دوستان آخرین نسخه ـآندروید که گوشی ساپورت کنه چیه؟آیا آندروید 4 واسش عرضه میشه؟
دوستان آخرین نسخه ـآندروید که گوشی ساپورت کنه چیه؟آیا آندروید 4 واسش عرضه میشه؟
یه مشکل بزرگ
وقتی دارم با کیبرد سخت افزاری کار میکنم تو بعضی برنامه ها مثله فیس بوک یا نیم باز وقتی s یا یکی دیگه از حروف و میزنم میره تو sms هام چیکار کنم؟
کسی نیست به من کمک کنه؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام
میشه بگین آخرین قیمت این گوشی چنده و روی گوشی لیبل چه کشوری باید خرده باشه؟
بعد اینکه در مقایسه با Nexus One کدوم رو پیشنهاد میکنین؟
430 تومننقل قول:
چه انتظارای از گوشی داری تا راهنماییت کنم
بین این 2تا nexus one قوی تره اما فکر کنم الان تو بازار پیدا نشه
خب اینکه همه ی قابلیتها رو داشته باشه واسم مهمه! مث سرعت، یوزر فرندلی بودن، کارکرد و ظاهر گوشی! اینکه هنگ نکنه هم همینطور! من خودم الان 5800 دارم خیلی گوشیه راحته اما از همون اول که خریدمش با هنگ کردن زیادش مشکل داشتم!
430 با گارانتیه یا بدون گارانتی؟
سرعت رو من بهش 9 میدم از 10
یوزر فرندلی بودن هم 8.5 از 10
ظاهر گوشی که حرف نداره 10 از 10
بابت هنگ کردن هم من الان یه سال میشه دارمش تا حالا هنگ نکرده.
مرسی
فقط میتونم بپرسم زیر باطری باید لیبل کجا خرده باشه؟ ترجیح میدم چینی نگیرم! اصلش تو تهران پیدا میشه و قیمتش فرق داره با چینیش یا نه؟
یه سوال دیگه! سنگینی گوشی اذیت کننده نیست؟
عزیز تو این رنج خرید این گوشی خیلی اشتباهه... اگه واست مهمه QWERTY باشه همین حدودا (460-470) Xperia Pro هست خیلی قوی تره از این از هر لحاظ... این خیلی قدیمیه... QWERTY مهم نیست هم Xperia Neo هست حدود 400... Galaxy S هم هست 460 اینطورا...
از چه لحاظ میگین اشتباهه؟ واسم qwerty بودن مهم نیست! مواردی که گفتم به اضافه صفحه ی بزرگ مثلا بالای 3.5 اینچ مهمه!
سخت افزارش قدیمی و ضعیفه و دیگه اپدیت نمیشه و کلی مسائل دیگه
پیشنهاد میشه گالکسی اس 1 یا اگر مشکلی با بودجه ندارین گالکسی اس 2 بخرین
بقیه گزینه ها هم نئو یا ارک یا گالکسی w و...
سخت افزار بسیار ضعیف و قدیمی شدن گوشی...نقل قول:
گلکسی اس 2 اصلا پیشنهاد نمیشه ، چون 1 تومن اصلا ارزش نداره... بودجتون چه قدره؟؟؟ لطفا بقیه بحقو توی تاپیک مشاوره خرید گوشی های اندرویدی انجام بدین...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا تاپیک ایجاد کنید میشه بهتر راهنمایی کرد
آخه تاپیکه یک گوشیه و منحرف میشه
مرسی از راهنمایی هاتون
من این گوشی رو با آندروید 2.2 دارم چجوری میتونم اس ام اس فارسی باهاش بدم و بگیرم ؟
سلام.نقل قول:
برای اینکار یک صفحه کلید فارسی نصب کن.
به بخش نرم افزار برو و smart kybord رو دانلود کن.
سلام..نقل قول:
ببخشید .. دیدم تاپیک رو که حالا بالا اورد جواب چند تا از دوستان رو بدم...
اول اینکه کی گفته سخت افزار این گوشی قدیمی هست؟؟؟
اولا این گوشی سی پی یو از نوع Scorpion داره که فرکانس واقعیش 1ghz هست اما توسط htc این گوشی underclock شده..... وبا نصب یک کاستوم رام و یا کاستوم کرنل میتونید تا 1.9 ghz با پایداری 100% اوکلاک کنید....
دوما چیپ گرافیکی این گوشی Adreno 205 هست... یعنی مثل گوشی های امروزی neo arc arc s و... پس بازم از این نظر ضعیف نیست..
سوما این گوشی مثل گوشی های xperia neo arc arcs و.... که به اندروید 4 اپدیت میشن 512 mb فضای رم داره....
این گوشی رو خودم داشتم.. سنگین ترین بازی های HD رو با راحتی اجرا میکنه با هامون کلاک 800 و بدون اورکلاک...
ال سی دی با کیفیت. صفحه کلید عالی. ظاهر شیک و بدنه استیل. دوربین با کیفیت.. و..
ولی فکر نکنم براش به طور رسمی اندروید 4 بیاد اما از اونجایی که ساپورت کوکر ها از این گوشی عالیه تا الانم چندتا کاستوم رام ics خوب براش امده..
البت با این بودجه میشه گوشی هایی مثل XPERIA NEO یا NEO V یا... رو بخری که درسته صفحه کلید ندارند اما اپدیت اندروید 4 رو دریافت میکنند ...
البته بازم هامون نسخه نان زنجبیلی به راحتی تمامی بازی ها و نرم افزار روش اجرا میشه.
:40::40::40:موفق باشید.
بهترین روش روت برای نصب رام روی این گوشی چیه ؟
اینجا آموزشش هست داداشنقل قول:
چرا هیچ کس آندورید 4 رو روی Desire z نصب نمیکنه ؟ دلیلی داره ؟
هنوز واسه سنسيشن هم به صورت رسمي نيومده در ضمن سخت افزار desire z واسه اجراي ics خيلي قديميه
وضعیت آب و هوا رو میشه از طریق gps دریافت کرد ؟
وضعیت آب و هوا از طریق gprs دریافت میشه اما موقعیتتون توسط gps هم قابل ثبت هست یا میتونین شهر محل زندگی یا مورد نظرتون رو میتونین دستی هم انتخاب کنین
وقتی یه شهر (هر شهری) رو انتخاب میکنم نمیتونه وضعیتش رو نشون بده :41: چجوری میتونم وضعیت آب و هوا رو فعال کنم ؟نقل قول:
شما اینترنتتون مشکلی نداره؟ یعنی علامت edge یا gprs رو تو نوتیفیکشن بار دارین؟
تنظیماتش رو پاک کردم دوباره ساختم درست شد ممنوننقل قول:
فقط یه مورد دیگه اینکه برای استفاده از gps باید نرم افزاری رو نصب کنم ؟
نه همون نرم افزار آب و هوا ازتون میپرسه که موقعیت یا لوکیشنو دستی انتخاب می کنین یا از gps
ولی اگر منظورتون استفاده ی کلی از gps هست برای موقعیت یابی بله نرم افزاری مثل Maverick یا N Drive
سلام
time zone من مشکل داره با اینکه تهران رو انتخاب کردم ولی به جای 3:30+ میزنه 4:30+ برای همین توی sms هام به مشکل خوردم.
لطفا بگید چطوری میشه درستشکرد
ممنون