واقعا كه گوشيهاي موتو خيلي دير ميان تو ايران............
Printable View
واقعا كه گوشيهاي موتو خيلي دير ميان تو ايران............
قیمت جهانی و قیمت ایران تفاوتی نداره(البته بجز اولی که وارد میشه!):10:نقل قول:
tv out نداره؟
فیلمبرداری hd بدون tv out انگار یه چیزی کمه
---------- Post added at 10:45 PM ---------- Previous post was at 10:44 PM ----------
یعنی یکیشون وارد شده؟ کدوم یکی؟نقل قول:
اتفاقا جدیدا که دیگه تلوزیون ها پرت usb دارن نیاز به tv out رفع میشه دیگه!!نقل قول:
من خودم گوشیم tv out داره ولی کابلشو ندارم و خیلی راحت با کابل usb گوشیمو وصل میکنم!
نه نه منظورم این بود که ابتدا که وارد ایرون میشن گوشیها گرونترن:46:
ببخشید اگه حرفم دوپهلو برداشت میشد!!:11:
راستی توی یه فروم ایرنی(نمیگم که اسمش آی آر تی سی آی هست)یه نفر (که رده بالا هم هست!)ادعا کرده با برنامه z4root v1.3.0 میشه این گوشیو روت کرد!!
میشه که بشه؟!
hmmmmنقل قول:
یعنی اگه تلویزیونه پورت usb داشته باشه، میشه فیلهمای روی گوشی رو بوسیله پورت usb روی تلویزیون نگاه کرد؟ یعنی مثل کاری که با پی سی میکنیم؟ به جای اینکه یه سر usb رو وصل کنیم به پی سی، وصلش کنیم به تلویزیون؟
ممنون. جالب بود
آره!نقل قول:
بسادگیپ و سرعت بالا!:10:
این که فیلم برداریش رو به صورت 3gp ضبط میکنه عیب نیست؟
نقل قول:
این که فیلم برداریش رو به صورت 3gp ضبط میکنه عیب نیست؟
چرا عیبه ولی اونقدر عیب بزرگی نیست
تو ریویوهایی که ازش دیدم سرعت گوشی عالیه
تو همه ریویوها هم ازش تعریف کردن و میشه گفت گوشی بدون عیب و ایرادی هست
تنها مشکلش مکانیزم کیبوردش هست که میگن زیاد خوب نیست و چند مورد خرابی هم داشته و تو xda هست
من دیروز رفتم این گوشی بگیرم . قبلا 500 قیمت داشتم ولی دیروز تقریبا نایاب بود و کمترین قیمتی هم که پیدا کردم 620 بود
سعید جان پس بخر این میلستون 2 رو / اینقدر طولش میدی تا میلستون 3 بیادها :31:
هادی فردا قرار شده برام بیارن و برم بگیرم ( نایاب شده و گفته بعد عید ولی دید زیاد تو کفیم دلش سوخت:دی )
قیمتش هم بعدا میگم :دی
منتظر ریویوش باشید
ایول بالاخره یکی تو این کلوپ داره میلستون 2 میخره :18:نقل قول:
قیمت خوب بود شاید ما هم بخریم :31:
سعید بهت گفتم خواستی بگیری به منم بگو تا بگیرم. تنها خوری کردی آخرش:دی
مبارکت باشه.
سلام
دوستان این گوشی وارد بازار ایران شده؟؟؟ قیمتش چنده الان؟؟؟
هم قیمت هستن با دیفای ....
شما کدوم رو پیشنهاد میدین؟
صادق جان وارد که شده ...
باید بگم که 100 تومانی با هم اختلاف قیمت دارن:5:
حدود 510 اینطورا بود تا 3 هفته پیش...از یکی شنیدم شده 540
بستگی به سطح انتظاراتت نسبت به گوشی داره
لینک مقایسه:
[HTML]http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3514&idPhone2=3495[/HTML]
آقا دیگه تو این دور و زمونه (البته توی همه جا غیر ایران!)دوربین زیاد مهم نیست!نقل قول:
مثلا شما دقت کن اکثر گوشی های شاخ آیفون ها(بجز ۴) سامسونگ آرمانی - سامسونگ گلکسی و. ..
هیچ کدوم فلاش ندارن!
خوب این یعنی چی؟!
یعنی دوربین اهمیت زیادی نداره!:11:
میشه بگین فرق 3GP با مثلا Avi جز حجم در چیه؟
اینا اصلا ربطی ندارن...مهم کیفیت و رزولوشن و بیت ریت هستش;)
سلام قیمت این گوشی رو کسی نمیدونه؟
500 :46:نقل قول:
سال نو مبارک
با گارانتی یا بدون گارانتی؟نقل قول:
و یه سوال دیگه :من شنیدم باید 30-40 هزار تومان هم پول نصب درایور ها وفارسی کردن و ... بدیم درسته؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه بگی قیمت کجاست؟:13:
موفق باشید
یکی از بچه ها گفته بود!:31:نقل قول:
نقل قول:که معمولا به معنای کیفیت پایین هستنقل قول:
Videos are recorded in .3GP format, which generally means poor quality
یعنی به هیچ عنوان نمیشه ویدئو و موزیک روی این 8 گیگ ریخت؟نقل قول:
The internal 8GB of storage is for apps only
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
اصلا کیفیت ویدئو ربطی به فرمت ذخیره سازی نداره که.البته یه کم اغراق کردم.یه کم بیشتر ربط نداره.
شما میتونی ویدئو های فول اچ دی رو با فرمت 3gp ذخیره کنی.
این کیفیت ها هستند که فرق میکنند!
این فرمت ها بیشتر تو طرز رندر کردن تصاویر و اینا به هم فرق دارن!
نوع فرمت هم ربط داره. مثلاً تو صدا میگن فرمت aac از فرمت mp3 کیفیتش بهتره.. یا wma 64kbps تا حدودی شبیه mp3 128kbps هست...نقل قول:
تا اونجایی که من میدونم همه آندروید ها اینجورین یعنی باید روتشون کنی تا بتونی روی مموریشو چیزی بریزی!:46:نقل قول:
پس میشه از اون استفاده کرد. البته با --نقل قول:
سلام دوستان
كسي اطلاع داره گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي وارد بازار ايران ميشن ؟ اگر تو ايران هست از كجا بايد تهيه كرد؟ قيمتهاشون چنده ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟ چون من ديوونه اين گوشي ها شدم .
با تشكر
سلام دوستان
كسي اطلاع داره گوشي هاي مايلستون 2 و درويد 2 گلوبال كي وارد بازار ايران ميشن ؟ اگر تو ايران هست از كجا بايد تهيه كرد؟ قيمتهاشون چنده ؟ ممنون ميشم راهنمايي كنيد ؟ چون من ديوونه اين گوشي ها شدم .
با تشكر
سلام دوستان
با تشكر از شما
:31:نقل قول:
رو مموری که بدون روت هم میشه فایل ریخت .. حتی برنامه و بازی هم میشه نصب کرد ربطی به روت نداره.
فقط بعضی از برنامه ها نیاز به روت دارن .. و برای ریختن کاستوم رام و فارسی ساز حتما باید روت کرد.
سلام دوستان
با تشكر
سلام دوستان
با تشكراز شما
پس gsm arena چی نوشته؟نقل قول:
نقل قول:
The internal 8GB of storage is for apps only
میلستون 2 وارد شده / دروید گلوبال بعید میدونم بیادنقل قول:
خب این چه ربطی به جوابی که من دادم داره؟ شما بخون ببین ایشون چی پرسیده من چی جواب دادم:31:نقل قول:
جی اس ام آرنا گفته 8 گیگ حافظه داخلیه فقط واسه نصب برنامه هاس .. دوستمون گفته با روت میشه روش موزیک و ویدئو هم ریختنقل قول:
اما یکی گفته (اون بالایی :دی )
نقل قول:
رو مموری که بدون روت هم میشه فایل ریخت .. حتی برنامه و بازی هم میشه نصب کرد ربطی به روت نداره.
---------- Post added at 01:38 PM ---------- Previous post was at 01:34 PM ----------
قیمت مایلستون 2 چقدر هست ؟
فارسی میشه؟ (اس ام اس - مخاطبین - دفترچه تلفن)
به اندروید 2.3 ارتقا داده میشه؟ (به طور رسمی)
و نمیشه یه کاری کرد که با فرمت mp4 فیلمبرداری کنه نه 3gp
حدود 460نقل قول:
قیمت مایلستون 2 چقدر هست ؟
فارسی میشه؟ (اس ام اس - مخاطبین - دفترچه تلفن)
به اندروید 2.3 ارتقا داده میشه؟ (به طور رسمی)
100% باید بشه .
99% میشه . چون الان 2.3 داره برای دروید ایکس و دروید 2 هم بیرون میاد تا چند وقت دیگه . و موتورولا هم از سری میلستون خوب ساپورت کرده . :46:
این قیمت با گارانتیه یا بدون گارانتی؟اصلا گوشی های موتورولا گارانتی دارن؟نقل قول:
و یه سوال دیگه :این حرف درسته که باید 30-40 هزار تومان برای نصت درایور ها -فارسی ساز و ... داد؟چون تا حالا آندروید و ویندوز موبایل نداشتم میپرسم. ممنون
جدی مایلستون 2 460 تومنه من فکر میکردم مایلستون 460 نه مایلستون 2