این بازیو با بازی با المان و مکزیک و پرتغال که مقایسه کنید میفهمید چقدر بد و بی انگیزه بودیم...
این بازیو با بازی با المان و مکزیک و پرتغال که مقایسه کنید میفهمید چقدر بد و بی انگیزه بودیم...
چيزي كه براي من جالبه
اينه كه از اكثر پستها نميشه تشخيص داد كه اين دوستان طرفدار ايران هستن يا نه
كه البته جاي تاسف داره
آدم دروازبان كشورش رو بعد از دريافت گلي كه مقصر نبوده مسخره كنه
اكثر ماها دائم نبود غيرت در بازيكنا رو علم ميكنيم
فكر ميكنم اين طرفدار لياقت بازي خوب رو نداره
باز خوشحالم يه پست واقعي خوندمنقل قول:
گلهای برزیل رو نفرات کوچیکی نزدند مخصوصا سومی نیلمار که آماده ترین تو ویارئال هست
ولی به قول یکی از مطبوعات باید قبول کنیم برزیل برزیل هست
دوستان عزیز هم یکجوری تو این تاپیک حرف میزنند که من فکر میکنم واقعا تا حالا فوتبال نگاه نکردند
سطح کلاس تیمها یکسان نیست اینو رنکینگ فیفا هم نشون میده
قرار هم نبود ما از اول برنده باشیم که اینقدر شمشیر رو از رو بستین
همین بازی متوسط هم میتونه در جام ملتها که هدف تیم ملی هست کمک کنه به همه نفرات
والا ما ادعای برتری هم نکردیم ، این که ایران میبازه کاملا مسلم بود ، فوتبال ایران اینقدر فراز و نشیب داره که نمیشه دقیق پیش بینی کرد ولی من میدونستم که با اختلاف 1 گل نمیبازیم . برزیلی ها هم باید قبول کرد که بازی حرفه ای نکردن و اگه میخواستن بازی کنن دو رقمی میشدیم .نقل قول:
همین میداوودی اگه 20 دقیقه زودتر اومده بود خیلی کارها میکرد ، دیر اومد تو زمیننقل قول:
موقعیت آخر بازی رو هم دقیقتر میزد گل بود .
دروازه بان بهتر از رحمتی داریم که بخواد فیکس تیم ملی باشه ولی خب خیلی مسائل اجازه نمیده .
در ضمن خیلی دوست داشتم فرهاد مجیدی خداحافظی نمیکرد و تو این بازی بود
دوستان لطفا مباحث غیر ورزشی (س.ی.ا.س.ی) به هیچ عنوان مطرح نکنید که باعث انحراف تاپیک میشوند
خیلی بد بود
نبود بازی ساز و پاس ها احمقانه که حرص آدم رو در میورد و خط دفاع ضعیف
در یک کلام بازی بی هدف و گله ای
فکر کنم باید علی کریمی رو برگردونیم !
وقتی دفاع ها توپه رو پاس میدادن عقب به رحمتی احساس میکردم الانه که از بی حوصلگی بمیرم !
میتونستیم خیلی بهتر از این بازی کنیم .
3 تا هافبک دفاعی تو زمین . میداودی دقیقه 85 میاد تو . اولادی یکی از آماده ترین بازیکنهای این روزا بازی نمیکنه .
راستی کسی میدونه پارتی کریم انصاریفر کیه ؟ واقعا به کدوم از این بالاییها وصل میشه ؟
10000 پاس رو به عقب مخصوصا از نکونام که بدترین بازیه عمرشو کرد
حاج صفی خیلی خیلی پر اشتباه و خام بازی میکنه . نصرتی باید 5 سال پیش از فوتبال خداحافظی میکرد .
پمی جان کمیت مهم نیست کیفیت مهمهنقل قول:
همین میداوودی اگه 20 دقیقه زودتر اومده بود خیلی کارها میکرد ، دیر اومد تو زمین
موقعیت آخر بازی رو هم دقیقتر میزد گل بود .
دروازه بان بهتر از رحمتی داریم که بخواد فیکس تیم ملی باشه ولی خب خیلی مسائل اجازه نمیده .
در ضمن خیلی دوست داشتم فرهاد مجیدی خداحافظی نمیکرد و تو این بازی بود
اگه بنا بود کاری کنه در همون موقعیت میکرد
البته برای من هم عجیب بود که فیکس در زمین نبود
مثلا نام ببر
حتما محمدی!!!!
مسلما دلیلی هست که برخی دعوت نمیشن در مورد دروازه بان ها میشه به گردان اشاره کرد که بحثش در این تاپیک نمیگنجه
در کل نظر من اینه که تیم بد بازی نکرد اما میتونست بهتر باشه
یه جورایی بحث اینکه ما داریم با برزیل بازی میکنیم گرفته بودشون
اما آخرش برزیل بود
کلا ایران تو این بازی به تعداد انگشتهای یه دست از نیمه ی زمین خودشون جلو اومدن !
تکنیک صفر - تاکتیک صفر . کیفیت بازیکنا و انگیزشون رو با نسل قبلی فوتبالمون مقایسه کنید ( بازی 6 سال پیش با آلمان ) خواهشا به جای رضایت از بازی ضعیف تیم ملی مقایسه بفرمایید ....
کلا الان تازه می فهمم :ohno: مشکل روحی جدی ترین مشکل بازکن ها ما واقعا تا حدود بازکن ها ما سوس.. تشیف دارن دلشون برای خانوادشون تنگ میشه :44::39: بازیکن های قبلی و قدیمی ما اکثرا با غیرت و با قدرت بازی میکردن :47::angry: واقعا باید تاسف خورد شما بازی های قبلی و قدیمی ما رو ببینین و با الان کاملا مشخص میشه این کیج بازی ها دفاع و اشتباهات فردی ...:9:
:42:
کلا این بگزیم میرسیم تازه به موضوع فنی تایکتیک تیم و ....:34:
واقعا" خندیدیم ، دم بروبچ های تیم ملـی گرم اندازه بیگ بنگ یه دل سیـر خندیدیم از تـه دل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :38:
پ.ن : Lt.Ali*, arash_karimian72, Aref_2008, fandak, Gilopa, hoomaan, MAXXX, toolhelp, آرش-19, بی باک بی بال, سرشار
این تیم نوجوانان برزیل بود یا امید؟!!
دست آقای قطبی درد نکنه, واقعا بازی سرشار از برنامه های گوناگون برای بازی بود.
ترکیب از اول طوری چیده شده بود که تا جایی که ممکنه کمتر گل بخوریم! این دل شیر آقای قطبی این بود؟!!!
بله من طرفدار این تیم ملی مسخره نیستم, تیمی که مطمئنم برای بالا آمدن از گروهش تو جام ملتها به مشکل میخوره.
اگرم شما فکر میکنید بی غیرتم, مهم نیست هر جوری دوست دارید فکر کنید. من از این تیم متنفرم
آرزو من اینه که در فوتبال ایران زودتر تخته شه تا نان خیلیها که از سو استفاده تو همین فوتباله بریده بشه, همونایی که فوتبال کشور
رو به این فلاکت کشیدن.
نه ارش جان دقیقا درست میگینقل قول:
با اینکه من قطبی رو دوست داشتم ولی به این تیم ملی اصلا امید ندارم
با اینکه این تیم با یکی دو تا بالا پاییین بهترین بازیکنهای ایران هستند ولی در بازی هیچ برنامه ای نداشتن
بازم این بازی بهتر از بازی با کویت بود.حداقل می دونستن باید توی این بازی دفاع کنن . که توی اون هم موفق نبودن
برنامه بعد از بازی شبکه سه میهمان برنامه حرف خوبی میزد و از الان میگفت که قطبی بعد از حذف از جام ملتها چی رو بهونه میکنه.جالب برای من هیئت همراه تیم ملی بود از فتح الله زاده و کاشانی گرفته تا سعید لو و علی آباذی!!!
نتیجه که دور از انتظار نبود!
در ضمن برزیل 5 بازیکن اصلیش رو داشت ....ما هم دو سه تا نداشتیم(عقیلی , رضایی و خلعتبری!!:31:)
اما پاسهای زیاد دفاع با دروازه بان خیلی اعصاب خورد کن بود, مشکلی که مسابقات قبل هم وجود داشت
+ استفاده از سه هافبک دفاعی با بازی مشابه( نکونام که قدم میزد!)...شاید مبعلی تو اوج نباشه اما باید بهش بازی داد,چون فعلا هافبک بازیساز بهتر از این نداریم.
بعضیا مثل نصرتی و انصاری فر هم فقط باید دعا کنیم بخاطر مصدومیتی چیزی به جام ملتها نرسن وگرنه...
ايران خوب بازي كرد وقدر موقعيت هاشو ندونست
الان هم وقت تعويض مربي نيست
به نظر من خوب شد ايران به برزيل باخت چون اگر ميبرد يا مساوي ميكرد غرور كاذبي تيم ملي رو مي گرفت و اصلا به صلاح تيم ملي تو جام ملتها نيست
ما ايراني ها هم همش همينيم با يك برد به اوج ميريم و با يك باخت همه چيز رو تمام شده ميدونيم...
تیم اصلی برزیل خیلی با این فرقی نداره سرمربی جدید میخواد ترکیب تیمش رو با بازیکن های جوون ببنده ، از این بابت جو ندین الکی
در همون حد همیشه بودیم نه بالاتر نه پایین تر
بقولی متوسط
اخه عزیز دل کدوم مربی میاد از بازیکنهایی مثل کاکا فابیانو و لوسیو و جلیو سزار بگذره.تازه الان بقیه بازیکنهایی که شاید برای تیم برزیل درجه حساب بشن مثل فیلیپه ملو و مایکن و ... بگذریم.اره اینها آینده برزیل هستند ولی نه الان دو سه سال دیگه.نقل قول:
توی این بازی فقط الوز پاتو و ربینو بازیکن اصلی بودن که بعدش نیلمار اضافه شد.بقیه بازیکنها هم بازیکنهای کوچکی نیستند ولی به قول فردسی پور بازیکن معمولی هستند .
ای بابا :31: یادش به خیر فوتبال :10:
آقایون جو سازی نکنین لطفا!
خیلی خوب و منطقی جلوی برزیل بازی کردیم!
اگه اشتباهات داوری نبود و قدر موقعیت هامونو میدونستیم میتونستیم حتی با مساوی از زمین خارج شیم:دی
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=28498
منمنون/:5:کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=28495
هیچ فرقی نداره؟ :18:نقل قول:
تیم اصلی برزیل خیلی با این فرقی نداره سرمربی جدید میخواد ترکیب تیمش رو با بازیکن های جوون ببنده ، از این بابت جو ندین الکی
اینا تو پاس درست دادن و استپ توپ مشکل داشتن! تیم اصلی با این فرق نداره؟ شما ترکیب سزار و خوان و لوسیو و مایکون
و مارسلو و سیلوا رو با بازیکنان دفاعی امروز برزیل یکی میدونی؟ دیگه در مورد بازیکنان تهاجمیش حرفی نزنیم بهتره.
فقط اینکه خدا رو هزار مرتبه شکر که با همین جوناشون بازی کردند.......
از نوجوونای برزیلم باختیم.:31:
خیلی واقعا تاسف آور شده فوتبال ایران
وقتی به کویت میبازیم انتظار دارید با برزیل چیکار کنیم ؟
من که اصلا رقبت نکردم بازی رو کامل ببینم
قطبی هم فقط بلده جو سازی کنه
یه مربی بزرگ باید بیارن واسه جام جهانی
آخه این نصرتی چیه آوردتش ؟!
تیموریان اصلا حفظ توپ بلده ؟!
رحمتی هم که اصلا تو اوج نیست دلیلی نداره ترکیب فیکس باشه
جمعش کنید خیال همه رو راحت کنید
یه سری عتیقه مفت خور ریخته تو تیم ملی
دنی الوز رو هم جو گرفته بود اگه تو جام جهانی 2 تا اونجوری شوت میزد برزیل قهرمان میشد حالا میاد جلوی ایران با اون گلرش اونجور قدرتی میزنه:41:
میگم ایران که به تیم برزیل این همه پول داده بود بیان بازی
یه ذره بیشتر پول می داد و میگفت ببازین جلوی ما :31:الان همه تو کیف بودیم که برزیل رو بردیم
این دوتا واقعا جای لبخند داره!نقل قول:
تیموریان اصلا حفظ توپ بلده ؟!
میگم شما کلا فوتبال نگاه میکنی؟:دی
ممنون/:5:
نه خوشم اومد نظرت کاملآ کارشناسانه هست !نقل قول:
پس اول بازی رو کامل ببین بعد راجع به بازی رحمتی نظر بده !نقل قول:
من که اصلا رقبت نکردم بازی رو کامل ببینم
رحمتی نبود 6-0 باخته بودیم .. به همین راحتی !
برزیل تیم یکی از محله هاشون رو هم بیاره از لحاظ فنی از تیم اصلی کمتر نیستن فقط تجربشون کمتره ...نقل قول:
از نوجوونای برزیلم باختیم.:دی
همین نوجوونای برزیل هم تو تیمهای معروف اروپا دارن بازی میکنن!
داشته هاي فوتبال ما همينان ديگه چه توقعي ميخوايد داشته باشيد؟
مطمئنی اونی که دیدی فوتبال بوده ؟ :دینقل قول:
---------- Post added at 11:55 PM ---------- Previous post was at 11:51 PM ----------
به نظر من کهقابل قبول بودند........
(اونایی که میگن تیم برزیل ، تیم جوانان بودن ، باید بدونند که تمومه این جوونا توی بهترین تیم های اروپایی بازی میکنند ....مثل چلسی ، میلان ، سویا ، ....)
بازی بعد با ترکیست ؟:31:
اگه ایران بازی رو 3-1 باخته بود، نتیجه نسبتا قابل قبول بود، واقعا میداوودی و شجاعی چه طور موقعیتهاشونو خراب کردن؟
رحمتی بهترین بازیکن زمین شدنقل قول:
کد:http://www.football3.ir/news.do?itemid=28493
من نمیدونم چطور به این نتیجه میرسید که بازی ایران قابل قبول بوده ؟
دیگه هر چه قدر هم بگیم این تیم برزیل همونه و جوانان نیست بالاخره که از تیم برزیل جام جهانی ضعیفتر بود ولی کره شمالی اون طور فشار می اورد تو جام جهانی و 1 گل هم زد و اگه بازی تموم نمیشد شاید کره با برزیل مساوی کرده بود
اما حالا چی
نه خداییش این فوتبال بود که اینها بازی کردن جلوی برزیل ؟
ترکيب برزيل:
ويکتور، دني آلوس، تياگو سيلوا (رويو-78)، آندره سانتوس، لوکاس (ديويد لوييز-81)، راميرس (ساندرو-67)، کارلوس ادواردو (جيوليانو-64)، فيليپه کوتينو (الياس-46)، روبينيو (نيلمار-68)، آندره، آلکساندر پاتو.
---------- Post added at 12:04 AM ---------- Previous post was at 12:02 AM ----------
ایران گل زد ولی قبول نکرد داور (در صورتی که درست بود)نقل قول:
یه تیرک هم زدن که برگشت توپ رو شجاعی بی شئور زد به هوا
زیر نویسش میشه برزیل خوب بوده:31:نقل قول:
عزیز من نمیفهمم شاید شما یه کره شمالی دیگه رو دیدی ! اون کره شمالی که من دیدم 85 دقیقه مثل سگ داشتن جلوی برزیل با سیستم 0-10 دفاع میکردن حالا تقی به توقی خورد اینا یه حمله کردن از شانسشون اون توپ گل شد !نقل قول:
ولی کره شمالی اون طور فشار می اورد تو جام جهانی و 1 گل هم زد و اگه بازی تموم نمیشد شاید کره با برزیل مساوی کرده بود
تنها گل نیست که امار میزاره از درصد مالکیت هم بزار از درصد گردش توپ تو زمین هم بگونقل قول:
برزیل هم به تیرک زد
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:07 AM ----------
این ایرانی که من دیدم هم مثله مرغ فرت فرت گل می خوردنقل قول:
شما انکار کره شمالی یادت نیست که 10 دقیقه اخر به برزیل چقدر حمله میکرد
اون گلش هم شانسی نبود شانسی این گل ایران بود که همون بهتر که داور قبول نکرد
ایشالله خوب میشی :دینقل قول:
تنها گل نیست که امار میزاره از درصد مالکیت هم بزار از درصد گردش توپ تو زمین هم بگو
برزیل هم به تیرک زد
تو فکر میکنی واقعا ایران میتونست بهتر از این بازی کنه جلوی برزیل؟
نکنه ایران رو با تیم ملی اسپانیا اشتباه گرفتی ؟ :دی
به نظر من اگه ایران بازم از این بازی های دوستانه با تیم های خوب بزاره ، میتونه توی رشد بازیکن ها اثر بزاره
شما برو با کره شمالیت حال کن ...
برای من باخت 3-0 با این نوع بازی شرف داره به بازی **** کره شمالی جلوی برزیل !
بچه ها جدا از بحث بازی آیا درست نبود به جای کریم باقری این بازی را برای علی دایی که اسطوره فوتبال ایرانه برگزار میکردند؟؟؟؟
نمیدونم والا :دی....خیلی ها میتونستند باشند ......نقل قول: