با سرعت واقعي دانلود ميكرد يه لحظه هم كم نشد.شايد از isp باشه.
منم که سرعت دانلودم 12 بود با 12 هم دانلود می شد.:31:
کجایی علی؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم رفتم برا دانلود؛ 2-3 ماه دیگه میام وضعیت رو گزارش میدم:31:
آهان من هم مشکل سرعت دارم، باید حدود 30 باشه ولی به 15 نمیرسه
یک چیزه خیلیییییییییییییییییییییی یییی عجیب!!
سیتمم من نمیتونه سایت رو باز کنه:))(البته شاید به خاطره ویندوزه که ویندوزم خیلییییییی داغونه باید عوضش کنم)
با پینگ 400 میشه بازی کرد؟1
بله میشه.پینگ شما از کجا 400 هست؟
من علی رو می خوام:19:تا من اومدم رفت.:19:
:31:
ویرایش شد
زدم از اول دانلود کنه!
:31:
بعد از اينكه نصب شد ديگه نياز به نصب نيست ميتونيد بريزيد تو فلش و تو هر سيستم يا هرجا كه به اينترنت دسترسي داريد بازي كنيد.نقل قول:
لول 53 شدم . باید تا لول 60 با کوئست دیلی و ... برم . کوئستای معمولیم تموم شد :دی
تسلیت می گم.
من 59
روزانه Ticket می گیرین دیگه؟برین ریلم 15 بعد از یه پورتال برین wonder land یه چیزی شبیه شهربازی هستش.خیلی خوبه.یه کوئست داره هم تجربه می ده هم یه mount برا 4 ساعت.من لک لک گرفتم.
یه کوئست دیگه داشت باید طلا پیدا می کردین.
آقا این دانلودر کارش تموم بشه یه فایل setup میسازه؟اگه آه کسی لینک میده این فایل رو به جای دانلودر دانلود کنیم؟آخه من همیشه با دانلودر ها مشکل دارم نمی دونم چرا سرعتم پایینه توشون!
توضیح بیشتر لطفاً :31:نقل قول:
می خوام توضیح بدم ولی کیبوردم خراب شده.تا درستش نکنم نمیتونم بازی هم بکنم
این sky dweller چرا برای من باز نمیشه ؟!! پیش npc میرم ولی کوئستاش خالیه ! باید قبلش کار خاصی بکنم ؟ یا کوئستی رو بزنم ؟
توی لیست کوئست های available هستش ولی بهم نمیده :41: