6 روز تا سرنوشت روحيه :31:
Printable View
6 روز تا سرنوشت روحيه :31:
نه اینجا تاثیر منفی هم میدننقل قول:
همه باید صد درصد بگیرن تا نمره معمولیشونو بذارن براشون
خوب اگه 100بزنن که تقریبا تو کنکور هم همینو میزنم حالا با یه کم تفاوت
قلمچی سطحش بالاس یا گزینه دو؟
هر وقت دادن حتما بگو
قبل از آرمون میدن یا بعدش؟:31:چون تو مدرسه گفتن بعدش ما دی وی دیا شو بتون میدیم (اگه خواستیم:19:)
آخه بعد از آزمون به چه دردی میخوره دی وی دیا
چي؟ يعني مثلا بايد ديني رو 100 بزني تا نمره كه تو امتحان مدرسه گرفتي رد كنند؟ :18:نقل قول:
نه اینجا تاثیر منفی هم میدن
همه باید صد درصد بگیرن تا نمره معمولیشونو بذارن براشون
خوب اگه 100بزنن که تقریبا تو کنکور هم همینو میزنم حالا با یه کم تفاوت
قلمچی سطحش بالاس یا گزینه دو؟
هر وقت دادن حتما بگو
قبل از آرمون میدن یا بعدش؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون تو مدرسه گفتن بعدش ما دی وی دیا شو بتون میدیم (اگه خواستیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مگه شما چقدر سطح مدرستون بالاست؟ از حلي كه بالاتر نيست كه دانش اموزاش تو چند تا از درسا بالاي 90 ميارند تازه اونم تو قلمچي.
ما كه يه 20 درصد ميزديم نه تنها مستمرمونو 20 ميدادند بلكه جايزه هم بمون ميدادند :31:
تجربه ثابت كرده كه گزينه 2 استانداردتر و كمي سخت تر ( مفهومي تر ) از قلمچيه ولي هر ازموني كه سخته دليل نميشه بهتر باشه مثل سوالاي شيمي گاج ( در حد المپياد ) ولي سختي گزينه 2 اينطور نيست.
جزوه ها و دي وي دي ها رو بعد ازمون ميدن.
اتفاقا دي وي دي ها براي بعد ازمون ساخته شدند كه تو اونا دبير مياد سوالاي ازموني كه دادي رو تحليل ميكنه در واقع كليد سوالات , صوتي تصويريه :31:
چشم هر وقت جزوه ها رو دادن بت ميگم
سعي كن هميشه موفق باشي نه موافق:11:
سوالات گزينه دو مشابه كنكور هستند و سخت بودنشون به خاطر مفهومي بودنشونه .نقل قول:
قلمچي هم تو آزمون هاي جامعش مخصوصا سوالت سخت ميزاره ولي سخت بودنش به خاطر پيچيدگي محاسباتش هست . مثلا سخت بودن سوال مكانيك فيزيك به خاطر سخت بودم محاسات مثلثاتيشه نه اينكه مثل گزينه دو باشه كه تشخيص جهت نيروها سخت باشه
DVD ها و جزوه ها رو من هم هنوز نگرفتم هرچند اگه بگيرم زياد وقتم رو نميزارم براشون .
نمی دونم آخه این چه خصومتیه که شما با کانون دارین . . . . . توی هر موسسه ای سوالات خوب و بد پیدا میشه. اینطوری نیست که با یک چوب بیای همه رو بزنی بگی گزینه 2 اینطوریه کانون اونطوری.نقل قول:
در ضمن کجا تو گزینه 2 سوالات مفهومی هست و محاسبات آسونه؟ شما مساله های شیمی گزینه 2 رو نگاه کن اکثرا محاسبات سخت و وقتگیر داره. (هرچند که سختی محاسبات توی این سالها جز لاینفک کنکور شده)
تقریبا همینجوریهنقل قول:
یعنی من اگه صد بزنم اونو میگیره 20 بعد اگه امتحان کلاسی هم 20 بشم کلا میده 20
اونوقت 50 درصد میشه 10 و به همین اندازه کم و زیاد میشه
نه در اون حد نمیدونم چرا اینا اینجوری میکنن
چون قانون خاصی نداره و هر چند وقت یک بار از این ادا ها در میارن ما هم باید بسوزیمو بسازیم
دلیلشونم اینه که رتبه کنکورتون بالا میره و از همین الان باید شروع به تست زدن بکنید و....
راستی جزوه هاچی؟
اونا رو اول میدن؟
خوب هر وقت دادن شما یه اسکنی عکسی چیزی بگیر بده منم بخونم
والا دیگه موفقیتی برام نمونده
کاملا ناامید شدم
باز هم ممنون از کمکتون
معمولا چی تو جزوه هاش مینویسن؟نقل قول:
منظور از مفهومی چیه؟
آخه تو دین و زندگی دیگه مفهومی چی داره؟
خیلی ممنون از کمکتون
میشه سوالات کانون رو برام اسکن کنید؟نقل قول:
سوالای قیمی رو میخوام +گزینه 2 میخوام مقایسه کنم ببینم چه جوره
راستی اگه بخوام جدا ثبت نام کنم تو گزینه 2 و کانون میشه؟
همچنین اون مشاور که میگن کانون داره برا چیه؟
باید حتما مشاور بگیریم نمیشه مشاور نگیریم؟
یا اینکه حتما از طرف مدرسه باید ثبت نام کنم
من نمیدونم چرا نمیزارن تو کنکور ماشین حساب بیاریم
آخه اونی که پیش رو تموم کرده دیگه جدول ضرب و.... چه لزومی داره؟
همش باید بشینیم ضرب کنیم
باز هم ممنون از شما
این خدمات مشاوره تو گزینه دو محدود میشه به همین بسته های مشاوره ای؟ :20:
بسته های مشاوره ای و دی وی دی . فکر کنم یه جا هم خوندم میشه زنگ زد و وقت گرفت که با مشاور تلفنی هم حرف بزنی.
150 تومن ميدي :نقل قول:
12 تا ازمون
12 تا جزوه
12 مجله مشاوره اي
24 تا DVD
15 ساعت برنامهی تصویری مشاورهای
دفترچه برنامه درسي
دفترچه پاسخ تشريحي
7 نوع كارنامه
استاندارد ترين ازمون رو ميديد + حداقل 50 درصدشون شبيهش تو كنكور مياد
تازه به نفراي برتر هر شهر هم جايزه ميدن
ديگه كم مونده جميله رو هم بيارند وسط ازمون برقصه
ديگه اگه تلفني هم مشاوره بدن اخرت همه چيزن...
خب این دفترچه برنامه درسی مثل قلمچیه سیستمش؟ اونم یه دفتر برنامه ریزی داره :31:ا
این dvd ها رو خودت استفاده کردی؟ توضیحات و کیفیتش خوب بوده؟
..............
البته میگن برنامه اش و نحوه مرور درس ها توی این آزمون هاش خوب نیست..
من همه سوالات تجربي و سال سوم پارسال قلمچي رو تا آزمون هاي آخر ارديبهشت ماه خريدم و بعد از بررسي يكي يكي سوال ها اين نتيجه رو گرفتم .نقل قول:
منظور من دروس فيزيك و رياضي بودن . درس شيمي هم به اين خاطر محاسبات زياد داره كه در كنكور اينگونه هست و بايد محاسبات وقتگير لحاظ بشه در سوالات .
نمونه هايي از DVDها توي سايت گزينه دو هست ميتونين دانلود كنين .نقل قول:
من توي همين تاپيك يكي يكي درس ها رو بررسي كردم و نحوه مرورشون رو مقايسه كردم . كليه دروس به صورت كاملا منطقي و علمي مرور شدن و البته به صورت كاملا كافي .
هركي به شما گفت مرور درس ها خوب نيست ازش بپرسين كه دقيقا كدوم درس مرورش مشكل داره و اسم درس رو بيارين تا دقيقتر از روي برنامه بررسي كنيم اگه مشكل داشت به همه اطلاع ميديم .
نقل قول:
معمولا چی تو جزوه هاش مینویسن؟
منظور از مفهومی چیه؟
آخه تو دین و زندگی دیگه مفهومی چی داره؟
خیلی ممنون از کمکتون
سوال مفهومي تو دين و زندگي اينطور مطرح ميشه كه آيه رو مينويسن و ميگن سرنوشت كسايي كه تو اين آيه خطاب شدن چيه ؟ تو بايد درس رو خوب متوجه شده باشي تا هم فهميده باشي كه اون آيه خطاب به چه كسانيه و در متن كتاب درسي سرنوشت اون افراد چي ذكر شده .
آيه ها و احادث خيلي مهم هستن تو دين زدگي
اینجور که باشه خیلی سخت میشهنقل قول:
معلما که نمیان خیلی توضیح بدن
پس چی باید بکنیم؟
تازه هر معلمی هم یه جور براخودش تفسیر میکنه
اون نمونه ویدیو های گزینه 2 که گفتید تو سایتشه کجاس؟
نمونه سوالای پارسالشم هست؟منظورم آزمون پارساله
میخوام سطحش رو ببینم چه جوره
اگه برين سايت gozine2.ir ميبينين همه چيز رو . نمونه سوالاتش رو نميزاره تو سايتنقل قول:
معلما كه چيزي نميگن . بايد خودت خودت رو براي تست آماده كني
دين و زندگي رو بايد كتاب هاي گاج و همگامان رو براش بخوني كافيه .
من خودم دين و زندگي ور قراره كه بتركونم تو اين آزمون اول گزينه دو :5:
ببخشید از کجا میشه فهمید جامعه آماری گزینه 2 چند نفر هستند؟
مثلا رشته ریاضی پیش؟ کمتر از 30 هزار نفره؟
شما هم بعد ازمون کارنامه هاتونو بزارین توی تاپیک مشاوره
نقل قول:
من ازموناي پارسالو ندارم ولي 86 رو دارم يكيشو برات ميذارم :
ازمون شماره 4 ( بهمن 86 ) دوم رياضي:
عمومي
اختصاصيکد:http://www.irfreeup.com/images/an4fjfc2x8uwo98w10j.pdf
فقط سطحشو ببينا :31:کد:http://www.irfreeup.com/images/ebrhq137udf5th11f5qp.pdf
راستي بچه ها ديروز از گزينه بم زنگ زدن محل ازمون رو بم گفتند ( پيروزي ) بعد گفتند كارت ازمونو همون سر جلسه ازمون ميگيرين چسبوندند رو صندليتون. اخه اسمش روشه كارت ورود به جلسه نه كارت خروج از جلسه
نه به اون كه گفتند يه هفته قبل ازمون نه به اون كه تو سايته نوشته پنج شنبه اينم از اين كه ميگه سر جلسه
فكر كنم سر جلسه هم ميگن بعد ازمون بت ميديم
حالا پنج شنبه ديگه نبايد جايي بريم؟يعني جمعه بايد بدون كارت بريم سر ازمون ؟
هر روز حرفشونو عوض ميكنن :13:
از روی سوالات سال سوم که نمیشه نطر جامع و درستی داد. خود شما مگر نگفتید که تخصص (!) گزینه 2 بیشتر روی کنکور هست و برای پای خیلی خوب نیست؟نقل قول:
همچنین اکثر کسانی که به کانون ایراد می گیرند میگن سوالاتش آبکی و آسونه نه سخت و محاسباتی. (فیزیک)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5452216&postcount=101
در همین آزمون 2 روز پیش کانون هم من با سوالی که سختی محاسبه داشته باشه روبرو نشدم.
خوب باید بزاره تا با سطح سوالاش آشنا بشیم دیگهنقل قول:
نکنه بعد از امتحان سوال نامه رو ازمون میگیرن تا سوالا لو نره
بعد از آزمون که سوالا بدردشون نمیخوره
آخه برای ورودی استعداد های درخشان:18:سوال نامه رو ازمون گرفتن
گاج دین و زندگی که بدردی نمیخوره
سوالاش بیمورده تازه الانم نیست یعنی چاپ نشده
همگامان؟
خوبه؟
چی داره؟
سواله یا توضیح هم داره؟
---------- Post added at 12:39 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
نقل قول:
بابا خیلی سخته
من که از ریاضیاش هیچ کدوم از اولیاشو نتونستم حل کنم
البته هنوز معلم درس نداده این ماتریس و... برای آخرای کتابه تقریبا
خدا رحم کنه امسال خیلی سخته این ریاضی:19:
خیلی ممنون از شما
من صد بار نوشتم،هي ارسال نمي شه. ديگه حوصله ندارم زياد توضيح بدم.
دين و زندگي رو از اين بابت نگران نباش. اوايل برا همه وحشتناكه ولي بعدا مي افتي رو دورش. ضمنا حدود 60 درصد سوالا هم از همين تيپي هستن كه Alireza SM گفت. ضمنا تست هاي تاليفي به دردي نمي خورن. تست آزمون هاي آزمايشي بد نيست.
كلا آيات و نكات گاج و كتاب هم مي تونه براي دين و زندگي كافي باشه.
اما در مورد آزمون هاي آزمايشي، بايد بگم هر كدوم رو انتخاب كردين برين تا اخر. البته از سوالات آزمون هاي ديگه هم استفاده كنين خوبه. من خودم چندتا قلمچي سال قبل رو دارم كه فعلا به محدودش نرسيديم. كلا از سوالات خوب حتما استفاده كنيد.
راستي Ashjaee مي شه درصداي قلمچيتون رو بگين تا با گام اول تابستون مقايسه كنيم؟
[QUOTE=ashjaee;5528158]از روی سوالات سال سوم که نمیشه نطر جامع و درستی داد. خود شما مگر نگفتید که تخصص (!) گزینه 2 بیشتر روی کنکور هست و برای پای خیلی خوب نیست؟
همچنین اکثر کسانی که به کانون ایراد می گیرند میگن سوالاتش آبکی و آسونه نه سخت و محاسباتی. (فیزیک)کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5452216&postcount=101
در همین آزمون 2 روز پیش کانون هم من با سوالی که سختی محاسبه داشته باشه روبرو نشدم.[QUOTE]
من هميشه گفتم اكثر سوالاي قلمچي اسون هستن و سوالات سختشون هم ( مخصوصا تو فيزيك ) به خاطر محاسبات پيچيده هست نه به خاطر مفهوم پيچيده سوالش .محاسبات فيزيك كنكور يچيده نيست و اين سختي كاذبه
اون كلمه رو هم درشت نوشتم كه اگه با فونت مشكلي داري راحت بخونيش .
نقل قول:
حق با شماست بايد آزمون رو تا آخر ادامه بديم :5:
بعد این جمعه مشخص میشه. چون هنوز کسی آزمونی نداده که تو پاسخ نامه اش تعداد رو نوشته شده باشه. شاید زنگ بزنن بهتون بگن. تو گام اول که ۳۳ هزار بود.نقل قول:
ببخشید از کجا میشه فهمید جامعه آماری گزینه 2 چند نفر هستند؟
مثلا رشته ریاضی پیش؟ کمتر از 30 هزار نفره؟
قلم چی هم آزمون قبلی ۴۴ هزار بوده.
من هرچی تو سایت گزینه دو گشتم این برنامه محدوده 12 آزمونش رو پیدا نکردم.. کسی هست اینجا برامون بذاره؟
راستی درسته که آزمون های جامع گزینه دو همزمان با آزمون های جامع سنجش شده؟
فکر میکنید تو کدوم شرکت کنیم بهتره؟
سلام وحید جان. اینجا گذاشتم:نقل قول:
کلا به نظر من سطح سوال ها از گزینه 2 آسانتر هست اما بعضی موقع تست های خیلی خوبی توی کانون پیدا میشه (خیلی بهتر از گزینه 2) اما خیلی کم هست. مثلا بخش سینماتیک آزمون 9 مهر (حتما گیر بیار). سوال از معادله مکان و حرکت پرتابی بود خیلی قشنگ. با هیچ فرمولی هم حل نمی شد فقط باید مفهوم بردار مکان و چندتا نکته دیگه رو بلد بودی)کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5521996#post5521996
اما به نظر من اگر هم کسی کانون باشه نباید سوالای گزینه 2 رو از دست بده.
بهتره کمی منطقی باشیم. آخر مگر می شود با بررسی چند تا آزمون (اونم سال سوم) به نتیجه کاملی رسید؟ شما که به حرف های خودتون هم اعتقاد ندارین. بابا اینجا شاید دونفر یه چیزی بخونن تصمیمشونو عوض کنن بعد شما میگین یه چیزی تو پست من دیدی جو گیر نشو جل الخالق!نقل قول:
به هر حال شما اگر نگاهی به تست های کنکور چند سال قبل ببینین می فهمین که اتفاقا بخشی از سوالات (اتفاقا تو فیزیک) با محاسبات مشکل و وقت گیر همراه هست که دانش آموز به راه خودش شک کند. مثلا وقتی g رو به جای 10 مینویست 9.8 چه مفهومی رو میخوان تست بگیرن. (جواب با g =10 هم تو گزینه می زارن.)
بگرد پیدا نکردی خودم سوال رو میزارم.
نقل قول:
خوب پس یا باید کلا بیخیال دین و زندگی بشم یا اینکه منفی بزنم
من هیچ کدوم از آزمونهای آزمایشی رو انتخاب نکردم مدرسه انتخاب کرد اونم 4تاشو
از کجا گیر آوردید؟ منظورم اینه که از سایتی چیزی گرفتی؟
باز هم ممنون از شما
خوب قلمچی دقیقا می گفت که موقعی که برگه شما تصحیح شده جامعه آماری چند نفر بودن ... اما گزینه دو همه آزمونا می گفت که 33هزار و خرده ای ، یعنی کل ثبت نام کننده ها رو می گفت، معلوم نبود چند نفر امتحان دادن ...نقل قول:
بعد این جمعه مشخص میشه. چون هنوز کسی آزمونی نداده که تو پاسخ نامه اش تعداد رو نوشته شده باشه. شاید زنگ بزنن بهتون بگن. تو گام اول که ۳۳ هزار بود.
قلم چی هم آزمون قبلی ۴۴ هزار بوده.
اگه زیر 30 هزار باشه این دفعه یه خرده حالم گرفته میشه که نرفتم قلمچی ...
نه دوست عزیز شدیدا در اشتباهید، سوال های دین و زندگی چطور بگم، یه جورایی لِم داره، یعنی شما سوالای کنکور سال های قبل یا همین آزمون های آزمایشی رو ببینی کم کم متوجه میشی از چه چیزایی سوال میاد ... بعد که بخونی بهت قول میدم خیــــــلی راحت میشه برات ...نقل قول:
خوب پس یا باید کلا بیخیال دین و زندگی بشم یا اینکه منفی بزنم
من سال سوم قلمچی بودم دینی همیشه حدود 10-20 درصد میزدم ... تابستون هم گزینه 2 امتحانای اول همین حدودا یا حتی 2 درصد هم زدم : دی
ولی یه بار قشنگ نشستم عین آدم خوندم، با شیوه سوال دادن طراح ها هم آشنا شدم، تونستم 88 بزنم
تو آزمون های غیرحضوری شاید این طور بوده ولی تو آزمون های حضوری شرکت کننده کارنامه صبح شنبه با چند روز بعد چند تا تفاوت داشت. یعنی کارنامه های بیشتری که اصلاح می شد تراز و ... فرق می کرد.نقل قول:
خوب قلمچی دقیقا می گفت که موقعی که برگه شما تصحیح شده جامعه آماری چند نفر بودن ... اما گزینه دو همه آزمونا می گفت که 33هزار و خرده ای ، یعنی کل ثبت نام کننده ها رو می گفت، معلوم نبود چند نفر امتحان دادن ...
اگه زیر 30 هزار باشه این دفعه یه خرده حالم گرفته میشه که نرفتم قلمچی ...
اون بخش قرمز همه چي رو در مورد اطلاعات و منطق شما ثابت ميكنه نيازي نيست چيزي بگم .نقل قول:
در مورد بخش آبي رنگ هم عرض كنم كه من آزمون هاي پارسال پيش دانشگاهي و سوم تجربي و سال قبل از اون دوم رياضي رو دارم . فردا يه عكس از همشون ميگيرم تا نگاه كنين و بيخودي تهمت نزنين به من .
واقعا شما فكر ميكني محاسبه سخت يعني اينكه شتاب جاذبه رو 9.8 بدن ؟ :27: تو يا محاسبه نديدي به عمرت يا داري همينجوري يه چيزي ميگي .
محاسبات سخت رو وقتي ميفهمي يعني چي كه مجبور بشي هنگام حساب كردن برآيند ميدان هاي الكتريكي نيروها رو در جهت هاي مختلف از روي نسبت هاي مثلثاتيشون زاويه هاشون رو از هم حساب كني و بعد نيروها رو يكي يكي ساده كني :21:
نقل قول:بابا ایها الناس دعوا نکنید.. جوابه منو بدید بهتره :31:
میخوام برم ثبت نام ! :19:
چشم. من دیگه ادامه نمی دم. این بحث به جایی نمیرسه.نقل قول:
توی پست اول همین تاپیک گذاشته شده.
داوطلبان گرامی آزمون سراسری سال 90
داوطلبان گرامی آزمون سراسری سال 90
همانطور که مطلع هستید اولین مرحله از آزمون های آزمایشی سال تحصیلی90-89 روز جمعه 30 مهرماه در سراسر کشور از طریق نمایندگی های گزینه دو برگزار می شود . بدین ترتیب اولین بسته آموزشی مشاوره ای این آزمون ها همزمان با برگزاری این آزمون در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت . بسته ای که در این مرحله دریافت خواهید نمود شامل موارد زیر میباشد :
الف) گروه ریاضی
1. جزوه کمک آموزشی دروس عمومی گروه ریاضی و تجربی کد 401
2. جزوه کمک آموزشی دروس اختصاصی گروه ریاضی کد 402
3. پاسخ تشریحی آزمون مرحله 1
4. 2 عدد DVD شامل پاسخ تشریحی آزمون شماره ی 1 ، مطالب آموزشی و مشاوره ای کدهای 401 و 404
5. گزینه مشاور
ب) گروه تجربی 1. جزوه کمک آموزشی دروس عمومی گروه ریاضی و تجربی کد 401
2. جزوه کمک آموزشی دروس اختصاصی گروه تجربی کد 403
3. پاسخ تشریحی آزمون مرحله 1
4. 2 عدد DVD شامل پاسخ تشریحی آزمون شماره ی 1 ، مطالب آموزشی و مشاوره ای کدهای 402 و 405
5. گزینه مشاور
ج) گروه انسانی
1. جزوه کمک آموزشی دروس عمومی و اختصاصی گروه انسانی کد 404
2. پاسخ تشریحی آزمون مرحله 1
3. 2 عدد DVD شامل پاسخ تشریحی آزمون شماره ی 1 ، مطالب آموزشی و مشاوره ای کدهای 403 و 406
4. گزینه مشاور
پیروز و سربلند باشید
آزمون امروز برگزار شد . خداييش خيلي سخت بود و اون يه دونه كيك كه داده بودن (بدون سانديس :13:) اصلا كافي نبود
كيك در دو نوع بود كه كاملا به صورت اشتباه توزيع شد ؛ كيك ميوه اي رو براي داوطلباي رياضي و تجربي دادن در حالي كه به داوطلبان انساني كيك شكلاتي دادن
كيك شكلاتي چون انرژي بيشتري داره قائدتا بايد به داوطلبان تجربي و رياضي داده ميشد :41:
aaa:Dنقل قول:
بابا ایول: دی
+ گزینه ی 2 برای کنکور زبان هم آزمون داره یا نه؟
چي ايول ؟ اينهمه خرج كردم و وقت گذاشتم يه تغذيه درست و حسابي ندادن بهم :41:نقل قول:
آزمون هم فقط براي رياضي و تجربي و انساني هست :41:
باز خوبه به شما همون یه کیکو دادن ما ضعف کردیم:19:نقل قول:
فیزیکش خیلی سخت بود.
من که خوب ندادم.:41:
پس اون امتحانه مهم نبوده کیک و ساندیسش مهم بوده:31:
مگه نمیزارن خودتون کیکی آبی ساندیسی چیزی ببرید؟
حتما میگن تقلبه:31:
البته برای ما فک کنم تو مدرسه برگزار میشه
چون کل مدرسه ثبت نام کردن
یکی دو هفته دیگس برای ما
اینقدر دوستان گفتن سخته که از حالا دارم به صفر هایی که قراره بگیرم فکر میکنم:19:
راستی اون حزوه ها رو بتون دادن؟
قبل امتحان یا بعدش؟
دی وی دی چی؟
نه نميزارن كيك و سانديس و آب ببريم ميگن موق باز كردنش صدا ميشه همه رو اذيت ميكنه . بهتره همون يه كيكي كه هتون داريم رو بخورين فقط . اونم كيكي كه كيفيت مناسب نداره و كميتش هم خيلي كمه .
فيزيك رو الان با همون وقت مجازش زدم 100 شدم :31: ولي تو آزمون درصد خيلي كمي بايد بگيرم . من باشم كه ديگه ذهني حل نكنم چيزي رو
موقع خروج از مدرسه يه بسيته تو پلاستيك بهمون دادن كه شمامل جزوه ها و گزينه مشاور و پاسخ تشريحي و DVD ها بود
DVDهاش همون دستمال پوره با معلم هايي كه پاسخ تشريحي ميگن
نظر من در مورد سوالات اينه :
زيست بسيار خوب بود سوالات ، من سوالاتي كه از زيست 2 اومده بود رو همشون رو درست جواب دادم ولي حيف كه قراره درصدها با زيست پيش يكي حساب بشه
رياضي هم سوالاتش انصافا خوب بود و مثل كنكور سراسري
فيزيك مكانيك خيلي خوب و سخت - فيزيك الكتروستاتيك خوب
شيمي هم نظري در موردش ندارم چون نخونده بودم اصلا
زبان انگليسي سوالات گرامر و واژگان خوب بود و ريدينگش هم خوب بود البته ريدينگ 2 سوال خيلي آسون هم داشت
ادبياتش هم خيلي خوب بود
دين و زندگي هم خيلي خوب بود ولي من بدون نگاه كردن به گزينه هاي ديگه جواب دادم خيلي از سوالات رو به همين خاطر درصد خيلي كمي دارم
این سوال زبان که در مورد اولین غلوم تو الازهر بود رو من نفهیدم.البته به پاسخ نامه هم هنوز نگاه نکردم. ولی مگه دین و آموزش نبود؟ توی گزینه ها که فقط دین و دارو(پزشکی ) |دین و قانون بود.
شما چرا کدوم گزینه رو زدید؟
اونوقت آب چه صدایی داره؟:31:
20 لیتری که نمیخوایم ببریم
یه بطری آب معدنی حداقل 1.5 لیتری
پلمپشم قبل از امتحان باز میکنیم تا دیگه صدایی نداشته باشه
تو بعضی از حوزه های امتحانی(تو قم ) اینقدر وضع خرابه که صندلی ها خاکیه + نور نیست(برای من که عینک میزنم خیلی سخته)+مراقب داره دائما به موبایلش ور میره (بلوتوس و اس ام اس و ام ام اس و...) هی هم پشت بلندگو میگن فلانی تقلب نکنه و....
مرد اونه که تو این امتحانا بتونه رتبه بیاره
چون معمولا من بعد از امتحان دیگه نمیتونم راه برم +سر درد و سرگیجه و.....
جون میده بعد از امتحان آدم بشینه پشت ماشین:8:
چقدر طولمیکشه تا نتایجش بیاد؟
تو دفترچه که به من دادن نوشته بودساعت 10 فک کنم
درسته؟
یا تبلیغه؟