این دو تا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا دیگه آپ نمیشه ؟؟؟
میترسم احمدی یه بلایی سرشون آورده باشه :n28:... بعید نیست از اون
Printable View
این دو تا سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چرا دیگه آپ نمیشه ؟؟؟
میترسم احمدی یه بلایی سرشون آورده باشه :n28:... بعید نیست از اون
مثلا احمدی شناساییشون کرده باشه و شبانه به همراه دادگستری و مسعودی رفته باشن به قتل رسونده باشن ادمین سات ها رو ؟ :n09:نقل قول:
چیا ارش گرفتی که به درد نخورد ؟ محصولاتی مثل دین و زندگی و عربی و تاریخ ادبیات و ... واقعا به درد نخور هستن همینطور زیست شناسی عرفان اکبری و شیمی یزدانی کیفیت پایینی دارننقل قول:
کسی نرم افزار انتخاب رشته خوب سراغ نداره
دروس عمومی رو که کلا بیخیال هیچکدومشون به درد نمیخورن. فقط عربیشون یکم کیفیت دارهنقل قول:
خازن و مقاومت هم که عوض شده جدیدش خیلی با کیفیت هست احتمالا قدیمیشو با قیمت پایینتر داده بهت.
مغناطیس هم بسیار عالی هست جدیدش قدیمیش ولی فقط تکنیک بود.
معادله و نامعادله هم کیفیتش خیلی پایینه الان معدله نامعادله و حد منتشر شده که عالی هست.
ریاضی 2 و حسابان و ... رو مخصوصا محصولات کامران رو که انقدر کیفیتشون پایین هست که خودشون هم توصیه نمیکنن حتی.
کلا این چیزایی که گرفتی محصولات قدیمیشون هست که روی دستشون مونده و دارن زیر قیمت میدن.
سلام.
دوستان ببخشید،میخواستم بپرسم به نظر شما مجموعه های استاد منتظری چطور هست؟ میارزه بخرم؟ البته من از تابستان کلاس های کنکورم (علاوه بر کلاس های مدرسه که خب بهترین دبیر های مشهد هستند ) به تعداد گروهمون که ۱۰ نفر هست، شروع میشه. میخواستم بپرسم این آقای منتظری واقعا معجزه میکنه؟ من در حال حاضر هفته ام رو که ببندم ۵۰ ساعت میشه (رشته ریاضی - فیزیک - سال سوم هستم) و از هوش بالایی هم برخوردارم و جوری نیستم که نفهمم:دی:دی با کمی خوندن حالیمه! فقط نمیدونم واقعا این آقای منتظری معجزه میکنه در شیوه درس دادن ریاضیات آیا؟ :n13:
منتظری برای کسایی که در آموختن ریاضیات مشکل دارن یه معجزه هست. همه فصل هاش بسیار عالی هستن.نقل قول:
نقل قول:
منتظری با این باند شیاد احمدی نسبت خاصی نداره جز اینکه اونا یه چیزای به خیال خودشون جالب رو از رو این منتظری دزدیدن
هم سوادش و هم درس دادنش بدک نیست ، خوبه !
منتهی اینم آدم چرب زبون و حرافیه و این "معجزه" که شما میگی بیشتر جوسازی و شلوغ کاریه تا مسائل علمی
یه سری هم قصه ها و روشهای غیر معمول سر هم میکنه که بنظر من چندان بدرد بخور نیستن
و از همه مهمتر این مجموعه بر اساس کتاب قدیم ضبط شدن و خود منتظری زمانی که داشت ضبط میکرد و خبر تغییر کتاب اومده بود میگفت چند تا عنوان جابجا میشه فقط !
اما وقتی کتاب اومد عنوان هاش تغییر نکرده ولی محتواش کاملا عوض شده بود
عنوان فصل حد همون حد مونده اما اقلا 60% مطالب با کتاب قدیم تفاوت داره
بنظر من شما تو حسابان اگه پایه ای مشکل داری حسابان مبتکران وگرنه خیلی سبز
تو دیفراسیل هم برای آموزش فار و برای تست های بیشتر الگو رو بگیری
من قول میدم که هم با سرعت بیشتری پیش بری هم برات مفید تر باشه
بچه ها یک عدد پک کامل سریال 100 رشته تجربی ویژه کنکور 92 هدیه داده میشود!هرکی میخواد خصوصی بده ادرس و اینارو!(بردم انقلاب 30 میخرید!گفتم تو جوب بریزم به شما دلال ها نمیدم:n02:)
جدی جدی هدیه میدما!!!هرکی خواست بگه3تام کتاب تست مونده که اونارو هدیه نمیدم!میفروشم:n07:
منم همین فکرو میکنم.آخه از یه مدت قبلش به مدیر سایتش چند بار پیام داده بودم.اونم بهم جواب میداد ولی نمیدونم یهو چی شد که نزدیک به یه ماهه هیچ فعالیتی نداره.چند بارم بهش پیام دادم گفتم یه خبری از خودت به ما بدی بد نیست که دیگه جواب نمیده.یه فکر هایی اومده تو سرم که اصلا دلم نمیخواد واقعیت داشته باشه.یه نفرم که پیدا شده بود داشت مثه بچه آدم کارشو خوب انجام میدادو اینجوری از سر راه برداشتنش.کاشکی دوباره برگرده.:n03:نقل قول:
نمی دونم چرا تو این تاپیک این سوال رو مظرح کردی ؟نقل قول:
من دارمشون برای من که معلم نداشتم که خوب بود
دی وی دی های منتظری کاملا جای خالی یک مدرس قوی و عالی رو پر میکنه
سلام. اینآقای منتظری که میگین واسه کسی مث من که ریاضیاتش خیلی ضعیفه :n02:میتونه کمکی بکنه؟
میخواستم شیمی یزدانی رو بگیرم به نظرتون خوبه؟
فیزیک چی؟
:n16:
راجع به شیمی یزدانی بگم که همشو از رو مبتکران کپی زده.یه وقت نگیری که همه پولتو با این کار به باد میدی.من گرفتم دیگه اصلا مفت نمیرزه.برو مال همون مبتکرانو بگیر واقعا میترکونی.بازم دارم بهت میگم یه وقت نری پولتو تو جوب بریزیا.:n01:نقل قول:
کسی اینجا از دی وی دی های 100 استفاده کرده خوب هست
سلاممن دارمش!بچه درسخونی بدمت حروم نشه!هرکی فکر میکنه بدردش میخوره(انصافا اگه درس نمیخونین بسته رو نخواین که شاید بدرد یکی دیگه بخوره!)پیام خصوصی بده آدرس و اینا!واسش پست کنم!تهرانم هست بگه حضوری بدمش!یا با پیک!(هزینه پیک با خودش)خوشش اومد و بدردش خورد هر چقدر دوس داشت هزینشو بده!نخوردم بسته رو بده به یکی دیگه!هدفم اینه یکی استفاده کنه از اینا!حیفه!مجموعه اش خوبه!نقل قول:
داش علی رضا sm شماره تماستو به ایمیلم بفرست می خوام ازت سی دی های استاد مسعودی و زمین شناسیچلاجور رو بخرم.:n06:
please
دوست عزیز من فروشنده نیستم اشتباه گرفتی :n02:نقل قول:
یزدانی شیمی رو از روی مبتکران کپی کرده و نتونسته حتی خوب توضیح بده همون ها رو هم.نقل قول:
شیمی سیروس رضایی جدید ( تاکید میکنم که حتما جدید ) رو بگیرین عالی هست. همین امسال تهیه شده و فوق العاده مجموعه ارزشمندی هست.
مبتکران هم بهمن بازرگانی شیمی دوم و پیش 1 رو داره که خوب تدریس شدن ولی خیلی قدیمی هستن و اصلا ویرایش هم نشدن مخصوصا شیمی پیش 1 اصلا به درد نمیخوره چون ویرایش نشده. شیمی 2 هم میشه استفاده کرد ولی باید خودت بدونی که حذفیاتش چیا هستن بعد بتونی استفاده کنی. بقیه DVD های شیمی مبتکران هم بسیار خلاصه و به درد نخور هستن.
دوستان یه احتمال جدید میدم که پ خ واسم نیاد!هرکی میخواد ب این id: rehza_chalusi_18 یاهو پیام بده
با سلام من تازه عضو سایت شدم دوستان من چطور میتوانم به کسی پیغام خصوصی بدهم
با سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم دوستان من بعضی سی دی های این موسسه را دارم ولی سی دی فیزیک خیلی خوب است
سلام دوستان
من dvd های اینا رو دارم و فقط ریاضی و فیزیک مهندس امیر مسعودی و شیمی سیروس رضایی و زبان پیروزان عالی هسن.زیستم اگه خواستید فقط دادگستری....یه عرفان اکبری هم دارن که همه چیو نمیگه...تو دروس عمومی دینیش که بریزید دور اومده هر درسیو ۳ ساعت توضیح میده و عربی هم به نظر من تخته سیاه عالیه....
تخته سياه مگه برا عربي DVD آموزشي زده؟نقل قول:
نه همچین چیزی نداره.نقل قول:
پس منظور اين دوستمون كتاب عربي تخته سياه بوده؟ اگه اين طور است كه به نظرم برا عربي كتاباي بهتري هم هست!نقل قول:
سلام به همه امیدوارم سال خوبی داشته باشید. اقایون خدایی یه نگاه کنید ببنید خودتون چی گفتید 20 نفر میگن کلاه برداره یه نفر یه دفعه از پشت میاد میگه این مخه مگه تو خدا نداری چرا الکی حرف میزنی :n13: ما اخر چه کنیم ارزش پکیجش رو داره که 1 ملیون قیمتش هست یانه؟ من اصلا قصد طرفداری ندارم ولی یه کلیپ 1 دقیقه از شیمی یزدانی دیدم در مورد بحث جرم اتمی میانگین تکنیکش واقا ثانیه ای حل کرد تست ها رو حالا یه سوال پیش اومده برام اگه شما میگید کلاهبرداره یعنی فقط این تکنیکش خوبه یا نه بقیش هم خوبه اخه تو رادیو هم تقریبا از مبحث های مختلف تست حل میکنه که اوناهم از روش تستی حل میکنه خواهشا یکی که واقا پکیجش رو داره و مشاورش هم داشته بگه خوبه یعنی اصلا ارزش این همه پول روداره یانه؟ چون خدایی نگاه کنید یکی میگه دی وی دی هاش خوب نیستن بعد میگه سوال داشتی بم پیام بده قصد بی احترمی ندارم ولی 1 دقیقه خودتون بزارید جای ما ها که تا حالا استفاده نکردیم واقا گیج میشید. خواشا یه جواب دقیق بدید.ممنون از همه تون:n01:
من تک تک محصولاتشون رو دارم دوست عزیزنقل قول:
ببین محصولات قبلی اینا از سال 89 به قبل فقط تکنیک بود اونم تکنیک هایی که نمیشد همه تست ها رو زد. ولی الان دیگه محصولاتشون هم حجمشون افزایش پیدا کرده و هم آموزش مفهومی درس بهشون اضافه شده و هم تکنیک هایی که قبلا توی DVD ها نمیگفتن و بهت میگفتن که بیا سر کلاس خصوصی یاد بدیم رو همه رو آوردن توی محصولاتشون. الان زیست شناسی دادگستری و شیمی سیروی رضایی و ریاضی و فیزیک مسعودی درس رو کامل و مفهومی یاد دادن بعد رفتن سراغ تکنیک. هرچی تکنیک هم گفتن کاملا مفهومی هست.
کسایی که میگن اینا کلاهبردار هستن تا حدودی حق دارن اولا چون برخی محصولات اینا واقعا ارزش پول دادن رو نداره ( بالای 40% محصولاتشون ) ولی اکثر محصولات جدیدشون آدم رو از صفر به اوج میرسونن.
کلا کسایی که میگن مسعودی و سروس رضایی و دادگستری محصولات جدیدشون تکنیک های به دردنخور هست دلیلش مشخصه یا محصولات قدیمی رو بهشون انداختن به اسم محصولات جدید و یا اینکه چون گرون بوده نتونستن بخرن و میخوان تبلیغات منفی کنن تا کسی هم نتونه بخره. یکی از اصلی ترین منتقدین مسعودی در فروم وقتی بهم مسیج داده بود و همش هم میگفت محصولاتی که دیده همش جدید بودن ؛ وقتی باهاش حرف زدم دیدم فیزیکی که گرفته مال سال 88 هست ! کل فیزیک پیش 1 که داشت 15 DVD بود در حالی که الان فقط دینامیک 12 DVD هست !
کلا اگه خواستی ازشون چیزی بخری میتونی با کسی که محصولات جدید رو دیده مشورت کنی.
البته عربی های آموزشی ساداتی فر هم اومده که درس رو روان و ساده و عالی تدریس کرده . قیمتشون هم پایینهنقل قول:
دوست عزیز واقا ممنونم ولی نظرت درمورد شیمی یزدانی چیه واقا خوبه یانه؟نقل قول:
[QUOTE=killer120;7574440]دوست عزیز واقا ممنونم ولی نظرت درمورد شیمی یزدانی چیه واقا خوبه یا نه؟ بعد دوست عزیز یه سوال دیگه برام پیش اومده شما میگید که محصولاتشون مفهومی شدن وتکنیک هم که اضاف شده ولی چرا گفتی بالا 40% ارزش نداره؟
[QUOTE=killer120;7574452]شیمی یزدانی خیلی جالب نیست فقط به درد تمرین کردن میخوره نه یاد گرفتن. برای شیمی محصولات جدید سیروس رضایی رو پیشنهاد میکنم بهتون.نقل قول:
در مورد اون 40% عرض کنم که بسیاری محصولاتشون اینطوری نیست. مثلا تاریخ ادبیات ویرایش نشده و ارزش پول دادن نداره. همینطور دین و زندگی ارزش پول دادن رو نداره و همینطور زیست شناسی عرفان اکبری زیاد جالب نیست و به درد کنکور نمیخوره.
ولی محصولات جدید دادگستری و مسعودی و سیروس رضایی خیلی عالی هستن.
واقا ممونم:n11:
[QUOTE=Alireza SM;7574460]واقا ممنونم:n11:نقل قول:
دادا جسارتا دكمه ي تشكر رو گذاشتن برا اين موقع ها فكر كنم :n27:، در ضمن حرف هاي Alireza SM كاملا تاييد ميشه! رياضي و فيزيك مسعودي با كيفيت هستند…!نقل قول:
کسی اگه جایی را سراغ داره که محصولات این موسسه را با قیمت مناسب بده خبرم کنه چون قیمتاشون واقعا غیر منطقیه
یه موقعی یه نفر کلی اکانت ساخت بود اومده اینجا به اسم مشاوره تبلیغ یه جایی رو میکرد
دیگه کم مونده بود بگه برا غذا هم از محصولات غذایی قلم چی استفاده کنین
گویا همون چند اکانتی ها در قالب سی دی فروش های این مردک حسین احمدی دوباره ظاهر شدن
امیدوارم حداقل کسانی که اینجا میآن گول این چرب زبونی ها رو نخورن و راهشون رو با فکر انتخاب کنن
البته تو این آشفته بازار مساله و مشکل اصلی پیدا شدن یه خر سوار (حسین احمدی) هست ، وگرنه خر همیشه به اندازه لازم و کافی هست ، الحمدلله :D