21:30:00
پخش خواهد شد امید به پروردگار
Printable View
خوب پس از دو هفته بالاخره یک عدد ساختمان 85 دیدیم!:31:
تو این قسمت احساس می کردم یه جااهایی از داستان با عقل جور در نمیاد... ولی در مجموع خوب بود!:20:
از این هفته سه شنبه ها هم پخش میشه یعنی هفته ای دو قسمت!
متاسفانه تو تلتکست ننوشته بود که امروز ساعت فلان پخش میشه
نمیدونم امشب پخش میه یا نه
میشه؟
این قسمتش خیلی جالب بود.
داستان داره از حالت گنگی! درمیاد!
اره ولی باید این تروریست که قایم شده حداقل چند تا کار تروریتسی انجام می داد بعد ردش رو میزدن و میگرفتنش :13:نقل قول:
یک موضوع عجیب و جالب !
این داستان واقعیت داره !
چند روز پیش تو یک مجله بازخوانی این پرونده را نوشته بود حتی اسم کلانتری را هم آورده بود. من که نخواندمش تا بتونم فیلم را ببینم ولی به تصادف و پیدا شدن جسد توی دیوار اشاره کرده بود.
چون نخواندم نمی دانم چه بخش هایی را تو فیلم بهش اضافه کردند.
این زن کامران چرا نمیاد همه چیزو بگه بهش خوب هی یه جور دیگه میخواد بفهمونه بهش
من چند قسمتشو نديدم .كسي ميتونه لطف كنه بگه جريان اين دو ميليارد دزدي تيمور چيه؟:5:
فخیم زاده(اسم کاراکترش یادم نیست) برای رشوه دادن به یه مامور دولتی 2 میلیارد رشوه میخواد تا اون آدم اجازه ی بهره برداری از ساختمان رو بده. اون سه تا بهش اعتماد نمیکنن و میگن ما پول رو دست تو نمیدیم. اونم میگه پس بذارید دست تیمور باشه تا من بیام.نقل قول:
من چند قسمتشو نديدم .كسي ميتونه لطف كنه بگه جريان اين دو ميليارد دزدي تيمور چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در همین فاصله تیمور پول ها رو برمیداره و ...
چقدر اين نونهالي عالي بازي كرد مخصوصا"شگردي كه براي فراري دادن رقيبش استفاده كرد(تا 7-8 دقيقه ي ديگه 7-8 تا از بچه ها ميرسن پس دمتو بذار رو كولت و زودتر دررو)خيلي اين لات بازيا بش مياد ...:8:
خاک بر سرشون
مثل اینکه سه شنبه هم پخش کرده بودند که من ندیدم
اعصابم خورد شد
یک شنبه پیش ندیدم زده باشند سه شنبه هم پخش میشه
کسی لینک دانلود قسمتی رو که سه شنبه پخش شده رو داره
من تا اونجایی دیده بودم که زن ابراهیمی اومده بود دم در خونشون
این قسمتش یه خورده رواعصاب بود ناشیانه بود کلا.خوب کاری کردی که ناقص دیدیش
خداییش خیلی قشنگ شده این سه قسمت اخر میدونستم فخیم زاده کار بد تحویل نمیده
خوب قسمت 23 رو هم دان کردم و دیدم
24 هم که دیشب دیدم
الان اون 2 تا زن و شوهر چه شکلی فهمیدند هاشم قاتله؟؟؟
دو هفته یکشنبه فکر کنم پخش نکردند درسته؟؟؟
هفته بعدش یکشنبه داد گویا دوشنبه هم ÷خش کردند؟؟
این هفته رو دیدم امشب هم می خواد ÷خش بشه اگه درسته دوستان بگن چون تنها سریالی که فعلا توی شبکه های ایران من می بینم
---------- Post added at 10:59 AM ---------- Previous post was at 10:55 AM ----------
نقل قول:
یعنی توی دو تا پست از دو نفر اینهمه تفاوت شما می گی خیلی خوب کار کرده.اون یکی دوستمون می گه خوب شد ندیدی
داشته باش اختلاف نظرا رو:31:
سلیقه ها متفاوته ولی من قسمت های ابتدایی رو میگفتم خوب نبود ولی حالا واقعا عالی شدهنقل قول:
:27::27::27:نقل قول:
:دی :دی...نقل قول:
یک شنبه و سه شنبه میخوان پخش کنندنقل قول:
دو هفته یکشنبه فکر کنم پخش نکردند درسته؟؟؟
هفته بعدش یکشنبه داد گویا دوشنبه هم ÷خش کردند؟؟
این هفته رو دیدم امشب هم می خواد ÷خش بشه اگه درسته دوستان بگن چون تنها سریالی که فعلا توی شبکه های ایران من می بینم
امشب هم پخش میشه
احتمالا تا عید تمومش کنند
يكشنبه آخرين قسمتشه . ان شاءالله
از این قسمتش واقعاً خوشم اومد
فخیم زاده نشون داد که همون کارگردان بی نظیر سال های قبله.
فخيم زاده فيلم هاي قشنگي مي سازه ولي همشون تو يه مايه هستند. فكر كنم بلد نيست غير از اينها چيزي بسازه. بايد يه كم بره تو كارهايي مثل مختار.
داريوش و كوروش و كلاً سلسله هخامنشي ايران واقعا معروفه و ما مي تونيم به گذشته خودمون افتخار كنيم ولي ما هنوز فيلم درست و حسابي از اين سلسله نداريم. از اون همه كشور گشايي و جنگ هاي زيبا كه داخل بعضي از كتاب ها هست كه نويسندگانش هم خارجي هستند و دنيا نمي تونه بگه از خودشون در آوردند. و اين فيلم ها را بگذاريم جلوي فيلم هايي مثل سيصد و بگيم شما دروغ مي گيد و فيلم هاي بي اصل و نصب مي سازيد.
البته براي ساخت اين فيلم ها بايد از هر جهت خرج كرد و يه كم از حال و هواي اين فيلم هاي ساده بيايم بيرون.
خدا كنه كه از اين حرف هام ناراحت نشده باشيد.
اره فوق العاده بودنقل قول:
چه ربطی داشت عزیز ؟ هر کارگردانی سبک خاص خودشو داره مثلا میرباقری کارهای تاریخی رو عالی میسازه مهران مدیری و رضا عطاران طنز مهرجویی اجتماعی فخیم زاده هم اکشننقل قول:
:18:نقل قول:
فخيم زاده فيلم هاي قشنگي مي سازه ولي همشون تو يه مايه هستند. فكر كنم بلد نيست غير از اينها چيزي بسازه. بايد يه كم بره تو كارهايي مثل مختار.
شما سریال ولایت عشق و یا تنهاترین سردار و ... رو دیدی؟ به نظرت سبک اونا چیه؟
نقل قول:
منم با دوستمون موافقم
کلا کارایی که با کارکتر های زیاد شروع میشن، با جا افتادن کارکتر ها و داستان های مختلفشون، فوق العاده جذاب و هیجان انگیز می شوند که این جا افتادگی معمولا در اواسط و اواخر داستان پیش میاد و به مذاق بیننده خوش!...
خصوصا اگه موضوع داستان معمایی یا تو ژانر پلسی - جنایی باشه... کاری که کمتر سریال سازی میتونه اونو انجام بده و ما بیشتر اونو از نویسنده های رماه های پلیسی - جنایی و یا در کتاب های نویسنده هایی مثل کریستی و کانن دویل اونو شاهد بودیم...
به نظر من فخیم زاده (با وجود برخی معایب و عدم تقارن) قشنگ توست یه اثر معمایی (با نویسندگی خودش) رو به تصویر بکشه...
همین الانش هنوز معلوم نشده اسکلت بین دیوار واسه که بوده و کی اونو کشته!!
دیگه اخرای سریال هست(اون طور که من خوندم 26 قسمته)
ولی من فک میکنم بازپرس این جسد لای دیوار رو میدونن کیه ولی نمیگه تا بقیه به جون هم بیفتن و کارهاشون معلوم بشه
این سریال هم خوبه ، دستش درد نکنه:5:
نگفتم عجله نکنید؟!!!!!
به نظر من کاری که هاشم کرد موقع قتلش کار خیلی عجیبی بود در حالی که آنها یک گروگان داشتند و هاشم هم آدم تازه کاری نبود ! من ترجیه می دادم تو یک صحنه پلیسی این 2 تا قتل صورت بگیره .
ولی فیلم هیجان خوبی داره .
اره هاشم معلوم نبود یه دفعه چش شد خوب تسلیم میکرد خودشو زنده میموندنقل قول:
این رو کسی نفهمید؟نقل قول:
گاف بزرگ سریال همین قسمت بود
---------- Post added at 09:16 PM ---------- Previous post was at 09:15 PM ----------
خوب این کار رو به خاطر داداشش کرد دیگهنقل قول:
برادرش اعدام میشد حتما
پلیس هم اونقدر بود که جای فرار نداشتند
برای همین خودش داداشش رو کشت و بعد هم داوطلبانه خودش رو به کشتن داد تا زنش نجات پیدا کنه و هم عذاب وجدان نداشته باشه مثلا
---------- Post added at 09:17 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
فقط چسبوندن این سریال به مسائل سیاسی و احتمالا صهیونیستی زیاد جالب نبود
فخیم زاده تو این دام ها نمیفتاد که اونم افتاد:(
خود هاشم هم اگه زنده می موند قطعا اعدام میشد! چون این یارو مال خره (بیوک میرزایی) رو کشته بود!
توی اون سکانس که تیمور گوشیه اختربانو رو میگیره چرا اونجوری کردن؟!!!!
انگار که یادشون رفته باشه بعدا اومدن با یه دست دیگه و پشت زمینه دیگه این تیکه رو درست کردن!!!
نقل قول:
راس میگی ها:8:
گافی رو که گفتم هیچکسی دلیلش رو نفهمید؟
من نرسدیم این هفته رو ببینم
این همه دنبال کردم حیف هست
تو ماهواره کی میزاره
؟
چون هیمشه ماهواره چند قسمت عقب تر هست ممنون
به خاطر این که گاف نیست چون توی اون قسمت که زن کامران رفته بود خونه اون دختر عقب افتاده اون بهش همه چی رو گفتنقل قول:
چرا دروغ؟ ما که از این سرایال خوشمون نیومد
اصلا هیجان توش نبود