سلام دوستان . کسایی که تازه گرفتن . بالای کیبرد یک سری دندونه دندونه هست دستتون رو که روش بکشید میتونید هم صفحه روو قفل کنید هم اینکه شرتکاتها رو اونجا بزارید البته فکر کنم همه میدونستن....
Printable View
سلام دوستان . کسایی که تازه گرفتن . بالای کیبرد یک سری دندونه دندونه هست دستتون رو که روش بکشید میتونید هم صفحه روو قفل کنید هم اینکه شرتکاتها رو اونجا بزارید البته فکر کنم همه میدونستن....
می خواستم بدونم وقتی لپ تاپ Y560 خاموشه و داره شارژ می شه از کجا باید فهمید باطری بطور کامل شارژ شده. لپ تاپ من بعد یه مدت وقتی باطری 80% شارژ شده چراغ باطریش سفید میشه ( چشمک نمیزنه) و همینجوری می مونه. شارژ 100% هم بشه حالت چراغ تغییر نمی کنه. تنها راه چک کردن فول شدن باطری از تو ویندور هست.
لپ تاپ بقیه دوستان چه جوریه؟!!
تو این لب تاپ برای شارژ باتری دو مود قرار داده شده حالت اول طول عمر باتری و حالت دوم مقدار حداکثر شارژ .نقل قول:
اگه رو حالت اول باشه وقتی شارژش به 80% رسید دیگه شارژ نمیشه
برای تغییر حالت هم میتونی کلید تاچ باتری رو بزنی و از تنظیمات تغییرش بدی
اگر بیشتر اوقات لب تاپو به برق وصل می کنی بهتره رو همون 80% بمونه
ممنون بابت جواب. نوت بوک من تو حالتی تنظیم هست که باطری 100% شارژ میشه، تو محیط ویندوز براحتی میشه چک کرد. وقتی نوت بوک خاموش هست و در حال شارژ شدن از 0% تا 5% چراغ وضعیت باطری نارنجی هست و سریع چشمک می زنه. از 5% تا 20% نارنجی هست و آروم چشمک می زنه. از 20% تا 80% سفید می شه و چشمک می زنه. بالاتر از 80% هم سفیده چشمک هم نمی زنه.نقل قول:
اگه 10 ساعت هم وقتی خاموشه، تو شارژ بمونه هیچ جوری نمیشه فهمید کی باطری 100% شده، چراغ وضعیت باطری بعد از 80% سفید و بدون چشمک می مونه. نه خاموش میشه نه رنگش عوض میشه!
از کجا باید فهمید باطری 100% شارژ شده؟!!
تا اونجایی که من فهمیدم به این نتیجه رسیدم وقتی شارژ به بالای 80 یا 85 میرسه دیگه چشمک نمیرنه وقتی هم نرنه حدود 15 الی 20 مین کمتر بیشتر باید تو شارژ باشه تا به 100 برسه.یبار این کارو امتحان کردم و رفنم تو ویندوز دیدم شارژش 99% هست که اون یه درصد هم واسه روشن کردن لپ تاپ کم شده
بچه ها شما از ویندوز بک آپ گرفتین؟امکان این هست که یهو ویندوز اصلی که نصبه بپره یا به کل پاک بشه؟
یه سوال دیگه اینکه امتیازای ویندوزتون کمترینش چند بود؟مال من رم و هارد دیسکم 5.9 بوده و گرافیکو بقیه 6.9
من حدودا یه ماه میشه خریدم مدل cor i5 با هارد 640.این مدل اول مثل اینکه ال سی دی میزدن اما جدیدا فول اچ دی ال ای دی میزنن واقعا کیفیتش حرف نداره در هر زاویه قرار میگیری کیفیت تصویر خیلی کم تغیر میکنه این موردو خیلی باهاش حال کردم :)
از دیگه مسائلی که واقعا حال کردم این ideapad که پایین نوشته هست وقتی تو تاریکی روشنه خیلی به حاله:)
کبفیت تصویر ضاخامت صدا سوییچ برای کارت گرافیک دوربین با کیفیت از جمله مواردی هست که حسن های این مدلو نشون میده
معایبشم بزرگ بودنو یخورده سنگین بودن.تو شب نمیتونی با کیبرد کار کنی وقتی چراغ روشن نباشه یعنی یه سختی قابل دیدنه یعنی اگه رو هر کیلید یه چراغ کوچیک داشت مثل بعضی از مدل های دیگه عالی میشه.زود کثیف میشه جای دست روش میمونه.سمت چپ دستگاه وقتی میخوای رو پاهات بزاری اون قسمت گرمه که باعث یجور نارضایتی میشه.نداشتن کیبورد فارسی(البته برای کسانی که فارسی کار نمیکنن و نمیدونن جاها کجاست سخته).
بچه های این نوار دور دیسپلی آپشناله؟
رنگ های دیگه هم داره یا فقط نارنجی هست؟
تو سایت خودش همین رنگو داره اگه بود همونجا نشون میداد.اما از لحاظ طراحی روش که دو مدلش تو بازار هست و یه مدل دیگشو نه من دیدم نه کسه دیگه تو بازار ایران.عکسشم تو دو سه صفحه قبل گذاشتمنقل قول:
از ویندوز حتما backup بگیرین. اگه به هر دلیلی هارد مشکل دار بشه یا کل هارد فرمت بشه، بدون DVD بک آپ نمی تونید ویندوز رو بر گردونید.نقل قول:
کمترین امتیاز من 5.7 هست که مربوط به هارده. لپ تاپ من I5 460M با هارد 5400 دور هست. هارد شما 5400rpm هست یا 7200rpm ؟
بچه ها دستم به دامنتون تو رو خدا كمك كنيد
يه اتفاق خيلي بد افتاده واسم . اول درايوي كه توش درايورها توش نصبه يهو غيبش زد بعد رفتم تو يكي از برنامه هاي پارتيشن ديدم درايو هست بعد رفتم بيارمش تو سرجاي خودش وسط كار قسمت بوت كه اين كارو اجام ميده يهو سيستم خاموش شد بعد دوباره روشن كردم به هيچ عنوان ويندوز بالا نيومد.ويدوزم پريد.اي خدا هرچي ميگيم رو سر خودمون مياد.توروخدا جواب بدين چه خاكي تو سر خودم بريزم؟
---------- Post added at 04:38 AM ---------- Previous post was at 04:34 AM ----------
دوست عزيز ديدي چه خاكي تو سرم شد؟همين حرفو به سه چهار روز نكشيد:41:فكر نميكردم انقد زبونم گير دار باشه:((((((نقل قول:
چيكار كنم؟:41::41::41:
بچه ها با عرض پوزش مشكل من حل شد
بابا اين عجب لپ تاپيه:31:
زنگ زدم گارانتي كفت بالاي دكمه ي پاورت (همون دكمه ي onekey recovery) با اين سيستمو روشن كني لپ تاپت برميگرده به حالت كارخانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وايييي چقد خوشحال شدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست ایشاا.. که درست میشه چیز عادیهنقل قول:
یه سوال شما این مدل رو چند خریدی؟با گارانتی سازگار دیگه؟
گرافیکش هم 5730 هست؟ صفحه نمایش چه رزولشن داره 1366*768 یا بیشتر؟
مث اینکه 4 تا سوال شد
شرمنده
دوست عزيز درست شد.نيگاه اينم يكي ديگه از حسن هاي اين مدله:31:نقل قول:
شما 20 تا سوال كنين كي ميخواد حرفي بزنه؟كي هان؟:31:
من اين مدلو با با سيپيو 450 cor i5 و هارد 640 خريدم 1080000 تومان
گرافيك و رزولشنشم همينه Full Hd LED هستش
بازم اگه سوالي هست ما در خدمتيم:10:
مرسی دارینقل قول:
نگفتی کدوم گارانتی؟
خوش قیمت گرفتی.مشکل داغ کردن هم داره؟
کیف و موس هم روش بود یا نه(اورجینال منظورمه)؟کلا چه چیزهایی باید روش باشه؟
اخه رزولشن فول میشه 1820*1080 ولی شما میگی که همون رزولشن 1366*768 رو داره؟نقل قول:
شرمنده اینقدر سوال می پرسم اخه تا همین هفته اینده من هم این مدل رو میخوام بگیرم.و موندم اینو بگیرم یا نه؟
ممنون
---------------------------------------------------------------------------
در راستای هدفمندی یارانه ها:
اطلاعیه شیطان: تا میتوانید گناه کنید به علت مبلغ بالای قبض، گاز جهنم قطع شده از آتش خبری نیست.
سلام
بچه ها این چطور لپتاپیه؟
من جدیدا به خاطر بودجه محدودم مجبورم همین لپ تاپ رو بگیرم
دوستانی که دارند لطفا در مورد کمی اطلاعات بدند مخصوصا i5
چاكرتيم داداشنقل قول:
با گارانتي سازگار
آره قيمتو كلي گشتمو زنگ زدم به اكثر نمايندگيا كه داشتن بلاخره يجا اين قيمتو ميداد.فقط يه موس بهم دادن.راضيشون كردم كيفو نصف قيمت بدن شانس ما رفت كيفو بياره ديد كولشو تموم كردو نگرفتم البته كوله هاي ديگه داشت ولي من مدل خودشو ميخواستم
در مورد رزولشن راستش رو مشخصات زده بود Full Hd فرمايش شما درسته اما كيفيتش خيلي كمتر از full هم نيست .
در مورد گرما هم اصلا به هيچ وج داغ نميكنه فقط سمت چپش خورده گرم ميكنه كه موقتي رو پا ميزاري شايد دچار نارضايتيت بشه كه اين موردم قابل چشم پوشيه.
اگر وزن و بزرگي برات مهم هست و گرافيكو طراحي برات زيا مهم نيست ميتوني مدل Asus x42 jc با سيپيو 2.53 رم 4 هارد 640 ال اي دي 14 گرافيك gf310 با دوسال گارانتي سازگار دورو بر 1120000 كمتر اين مدلو بگيري.
اما من همين مدلو پيشنهاد ميكنم چون خودم خيلي حال ميكنم باهاش:دي
---------- Post added at 03:11 AM ---------- Previous post was at 03:10 AM ----------
دوست عزيز يه چرخي با صفحات اول و يكي دو صفحه قبل بزني چيزاي مفيدي دستگيرت ميشه.باز اگه جواب نگرفتي ما در خدمتيمنقل قول:
نقل قول:
مانیتور این لپ تاپ full HD نیست!!!
LED هم نیست در واقع LED Back light هست و رزولوشنش هم 768*1366 هست:5:
دوستان راه داره بدون پریدن ویندوز یه xp کنار این ویندوز اورجینال خودش نصب کنم
من این لپ تاپ رو 1 ماهه خریدم ولی تا حالا 2دفعه dvdrom شو نمیشناخته update و scan هم که کردم پیداش نمیکنه مجبور شدم با ریکاوریش windows رو به حالت اول برش گردونم
آشکال از چیه؟چیکار باید کرد؟
سلام
من با y560 corei7 یه مشکلی پیدا کردم و اون اینکه یه دفعه اشاره گر موسم بزرگ میشه و یه موقع هایی هم یه دفعه سیستم قاطی میکنه سیاه میشه و مینویسه display driver stoped responding and has recoverd و حتما باید ری استارت بشه تا درست بشه مشکل کجاست.
مشکل از درایور ati است . آخرین درایور رو ترجیحا" از سایت خود lenovo بگیرید و آپدیت کنید. اشکال رایجی در lenovo است.
من در سایت خودش رفتم ولی گزینه ای برای آپدیت درایور ندیدم. فقط دانلود درایور داشت. اگه لینک آپدیت درایور رو دارید لطف کنید بدهید.بعد هم می گن آپدیت نکنید. از اول نصب کنید. آپدیت مشکلی پیدا نمی کنه؟نقل قول:
من درایور display رو دانلود کردم و موقع نصب این اررور را داد:
the NVIDIA Setup program could not locate any drivers that are compatible with your current hardware
این اررور برای چیه؟
سلام
دوستا این مدل Y560p کی وارد ایران میشه؟ اصلا وارد میشه؟
با سلامmaryam114
مگه شما lenovo y560 ندارید؟ تا جایی که می دانم این دستگاه پردازنده گرافیکی ATI 5730 دارد. در صورتیکه خطای شما به علت نصب درایور NVIDIA است.
گرافیک کامپیوتر خودتان را دقیقا" مشخص کنید( اینجا بنویسید شاید تونستم از سایت LENOVO آنرا بگیرم و جایی UPLOAD کنم). به سایت ATI بروید . درایور مربوطه را دانلود کنید. بدون UNINSTALL درایور قبلی درایور جدید را نصب کنید.
سلام
دوست من Y560 i7 گرفت
دو سه روز اول خوب بود بعدش یکم هاردش صدا میداد
بلافاصله سیستمش دیگه بالا نیومد الان هم یک ماهه برده گارانتی،میگن همه چیش سوخته
هاردش سی پی یوش و مادربردش
اوه بدبخت چقد بد شانس بوده:(نقل قول:
عجيبه با اين داغوني
باز خوب شد اول كار اينطور شده باز جا واسه تعويض هستش
متشکرم. من ati رو دانلود و نصب کردم. ولی مشکلم حل نشد. در زیر اروور display driver responding stop and has recoverd ، نوشته انگار درایور Amd مشکل داره. من نمیدونم آخه گرافیک من ati هست.نقل قول:
از اولی که خریدین همچین مشکلی داشتین؟نقل قول:
با سلام
نحوه نصب درایورها بطور کامل:
[HTML][/HTML]تاپیک جدیدی بررسی مشکلات تصویری از جمله بزرگ شدن موس( MOUSE POINTER ENLARGEMENT)کد:http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-B-V-and-Z-series/solution-for-updating-graphic-cards-for-y560-with-switchable/td-p/322697
[HTML][/HTML]تاپیک قدیم بررسی مشکلات تصویری Y560کد:http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-B-V-and-Z-series/New-discussion-Y560-display-issues/td-p/311130
[HTML][/HTML]اگر دستگاهتان گارانتی دارد توصیه می کنم دست به آن نزنید و به گارانتی ببرید.کد:http://forums.lenovo.com/t5/IdeaPad-Y-U-B-V-and-Z-series/Widespread-Y560-Display-Problem/td-p/238949/highlight/false
دقیقاً همین مشکلو منم دارمنقل قول:
سلام
1-در y560 corei7 نور صفحه نمایش خود به خود کم میشه. در حالی که هم به برق وصله و هم باهاش کار می کنم، نورش کم میشه و همش باید زیاد کنم. در تنظیمات powersaver هم در این مورد چیزی ندیدم که تغییر بدم. شما این مشکل را نداشتید؟
2- در مورد بزرگ شدن موس باید چه کار کنم؟ راه حلی هست؟
هر دو مشکل جزئ مشکلات رایج این مدل LENOVO است. من خودم LENOVO ندارم اما در فروم LENOVO که لینکهای آنرا گذاشتم می توانید مشکلتان را مطرح کنید
سلام دوستان عزيز
من علاقه مند به همين لپ تاپ شدم.رفتم سايت سازگار و بعد وارديكي از نمايندگي هاش شدم
نظرتون در مورد قيمت هاش چيه ؟
عجيب نيست ؟!
کد:http://www.momtaz.ir/product5.asp?t=928
منتظر نظرتون هستم.کد:http://www.momtaz.ir/product5.asp?t=929
خوب این مدلی که اونجا با corei7 گذاشته به خاطر این ارزون تره که پشتش طرح داره و کمتر کسی اونو میخره...مدل سادش که تو لینک دوم گفتی با corei7 کمتر از 1360 پیدا نمی کنی:46:نقل قول:
خب يعني خوب هستن يا نه ؟نقل قول:
بخرم يا نه ؟
تو خدو سايت سازگار زده 1400 مدل core i7
نقل قول:
مشکل نور حل شد. باید سنسور محیط رو غیر فعال کنیم. در power option در قسمت energy management سپس smart control.
در مورد بزرگ شدن موس جواب درستی در انجمن ها پیدا نکردم. یعنی کسی این مشکل رو حل نکرده جواب من را بده؟؟؟؟؟
بعد از چند وقت برگشتم به اين انجمن و البته تاپيك لپتاپ محبوب خودم . . .نقل قول:
خواستم جواب شما رو بدم كه ديدم راه حل رو پيدا كرديد.
ضمنا از همون قسمت smart control تنظيمات باطري رو اگر معمولا از باطري كمتر استفاده ميكنيد و بيشتر لپتاپتون رو در حالت روشن به برق وصل ميكنيد، در حالت Life span بگذاريد تا حداقل و حداكثر شارژ باطري رو تنظيم كنه تا عمر باطري افزايش پيدا كنه. البته در اينحالت شارژ باطري تا حداكثر 79~80 درصد خواهد بود.
در غير اينصورت در همون حالت Runtime بگذاريد باشه.
درمورد بزرگ شدن موس:
اگر همزمان آيكونهاي صفحه دسكتاپ هم تغيير اندازه ميدن، مشكل ميتونه ناشي از اين باشه كه:
كليك چپ موس پد لپتاپ رو اگر فشار بدين و همزمان با دو انگشت بروي پد موس انگشتاتون رو به هم نزديك يا دور كنيد، آيكونها و موس تغيير اندازه ميدن.
بنظز احتمالش كمه، ولي چند باري براي خودم پيش اومده مخصوصا اگر از موسي غير از موس پد لپتاپ استفاده ميكنيد.
بهترين راه حل هم اينه كه موس پد رو با نگه داشتن Fn + F6 از كار بندازيد.
اگه بگيد از كدوم سايت بخرم ممنون ميشم چون توي شهر ما نيست.مرسي
اين لپتاپ با Core i7 ايا دوتا كارت گرافيك داره؟(dual GPU)
صفحه ی لپ تاپ من رو رنگای خاکستری یخورده پرش داره وقتی خیلی دقت میکنی ... اما وقتی گرافیکشو روی intel hd graphics میذارم درست میشه .. اما منطقیش ایه ک برعکس باشه .. واسه همه اینطوریه؟