گشتم نبود ...........نگرد نیستنقل قول:
Printable View
گشتم نبود ...........نگرد نیستنقل قول:
سلام
خبری نشد
بر فرض بشه فكر ميكنيد قيمتش چقدر بالاتر از قيمت واقعيش هست؟
دوستان بنظر شما این MSI GX660R بهتر نیست آدم بگیره؟
قط جهت اطلاع دوستان:
3 هفته پیش قبل از گرون شدن ارز یکی از بستگان دوست من 3 تا G73jh-A1 از کانادا اورده بود.
من تو پایتخت و مخصوصا تو پاساژ ایران دوستان زیادی دارم.
رو همین حساب این دوست من از من خواست ببینم میتونم تو فروش این 3 تا کمک کنم یا نه؟
2تا از اینا با جعبه و کارتن و کامل بود و یکی هم بدون جعبه و کارتن.
کیف کوله پشتی و ماوس رایزر و خلاصه همه مشخصات A1 کامل بود.
ساعت 11 صبح من به دوستم تو پاساژ ایران تلفن زدم و جالب اینکه تا ساعت 5 بعدازظهر هر 3 تاش فروخته شد.
اون بدون جعبه 2700000 تومان.
اون 2 تای با جعبه یکی 2800000 تومان و یکی هم 2850000 تومان فروخته شد.
این 50000 تومان تفاوت هم بخاطر این شد که 3 تا مشتری با هم رسیده بودن و یکی بیشتر نمونده بود.
وسط کشمکش بین این 3 نفر یکیشون یهو گفت من 50 بالا میدم که این دوست من هم سریع داد به اون و اینجوری 50 یکیش بیشتر فروخته شد.
تا اخر شب مشتری برای بدون کارتن به قیمت 2900000 تومان هم پیدا شد اما دیگه همش فروخته شده بود.
هنوز بعد 3 هفته این دوستان من که مغازه دار هستن تماس میگیرن و میگن کلی مشتری داریم دیگه نداری؟
اگر کسی الان وارد کنه و با توجه به قیمت ارز و بالا کشیدن قیمت لپ تاپ راحت بالای 3 میلیون میتونه بفروشه.
این شخصی که اینا رو اورده بود خودش تو کانادا زندگی میکنه و باورش نمیشد که اینجا برای یک کالای بدون گارانتی اینجوری سردست بشکونن. البته این لپ تاپها گارانتی دارن اما گارانتی امریکای شمالی نه تو ایران. گارانتی هم 2 ساله و 1 سال هم حتی شکست و ضربه خوردن هم شاملش میشه.
خود من همیشه فقط سونی میگرفتم و اصلا به مارکهای دیگه اعتماد نداشتم.
اما تو این 5-6 ماهی که این مدل رو دارم واقعا نظرم عوض شده.
این مدل هم کیفیت ساخت بالایی داره و هم پرفورمنس عالی.هم ظاهر زیبا.
من که راضیم. و شدیدا دنبال مدلهای تاپ دیگه از اسوس هستم مخصوصا همین سری گیمر هاش با اینکه زیاد گیم بازی نمیکنم.
اما فقط از همون منطقه امریکای شمالی خرید میکنم نه از مناطق دیگه . چون بهم ثابت شده اجناس اون منطقه بیشتر روشون کنترل کیفی انجام میشه و حداقل گارانتی واقعی دارن.البته برای منی که میتونم برگردونم اونجا (در صورت مشکل داشتن)
ميشه بپرسم دوستتون چند تهيه كرده بودن از اونجا؟
دوست من که نبود. فامیل دوست من بود.نقل قول:
با همسر و دوتا بچه هاش میومدن ایران. این دوست منم از روی لپ تاپ من که از امریکا اورده بودن برای من(قبل از عید 89) و دیده بود که یک بار اون اوایلی که بدستم رسیده بود تو پاساژ پایتخت فروشگاه دیجیتال با مسئول فروشگاه صحبت میکردیم مسئول فروشگاه گفت g73jh-a1من رو 2500000 تومان میخره.
اینم دیده بود قیمت خوبی میخرن به این فامیلشون گفته بود و اونم این 3 تا رو اورده بود.
حدود 1800 دلار هر یکیش رو خریده بود. البته با احتساب حمل و مالیات و غیره..
دوتاش رو با جعبه اورده بود و یکیشم بدون جعبه.
جریان اینا هم این بوده که خودش و یکی از بچه هاش و خانومش و یکی دیگه از بچه هاش جدا از هم از گمرک رد میشن.
که هرکدوم یکی از اون لپ تاپهای با جعبه رو از گمرک رد میکنن.
اون یدونه بی جعبه رو هم کلا همه لوازم و خود لپ تاپ رو با خود کوله پشتی همراه لپ تاپ انداخته بوده رو دوش بچه بزرگترش.
اینجوری تونسته بود هر سه تا رو بدون گمرک رد کنه.
خیلی خوشش اومده بود و میگفت اگر همیشه همچین چیزایی به پستم بخوره سالی 2-3 بار میام ایران و برمیگردم چون خرج سفرم در میاد.
اما مال خود من که بهمن ماه خریده بودم و عید بدستم رسید از امریکا گرفتم و حدود 1670 دلار تموم شد برای من.
به این میگن اوج فلاکت ما ایرانیها:41:نقل قول:
:31: واقا کار اشتباهیه ادم 2800 بده به g73 این همه هم نمی ارزه
من خودم طرفداره asus هستم اما اشتباهه این قیمت
بعضي وقتا دوست عزيز فكر ميكنم ما ايرانيا حقمونه همچين بلاهايي سرمون بيادنقل قول:
وقتي 3 نفر از حول حليم ميوفتن تو ديگ و با هر قيمتي اين لپ تاپ رو تهيه ميكنن
چند نفر مثل من كه ميخوان و احتياج دارن از اين امر باز ميمونن و تعداد ما هم كم نيست
بگذريم از اينكه چرا شركتي وارد كننده اين سري لپ تاپ نميشه (در حاليكه اگه وارد كنه علاوه بر گيمر ها بسياري از افراد ديگه خواهان و خريدار ميشن)
اما اين انصافه؟
نميگم همچين پولي رو ندارم ولي همچين پولي نميدم
خب بگذريم
حالا يه بحثي
اگه من برم اين مدل رو از دبي بخرم و بيام؟ گارانتي ايران شاملش ميشه؟ خب گارانتي هاي اسوس گلوبال هست كه؟ يا فقط مدلهاي خودشونو گارانتي ميكنن؟
چطوري لپ تاپ رو با جعبه از گمرك رد كردن؟؟؟ :13:
راستش با اين قيمتي كه اين دوستان دادن ميشد يه Alien Ware عالي تهيه كرد
دوست عزیزنقل قول:
منم شخصا اگر میخواستم 3 میلیون پول بدم این رو نمیگرفتم.البته این رو هم در نظر داشته باشیم که بهتر از اینم فعلا تو هیچ برندی موجود نیست و کسی که این کانفیگور رو بخواد مجبوره هزینه کنه.
ببینید بهتره یکم بازتر نگاه کنیم.
مگه همین ماشینهای 200-300 میلیون تومانی ایران واقعا اینقدر میارزه؟
خیلی ها حتی برای 40 متر خونه و سقف بالای سرشون مشکل دارن اما یکسری افراد پول یک خونه 100-150 متری رو میدن و یک ماشین میگیرن.
جریان این لپ تاپه. الان تنها مدلهای مشابه تا حدودی مدلهای msi هستش اونم با همین قیمتها. حالا یکم بالاتر و یکم پایینتر.
اما من خودم از نزدیک ام اس ای رو دیدم و تجربه دوستم که 3 ماهه یکی از همین مدلهای گیمر رو داره رو از نزدیک میبینم.
یکسره وسط بازی ریست میشه و این بخاطر حرارت اونه.
از نظر کیفیت ساخت به گفته صاحبش نه من اصلا با این مدل ایسوس قابل مقایسه نیست.
الان حاضره لپ تاپ خودش رو بده به من و یک میلیون هم سر بده که با مال من عوض کنه.
مشکل تو سیاستهای بازار ما هستش.
تاجر میره دنبال جنسی که بیشترین سود رو براش داشته باشه.
اگر بخواد اخرین مدل و قویترین کانفیگ موجود رو بیاره و مثلا 1600000 تومان بخره و اینجا نهایتا بخواد 2 میلیون تومان بفروشه به نظر شما میتونه مدلها و مارکها و کانفیگورهای دیگش رو بفروشه؟
در ضمن این سیاستها یکم به خود اسوس مادر هم بر میگرده.
چون مدل A1 رو حتی تو اروپا هم عرضه نکرده یا خیلی کم گیر میاد و بجز بازار امریکای شمالی تو هیچ جای دیگه به وفور پیدا نمیشه. شایدم بهمین علت هنوز تاجرهای ایرانی نیاوردن.
در دبی هم من میدونم بطور گسترده و شرکتی هنوز وارد نشده و اگر شده بود مسلم بدونید تو ایران الان پر بود چون اصل قاچاق ایران از دبی هستش و بازار دبی بیشتر بر محور ایران میگرده.
در مورد گمرک که چرا با جعبه چیزی بهشون نگفتن:
لپ تاپ خودم که از امریکا برای من فرستاده شد با پست اومد.
76000 تومان هم از من گمرک گرفتن.
اون موقع تعرفه لپ تاپ برای مصارف غیر تجاری یعنی یک عدد فقط 4 درصد بود و با احتساب 3 درصد مالیات ارزش افزوده میشه 7 درصد.
از طرفی وقتی یک کالا بصورت تک و بعنوان مصرف شخصی در گمرک پست ارزش گذاری میشه نهایت قیمتی که براش ارزیاب در نظر میگیره میشه 999000 تومان. یعنی اگر بشه 1 میلیون تومان کالا از مصرف شخصی و به اصطلاح خود گمرکیها سوغات خارج میشه و جنبه تجاری پیدا میکنه و اونوقت احتیاج به کارت بازرگانی داره.
هر فرد هم برای یک بار در سال میتونه از معافیت گمرکی پست استفاده کنه.
که در این شرایط ارزش کالا 990 دلار ارزش گذاری میشه.
حالا حدودا شما در نظر بگیرید 1 میلیون تومان میشه ارزش کالا و 7 درصد اون میشه 70000 تومان و با هزینه انبار داری و غیره که تو پته گمرکی(برگ سبز گمرک) من نوشته بودن شد 76000 تومان.
من یک مین برد اسوس مدل Rampage III Extreme هم بعد از اون گفتم فرستادن و بابت اون هم 27000 حدودا از من گمرک گرفتن.
در کل قوانین گمرک فرقی بین مسافر و پست نداره.
و شما میتونید یک عدد از هر کالای مجاز رو همراه داشته باشید.
در مورد گارانتی هم اگر قرار بود تو ایران گارانتی گلوبال رو قبول داشته باشن که یعنی الان مال منم گارانتی داره یا همینهایی که این اقا اورده بود از کانادا.
چون گارانتی اینا همه گلوبال هستش. پس فرقی نمیکنه که از دبی بیاد یا از امریکا و کانادا.
اما شرکتهای اینجا اون گارانتی رو قبول نمیکنن و میگن باید از ما خریده باشید.
مگر اینکه از شرکتی در دبی بخرید که گارانتی با ایران یکی باشه.
مثلا محصولات اسوس که شما در دبی بخرید با گارانتی الماس دبی باشه اینجا قبول میکنن چون همین الماس ایران در اصل زیر شاخه شرکت دبی هستش.
اما به تجربه ثابت شده شما همچین جنسی رو تو دبی پیدا نمیکنید .
فقط گوشی اچ تی سی که من از اتصالات دبی خریدم تو ایران شرکت یاس گارانتی رو قبول کرد و برای من تعویض کرد و علتشم این هستش که یاس کلا با اتصالات کار میکنه و نماینده تعمیراتشون هم هست.و مالکین این دو شرکت تو هردو شرکت سهام دارن.
بکی دیگه از دلایلی که شرکتها هنوز این مدل رو تو ایران نیاوردن اینه که هنوز تو بازار کشورهای موجود حجم فروش بالاست و اکثرا موجودیشون ظرف 2-3 روز تموم میشه و دیگه این لپ تاپ کف انبار شرکت اصلی نمیمونه که یک تاجر بخواد کلی و به قیمت تجاری و تعداد بالا بخره.
شما تو گوگل کانادا یک سرچی بکن این مدل رو و میبینی که خیلی از سایتهای فروش تاریخ و تعداد موجودی رو دارن ذکر میکنن و اکثرا دارن بصورت preorder میفروشن و این فقط بدلیل تقاضای بالا هست.
یک تاجر ایرانی هم که نمیره همین قیمت مثلا 1800 دلاری که تو فروشگاههای انلاین میفروشن بخره که.
اون حداکثر 1200-1300 دلار میخره و گرنه ریسکش براش بالا میشه.
و فعلا هم تو بازار امریکای شمالی که بیشترین سهم عرضه این مدل رو تا حالا داشته کسی نتونسته تعداد و قیمت تجاری پیدا کنه.و فعلا تا شب عیدم قرار نیست کسی بیاره. مگر اینکه کسی شخصی بیاره مثل همین اقا که از کانادا اورد.
و مطمئن باشید اگرم شرکت بیاره زیر 2500000 تومان حالا با 100 بالا و پایین نمیفروشه.
این حرفم از طرف بزرگترین پخش کننده محصولات اسوس پاساژ ایران گفتم و اونم از 2 تا از بزرگترین شرکتهای وارد کننده لپ تاپهای اسوس ایران (از خود مالک و مدیر این شرکتها که دوستان نزدیکشن) پرسید.
شما به زیاد بودن اسم شرکتها و گارانتی های مختلف زیاد توجه نکن.
اصولا یکی دونفر در راس کارن و لپ تاپ وارد میکنن مخصوصا اسوس.
همین شرکتهای گارانتی کننده بطور عمده از اینا میرن میخرن و گارانتی خودشون میکنن و میفروشن.
بیشتر شرکتهای گارانتی کننده اصلا واردات انجام نمیدن و فقط فروش و گارانتی و خدمات بعد از فروشن.
البته گفتم بیشترشون نه همشون.
بند اول حرفاتونو کاملا موافقمنقل قول:
شما از دبی بگیری ایران باید گارانتی کنه اما نمبدونم چرا نمایندگی هاش پول میگیرن برای گارانتیش
بهترین راه اینه به نمایندگی هاش زنگ بزمید و باحاشون حرف بزنی اگه خاستی بگو شماره بدم
فکر نکنم به یدونه گیر بدن
سلام
من یکی رو میشناسم که از امازون برات میخره و میفرسته جلوی درت .قیمتش هم حدودا2450 میلیون تومن هستش.
راستش با اين قيمتي كه اين دوستان دادن ميشد يه Alien Ware عالي تهيه كرد[/QUOTE]
دقیقا منم تو همین فکر بودم.
اولی که لپ تاپم رسیده بود و مغازه دیجیتال که گفتم تو پاساژ پایتخت ازم میخواست 2.5 میلیون بخره بفکر افتادم بفروشم و برم Alien Ware بگیرم.
اما دوستان من که تو این شغل هستن من رو منصرف کردن.
علتشم اینجوری گفتن که Alien Ware هیچکدوم از قطعاتش رو به غیر از نمایندگی های تعمیر خودش که تو خود امریکاشم 10 تا مرکزم نمیشه نمیده.
گفتن اگر کوچکتریم مشکلی پیش بیاد باید حتما بفرستی امریکا و بخود شرکت اصلی بدی برای تعمیر.
اما برندای تجاری دیگه حتی اگر مدل موجود در ایران نباشه بخاطر وجود ارتباط با شرکتهای اصلی براحتی میشه قطعه مورد نیاز رو تهیه کرد.
مضاف بر این وقتی شما همین کانفیگ رو میخواید 1000 دلار بیشتر پول بدید و سنگینتر هم بشه و خدمات کمتری هم داشته باشه در ایران و از همه مهمتر اینکه هنوز Alien Ware تو این رده مشکلات فراوانی ازشون گزارش شده و بیشترین مشکل هم سر دفع حرارت سی پی یو و جی پی یو هستش برای ما ایرانی اصلا توجیهی نداره.
من خودم عشق Alien Ware دارم.
اما نه الان.
تا یکسال پیش که Alien Ware کانفیگ هایی ارائه میکرد که تو برندای دیگه گیر نمیومد.
درسته که با Alien Ware میشه Sli و crossfire بدست اورد اما به چه بهایی؟
و اصلا واقعا مورد نیاز هست؟
شما هر گیمی که خودتون بعنوان قویترین و بالاترین گرافیک قبول دارید بیارید رو لپ تاپ من امتحان کنید و 6 ساعت هم بازی کنید.هم من افتخار اشنایی و پذیرایی از شما دوست عزیزم رو پیدا میکنم و هم شما به ارزش این مدل پی میبرید.
اما صد در صد با شما موافقم که ایکاش ما میتونستیم تا 2 میلیون تومان این مدل اسوس رو تهیه میکردیم.
اما ما در ایران چه چیزی رو با ارزش واقعی اون داریم استفاده و تهیه میکنیم؟؟؟؟
مشکل سر لپ تاپ و این چیزا نیست. مشکل اساسی تر از این حرفهاست و با 10 دونه لپ تاپ من و شما حل نمیشه.
بعنوان مثال:
من مین بردم اسوس رم پیج 2 ایکستریم بود.
دیدم اینجا اصلا گیر نمیاد. قیمتشم به 570000 تومان رسیده بود تو ایران.
هفته اولی که دیدم رم پیج 3 ایکستریم وارد بازار امریکا و اروپا شده به چند نفر سپردم برای فروش مین خودم.
430000 تومان ظرف 48 ساعت فروخته شد در صورتی که من قیمت نذاشته بودم و خود مغازه دارهای ایران با خریدارشون بسته بودن.
شخص خریدار خودش از روی کیس من بازش کرد.
منم با 340000 تومان دادم از المان برام فرستادن مدل بالاتر رو.
این جریان مال اردیبهشت ماهه . هنوز Rampage III Extreme تو ایران نیست و اگرم باشه خیلی کمه.
تازه اگرم باشه فکر میکنید زیر 500-600 میفروشن؟ در صورتی که با 300 دلار یا کمتر میشه از اونور خرید.
همین الان Rampage II Extreme رو هنوز اگر گیر بیارید بین 500 تا 550 هزار تومان قیمت میدن در صورتی که با 220 دلار میشه تهیه کرد.
سرتون رو درد اوردم و معذرت میخوام.
اما واقعا در حق ما ایرانی ها ظلم میشه و من از این بابت متاسفم.
بله حرفتون درسته
اما قابل عرضه كسايي كه AW بگيرن بايد قيد گارانتي و خدمات رو بزنن ولي ميتونن از نماينده فروش در دبي تهيه كنن
اگه هم خواستن قيمت ها رو ببينن به سايتش مراجعه كنن
اما چاره چيه؟
بهتون بگم فكر نكنيد تعداد G73 در بازار جهاني كم هست
اينقدري هست كه خيلي هاش استوك شدن و تو ebay و amazon دارن با قيمت هاي خيلي پايين ميفروشن
يه سياستي هست كه فعلا يه سري رو اينجا بفروشن و وقتي بازار خالي شد اينبار G وارد بشه دوباره بازار شلوغ بشه
و صد تا روش سامورايي ديگه...
اما چيزي كه هست اين همه آدم كه اينجا هستن و ميخوان واقعا بايد چيكار كنن؟ نمونش همين تاپيك
واسه مني كه تو ايرانم بهترين برند همين ASUS G73 هست (از نظر دما خيلي خوب روش كار شده مقالشو حتما دوستان بخونن)
كار واسه يكي من تموم شده نيست
من 1 دونه ميخوام و اينو تهيه ميكنم دست آخر
ولي خر من از پل ميگذره بقيه بايد چيكار كنن؟
دوستمون درست گفت كسي كه G بياره ميتونه ديگه سري N بفروشه؟ قطعا نه
در مورد كيفيت كارش كه بله در حال حاظر نه sli داره نه crossfire اما فكر كنم بازي نباشه كه فول detail اجرا نشه
حتي بعضي چيزاش هم از AW بالاتره (نمونه مدل G73jw ) اين مدل رگافيك 1.5 هست
اما 2 سال ديگه هم همينطور ميمونه؟
شكي در انتخابي كه كردم ندارم
اما در مورد گارانتي گويا اسوس گارانتي منطقه اي هست
مثلا همينايي كه وارد ايران ميشه اگه رو جعبه رو بخونيد ميبينيد يه اسم عربي روش نوشته كه نمايندگي دبي در امارات هست
فكر كنم بشه از گارانتي استفاده كرد
اما اگر هم نزارن بازم برميگرديم سر خونه اول كه از ماست كه بر ماست
اگه از خارج بیاریم گارانتی نداره دیگه، اون وقت اگه خراب بشه یا مشکلی براش پیش بیاد باید چیکار کرد؟
من میتونم 2 یا 3 تا از دبی بخرم بیارم ایا گیرم میاد اونجا ؟ و ایا اگه بیارم کسی هست که بخره ازم نمونه رو دستم؟
آره هستنقل قول:
شايد بتوني استوك هم پيدا كني
اما استوك ها رو بايد حواست باشه بهت تقلبي نندازن
بخر بيا اينجا 1 تومن بزار روش ببر بده فروشنده ها واست بفروشن
خوبه نه؟ :21:
بابت گارانتيش هم قبل از اينكه بري بياري همينجا بپرس
بگو يه لپ تاپ از دبي واسم آوردن شما گارانتيشو قبول داريد؟
مدل فلان هم هست و ...
داداش این تقلبیاش چجورین؟ چطور باید فهمید تقلبیه؟نقل قول:
استوک رو چطور باید فهمید؟
اونجا فروشنده هااکثرا هندی وچینی هستن از این ایرانی بازی ها زیاد در میارن. کلا بنداز بندازه میشه یخورده راهنمایی کنی
دوست عزیزنقل قول:
صد در صد و با اطمینان خدمتتون عرض میکنم که شما در دبی نمیتونید از شرکت اصلی اسوس خرید کنید چون اطلاع دقیق دارم که تو دبی هم بطور رسمی وارد نشده.اگر وارد شده بود الان تو تهرانم پر بود.
بقول خودتون باید از افراد متفرقه خرید کنید و همونا هم از کشورهای دیگه بصورت تک و توک وارد کردن.
چون شما از خود امریکا میتونید با کریدیت کارت خرید کنید و ادرس دبی رو بدید و نهایت 200 دلار بیشتر میشه که اونم هزینه پست هستش .
و مطمئن باش همون چینی و هندی و حتی ایرانی هایی که اونجا این مدل رو میفروشن از ارزونترین قیمتها برای خرید استفاده میکنن و خود بخود شامل ریفربیش ها و یا دست دومها میشه.
اگر میتونستن کلی و به تعداد وارد کنن مسلم بدونید که میفرستادن ایران .
اگر میخواهید مطمئن خرید کنید فقط از نمایندگی های اصلی اسوس خرید کنید (که اونا هم ندارن).
که اگر دیدید رو جعبه به قول دوستمون عربی نوشته شده بود میتونید تا حدودی مطمئن بشید که استوک کشورهای دیگه نیست.
حالا پایینتر بودن کیفیت محصولات مخصوص خاورمیانه هم بماند(نسبت به بازار امریکای شمالی) که این مسئله فقط مربوط به اسوس نیست و شامل همه برندها میشه.
میشه بفرمایید چه قیمتی در دبی سراغ دارید؟
قیمت ندارم اولین باره میخوام قیمت بگیرمنقل قول:
گفتی میشه از انگلیس هم خرید کرد با کردیت کارت یا سوئد؟
آقا قیمت جهانیش چنده؟ و اگه بگم یکی از استرالیا بفرسته چقدر گمرک میره روش؟
نقل قول:
دوست من
از انگلیس یا سوئد رو نمیدونم که مستقیم خود فروشنده میفرسته دبی یا نه؟
اما اگر کسی رو داشته باشی که اونجا باشه و بخره و خودش پست کنه میشه به ایران یا دبی میشه.
اگر یک نفر تو خارج داشته باشی راحت میتونه پست کنه.
اما خود سایتهای فروش انلاین به ایران نمیفرستن. و حتی دبی هم همشون نمیفرستن و تو امریکا هم باید یک ادرس از امریکا هم بهشون بدید حتما.
اما مستقیم میفرستن به دبی اما باز یک ادرس امریکا رو باید حتما بدید و اونم برای پیگیری احتمالی موارد و مشکلات هستش.
هزینه پست هم بهش اضافه میشه.
اما من شخصا بطور مستقیم فرستادن به دبی رو توصیه نمیکنم.
چون احتمال خرابی تو هر کالایی وجود داره و اینطوری اومدن و برگردوندن کلی هزینه برای شما بوجود میاره.
حتما سعی کنید کسی اونجا داشته باشد که اون تحویل بگیره و تست کنه و بعد از اطمینان سالم بودن اولیه خود شخص برای شما پست کنه و اینجوری میتونه مستقیم به ایران هم پست کنه.
این راهی هست که من همیشه اجناسم رو از خارج از ایران تهیه میکنم(البته در صورت نیومدن مسافر از اونطرف)
اخه به پست خودمون هم زیاد نمیشه اطمینان کرد همیشه یه چیزی از جنس کم میکنن حالا معلوم نیست یه نفر اون وسط یه چیزی کش بره از جنس این چیزا واسه ما اتفاق افتادهنقل قول:
اصلا خرید از استرالیا توصیه نمیشه.نقل قول:
حتی از اروپا هم شما بگیرید بالای 2400000 تومان براتون تموم میشه.چه برسه به استرالیا.
اونم با قیمتهای ارز فعلی.
دقت کنید که دلار استرالیا و پوند و یورو چقدر شده.
اگر بخواهید هزینه پست هم بهش اضافه کنید که همین حدودایی که اینجا میفروشن میشه.
مخصوصا استرالیا که هزینه پستش از امریکا خیلی بیشتر میشه.
به نظر من از استرالی اصلا خرید نکنید چون خیلی بالا تموم میشه.
اما هزینه گمرک ربطی به اینکه از کدوم کشور بیاد نداره و از همه کشورها هر چی بیاد هزینه گمرک یکسانه.
مرکز گمرک پستی تو خیابان کارگر نبش چهارراه لشکر هست.
تا ساعت 3 هم بازن.
هر کالایی خواستید بیارید میتونید تشریف ببرید اونجا و مستقیم از خود ارزیابهای گمرک پستی سوال بفرمایید که با خیال راحت و مطمئن سفارش بدید.
از بس تو مملکت ما هر روز قوانین عوض میشه اینکار عاقلانه ترین راهه.
از dhl هم میتونی استفاده کنی اما قیمت خیلی بالا میره.نقل قول:
من از بهمن ماه گذشته تا حالا این کالاها رو با پست برام فرستادن و هیچ مشکلی هم نداشتم:
یک عدد لپ تاپ از امریکا
یک عدد مین برد از المان
14 عدد فن های کیس سایز 20 و 14 و 12 از مارکهای زالمن و غیره که حرفه ای حساب میشن(280 یورو) از المان
2 تا کول پد مارک زالمن از امریکا
فن سی پی یو زالمن و محفظه هارد کولر مستر با فنش و فیلترهای گرد وغبار کیس در سایزهای مختلف(320 یورو) و فن رم با هیت سینکهای مربوطه و دماسنج و ال ای دی (2 سری) یکی مارک زالمن یکی مارک ژل از آلمان
2 تا کارت گرافیک اسوس 5870 از امریکا
1 عدد وبکم لاجیتک 1 عدد ماوس لاجیتک از کانادا
و یکسری لوازم دیگه مثل مسواک برقی و دستگاه فشار خون و لباس و کفش و داروهای تقویتی (که این داروها خودش نزدیک به 20 قلم میشه) برای خودم و مادر و پدرم که مسنن و خیلی کالاهای دیگه که درست یادم نیست.
تا بحال هیچ کدوم حتی یک پیچ هم کم نشده و عین لیستی که هم رو جعبه نوشته بودن و هم تو یک نامه داخل بسته گذاشته بودن رسیده.
اما باید حواستون باشه که هر دفعه به نام یک نفر فرستاده بشه تا کمتر گمرک بهتون بخوره.
میتونی توضیح بدی که چی هست؟ DHLنقل قول:
از dhl هم میتونی استفاده کنی اما قیمت خیلی بالا میره.
DHL پست کشور آلمانه. اما بطور خصوصی در ایران هم دفتر داره و کالاها رو برای همه جای دنیا میبره و میاره.نقل قول:
از محسناتش هم رسیدن سریع هستش.من برای امریکا بسته فرستادم 3 روزه رسید دستشون. برای المان 2 روز طول کشید.
از امریکا به دبی 2-3 روزه کالا رو میرسونه.
یکی دیگه از محسناتش سالم رسوندن کالا هست. در حدی که خود شرکت ادعا میکنه ما کالا رو با دست حمل میکنیم نه مکانیزه.
اگر کالایی احتیاج به حمل خواصی داشته باشه بهترین گزینه همینه.
و وقتی کالایی رو با این به ایران بفرستن خودشون مراحل گمرکی رو انجام میدن و هزینه گمرک رو ازتون میگیرن و احتیاجی نیست شما برید تو گمرک پست.
اما قیمت خیلی بالاتر از پست عادی تموم میشه.
مثلا من یک بار 3 تا سی دی پست کردم امریکا و برای این 3 تا سی دی 47000 تومان هزینه پستم شد.
اینم بگم که خیلی از کالاها که یک شخص شاید نتونه بیاره توسط این پست انجام شدنی میشه و اونا دستشون خیلی بازتره.
از اون لحاظ هم که شما فرمودید میترسید چیزی کم بشه قابل اعتمادترین پستی هستش که من تا حالا باهاشون کار کردم.
البته پستهای دیگه هم هستن که پست خصوصی در ایران حساب میشن مثل TNT
اما من با اونا تا حالا کار نکردم.
سلام
بچه ها کدوم یکی از گرافیک های زیر واسه بازی بهتره؟(گرافیک ها ی دومدل متفاوت از لپ تاپ های ایسوس هستن)
Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 یا ATI 5870 Graphics with 1G GDDR5
سلامنقل قول:
ati 5870
صد در صد Nvidia GTX 460M Graphics with 1.5GB GDDR5 بهتره
ATI 5870 قویتره
اما 460 قابلیت 3d داره.
nvidia یه خوبیه داره با بعضی از شرکتای بازی سازی هم پارتی داره :31: قابلیت فیزیکس
تاپيك جالبي بود. ممنون.
واقعا اینطوریه؟!!نقل قول:
تو آدرس زیر که شاید دیده باشین یک نفر هست که هم ASUS داره (G51J) و هم MSI داره (GX660R) . یه ریویو برای این مدل MSI نوشته ولی از این چیزایی که شما میگی خبری نیست!
اتفاقا در اون مورد حرارت که شما میگی زیاده و هنگ میکنه اگر بخونین نوشته که خیلی از ایسوس خنک تره و وقتی روی توربو فن قرار داره در حالت لود کامل دما 68 درجه هست ولی اون ایسوسه در بازی معمولی به 97 هم میرسه!کد:http://forum.notebookreview.com/msi/515624-ryzekis-msi-gx660r-review.html
از نظر کیفیت ساخت نوشته دقیقا کپی ایسوسه. این مدل G73 یعنی از نظر کیفیت خیلی با مدل G51 فرق میکنه؟
اینا رو میشه توضیح بدین ما یکم روشن بشیم.
اون دوستتون چه مدل گیمی از MSI رو داره؟
دوست من GX740h داره.
تو این ریویو که شما فرمودید داره با g51 از اسوس مقایسه میکنه که از نظر طراحی و دیزاین و سیستم خنک کنندگیش با g73 کاملا تفاوت داره.
من دمای دستگاه دوستم رو زیاد چک نکردم. فقط از روی ریست شدن در حین بازی و پیگیری های خودش در این زمینه که به این نتیجه رسیده و بهش گفتن که بخاطر حرارت ریست میشه.
اما من g73 خودم رو رو حداکثر 80 درجه تنظیم کردم که تو این مدت 5-6 ماهه فقط 2 بار ریست داشتم.
البته اگر تو خونه باشم از کول پد زالمن هم استفاده میکنم در حین بازی.اما در کل من 30 درصد کل مصرفم ممکنه که گیم باشه.
من اصلا نیازی به یک دستگاه مخصوص گیم نداشتم و ندارم . اما وقتی میخواستم خرید کنم دیدم این مدل به نسبت امکاناتش بیشتر از مدلهای دیگر اسوس و دیگر برندها ارزش داره و از اون مهمتر برای من ظاهر دستگاه بود که من اصلا نمیتونم با این قیافه های قرمز و براق و جینگول و رنگ وارنگ کنار بیام و حسن بزرگ g73 از نظر من ظاهر شکیل و سنگین و با وقارشه.
من کم سن و سال نیستم. و شغلمم جوری هست که ممکنه تو بعضی از جلسات و موارد کاری از لب تاپ استفاده کنم و با این موارد باز کردن یک لب تاپ با ظاهری غیر سنگین و مخصوص گیم یکم برام صقیله.
اما این مدل اسوس هم کانفیگور یک گیمر رو داره و هم ظاهر شکیل و قابل قبول و ابرومند.
اگر شما از نزدیک هر دو مدل ام اس ای و اسوس رو کنار هم ببینید خودتون میتونید قضاوت کنید که کیفیت ساخت کدوم بیشتره.
بنظر من اسوس تو این مدل واقعا شاهکاریه از نظر کیفیت و پرفورمنس و ظاهر.(البته این نظر و سلیقه منه نه یک اصل قاطع)
حالا گذشته از نظر من:
شما این مدلی که گفتم دوست من داره رو با مال من از نظر کانفیگ مقایسه کن:
رم 4 گیگ در مقابل 8 گیگ
اسوس فول اچ دی هست ام اس ای نه
هارد 500 در مقابل هارد 1 ترابایت
نداشتن بلوری در مقابل بلوری پلیر و.....
حالا اینجا قیمت ام اس ای این دوست من 2100000 تومانه.
اصلا لپ تاپی که بخواد این کارت گرافیک 5870 رو داشته باشه اما صفحه نمایش خودش 1920 در 1080 نباشه به چه دردی میخوره؟
ظرفیت رمش هم حداکثر همین 4 گیگ هستش اما اسوس تا 16 گیگ میتونه ساپورت کنه که این بدرد اینده میخوره.
حالا با این تفاصیل واقعا این تفاوت کانفیگور 600000 تومان نمیارزه؟
حالا قدمت و سرشناس تر بودن برند اسوس در مقابل ام اس ای هم بماند.همینطور شبکه خدمات بعد از فروش بهتر اسوس.
اینجاست که دوستانی که منتظر رسیدن اسوس از طرف نمایندگی ها هستن باید بدونن چون تو امریکا قیمتش 1600 دلاره اینجا هم نباید بیشتر از200-300 تومان گرونتر از امریکا بشه. مطمئن باشید هرکی که بیاره به نسبت موارد موجود و مشابه بازار روش قیمت میزاره نه نسبت به ارزش خریداری شده.
بدلیل تکرار حذف شد.
عزيز مطمئني قيمت گارانتي دارش همين هست؟
استوك نبوده؟
اگه مثل بعضي از گارانتي ها باشه مياره اينجا 600 تومن هم روش ميزاره
قبلا گفتم سيستم خنك كنندگي G73 كلا با همه فرق داره بريد در موردش بخونيد خيلي عالي هست
از دو طرف هوا رو خارج ميكنه اونم از پشت لپ تاپ
خوندم اگه 100% cpu , ram رو استفاده كني بعد 20 دقيقه دما يا ميرسه به 80 يا 90 يادم نيست
كه اونم بايد خيلي زورت زياد باشه cpu و ram رو فول پر كني
نقل قول:
من دقیقا نمیدونم گارانتی کجاست.(در مورد ام اس ای دوستم صحبت میکنم)
3-4 ماه پیش خریده همین حدودای 2100-2200 .
اما مطمئنم استوک نیست. اما فکر نمیکنم گارانتی اصلی باشه چون همون موقع هم که خرید از من پرسید ارزش داره برای گارانتی پول بیشتری بده که من مخالف بودم.
من که دیگه از اومدن g73 نا امید شدم
شاید برم gx740h بگیرم
چون بیشتر 2000000 نمیخوام هزینه کنم:31:
---------- Post added at 05:52 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
5870 قویتره و قابلیت پشتیبانی همزlمان از شش6 مانیتور رو داره:5:نقل قول: