ببخشید باز سوال پیش اومد با نامه مگه بانک پول پس می ده !؟؟ مگه خود امور مالی و یا شهریه چک نمی دن ، یا نقدی حساب می کنن ؟!؟
ای ول پس هزار تومن ته کارت غذام رو بهم پس می دن : دی
ببخشید باز سوال پیش اومد با نامه مگه بانک پول پس می ده !؟؟ مگه خود امور مالی و یا شهریه چک نمی دن ، یا نقدی حساب می کنن ؟!؟
ای ول پس هزار تومن ته کارت غذام رو بهم پس می دن : دی
سلام من رفتم مدرسمون مدارکمو بگیرم.مدیرمون از بچه ها میپرسید چی قبول شدید همه میگفتن برق اراک برق اصفهان عمران تهران ار من پرسید من یه چیزی تحویلش دادم کف کرد(خالی بستم.البته ارومیه قبول شدم ولی خالی بدی بستم و یه جای دیگه ای گفتم) اونم گفت اسم و رشته و شهر و رتتثو بنویس که منم با پررویی تمام همه رو غلط گفتم:31:.حالا واسه چی میخوان اینا؟؟گندش در نیاد ابروم بره>
:41:حالا چی میشه؟؟گندش درمیاد؟چکار کنم؟ترو خدا کمک کنید:19: 2تا عکس هم بهشون دادم .الان مثل چی پشیمونم.:19:
تکراری:19:
نقل قول:
دوستان یه سوالی هست که مدتها ذهن منومشغول کرده !
اگه دیر رفتیم سر کلاس و استاد هم تو کلاس باشه باید اجازه گرفت یا همینطوری تریپ سال بالایی سر رو بندازیم پایین بریم تو کلاس ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک دانشجوی پی30 اینو توضیح بده :دی
برا وضعیت نظام وظیفه چیکار کنم ؟؟
متولد نیمه اول 70
نقل قول:
اجازه که اصلا ! البته بستگی به استادش داره ، در می زنی سلام می گی می شینی واسه بعضیا همون کار رو هم نمی کنی ! اگه نمی دونی استاد چه جوریه اخلاقش ، همین جوری بشین ! اگه نخوان رات بدن که همون لحظه که درو وا کردی بهت می پرن !
ولی نگین اجازه که ضایست !
با خنده و تيريپ مهربون:نقل قول:
اي واي استاد ببخشيد دير كردم. اتوبوسمون چپ كرده بود.
مدرسه ما که اسم افراد و رشته قبولیشون رو بنر میکنه میزنه به دیوار واسه تبلیغات شاید اونم واسه همین خواسته بودهنقل قول:
نه نامه رو فکر کنم باید ببری یه جا دیگه بدی به اون. اون واست چک صادر میکنه ...نقل قول:
---------- Post added at 12:58 PM ---------- Previous post was at 12:55 PM ----------
به نظرم همیشه سعی کنید آتو ندین دست اساتید ! بعضی هاشون واقعا عقده ای هستن ! بعضی هاشون واقعا پایه و با حال هستن ! حالا اگه دیر رسیدین دو تا تقه آروم بزنید به در بعد در رو باز کنید به استاد یه اشاره کوچولو هم بکنید کافیه فقط جوری که استاد ببینه. نه که بگید آقا اجازه ! بعدشم سریع برید یه جا بشینن و سعی کنین موقع نشستن زیاد سر و صدا نکنید که تابلو میشین :31: !نقل قول:
سلام
بچه ها کسی خبر داره علم و صنعت بهشهر خوابگاه میده یا نه !؟ خودگردانم بده بد نیس
نقل قول:
اجازه که اصلا ! البته بستگی به استادش داره ، در می زنی سلام می گی می شینی واسه بعضیا همون کار رو هم نمی کنی ! اگه نمی دونی استاد چه جوریه اخلاقش ، همین جوری بشین ! اگه نخوان رات بدن که همون لحظه که درو وا کردی بهت می پرن !
ولی نگین اجازه که ضایست !
پس سعی کنیم چند جلسه اول ( چند هفته اول ) چند دقیقه قبل شروع کلاس سر کلاس باشیم تا چنین اتفاقی برا بقیه افتاد اخلاقاش دستمون بیاد :دی :دی
تا جایی که من پرسیدم حتما لازمهنقل قول:
میری مدرسه مدارک رو می گیری میبری آموزش و پرورش دایره امتحانات مهر میزنن بعد میری نزد رئیس اونم مهر میزنه بعد میری کپی می گیری که کپی برابر اصل بشه
آقا> اون کاغذی که از پست می گیریم رو :(فرم تایید تحصیلی)
آدرس دانشگاه و دانشکده باید دقیق باشه ؟؟ اگه آره واسه نرم افزار چی بنویسیم؟؟؟؟
همون طور که glad boy هم گفت بهتره کلا آتو ندید دست استاد !!نقل قول:
مدرستون کجا بود ؟ :31:نقل قول:
نه بابا نمی خواد ! فقط آدرس دانشگاه رو بنویس ! چون تاییدیه تحصیلی باید بره توی پرونده _ت؛ پست تاییدیه ها رو میده به قسمت اداری اونا هم فک کنم اول توی دبیرخونه شماره میزنن بعد میدن بایگانی که بذاره توی پرونده ...نقل قول:
کسی نبودنقل قول:
دقیقا برای تاییدیه تحصیلی چیکار باید بکنیم ؟؟
بریم پست برگه رو پست کنیم یا با خودمون ببریم برا ثبت نام ؟؟
اینو برا ثبت نام خواستننقل قول:
تأییدیه ی ارزش تحصیلی (دیپلم و پیش دانشگاهی)
در مورد نظام وظیفه سوالتو توی تاپیک خودش بپرسی سریعتر جواب میگیری ...نقل قول:
آره این همون تاییدیه تحصیلیه. کار سختی نیست. شما میری پست اونجا میگی تاییدیه تحصیلی می خوام، بهت یه فرم میده یه مقداری پول هم ازت میگیره. شما فرم رو دقیق پر می کنی و همونجا به مامور پست تحویل میدی. بعد پست اول میفرسته آموزش پرورش بعد دوباره از اونجا میگیره می فرسته دانشگاهتون. دو هفته تا یک ماه هم طول میکشه تا برسه دست دانشگاه ...
یادم رفت بگم ، تاییدیه تحصیلی رو به هیچ عنوان دست خودت نمیدن.
هزینش هم 2500 تومان ناقابل است !نقل قول:
قضیه فیش اقدام تاییدیه ی تحصیلی چیه ؟؟؟ گویا به دانشگاه ربط داره ولی تو سایت دانشگاه ما که هیچی ننوشته . باید پست رفت و چیزی رو پست کرد ؟؟
فکر می کنم منظور اون فیشی هست که وقتی میری پست فرم تاییدیه تحصیلی رو پر می کنی ، پست بهت میده. یه قبض واسه پست پیشتاز فک کنم.نقل قول:
در ضمن مطلب شماره 178 هم بخونی بد نیست.
امکان داره دانشگاهی اینرو فعلا نخواد؟؟؟ چون دانشگاه ما هیچی نگفته در موردش !نقل قول:
نقل قول:
پذيرفته شدگان مقطع كارشناسي پيوسته روزانه و شبانه دانشگاه تهران ميبايست از تاريخ 22/06/1389 لغايت 26/06/1389 به مدت 5 روز نسبت به انجام ثبت نام٬تكميل اطلاعات و ارسال مدارك خود بصورت الكترونيكي اقدام كنند.
مدارك مورد نياز براي ارسال به شرح ذيل مي باشد:
عكس داوطلب (طبق مشخصات خواسته شده)(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
تصوير صفحه اول شناسنامه(در صورت دارا بودن توضيحات صفحه آخر)(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
رو و پشت کارت ملي(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
اصل يا گواهي موقت پيش دانشگاهي (اجباري)
اصل يا گواهي موقت ديپلم متوسطه که داراي معدل کتبي باشد (اجباري)
کارت پايان خدمت-معافيت دائم-معافيت موقت دفترچه آماده به خدمت-نامه اداره نظام وظيفه و...پشت و روي آن اسکن شود شود. (اجباري)
تصوير كارنامه سال اول و دوم دبيرستان (سهميه هاي 2و3 )(در يك فايل/تصوير) (اجباري)
بچه ها این دانشگاه تهران مورد یکی مونده به آخرش رو که اجباری هم هست من از کجا باید جور کنم این همون تاییدیه تحصیلی که نیست یا احیانا بهش ربطی نداره ؟؟
آقا این تاییدیه تحصیلی رو همه مراکز پستی دارن؟!
من فردا باید برم ثبت نام همه مدارکم تکمیله فقط این تاییدیه مونده...اینم باید بگیرم؟!
.
یه چیز دیگه...میگم مهر آموزش و پرورش هم باید زیر این مدرگ گواهی موقت قبولی پیش دانشگاهی حتما باشه؟!
چون زیرش نوشته که برای ثبت نام در دانشگاههای داخل کشور نیازی به مهر آموزش و پرورش نیست...!
حالا باید چیکار کنم برم مهر کنم؟!یا نیازی نیست؟
تاییدیه رو وقتی رفتی دانشگاه اگر لازم شد خودشون ازت می خوان (ممکنه بعد چند ترم) الان لازم نیست.نقل قول:
فکر کنم می خواد مهر.
مدرسه ی ما برای همه ی دانش آموزاشو برده آموزش پرورش مهر زده.
امروز که رفتم گرفتم مدارکو روی همشون مهر آموزش پرورش بود.
یه زنگ به دانشگاهی که قبول شدی بزن. بپرسی بهتره. :11:
وسه تاییدیه تحصیلی باید برید پست نزدیک محلتون... یه کپی هم از گواهی موقت پیش یا دیپلم باید ببرید + 6000 تومن پول+ نشونی و کد پستی دانشگاتون
یه سری پاکت و فرم میدن باید پر کنید... یه رسیدی بهتون میدن.... اون رسید رو برای ثبت نام دانشگاه لازم دارید!
توی مدارکی که سایت سنجش زده، تاییدیه نخواسته! باید حتما این کار رو بکنیم؟!نقل قول:
نمیدونم ولی به نظر من برو سایت دانشگاتون یا زنگ بزن دانشگاه ازشون بپرس تا مطمئن بشی...نقل قول:
بچه ها یه نفر بگه این اصل گواهينامه تأييد شده ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه چیه دقیقآ ؟ منظورم اینه توش چه چیزایی نوشته؟ ... آخه دارم دنبال مدارک میگردم میخوام ببینم دقیقآ چه چیزایی توش نوشته تا پیداش کنم ...
ممنون
من امروز رفتم پروندم رو از مدرسه گرفتم یه نفر اینجا نوشته بود باید برین آموزش پرورش مدارکتون رو تایید کنه که اصلا هم چین چیزی لازم نیست ! من 10 نفر رو هم با خودم کشوندم اونجا آخرش همه چپ چپ نگام می کردن !
همون تاییدیه س فک کنم. توی این یکی دو صفحه آخر زیاد در موردش صحبت شده ...نقل قول:
---------- Post added at 03:57 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
خواستن رو که حتما می خواد . ولی بله ممکنه الان ازتون نخواد یا همون قبضی که پست بهتون داده فعلا براش کافی باشه ...نقل قول:
ولی اینو حتما باید داشته باشین. مثلا اگه توی پرونده نباشه فارغ التحصیلتون نمی کنن !
این تاییدیه لامسب یه برگه A5 بیشتر نیستا ! ولی خیلی چیز مهمیه خیلی چیزا بهش گیره !
گواهينامه تأييد شده ديپلم متوسطه نظام جديد آموزش متوسطه يه برگه است كه بهش گواهي موقت مي گن كه بايد از مدرستون بگيريد
ما كه گرفتيم. هم ماله پيش هم متوسطه . 6 ماه هم بيشتر اعتبار نداره. به همين خاطر بايد تا انتهاي نيم سال اول تاييديه رو پيگيري كني چون اين برگه ي مورد نظر شما موقتيه.
يا علي
دانشگاه شهرکرد چه روزیه ؟ کسی فهمید ممنون میشم بگه (رشته مهندسی برق)
ویــــــرایش فهمیدم چه روزیه بالاخره سایتش بالا اومد
بر اساس حروف الفبا همون روزیکه سنجش اعلام کرده . ..
آقا این دانشگاه بیرجند چن روزه سایتش پکیده . کسی می تونه ببینه ؟ birjand.ac.ir
من رشتم تو دبیرستان تجربی بود ولی کنکور ازاد گروه فنی مهندسی شرکت کردم و مهندسی کامپیوتر -نرم افزار نجف اباد قبول شدم.
حالا با توجه به این که کاردانی پیوسته هست میتونم ثبت نام کنم؟یا مجاز به ثبت نام نیستم؟
ميتوني.نقل قول:
ناراحت نباش.
دانشگاه تبریز سیستم پاسخ گویی آنلاین گذاشته!
براي تاييده تحصيلي معدل كل پيشو بايد بنويسيم؟؟
پس اون معدل كتبي چيه كه اونم ميخوان؟؟ تو پيش كه معدل كتبي نداشتيم!
من به پست هم هرچي گفتم فقط ميگفت معدل پيش دانشگاهيتو بنويس:41: به خاطر همين معدل كتبيو خالي گذاشتم...
نميشد معدل كتبي و كل سال سوم رو بنويسيم؟؟
من امروز ثبت نام کردم
کار ثبت نام من کلا دیگه تموم شد و فقط مونده یه کارت داشجویی که اونم گفتن دفعه بعد که اومدی بهت میدیم.:27:
کارایی که کردم اینا بودن:
اول رفتم سایت دانشگاهمون و مدارک مورد نیاز رو یادداشت کردم:
اصل و کپی شناسنامه و کارت ملی،اصل و کپی مدرک پیش و دوره متوسطه،عکس،رسید ارزش تحصیلی از پست، و احیانا کارت پایان خدمت یا چیز دیگه ای که چون من نیمه دوم 70 بودم معافیت تحصیلی داشتم و اینا رو نمی خواستن.(یعنی راجع به سربازی هیچ کاری نکردم)
بعدش رفتم مدرسمون و مدرک موقت پیش و سوم + ریز نمرات دوره متوسطه و پیش دانشگاهی رو گرفتم(دمشون گرم همه مدارک رو از قبل آماده کرده بودن:8::10:)
با بچه ها پا شدیم رفتیم اداره پست و سر قضیه ی تاییدیه دو سه ساعتی اونجا الاف شدیم . اونجا هم کپی همون مدرک موقت پیش دانشگاهی رو ازتون می گیرن + یه فرم داغونی رو پر میکنید + دو تا پاکت پستی بهتون میدن که باید رو یکی آدرس خودتون و آموزش و پرورش رو بنویسید و رو یکی دیگه آدرس آموزش پرورش با دانشگاهتون آخرش هم 5800 تومن ازمون گرفتن و یه رسید پست پیشتاز بهمون دادن که امروز تحویل دادم(بدون این برگه دانشگاه ما ثبت نام نمی کرد:41:)
خلاصه امروز هم همه مدارک رو جمع و جور کردمو....(راستی کارنامه سال سوم هم تو پست و هم موقع ثبت نام همراهتون باشه چون توی فرم ها معدل کتبی و معدل کل رو ازتون میخوان)
چقدر حرف زدم..ما رفتیم.
آرش راس میگه ...منم معدل کتبیو خالی گذاشتم !
خودشونم نمیدونستن چی از آدم میخوان !
حالا پس فردا دانشگاه خفتمون نکنه !؟ :31: