مبارک باشه.نقل قول:
ریختن آهنگها با برنامه itunes هست
نقل قول:
Printable View
مبارک باشه.نقل قول:
ریختن آهنگها با برنامه itunes هست
نقل قول:
یه مشکل برای نانوی من پیش اومده امزوز داشتم آهنگ گوش میدادم که صفحه رو خاموش کردم بعد دیگه صفحه روشن نشد وقتی هم که وصل می کنم به گامپیوتر هیچ اتفاقی نمی افته لطفا کمکم کنید
شما روی گزینه آیپادتان بروید بعد گزینه Restore رو بزنیدنقل قول:
احتمالا درست میشه
دوستان genius mixرو چجوزی فعال کنم
فکر کنم باید امتیاز اونو از سایت اپل بخرینقل قول:
اتفاقا منم در باره genius mixes سوال دارم.
یادمه a.z.p.z میگفت باید اکانت اپل خرید یا یه همچین چیزی..
وقتی دستگاه رو وصل میکنی و صفحه آیتونز میاد پیامی برای رجیستر روی صفحه آیتونز میاد... باید چی بزنیم؟
من از همون اول (بیشتر از 6 ماه پیش!) همیشه register later رو میزدم.
دوستان فریمور جدید کی میاد
دوستان یه کمکی ازتون میخواستم,کجا برای خریدن آیپاد نانو معتبره؟
اینا تغلبی هم دارن یا نه؟
قیمت تا چه حدوده,لطفا کمک کنید!
تا جایی که اطلاع دارم جای معتبر برای خرید محصولات اپل ، فروشگاه شاب هست تو چیذر - میدان ندا (سایتشم shobtech.com)نقل قول:
خودم اون زمان از سایت دی جی کالا خریده بودم، که الان نانو6 موجود نداره
بله پایتخت معتبره و تقریبا بعیده شما بتونید پلیر تقلبی اپل اونجا پیدا کنید.
بچه ها دیشب آپدیت کردم (ورژن 1.2). 107 مگ بود. البته نصبش لحظاتی بیشتر طول نکشید. چون 107 مگ طولانیه میتونید آیپاد رو ریجکت کنید که صفحه ش بیخودی روشن نمونه - حالا یا جداش کنید یا باشه برای شارژ - و بعدا که دانلود تموم شد وصلش کنید و آپدیت رو نصب کنید..
تغییراتی کرده از جمله در صفحه اصلی بجای 4 آیکن کوچک یه آیکن نشون میده. آلبوم و آرتیست و ... که هرگدوم آیکن جدا داشتند حالا همه زیرمجموعه Music اند. (البته این موارد رو میشه مثل قبل کرد) چیزهایی به قسمت قدمشمار و همینطور setting اضافه شده. مدلهای مختلفی هم به قسمت ساعت و والپیپر اضافه شده. رادیو رو قبلا یادمه صدا روی یک موجهایی بین دو گوش مساوی نبود و برای مساوی شدن باید صدا رو مونو میکردی (مال شما هم اینطوری بود؟) اما الان درست شده..
راستی یه امکان خوبی که اضافه شده رفتن به ترک بعدی با دوبار فشردن پشت سر هم دکمه wake / sleep هست
شما خودت از کجا گرفتی؟ پایتخت؟ کدوم فروشگاه پایتخت جنساش بهتره؟نقل قول:
کسایی که ipod nano از تهران گرفتن و راضی هستن بگن از کجا گرفتن, ما هم بدونیم:46:
من همونطور که گفتم از سایت دی جی کالا گرفتم پارسال.. اما الان نداره دیگهنقل قول:
من نخریدم .
همینی که شما چند فروشگاه بری قیمت بگیری دستت میاد.
انقدر چیز پیچیده ای نیست.
این از اون چیزهایی هست که تقلبیش زیاد نیست اگر هم باشه کاملا مشخص هست و تو مجتمع پایتخت تقلبی نداره. تنها تفاوت در قیمت هستش.
اپلم خوب گرون گرون جنس میفروشه ها.. این بندهای نانو چرا این قدر گرونه؟
من خودم قبلا دو مورد تو پایتخت دیده بودم 25 و 35 تومن. تازه مشکل دیگه اینکه نمیفهمیدم مال خود اپله یا نه. (کسی نمیدونه اصلن یانه؟)
تو یه فروم دیگه یکی بند آیپاد داشت (میخواست بفروشه با خود آیپادش..) گفت 64 تومن خریده! از پایتخت
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
تو سایت خود اپل اروزن ترینش ظاهرا اینه که 25 دلاره
کد:http://store.apple.com/us/product/H3791ZM/A?fnode=MTY1NDA4Mg
تا جایی که یادم میاد اصلا ایده دستبند نانو با خود اپل نبود و فکر نکنم اپل وقتش روی این جور مسائل تلف کنه. این مدلی هم که شما لینک دادی مارک برند کنار مدل هست و این سایت اون برند هست iwatchz.com پس اصل و تقلبی به اون شکل که تصور میکنید نداره.
چرا نبود؟ خود استیو جابز تو مراسم معرفیش گفتنقل قول:
حالا اینکه یه برند دیگه میزنه کاری ندارم. منظورم اینه که اینا که تو ایرانه همیناست که تو سایت اپله یا چی؟..
حتما اونی که سایت اپل هست پایتخت موجود دارن چشم بسته این رو بهت میگم. حالا با چه اختلاف قیمت خدا میدونه.نقل قول:
ولی این برندی که لینک دادی خود اپل نیست.
میدونم خود اپل نیست. به هر حال تو فروشگاه سایت اپله. مورد تایید اپلهنقل قول:
اگه اون 35 تومنیه که دیدم از اینا باشه بازم خوبه. ولی مساله اینه که آدم نمیدونه واقعا همیناست یا از روی اینا کپی کردن
---------- Post added at 07:04 PM ---------- Previous post was at 07:03 PM ----------
کلا بی خیال خریدشم با این قیمتهای نامعقول...
این جانب یک بند بسیار زیبا طراحی نمودم! :5: ضخامتش فقط دولا کاغذ A4 هست و با چسب نواری بسته میشه :31:
اما سعی کردم خیلی تمیز و دقیق بسازم. تازه دوستدار محیط زیست هم هست چون کاغذیه و براحتی در طبیعت تجزیه میشه!
یادتون باشه این محصول رو اصل تهیه کنید چون نیم ساعت بعد از ساختش چینیها از روش تقلبی زدن، با کاغذ کاهی :27:
It's amazing !!
let me show you... *
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
*: به یاد مرحوم جابز!
---------- Post added at 12:10 PM ---------- Previous post was at 12:09 PM ----------
راستی این آلبومه که تو تصویره عکسش تو سایت اپلم هست
این زیر بارون خراب نمیشه؟!
آخ من چقدر اون آلبوم رو دوست دارم!
خب این برای بیرون ساخته نشده :31:نقل قول:
سلام قیمت این مدل چنده؟
فکر کنم 8 گیگش نزدیک 200 و 16 گیگ 240نقل قول:
دوستان دیگه اگه از بازار بیشتر اطلاع دارند بگن
با سلام من يه آيپاد نانو تاچ گرفتم 8g.برنامه ايتونز هم دانلود کردم و نصبش کردم.زماني که تو قسمت لايبري آهنگي رو ميريزم و بعد به آيپاد ميريزم آهنگهاي قبلي پاک ميشن.ميشه توضيح کتمل بدين
سلام. نانو یا تاچ؟! آخه تاپیک تاچ اینجاست :20:نقل قول:
-کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=237995&page=578
در itunes فایلها با اونچه در کامپیوتر هست سینک یا هماهنگ میشن
ممکنه این اتفاق برای شما افتاده باشه: مثلا سری قبل آهنگهایی رو آوردید تو لایبراری و روی دکمه سینک کلیک کردید و اونها روی دستگاه ریخته شدن
این سری که آهنگهای دیگه ای اضافه کردید و سینک کردید آهنگهای قبلی روی هاردتون سرجاشون نبودن. (مثلا اونها رو ریختید تو یه درایو یا فولدر دیگه، یا اسمشون رو عوض کردید) درنتیجه آهنگهای قبلی از دستگاه پاک شدن
نو نو هست.واقعا یک بار استفاده شده.همه وسایلش همراهشه(کابل و هدفون و جعبه کوچولو!).تا پلاستیک ها و بستهای سیمش هم هست.
دلیل فروش:برای ورزش گرفته بودم.قسمت نشد.جایی هستم که نمیتونم ورزش کنم.
قیمتش نو و قیمت فروش رو بزن ببینیمنقل قول:
قیمت نو195000 (چاره)نقل قول:
جاهای دیگه که 200 به بالا می دن.
قیمت من:20000 کمتر،چون دیگه آک نیس====>175000
خواستی پ.خ بدی بهتره.درخدمتم.
سلام دوستان
من 3 هفته پیش موبایل HTC OneX خریم اما انتظاری که از پخش صداش داشتم خیلی بالاتر بود.(حتی با نصب برنامه های پلیر مختلف رو OneX باز هم اونی که باید میبود نبود.)
خودم تو کار موسیقی هستم و کیفیت صدا واقعا برام مهمه
خلاصه امروز یه آیپاد نانو 16 گیگ با گارانتی 1 ساله شاب سان به قیمت 340 تومن خریدم.
در یک کلام واقعا (بدون هیچ تعصبی) عالی عالی عالی هست.
اصلا صداش با اکولایزرهاش قابل مقایسه با هیچ نوع گوشی موبایلی نیست.یه باس خاص به آهنگ میده.(نه طوری که گوش رو ناراحت کنه.) اما صدای دلنشینی داره D:
کیفیت ساختش که بینظیره.چون بدنش فلزی هست :)
بسیار سبک.با امکاناتی مناسب (فقط و فقط برای موسیقی)
ضبط صداش هم عالی عالی هست.هیچ نویزی زمانی که صدا رو ضبط میکنه و پخش میکنه نداره (برخلاف بقیه دستگاه ها.)
قابلیت نگه داشتن پخش زنده رادیو هم واقعا عالی و کاربردی هست.
رابط کاربریش هم واقعا جالبه.بدون شوخی اصلا انتظار اینطور رابط قوی ای برای یک پلیر موسیقی رو نداشتم.رابطش با وجود اینکه ios نیست اما تماما شبیه ios ساخته شده.
کیفیت پخش موسیقیش با هندفری خود اپل خوبه اما من با هندفری creative همیشه آهنگ گوش میدم که واقعا از اپل صداش بهتره و اتومات باس میده به آهنگ.قیمت هندفری من 25 تومنه اما ارزش خیلی بیشتر از این قیمتاست.من هندفری نوکیا اصل 60 تومنی تست کردم به پای این نرسیده!!!!!!!
راستش رو بخواید من تا امروز تا هرچی بگید روی وسایلی که میخواستم بخرم سرمایه گذاری میکردم اما هیچ وقت اپل نمیخردیم چون همیشه میشنیدم میگن اپل فقط پول مارک میگیره اما این آیپاد نانو واقعا (بی تعصب) کولاک کرده D:
حالا من آیپاد کلاسیک نداشتم تا بتونم با این مقایسه کنم (چون خیلی میگن اون خیلی بهتره)متاسفانه تولید نمیشد تا بتونم بخرم.اما از خرید این خیلی راضی هستم چون دقیقا همین چیزی هست که من میخواستم:(سایز کوچک مناسب حمل و نقل،کیفیت صدای واقعا عالی،با سایزی به این کوچکی صفحه نمایش اندازه ای داره که حتی مولتی تاچ هست.حافظه داخلی بالا(16 گیگ) برای من که تمام آهنگام 6.4 گیگ جا گرفته عالی هست)
البته هنوز نمیتونم در مورد شارژدهی نظری بدم چون امروز خریدمش.
اما من مشکلی که با HTC OneX داشتم این بود که حتی وقتی آهنگ پخش نمیشد یه صدای فیس فیس (نویز) توی هندفری پخش میشد.البته خیلی حس نمیشد اما برای من که روی کیفیت صدا حساس هستم مهم بود.البته با هندفری creative این نویز بیشتر معمول میشد اما اپل آیپاد نانو اصلا صدای نویزی نداره که برام خیلی جالببببببببببببببب و مهمهههههههههههههههه.شاید بگید HTC OneX ای که خریدم مدل چینی بوده که عیب داشته اما تایوانی اصل خریدم به 1120000 و انتظارم ازش خیلی بیشتر بود.
HTC OneX با هندفری اصل beats میگن خوبه.اگرچه اگر هندفری 300 هزارتومنی beats رو اگر به اپل نانو هم وصل کنی دیگه کووووووووولاک میکنه.پلیر خوب پلیری هست که پخش صداش با یه هندفری creative با ارزش 25 تومن طوری صدا پخش کنه که کیفیت قابل قبولی داشته باشه.اما OneX در بقیه موارد واقعا عالی هست ;)
خلاصه اگه کسی فقط یه وسیله میخواد واسه آهنگ گوش دادن و کیفیت آهنگ براش مهمه ، توی خرید آیپاد نانو شک نکنه حتی اگر قیمتش 340 تومن باشه
اپل آیپاد نانو به عنوان یه پلیر موسیقی واقعااااااااااااااااااا بینظیره.(البته این نظرات من با هندفری Creative هست.)
ممنون
سلام دوستان یه سوال ایتیونز قابلیت اضافه کردن اهنگای flac رو به پلی لیستاش داره؟؟؟؟ من اومدم اضافه کنم نمیشه، اد نمیکنه:( کمک کنین لطفا...
تو قسمت ایپاد پرسیدم سوالمو دوست عزیز rave-87 فک کردن ایپاد دارم ولی بنده میخواستم این فرمتو رو نانو 6 بریزم که با ایتیونز مشکل پیدا کردم. شرمنده سوالمو بد جا پرسیدم.
بنده نادرست برداشت کردمنقل قول:
محصولات اپل از فرمت فلک پشتیبانی نمی کنن
شما اگر واقعاً نیاز به استفاده از فرمت لاسلس داری، باید آهنگ هات رو تبدیل کنی به فرمت ALAC اگر اشتباه نکنم پسوندش m4a هستش
برای تبدیل بهترین نرم افزار موجود به نظر بنده، dbpoweramp هستش
قبلاً پک کامل نرم افزارهاش رو از تورنت دانلود کرده بودم ولی متأسفانه الأن آدرسش رو ندارم؛ توی تورنت بزنین پیدا میشه