مگه من پرسیدم کدوم دانتس؟؟؟؟نقل قول:
من گفتم بازی مثل اون عکس بالاییه یا پایینی
تو هرد شون نوشته دویل می کرای 5
من که قاطی کردم؟؟؟؟؟؟
اه کپکام با اینکه بازیاش تکه ولی قبل از انتشار هر چیزی باید یه بازی در بیاره و اعصاب آدمو خورد کنه.
Printable View
مگه من پرسیدم کدوم دانتس؟؟؟؟نقل قول:
من گفتم بازی مثل اون عکس بالاییه یا پایینی
تو هرد شون نوشته دویل می کرای 5
من که قاطی کردم؟؟؟؟؟؟
اه کپکام با اینکه بازیاش تکه ولی قبل از انتشار هر چیزی باید یه بازی در بیاره و اعصاب آدمو خورد کنه.
نه خداییش راست نمیگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این بازی قسمت خوبی میشه از DMC ولی یه چیزی واقعا حال نمیده اونم شخصیت اصلیشه...کاش شبیه شخصیت قبلی دانته میبودش :31:
..
..
..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی به نظر من از 3 و 4 بهتر نمیشه ...
خاک توسرشون با این کرکترشون ! مرتیکه نشسته ....به جای این که بره بجنگه ....
سیگاری هم که هس ....بردار جم کن !
این اصن میتونه فایت کنه؟؟؟
من كه ميشناختمش اينطور نبود :31:نقل قول:
خاک توسرشون با این کرکترشون ! مرتیکه نشسته ....به جای این که بره بجنگه ....
سیگاری هم که هس ....بردار جم کن !
این اصن میتونه فایت کنه؟؟؟
با اين دخترا افتاده اينطوري شده :31:
ادم كه ببينه نتونه ازدواج كنه سيگاري ميشه
خوبه كه هنوز خودش رو نباخته داره به دختره جلويي اشاره ميكنه اگه بياي جلو ميزنمت برو عقب :27:
نه بابا همش فیلمه،دارن جیبشو میزنن!!!:31:
گند زدن به هر چی دی ام سی :2:
کلام این کمپانی DMC رو نابود کرد به نظر من نسخه 3 و 4 بازی عالی بودن ولی معلومه دیگه این کمپانی میخواد بازی رو تبدیک کنه به یک
Call of Devil May Cry 5 یعنی داره میشه مثل رزیدنت اویل که داره میشه کال اوف خلاصه دیگه باید در هر چی شرکته بازی سازی به خره زد
بازی در 15 ژانویه 2013 در اروپا و امریکا منتشر خواهد شد و نسخه PC بازی با تاخیر منتشر خواهد شد....
بازی در نمایش های E3 هم حضور خواهد داشت.
عکسا رو ببینید یه کم بخندید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا اینجوری شده اون عکس اولی شبیه AC هست به احتمال زیاد این رو هم با این نسخش مثل Ninja Gaiden خراب کنن (در ضمن تمام تفاوت و زیبایی دانته تو موی سفیدشه این یارو که موهاش مشکیه)
تازه اینا که چیزی نیستنقل قول:
طبق آخرین آزمایشاتی هم که ازش گرفتن ایشون معتاد بوده و ترک کرده و الان فقط سیگار میکشه:31:
از همون اوایل که مشخص شد نینجاتئوری مسولیت ساخت بازی رو به عهده گرفته کاملا ملوم بود چی در انتظار این بازی هست...
تازه دانته کر کثیف و مجروحه!!!!
تو نسخه ی 4 که حتی یه جای سوزن هم رو بدنش نبود ولی اینجا میگی انگار تازه از زیر تیغ جراحی درومده..
من اولا فکر میکردم کاپکم برای اذیت این کار رو کرده که ما رو گمراه کنه ولی بعدش گفتم نه بابا برای اذیت کردن این همه زحمت میکشه؟
کاش برای مردم ازاری بود... :(
موافقمنقل قول:
به نظر منم موهاش سفید میبود قشنگ تر بود
به عنوان جک میشه بازی کرد:31:
اخه به عنوان جک هم نمیشه بازی کرد چه برسه به جدی بازی کردنش
پس کجاست اون دانته خوش تیپ و قیافه....
قیافش توی عکسهای داخل بازی زیاد به دانته نمیخوره.ولی عکسی که روزای اول منتشر شد نفر سمت چپی که توی عکس بالا ata farzandi هم گذاشته.میخوره به فیزیک صورتش که این پسره، دانته قبل از دانته 1 باشه. اگه بازی قراره که نشون بده چی شد که دانته دانته شد بنظر من بد نیست این بازی.(مثلا یه نمونش چی شد که موهاش سفید شد)
از عکسا هم میشه فهمید گرافیک خوبی داره
بهتر صبر کنیم اول بازی بیاد بعد نظر بدیم.(چه خوب بشه چه بد)
دوستان تا جایی که من شنیدم ایشون فقط اسم دانته رو یدک میکشه وگرنه داستان و همه اینا جدا از نسخه های قبله و هیچ ربطی به قبلیا نداره!برای همین نباید دنبال پیدا کردن یه ربط به دانته اصلی باشیم!
یعنی این همون دانته ای که تو نسخه های قبل بود نیست؟
تا جایی که من میدونم نه!(البته حرفه ای تر ها باید تایید کنن)نقل قول:
به عبارتی نسخه یه Rebootه
سلام
تاریخ انتشار این بازی رو می خواستم
15 ژانویه 2013نقل قول:
حالا تا اون موقع خیلی مونده ممکنه تاخیر هم پشت سرش بیاد و کلا تا اون موقع مثل مکس همه چیش عوض شه
بعید نیست که بعضی چیزهاش عوض شه.
تریلر جدیدی از بازی:
کد:http://www.gamepur.com/news/8839-new-devil-may-cry-dmc-trailer-show-dante-vs-succubus.html
دوستان من خودم حالم گرفت وقتی این قیافه رو دیدم ولی هنوز هیچ چیز معلوم نیست مثل سری 4 که همهفکر کردیم دانته کو و نرو کیه و بازی خراب شده و ولی وقتی بازی اومد کلی حال کردیم
بزارین کپکام کارشو کنه اصلا شاید این دانته یکی دیگس معلوم نیست اصلا یه استرتزی کپکام تو بعضی بازی ها اینه که یه سری خراب کنه به اسم reeboot بعدش یه سری بزنه کف همه ببره
قضاوت نکنین
سلام
باورم نمیشه تو این نسخه که یه ویرجیل هم داره که!! تازه دادش دانته است و موهاشم سفیده. امیدوارم حرف اونایی که میگن این داستان ریبوته و اینا درس باشه چون اصاً با این وبرژیل جدیده حال نکردم. بازم شکر به دانته. منم نمی دونم بازم میشه همه چی بدتر از این شه یا نه!
تریلرشم هست. بد نیس نیگا کنید.
این ورجیله!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایا امیدوارم به کلشون نزنه که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وارد این سری کنن!!!!!!
دوستان من خیلی تو این هفته در باره ی ابن بازی سرچ کردم مطمینم که بازی عالی خواهد بود در ضمن نگران دانته و داستان نباشین با جلو رفتن در بازی داستان بهتر و این که چه اتفاقی برای دانته و ورجیل و مادرشون میافته مشخص میشه
این شهرهم شهری که mundus اونو اداره میکنه به شکل یک سرمایدار و شهردار و اگه دانته خیلی درب داغونه به خاطر اینه که اولا این دانته قدرت ها کامل نیست وخیلی جوونه وحتی نمیدونه برادر داره اخه وقتی که کوچیک بوده مادرشون میمیره و ازهم جدا میافتن
ثانیا دانته لباسارو تو هوا میگیره میپوشه و معلومه که کاملا اماده نیست در ضمن شما دارین تیپ و شخصیت یه 18 19 ساله رو با دانته 30 40 ساله ی dmc 4 یا 2 مقایسهحتی اگه 3 رو بازی کنین متوجه تفاوت فاحش رفتاری بین کاراکتر دانته 3 با 4 و2 میشین
من مطمینم که بازی عال خواهد بود
در مورد ورجیل هم که عالی وبا کلاس ساختنش و مثل همیشه با شخصیت مغرور همیشگیش
اما تا جایی که من میدونم این بازی ربطی به سری های قبل نداره و یه ربیوت هستش!یعنی دارن از اول یه دی ام سی دیگه میسازن.
درسته
من متوجه نشده بودم اخه بیشتر در موردش فیلم دیده بودم با تشکر
ولی بازی اونقدر ها هم بد نیست
آره ممکنه واسه نسل جدید گیمرا خوب باشه ولی نه واسه ماهایی که هنوز با 3ش خاطره ها داریم:( من هنوزم رو سیستمم دارمش و هنوزم بازیش می کنم:31: اونم فقط به خاطر وبرژیل و دانته :45:نقل قول:
من سنی ازم گذشته مرد! نمی تونم مثل جوونا انعطاف داشته باشم. ترجیح می دم روزای گذشته رو مرور کنم.:37:
آی گفتی!من 3ش رو بیشتر از 10 بار رفتم،شاید نزدیک 15 بار.با هرکدوم تقریبا 7 بار.همه لباساشو باز کرده بودم.حالا چه طوری بیام قبول کنم که این بد ترکیب همون ورجیلیه که تو 3 هم باهاش زندگی کردم!!!نقل قول:
بازيش بياد هم سوژخ خنده مون جور ميشه و هم گريه!
اون شماره هاي قبلي كجا، اين كجا!
البته شماره 2 يه فاجعه بود!
کپکام طی خبری یک سری تصاویر و درجه های سختی مختلف رو برای بازی معرفی کرد،این درجات سختی شامل درجه ِی سخت ترین سختی هم میشه!!
در شروع بازی،شما به سه درجه سختی استاندارد به نام های انسان (Human)،شکارچی شیطان (Devil Hunter) و Nephilim دسترسی خواهید داشت.
اما با به پایان رسوندن بازی به ترتیب چهار درجه سختی زیر باز میشن:
- Son of Sparda ( پسر اساردا ): دشمنان سخت تر و گستردگی آنها افزایش می یابد.
- Dante Must Die ( داته باید بمیرد ): همانند درجه سختی بالاست،اما موج حملات بیشتر و دشمنان قویتر هستند.
- Heaven or Hell ( بهشت یا جهنم ): همه چیز و همه کس تنها با یک ضربه می میرد،از جمله دانته.
- Hell and Hell ( جهنم و جهنم ): مثل درجه سختی بالاست،اما فقط دانته با یک ضربه می میرد.
+
تصاویر:
+
ببینم کدوم از بچه ها hell and hell رو اول تموم میکنه...:دی
حرکات سریع و کمبوهای زنجیری هنوز تو بازی وجود دارن و کلی هیجان انگیز کار شده بازی...از بازیهای بیاد موندنی میشه...خیلی منتظرشم...دوباره دانته کنترلش میاد زیر دستام!!Dنقل قول:
Rogziel بازيش بياد هم سوژخ خنده مون جور ميشه و هم گريه!
اون شماره هاي قبلي كجا، اين كجا!
یک سری کانسپت فوق العاده از محیط و دشمنان بازی منتشر شد: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+
محتوای مخفی: تصویری از پک اختصاصی {Son of Sparda}
+
یک پک دیگه هم از بازی به نام "سامورایی" هست که اون شامل تبر،شمشیر و هفت تیرهای دانته میشه...خیلی باحاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]